Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Lijepo je vidjeti da su Fortini fakti pogodili naseg Dzekija pa je poletio da se oglasi kao ideolozi mu 

Doduse, moras biti pravo napacen kad u onim godinama i na onoj funkciji ljude koji slusaju odredjenu muziku nazivas seljacinama. Mozda jest floskula ali te seljacine su ginule za ovu zemlju, za sve nas, dok su "rokeri" i "umjetnici" bjezali. Fuj.
Fakti pobjegulje i dezertera da nekoga pogađaju? Hahahahahah ovi gmazovi prolupali fakat. Lupetati po stranim medijima u trenutku kada se toliko toga trebalo i moglo reći je stvarno za isptivanje kod psihijatra.
Popišao se sam po sebi a onda ga je cjelokupna javnost popišala. Naknadnim 'vađenjem' je dovršio pišanje po sebi, mission accomplished.
Popišao se sam po sebi a onda ga je cjelokupna javnost popišala. Naknadnim 'vađenjem' je dovršio pišanje po sebi, mission accomplished.
41:34
- Marsal
- Kontakt:
Seljaci su odbranili BiH ujedno koliko i neka čaršijska raja, međutim to ne znači da Forto nije upravu. Nažalost jest. Samo je po izgleda već ustaljenom običaju imao katastrofalan odabir riječi da opiše svoje misli.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Samo da sve ovo više hoće proć'.Fantasista je napisao/la: ↑10 jan 2022, 17:57Rokao sam redovno dok nisam došao do toga da mi ni alkohol više ne pomaže, samo mi bude teže. Već neko vrijeme ne pijem i ne brojim dane, nadam se da neću više ni počinjat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ono što je bestidnije jesu ovi koji brane jednu skupinu samo zato što su se deklarisali protiv jedne strane.
Bez obzira što su se taj skup hablešina, fejsbuk političara i galamdžija pokazali kao ni manje ni više nego isti oni protiv kojih su se razdigli.
Primjer Mandić koji se pokazao kao totalni ološ i dok se parkovi u općini Centar guše u smeću, taj nesposobnjaković ne zna ni kako potrošiti dodijeljen budžet.
Sta tek reći o najvećem bestidniku, galamdžiji, seljačini i ego manijaku Konakoviću?
Trojka je živi odron, ustvari ne zna se ko su gori, Baketove sluge ili 'emancipovani'
I prije ključanja teme ili bana da nabijem ovog admina na qrac i njegov pišani forum.
Bez obzira što su se taj skup hablešina, fejsbuk političara i galamdžija pokazali kao ni manje ni više nego isti oni protiv kojih su se razdigli.
Primjer Mandić koji se pokazao kao totalni ološ i dok se parkovi u općini Centar guše u smeću, taj nesposobnjaković ne zna ni kako potrošiti dodijeljen budžet.
Sta tek reći o najvećem bestidniku, galamdžiji, seljačini i ego manijaku Konakoviću?
Trojka je živi odron, ustvari ne zna se ko su gori, Baketove sluge ili 'emancipovani'
I prije ključanja teme ili bana da nabijem ovog admina na qrac i njegov pišani forum.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Poselami u forumskom dzennetu strucnjaka iz MinkenaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jan 2022, 22:03Ono što je bestidnije jesu ovi koji brane jednu skupinu samo zato što su se deklarisali protiv jedne strane.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Mene vise cudi i boli da ima neko ozbiljan i zreo a da misli o ovim stvarima, ja sam razvrstavo ljude po muzici kad mi je bilo 15 godina.
-
- Kontakt:
Ne čitam portale , ali haj baš da vidim šta je izjavio Forto .BenWhite je napisao/la: ↑10 jan 2022, 21:54Fakti pobjegulje i dezertera da nekoga pogađaju? Hahahahahah ovi gmazovi prolupali fakat. Lupetati po stranim medijima u trenutku kada se toliko toga trebalo i moglo reći je stvarno za isptivanje kod psihijatra.
Seljaci su dobili rat , sada turbo-folk vlada .
Kako su ljudi zaključili da se odnosi na agresiju na našu državu ?
Iole normalan čovjek bi shvatio da se odnosi da situaciju da je turbo-folk ( u narodu seljačka muzika ) najzastupljeniji muzički žanr u Sarajevu , a da je prije bio rok .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Turbo folk kultura koja danas preovladava u BiH i ostalim državama regiona je puno više od same muzike. Muzika je tu najnebitniji faktor. Covjek je sve apsolutno tacno rekao i cak je trebao jos direktniji biti.
Dobro, i? Kultura je. Ako je narod prihavata onda to je to. Kultura dolazi iznutra a ne izvana.
Dali je kultura vrijedjanje drugog na osnovu njegovog muzickog zanra? Ili bilo cega drugog… ?
Ljudi u svijetu nisu optereceni s tim stvarima… kod nas svi u sve petljaju pa tako i da neki politicar ima za pravo da javno odredjuje koja muzika je ispravna!
Inace ovo sada sto se slusa prelazi onaj pravi Turbo Folk i sa njim nema veze…
Ljudi u svijetu nisu optereceni s tim stvarima… kod nas svi u sve petljaju pa tako i da neki politicar ima za pravo da javno odredjuje koja muzika je ispravna!
Inace ovo sada sto se slusa prelazi onaj pravi Turbo Folk i sa njim nema veze…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne prihvata je svako ocito.
Joj Forte debila.
Zato je raja ex yu rocka urbana spika 
A isto debilni tekstovi u ljepsem ruhu

A isto debilni tekstovi u ljepsem ruhu
Nije da je ista pogresno rekao al to se ne govori.Sad je samo nasjeo na volej sda koji upravo imaju sve glasove od ljudi koje je on opisao tu.Oni ga nisu nikako prihvatali prije a sad ce ga jos i mrzit ne samo njega nego i njegovu stanku.Elitizam ne pomaze kod nas
- ASD
- Kontakt:
Kao da je bitno.MElloo je napisao/la: ↑10 jan 2022, 23:21Nije da je ista pogresno rekao al to se ne govori.Sad je samo nasjeo na volej sda koji upravo imaju sve glasove od ljudi koje je on opisao tu.Oni ga nisu nikako prihvatali prije a sad ce ga jos i mrzit ne samo njega nego i njegovu stanku.Elitizam ne pomaze kod nas
Ti jackovi svakako nisu njegovo glasačko tijelo.
Neće ni glasa izgubiti, a rekao je šta misli, plus je to surova istina.
Haman mu zao Neleta, Brege, Čole i nastavite niz.....
I s druge strane niko ove ljude nije otjerao iz Sarajeva, sami su izabrali stranu i odlučili da idu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- OldFashioned
- Kontakt:
Ali turbo-folk. Sam naziv je krkanski, a o tekstovima pisanim nožnim prstima lijeve noge da i ne pričam.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 81 gost.