Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Scouser » 29 dec 2013, 20:02

Alcatraz je napisao/la:Objektivnost nije mržnja prijatelju. To ne mislim samo ja, nego 95% objektivnih navijača Liverpoola.
Poklopi se. slika
Slobodno pročitaj prošlosedmične sastave, pa se vrati u temu. Sve će ti biti jasno. I, naravno, sumnjam da shvaćaš pojam "objektivnost", jesam li upravu? Miješaš kruške i jabuke, ne?
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 dec 2013, 20:02

fera je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Danas je najviše kriva naša veza, pa onda odbrana.
Agger najmanje jadan u svom tom jadu

Allen, Lucas, Johnson, Aspas OUT!
hajd lucas i nekako al evo ja dvije sezone govorim da ovog glena treba prodati i niko da me podrzi :D
nije tacno, i ja sam pisao da je precjenjen jer je englez i realno vrlo cesti kikser, al carlo i kompanija ubjedjivali kao najbolji bek lige, sila i slicno :roll:
nema potpisa

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 29 dec 2013, 20:07

BR: "Eto'o was fortunate to be on the pitch. Howard Webb was excellent today" :mrgreen: :mrgreen:
Al' ga suknu :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 29 dec 2013, 20:14

POKRADENI SMO.

Šta drugo reći, ovo je sramota ne samo za Chelsea i suce, nego i za čitav FA, Englesku, Britaniju, Europu, svijet, UEFA-u, FIFA-u, Platinija, Blattera i sve ostale kriminalce i mafijaše.

Pod hitno sutra odmah Liverpool treba zahtjevati da se pokrene istraga protiv Howarda Webba. Nikad se nisam nasekirao kao danas. 3 penala čista nam nije sudio, Luiz i Cahill su trebali dobiti crveni, možda i Terry.

Shvatite imamo odličnu momčad, po meni uz Bayern i Barcelonu ponajbolju i najatraktivniju u Europi. Ali kako se boriti protiv vjetrenjača, protiv toga se ne može. Također zamjeram Rodgersu što liže stražnjicu Mourinhu, sramota. Da su naši mudonje sutra odmah tražiti pokretanje istrage. Igramo odlično, trudimo se i sve, Coutinho je tata za Neymara i ostale precjenjene igrače. Ali šta nam to sve znači kada dođe jedan Howard Webb i odsudi nepravedno na našu štetu po nalogu mafije. E sad se počinjem pitati da li je i Abramovič umješan u sve ovo. Da li je on možda potplatio Webba ili su to FA i Platini.

Ma sramota, fuj, život mi se zgadio.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 dec 2013, 20:17

mi smo se malo odvikli od mourinha. sad sigurno svi malo bolje razumiju igrace barce hahaha
mourinho je idealan trener za engleske lige.

@adc jel se salis ? imamo odlicnu momcad ? uz bayern i barcelonu ponajbolju ? daaaaaj. imamo jednog igraca koji igra u zivotnoj formi i nosi tim. igramo lijepo to svakako al nazalost ljepota ne donosi bodove.
You are someone else I am still right here

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 dec 2013, 20:28

Nema razloga za paniku društvo, ako smo negdje mogli očekivati poraze to je sigurno Etihad i Bridge, ruzno samo izgleda to sto smo uvezali dva poraza al jbg sta da se radi, i united je protiv gorih protivnika prosuo bodove na trafordu i to uvezao dva poraza pa eto ih sad dva boda iza nas, nista ovo ne znaci, svi znamo da ce i city i celzi biti ispred nas na kraju tako da nema potrebe da sad kukamo i da se plasimo da je ovo pocetak naseg pada jer nije. Bili smo i iza arsenala 7 bodova pa smo za bozic bili prvi.

