Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
I šta očekivati protiv Hulla?
Šta je sa Stuom, je li bar on oporavljen?

Postoji mogucnost da se kapiten vrati protiv Hulla, a Dani u najboljem slucaju polovinom januara...Katastrofa, pa Rodgers nema ni 15 igraca...
Ovih dana se spominje Agyemang-Badu, defanzivni vezni iz Undinesea.
Ovih dana se spominje Agyemang-Badu, defanzivni vezni iz Undinesea.
Pool ce biti primoran u januaru dovesti cak tri igraca, ako nista za klupe... U periodu moze naletiti i gripa, pa osta 10 igraca, ili situacija gdje bi Mignolet mogao igrati stopera...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Moraće se Coutinho vratiti u sredinu, a Moses na krilo protiv Hulla. Ne znam kako će drugačije general sastaviti tim.
Mignolet, Cissokho, Agger, Skrtel, Johnson, Lucas, Henderson, Coutinho, Moses, Aspas, Suarez.
Ja bi ovako ako budu spremni Hendo I Suarez, I oni danas imaju neke fitnes testove. Lucas i Hendo sredina, Coutinho iza Suareza a Aspas I Moses po krilima.
Ja bi ovako ako budu spremni Hendo I Suarez, I oni danas imaju neke fitnes testove. Lucas i Hendo sredina, Coutinho iza Suareza a Aspas I Moses po krilima.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Allen odsutan 6 sedmica, Sakho oko 2 mjeseca.
Sve miriše na opasnu kupovinu u januaru, mora se!
Kad smo kod pojačanja, spominje se kako bi Tello mogao doći na posudbu.

Sve miriše na opasnu kupovinu u januaru, mora se!

Kad smo kod pojačanja, spominje se kako bi Tello mogao doći na posudbu.
Tello bi mogao doći na posudbu do kraja sezone.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Tello bi mogao doci na posudbu 

Cudno je izgledao nakon onog starta Cahila, sad kruze glasine da je ipak ozbiljno.
@KOPWATCH: Rumours flying around Suarez out for 2-3 weeks. No info over here. We're in rouble if true.
@KOPWATCH: Rumours flying around Suarez out for 2-3 weeks. No info over here. We're in rouble if true.
Tello posudba sa opcijom kupovine 15 mil. Salah do cetvrtka nas igrac, njegov agent izjavio.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sve ove iznenadne ili moguće povrede su vjerovatno i malo taktički. Ima razlika u tome kada moraš kupovati, i kada bi trebao kupovati. 

Ako dodje Tello, ja cu da se obesim.
A kad vidim listu povredjenih, nije mi dobro.
A kad vidim listu povredjenih, nije mi dobro.
Hull (H)
Stoke (A)
Villa (H)
Everton (H)
West Brom (A)
Već nam je u naviku ušao kiks protiv WBA, Stokea ili bilo kojeg tima kojeg vodi Steve Bruce. Villa dosta dobro igra na gostovanjima, kao i Karamele, generalno gledajući. Msm kako je ovaj period vrlo važan. Nismo miljenici fortune što se tiče ozljeda, stoga se i ponajviše pribojavam nekih "iznenadnih" rezultata.
PS. Rodgers reče kako su Allen i Sahko neko vrijeme OUT, dok se Hendo nalazi na pretragama? Špekuliše se kako su Allen i Hendo igrali pod injekcijama meč protiv Chelsea...
Stoke (A)
Villa (H)
Everton (H)
West Brom (A)
Već nam je u naviku ušao kiks protiv WBA, Stokea ili bilo kojeg tima kojeg vodi Steve Bruce. Villa dosta dobro igra na gostovanjima, kao i Karamele, generalno gledajući. Msm kako je ovaj period vrlo važan. Nismo miljenici fortune što se tiče ozljeda, stoga se i ponajviše pribojavam nekih "iznenadnih" rezultata.
PS. Rodgers reče kako su Allen i Sahko neko vrijeme OUT, dok se Hendo nalazi na pretragama? Špekuliše se kako su Allen i Hendo igrali pod injekcijama meč protiv Chelsea...
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
Pa svi timovi su manje vise rotirali svoje postave u toku ove nedelje, jedino mi igrali sa sve istim igracima.
Nije toliko povreda Sakhoa minus, jer imamo stopere, ali Allen out, Stivi out, i Hendo mozda out, pa ko ce da igra u vezi.
Nije toliko povreda Sakhoa minus, jer imamo stopere, ali Allen out, Stivi out, i Hendo mozda out, pa ko ce da igra u vezi.

Ništa. Nadam se dolasku novih igrača a posebno tipujem na veznjaka, čak i dva. Salah i Rakitić se dosta spominju na otoku, valjda će neko doći...
Kad već spomenu Hull, izgleda da će Alberto uskočiti u prvih XI. Stivi bi se mogao vratiti već protiv Stokea, daj Bože.
Kad već spomenu Hull, izgleda da će Alberto uskočiti u prvih XI. Stivi bi se mogao vratiti već protiv Stokea, daj Bože.
Karl kaze da je deal za Salaha gotov, cena mozda malo povecana, od 8-12m. Daj zadnjeg veznog i beka, pa da vidimo sta cemo dalje.
Odkad je Liverpool osvojio svoju posljednju titulu, De Gea se rodio, školovao, pridružio Unitedu i osvojio titulu..
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Dobro je što Salah neće preći 12m, za njega je to taman. Ako može manje, još bolje.Paradajz je napisao/la:Karl kaze da je deal za Salaha gotov, cena mozda malo povecana, od 8-12m. Daj zadnjeg veznog i beka, pa da vidimo sta cemo dalje.

PS. Guess who's back!?

http://sportsport.ba/ino_fudbal/tri-eng ... dra/121292
Ovo bi bilo pojačanje iznad svih očekivanja, samo je pitanje koliko je realno.
Ni 25-30 miliona nije puno za takvog igrača.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Šališ se jel da?Desmond je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/tri-eng ... dra/121292

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.