FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 13:46

Simpatizer je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Jeste, ali da ona konjina nije sklopila "poslovno-tehnicku" saradnju, otjerala Baju i Bilbiju itd., do losije igre ne bi ni doslo i mi bismo vec trazili smjestaj za gostovanje u kvalifikacijama Lige sampiona.
Ma dobro, nije sigurno da bi nešto napravili, ali možda ste vidjeli na tv šta o onoj igri i ekipi misli onaj golman želje Šehić...
Nek' taj metroseksualac misli sta hoce, zabole me za to! Bitno je da se mi dovedemo u red i odvalimo ih u Kupu pa nek serucka do mile volje.

E sad, posto smo se skoro svi slozili da su potrebne promjene, ajde da vidimo koja su nam trenerska imena dostupna. Dakle, sutnemo li Marica, koga na klupu?

Stepi- ne vjerujem da ga mozemo dovesti prije ljeta.
Jagodic- vjerovatno bi dosao iz Ljubica, ali znamo da i to otpada jer je Uprava vec sutnula slicnog njemu (Baju).
Smile- osvaja Persiju, Evropu je vec pokorio.
Tulic- Gospodi pomiluj!

Ima li jos neko?
Dakle, predlozite neko ime a da je realno...

Nestorović je dobar trener,prijedorčani su mi rekli da je znao dan i noć provoditi na terenu,gledati mladje kategorije,jednostavno,čovjek to radi iz srca iako mu porodica živi u Bijeljini....

Mana mu je što je Rudar igrao previše defanzivno,mada je tu možda u pitanju i kvalitet igrača kojima je raspolagao...ma uostalom,svaki je bolji od ovoga što sad imamo....gori ne može biti,jedino može biti isti tako da ne vidim šta možemo izgubiti....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 13:51

Ja mislim da mi nebi igrali ništa gore čak i da nemamo trenera uopšte, jedini problem tu bi bio oko toga da se odredi prvih 11, ali to već može i Žiža, pa eto neka Žiža bude trener do kraja kad već nećete Šipovca :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 13:52

Da, Nestorovica sam zaboravio. Mada, 1 bod Rudara sa gostovanja me podsjeca na Marica.
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 13:55

po cemu to nestorovic ima kvalitet za borac ?
on je rudar uveo u premijer ligu i napravio jesenas to sto je napravio sve sa blok igrom, jel to nacin na koji treba da igra borac? ako cemo vec o igri, i stay je to drugfacije od onog sto igra maric u gostima
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 13:56

borcev_navijac je napisao/la:po cemu to nestorovic ima kvalitet za borac ?
on je rudar uveo u premijer ligu i napravio jesenas to sto je napravio sve sa blok igrom, jel to nacin na koji treba da igra borac? ako cemo vec o igri, i stay je to drugfacije od onog sto igra maric u gostima
Vidi drug, problem je u tom što Marić isto igra i kod kuće, to je problem... HOĆEMO ŽIŽU ZA TRENERA...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 13:57

A po čemu Marić ima kvalitet za Borac ako Nestorović već nema?

Nemoj mi samo o rezultatima jer svi znamo kako imamo dobar raspored kući na proljeće i kakve nam ekipe gostuju....

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 13:59

Schlager je napisao/la:A po čemu Marić ima kvalitet za Borac ako Nestorović već nema?
Pa nema ni on ako cemo iskreno, ali sta je rjesenje, sjasi kurta da uzjase murta?

ako vec nekog treba dovesti treba dovsti nekog ko jeste za borac, ni maric ni nestorovic nisu
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 14:03

borcev_navijac je napisao/la:
Schlager je napisao/la:A po čemu Marić ima kvalitet za Borac ako Nestorović već nema?
Pa nema ni on ako cemo iskreno, ali sta je rjesenje, sjasi kurta da uzjase murta?

ako vec nekog treba dovesti treba dovsti nekog ko jeste za borac, ni maric ni nestorovic nisu
Ma nama uopšte ne treba trener, koji će nam qurac... ionako ko da ga nemamo, samo džaba prima platu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 14:05

VB 1987 je napisao/la:

Ma nama uopšte ne treba trener, koji će nam qurac... ionako ko da ga nemamo, samo džaba prima platu...
ja mislim cak da ni stepanovic nije vise ono sto je bio, sto neki rece on je sad jedan demagog, prije bi onog nijemca gejsa doveo neg njega.

Kad bi morao da biram, opet bi vratio baju , to je po meni najbolje rjesenje
TREĆI PUT ČASTIMO !

