Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Sudeći po ovome Edu je nesposoban u jednu ruku, ne znam koja je poenta fokusirati se na ljeto kada imaš priliku za titulu gdje su neki rivali debelo ispod nivoa.
Smrdi mi na prošlogodišnji januar, nadam se da griješim inače bi se Edua trebalo riješiti sa obzirom da bi ovo bio drugi januarski prelazni rok da se širina ne dovodi.
Isto tako da neko ne kaže da Edu zna šta radi, čekali su zadnji dan januara prošle godine da probaju dovesti Luiza iz Ville, nije im pošlo za rukom i zbog istog januara smo ostali bez LP.
Guimaresa ignorisali, ostali na Lokongi, tu se sezona raspala i prosulo ogromno vodstvo za četvrtu poziciju.
Zar taj Luiz nije ganjan na ljeto zadnji dan?AA23 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:29
Sudeći po ovome Edu je nesposoban u jednu ruku, ne znam koja je poenta fokusirati se na ljeto kada imaš priliku za titulu gdje su neki rivali debelo ispod nivoa.
Smrdi mi na prošlogodišnji januar, nadam se da griješim inače bi se Edua trebalo riješiti sa obzirom da bi ovo bio drugi januarski prelazni rok da se širina ne dovodi.
Isto tako da neko ne kaže da Edu zna šta radi, čekali su zadnji dan januara prošle godine da probaju dovesti Luiza iz Ville, nije im pošlo za rukom i zbog istog januara smo ostali bez LP.
Guimaresa ignorisali, ostali na Lokongi, tu se sezona raspala i prosulo ogromno vodstvo za četvrtu poziciju.
Ili sam ja to nesto pomjesao

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
AA23 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:29
Ja sam ovo pisao i prije fijaska s transferom ukrajinskog pacova. Dat 100 miliona za igraca koji ne bi bio siguran u prvih 11 je van svake pameti, pogotovo u trenutku kad imas 2 veca prioriteta za popunit, te za te pare mozes dovest 3 solidna igraca za rotaciju i odmaranja nogu prvotimaca. S druge strane, ako opet ne dovede nikoga, odmah mu se treba zahvalit, jer ce bit direktni krivac za neuspjeh ove godine. Bas kao sto je to bio i prosle, jer smo iskljucivo zbog nepostojece sirine propustili LP.
Ono sto mi ne udaje nikakvo povjerenje je cinjenica da se izgubilo 20 dana prelaznog roka, a mi nismo doveli ama bas nikoga. Bez 2 pojacanja se ne treba ni uplitat u ozbiljnu utrku, jer ovi momci moraju kad tad fizicki pasti, kao sto su pali pred WC i igrali 2-3 najgore tekme u sezoni.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ako želimo biti ozbiljni kao ove sezone, mora se dovesti Declan Rice na ljeto. Ovo će opet biti između nas i Chelsea
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mudryk je bio idealan jer je bio kupovina za buducnost a i unio bi svjezine ekipi. Problem ovakvih polovnjaka je sto ces ih uzet na 3-4 godine i samo ce ti praviti probleme kada se sezona zavrsi i onda hajmo se tog rijesiti i dovoditi boljeg.
⚜️~⚜️~⚜️
- Marsal
- Kontakt:
Trossard mi je meh, a onaj da išta valja ne bi u najboljim godinama života igrao u MLS-u.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Casemiro and Fred have both received four yellow cards in the Premier League and another warning midweek would mean a ban for the trip to Arsenal.
Valjalo bi da Cazzo požuti protiv Palace
Valjalo bi da Cazzo požuti protiv Palace
COYG ❤
I kod nas Saliba vuče 4 žuta kartona tamo od Novembra, a i Saka u zadnjih par utakmica visi na jednom žutom pred suspenziju. Ako ne dobiju protiv Uniteda, čiste im se kartoni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pricamo o sirini, a zalimo se sto hoce dovesti trossarda, zaboravljamo da je ovo najmladja ekipa u ligi, leandro je iskusan igrac, naviknut na igranje u engleskoj, ako je neka razumna cifra u pitanju jer ima jos 6 mjeseci ugovora valjda? onda je to transfer za pozdraviti, moze odigrat vise pozicija naprijed sto nama i treba u ovom momentu
Apsolutno se slazem jos momak igrao u slicnom sistemu ,legao bi nam kao budali samar a nebi bio skuplji od 25milkiQUARTERBACK je napisao/la: ↑17 jan 2023, 19:07pricamo o sirini, a zalimo se sto hoce dovesti trossarda, zaboravljamo da je ovo najmladja ekipa u ligi, leandro je iskusan igrac, naviknut na igranje u engleskoj, ako je neka razumna cifra u pitanju jer ima jos 6 mjeseci ugovora valjda? onda je to transfer za pozdraviti, moze odigrat vise pozicija naprijed sto nama i treba u ovom momentu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Momcima porasli apetiti, pa hoce WC igrace za rotaciju dovodit.
Nama treba par igraca koji nece bit tarabe poput Lokonge, Holdinga i slicnih kad ulete u igru, nego da se ne primijeti drastican pad. Barem do ljeta, gdje se vjerujem ide na dva kapitalca s ciljem ostanka u utrci za prva 3 mjesta.
Najbolje bi bilo dovest na posudbu neka dva iskusnija igraca iz ovih boljih ekipa.

Nama treba par igraca koji nece bit tarabe poput Lokonge, Holdinga i slicnih kad ulete u igru, nego da se ne primijeti drastican pad. Barem do ljeta, gdje se vjerujem ide na dva kapitalca s ciljem ostanka u utrci za prva 3 mjesta.
Najbolje bi bilo dovest na posudbu neka dva iskusnija igraca iz ovih boljih ekipa.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da su šanse 1% da se Kejn proda Arsenalu, ali ne mogu ni da zamislim kakav bi naš napad bio sa napadačem poput njega u vrhu

- feniksptica
- Kontakt:
Ne svidja mi se nikako to sto ce City odigrat 2 utakmice prije nase i sto nam mogu doc na -2
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ove sezone smo pokazali da pod pritiskom igramo fantasticno,Man City nece dobiti svoje obe utakmice ,a mi bi svakako trebali tresnuti onu buraniju iz Manchestera tako da ne vidim uopste problem u tome ,neka oni svoje igraju mi trebamo gledati sebefeniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2023, 17:53Ne svidja mi se nikako to sto ce City odigrat 2 utakmice prije nase i sto nam mogu doc na -2

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.