FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 16 mar 2010, 19:47

Vidim cita se NM :D , sta kaze Anton i drustvo? ;)

Kakvi Akinfejevi, Freyovi....Bayo hoce da dovede golmana iz 3 lige. Rijec je o Rouven Sattelmaier (22) golmanu Regensburga. :mrgreen:
secer je napisao/la: valjda je moda u pitanju.
Pusti, pusti modu... :P
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2010, 19:52

geronimo je napisao/la:Vidim cita se NM :D , sta kaze Anton i drustvo? ;)
:D :D
Nista narocito, trenutno su u stanju odsustva. :mrgreen: :mrgreen:

Inace dobar portal, forum takodjer odlican. Imaju dosta korisnih informacija. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 mar 2010, 21:53

Zdena04 je napisao/la: U profesionalnom fudbalu se tačno znaju ingerencije svakog od funkcionera.
Naravno, zato se Pellegrini pitao sve ko ce doci u Real proslog ljeta... nidje veze al totalno...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 mar 2010, 22:02

Isnar je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la: U profesionalnom fudbalu se tačno znaju ingerencije svakog od funkcionera.
Naravno, zato se Pellegrini pitao sve ko ce doci u Real proslog ljeta... nidje veze al totalno...
Pa momak to je druga situacija. Pellegrini je trener a ne menedžer. Nigdje veze ovo što si napisao.........

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 mar 2010, 22:12

Zdena04 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Pa momak to je druga situacija. Pellegrini je trener a ne menedžer. Nigdje veze ovo što si napisao.........
Pa, ako se bolje raspitas, znaces da bez sefa strucnog staba (a ne trenera, kako ti kazes) ne bi trebala proci niti jedna kupovina, on mora potpisati... a mislis da ga je ko sta pitao, znaci dobije papir, potpise i iskezi se... tako je i u Bayernu, tako je i u Milanu, tako je i u milion drugih klubova... a sto se tice menadzera, za vecinu kljubova nije uopste poznato ko im je menadzer, osim ako dobro ne progooglas, a eto oni nesto odredjuju... znaci konacno da zakljucimo, ona tvoja recenica U profesionalnom fudbalu se tačno znaju ingerencije svakog od funkcionera je nidje veze... to je to...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 mar 2010, 22:24

Isnaf baš si mi malo naporan. Ili ti nije poznat pojam "igerencija" ili ne znam šta. Druga je situacija u Realu. Tamo se zna ko je "glava kluba", onaj koji ima pare. Nemam sad ni živaca ni vremena (gledam tekmu) da ti pojasnim statut Reala i raspodjelu vlasništva, pogledaj sam. U Bayernu, Höness ne ulaže svoje pare niti je većinski vlasnik toga kluba. Ako malo pogledaš prethodne postove, vidjet ćeš jedan malo duži članak o eventualnim pojačanjima Bayerna, omerbavarac je to postavio. Pogledaj dobro naslov tog članka i bit' će ti jasno to govori o potencijalnim pojačanjima.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 mar 2010, 22:26

Zdena04 je napisao/la:Isnaf baš si mi malo naporan. Ili ti nije poznat pojam "igerencija" ili ne znam šta. Druga je situacija u Realu. Tamo se zna ko je "glava kluba", onaj koji ima pare. Nemam sad ni živaca ni vremena (gledam tekmu) da ti pojasnim statut Reala i raspodjelu vlasništva, pogledaj sam. U Bayernu, Höness ne ulaže svoje pare niti je većinski vlasnik toga kluba. Ako malo pogledaš prethodne postove, vidjet ćeš jedan malo duži članak o eventualnim pojačanjima Bayerna, omerbavarac je to postavio. Pogledaj dobro naslov tog članka i bit' će ti jasno to govori o potencijalnim pojačanjima.
Najvise mrzim ljude koji se prave pametni a zapravo nisu... objasni nekom drugom pojam ingerencije, necu da kazem kome radi pristojnosti... i makar se udostoji da mi napises ime kako treba...

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 mar 2010, 22:41

Isnar je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Isnaf baš si mi malo naporan. Ili ti nije poznat pojam "igerencija" ili ne znam šta. Druga je situacija u Realu. Tamo se zna ko je "glava kluba", onaj koji ima pare. Nemam sad ni živaca ni vremena (gledam tekmu) da ti pojasnim statut Reala i raspodjelu vlasništva, pogledaj sam. U Bayernu, Höness ne ulaže svoje pare niti je većinski vlasnik toga kluba. Ako malo pogledaš prethodne postove, vidjet ćeš jedan malo duži članak o eventualnim pojačanjima Bayerna, omerbavarac je to postavio. Pogledaj dobro naslov tog članka i bit' će ti jasno to govori o potencijalnim pojačanjima.
Najvise mrzim ljude koji se prave pametni a zapravo nisu... objasni nekom drugom pojam ingerencije, necu da kazem kome radi pristojnosti... i makar se udostoji da mi napises ime kako treba...
Ti sad ovu cjelu priču svodiš na lapsus calami. Svaka čast.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 mar 2010, 22:48

Talijanski mediji pisu da je Bayern stupio u kontakt sa Dieterom Henesom u vezi Dzeke 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 16 mar 2010, 22:50

Želim Inter u 1/4 finala pošto su nam Žabari ove godine redovne mušterije. :D
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2010, 22:51

bistrikboy je napisao/la:Talijanski mediji pisu da je Bayern stupio u kontakt sa Dieterom Henesom u vezi Dzeke 8-)
Za.j.ebavas! :D :P :P
Idemo po Dzeku. :P :P
roy_makaay je napisao/la:Želim Inter u 1/4 finala pošto su nam Žabari ove godine redovne mušterije. :D
Ipak je bolje CSKA. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 23:07

Hoću Inter, da izbacimo sve Talijani redom. ;)

No ako bih mogao birati, onda bi uzeo svakako CSKA ili Bordeauxa .

Tek se sada vidi velika prilika koju su Vukovi propustili da su prošli. Sa Sevillom su se mogli komontno nositi, pa ko zna, sve je dalje moguće. Kasno je sada 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2010, 23:17

slika

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 23:18

Heh, ako vas Inter zapadne, hmm... :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2010, 23:20

GunnerS je napisao/la:Heh, ako vas Inter zapadne, hmm... :)
Krenuli smo cistiti Italijansko tlo. Ako je sudeci prema dosadasnjim utakmicama Inter je slijedeci. :P 8-)
Englezi neka se spreme. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 23:22

hehe, bit će zanimljivo u petak ;) Na izvlaćenju... :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 mar 2010, 23:24

bayern neka spremi staklenoga negdje u riznicu u drustvo monalize i drugih vrijednih stvari. jer bez njega su jedna prosjecna ekipa u nivou aston vile

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 mar 2010, 23:25

bh hrvat je napisao/la:bayern neka spremi staklenoga negdje u riznicu u drustvo monalize i drugih vrijednih stvari. jer bez njega su jedna prosjecna ekipa u nivou aston vile
Vazi jugotalijan!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 mar 2010, 23:26

ok jugošvabo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 23:27

Svejedno je, da budem iskren, želimo biti najbolji, onda moramo najbolje pobijeđivati.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.