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 22 apr 2010, 14:06

ето " ја тренер 8-)
" " &, ? $ ?. ето & " $ ' &, ову $ за све ? " " $ :lol:
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 14:07

Ma pazi, BAJA je otišao sam, znači pokazao je veličinu, mislim da se neće vratiti, najbolje rješenje a da je izvodljivo je Vlado Jagodić i to je to...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 14:09

VB 1987 je napisao/la:Ma pazi, BAJA je otišao sam, znači pokazao je veličinu, mislim da se neće vratiti, najbolje rješenje a da je izvodljivo je Vlado Jagodić i to je to...
to je suplja da je otisao sam
obicna predstava za javnost

i sasvim sam siguran da bi se vratio da mu se ponudi i to na velika vrata, smatrao bi to svojom velikom pobjedom
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 14:10

Ok je Baja i ja sam bio protiv njegove smjene,ali to ne bi podržali navijači (Lešinari,da budem precizniji),oni bi to shvatili kao da ih niko ne ferma 2%,a ponovne podjele su nešto što nam najmanje treba pred Evropu.

Jagodić najrealnije,čovjek je do tančina upućen u mogućnosti sve i jednog igrača,poznaje ligu i odnose u njoj, i odmah u hodu može preuzeti ekipu i početi sa uigravanjem....Svako jutro čovjek pije kafu ovdje kod stadiona,tako da je vjerovatno in....

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 14:11

i još nešto, da si murinja juče stavio na klupu borca sa onim igračima teško da bi puno više nešto od njih dobio kakvi su bili umorno dezorijentisani
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 14:13

VB 1987 je napisao/la:Ma pazi, BAJA je otišao sam, znači pokazao je veličinu, mislim da se neće vratiti, najbolje rješenje a da je izvodljivo je Vlado Jagodić i to je to...

i sasvim sam siguran da bi se vratio da mu se ponudi i to na velika vrata, smatrao bi to svojom velikom pobjedom
Ma naravno da je bila predstava za javnost, ali mislio sam na to da je ipak PODNIO OSTAVKU, mogao je čekati da bude smijenjen, kao što to čeka ovaj pacer, na to sam mislio, ovaj nikada neće otići sam iako zna da to priželjkuje dobrih 90 posto ljudi koji gledaju Borac, a treba i da istrpi sve uvrede koje mu dođu sa zapadne tribine kada malo promoli nos sa klupe, jer 90 minuta uopšte ne ustaje...
Mislim da se Baja neće vratiti, bar u neko dogledno vrijeme...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 14:14

i još nešto, da si murinja juče stavio na klupu borca sa onim igračima teško da bi puno više nešto od njih dobio kakvi su bili umorno dezorijentisani
Od čega?

Što odigraju tri četiri srijede u sezoni a zovu se profesionalcima....a prije toga su četiri mjeseca bili bez utakmice,pa hajmo onda vratiti amaterizam

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 14:16

Schlager je napisao/la:
Od čega?

Što odigraju tri četiri srijede u sezoni a zovu se profesionalcima....a prije toga su četiri mjeseca bili bez utakmice,pa hajmo onda vratiti amaterizam
Eh, ovo je možda i najveća zabluda, ovo nije profesionalizam već odavno, kamo sreće da je i amaterizam, ovo je poluamaterizam, ako me shvatate...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 14:16

VB 1987 je napisao/la:

Ma naravno da je bila predstava za javnost, ali mislio sam na to da je ipak PODNIO OSTAVKU, mogao je čekati da bude smijenjen, kao što to čeka ovaj pacer, na to sam mislio, ovaj nikada neće otići sam iako zna da to priželjkuje dobrih 90 posto ljudi koji gledaju Borac, a treba i da istrpi sve uvrede koje mu dođu sa zapadne tribine kada malo promoli nos sa klupe, jer 90 minuta uopšte ne ustaje...
Mislim da se Baja neće vratiti, bar u neko dogledno vrijeme...
bajka je sad šef omladinske škole što znači da nije u ratu sa upravom , i poptuno je prirodno da da bude prvi izbor preuzme prvi tim ako se otpusti šef stručnog štaba.
Vlado Jagodić je ekstra trener, nemam ništa protiv njega takođe, ali kad mu je nudjena pozicija šefa omladinske škola borca skoro odbio je koliko se sjećam .
prema tome, po meni je Baja realnije rješenje od Vlade Jagodića ne ulazeći u to ko je bolje rješenje, dobra su oba.
A navijači hmmm to bi mogao biti problem, ali i to bi se dalo prevazici
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 14:18

Mislio sam da konobarišu,naplaćuju parking.love ribu,a u slobodno vrijeme igraju fudbal....ako im je fudbal jedino zanimanje onda ne vidim u čemu je problem da odigraju četiri srijede u polusezoni.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 14:19

Schlager je napisao/la:
Od čega?

e schlager, da su oni baš tako dobri igrači da mogu igrati u istom kontinuitetu u tom ritmu ne bi igrali u borcu i premijer ligi bih neg u nekoj puno kvalitenijoj ligi i klubu za puno vece pare, treba biti realan
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.