FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve je ovo ljepo ali treba znati da mi svaki 5 gol dajemo iz igre, sve ostalo iz prekida sto po meni nije dobro nikako, vicina nasih golova se svodi na centarsut iz prekida(faul, korner) i igru glavom, svaka cast treba i to znati ali treba znati dati gol i iz igre.
Na malim ekipama se osvajaju titule!
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
GOSK 0 - 1 Zeljeznicar ( Bogicevic )
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
LUDILO
da? bas ...aleksandar_veliki je napisao/la:A cega bi to bilo, ne kontam.Elegant je napisao/la:U zadnji tren smo se izvukli, da je ostalo 0:0 bilo bi svega.

Svaka cast momcima.
TM do kraja !
TM do kraja !
Osula bi se paljiba po igracima kao se ne zalazu, da slabo igraju, kako ih Osim treba dovesti u red ... bla bla.aleksandar_veliki je napisao/la:A cega bi to bilo, ne kontam.Elegant je napisao/la:U zadnji tren smo se izvukli, da je ostalo 0:0 bilo bi svega.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
POTPIS, bravo majstoreamertiger je napisao/la:Sve je ovo ljepo ali treba znati da mi svaki 5 gol dajemo iz igre, sve ostalo iz prekida sto po meni nije dobro nikako, vicina nasih golova se svodi na centarsut iz prekida(faul, korner) i igru glavom, svaka cast treba i to znati ali treba znati dati gol i iz igre.
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
- kosewsko hill
- Kontakt:
Iako vjerovatno pobjeda nije zaslužena , izuzetno važna 3 boda danas i ne treba puno polemisati o našoj igri, to je Amarov psoao.U pohodu na titulu je sasvim normalno da se dese i ovakve pobjede gdje i nismo bili najbolji.
IDEMO DALJE
odraditi Kup pa odna Velež aBD.
IDEMO DALJE

Željo - My first love!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ja sam i očekivao ovakvu pobjedu, bit će patnja i protiv Kozare za par kola, a Slaviju ćemo nakantati to me ne brine...
Gušo još uvijek nesavladiv...
Bogi će biti najbolji strijelac lige!
VOLIM TE ŽELJO!
Gušo još uvijek nesavladiv...
Bogi će biti najbolji strijelac lige!

VOLIM TE ŽELJO!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svaka cast momci, joj samo nam 3 boda bjezi Siroki, prezimicemo na prvom mjestu aBd!!!
Volim te Zeljo!!!
Aca samo laganini 3 bobe su tu 

Bogi kralj

- SarajlijaTM
aaa,pa gdje je tehnika,ono direktni upload,preko neta,odma do raje hehehealeksandar_veliki je napisao/la:Biće i galerija za nekih sat, sat i pol. Dok nam covjek dodje do kuce, jbg, daleko Gabela.

Ovaj go me je obradovao ko ni jedan do sad,ove sezone

3 bobe do sirokog , 9 utakmica bez poraza
svaka cast za tm koji su odrzali obecanje i otisli ne organizovano na stadion

svaka cast za tm koji su odrzali obecanje i otisli ne organizovano na stadion

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Od sljedeceg kola prestizemo pitare na tabeli, aBd do kraja polusezone mozemo i do vrha. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hvala Bogu pa nam je vratio za Travnik i gol sa 40 metara i Siroki Brijeg 90 min, negdje se moralo naplatiti
Od svih pojacanja za ovu sezonu Guso se pokazao kao najbolje 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nema wirelesa u PodavalamaSarajlijaTM je napisao/la:aaa,pa gdje je tehnika,ono direktni upload,preko neta,odma do raje hehehealeksandar_veliki je napisao/la:Biće i galerija za nekih sat, sat i pol. Dok nam covjek dodje do kuce, jbg, daleko Gabela.
![]()
![]()
Ovaj go me je obradovao ko ni jedan do sad,ove sezone

Za zivot cijeli!
- SarajlijaTM
Ma Gušo brani u životnoj formi,a jos željovac i manijak do jaja.Dzaba smo napadali ekipu,sad se vidi uzrok lose forme na pocetku,da ga ne spominjemmaster44 je napisao/la:Hvala Bogu pa nam je vratio za Travnik i gol sa 40 metara i Siroki Brijeg 90 min, negdje se moralo naplatitiOd svih pojacanja za ovu sezonu Guso se pokazao kao najbolje

Trenutno korisnika/ca: TribuneEst, WeekendOffender i 30 gostiju.