Simpatizer je napisao/la:Nek' taj metroseksualac misli sta hoce, zabole me za to! Bitno je da se mi dovedemo u red i odvalimo ih u Kupu pa nek serucka do mile volje.VB 1987 je napisao/la:Ma dobro, nije sigurno da bi nešto napravili, ali možda ste vidjeli na tv šta o onoj igri i ekipi misli onaj golman želje Šehić...Simpatizer je napisao/la:Jeste, ali da ona konjina nije sklopila "poslovno-tehnicku" saradnju, otjerala Baju i Bilbiju itd., do losije igre ne bi ni doslo i mi bismo vec trazili smjestaj za gostovanje u kvalifikacijama Lige sampiona.
E sad, posto smo se skoro svi slozili da su potrebne promjene, ajde da vidimo koja su nam trenerska imena dostupna. Dakle, sutnemo li Marica, koga na klupu?
Stepi- ne vjerujem da ga mozemo dovesti prije ljeta.
Jagodic- vjerovatno bi dosao iz Ljubica, ali znamo da i to otpada jer je Uprava vec sutnula slicnog njemu (Baju).
Smile- osvaja Persiju, Evropu je vec pokorio.
Tulic- Gospodi pomiluj!
Ima li jos neko?
Dakle, predlozite neko ime a da je realno...
Nestorović je dobar trener,prijedorčani su mi rekli da je znao dan i noć provoditi na terenu,gledati mladje kategorije,jednostavno,čovjek to radi iz srca iako mu porodica živi u Bijeljini....
Mana mu je što je Rudar igrao previše defanzivno,mada je tu možda u pitanju i kvalitet igrača kojima je raspolagao...ma uostalom,svaki je bolji od ovoga što sad imamo....gori ne može biti,jedino može biti isti tako da ne vidim šta možemo izgubiti....