Što se tice danasnje utakmice mi mozemo samo cestitat Virtu4lu i ekipi jer njihovi ljubimci su nas razbili, nismo stvorili sanse realno, znao sam da ce jose da stavi luiza na zadnjeg veznog i tako unisti nasu sredinu, ista prica kao pepe protiv barcelone, nismo zasluzili ni pola boda danas tako da nemamo za cim da zalimo. Mourinho je skontao kako da neutralise nas presing pa smo tako mogli gledat kako nasa veza ispada nakon njihova dva pasa (gol Etooa), jednostavno danas nista nismo pokazali i nista pozitivno se nije moglo vidjet od Liverpoola, jedini koji je meni bio dobar je Sterling, svaka cast za njega, Suarez nista nije mogao bez veznog reda koji opet kazem nije postojao, a i kako ce moci kad je citavo vrijeme imao dvojicu na ledjima. Johnson ocajan, pa nemam rijeci stvarno, covjek me razocarava kako je pocela sezona, pouzdas se, imas dobrog igraca a on ko qrac. O sudjenju necu da pricam, bilo je diskutabilnih odluka ali nemamo pravo da se zalimo kad smo bili ocajni. Da spomenem i Skrtela, kolko god imao onih blokiranja on to sve usere sa pocetnickim greskama kojih ima mali milion tokom utakmice, od podvaljivanja nezgodnih lopti minjoleu i sakhou do tih zracnih duela u kojima ni on ne zna sta radi, pa cak ga oskar danas nekoliko puta nadskocio. Minjolea ne bi krivio za drugi gol, mozda malo jer ono je po meni skrtelova greska, ne mozes dozvoliti da ti onako igrac pobjegne u petercu, jednostavno amaterski momenat.

U sljedece tri utakmice se mora uzet 9 bodova i ovaj ce poraz biti neutralisan i opet cemo bit u top 3,4. Mene najvise brinu povrede, Allen i Sakho ako budu previse odsutni to moze biti problem, ne znam kako ce Rodgers sastaviti tim za Hull, mogla bi to bit nemoguca misija ako dobijemo lose vijesti u vezi Allena i Sakhoa. Nama je bitnije da uzmemo 9 bodova iz sljedece tri tekme nego sto su to bile ove dvije utakmice. Bar ja tako mislim.

Nadam se i da ce brzo zavrsiti pojacanja jer nam stvarno trebaju i ovo sad je pravi primjer kako strasan horror film mogu da budu povrede u bitnim trenutcima.

Znaci ne tugujte, nije nista strasno, nadam se samo da ova dva poraza nece negativno utjecat na ekipu pa da im padne moral i slično, moramo se nastavit borit jer znam da mozemo na kraju biti u top 4. Osim evertona ekipe koje zelimo da budu ispod nas su ispod nas, nama je prosao zayeban raspored i sad konkurentima isti dolazi, mi to moramo iskoristit i vratit se u vrh, ako to ne uradimo onda smo yebali jeza u ledja, ali ja mislim da hocemo i da cemo nakon sljedeca tri kola biti u top 4 sto je naravno ono sto svi zelimo.

YNWA !
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 29 dec 2013, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 29 dec 2013, 20:31

:lol: :lol:
jedva docekali hejteri da pisu,
jedan celzi potrosio na transfere 100 mil e, siti 200 i dobijaju nas 2:1 i lafo mi smo taj brod sto tone :lol: :lol:
4 smo na kraju LP sto je i cilj cjus

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 dec 2013, 20:36

Torres_9 je napisao/la::lol: :lol:
jedan celzi potrosio na transfere 100 mil e, siti 200 i dobijaju nas 2:1 i lafo mi smo taj brod sto tone :lol: :lol:
Morao bi Junajted debelo zasrati da bi Liverpul bio cetvrti.

Fino je Rodzers slozio prilicno limitiranu ekipu.

Treba Liverpul kupovati prave igrace, a ne panjeve poput Aspasa, Alberta, propalog Turea itd. Kakva crna sirina. Pa te igrace ne smijes uvesti u igru koliko su losi. Rotacija je kada sa klupe uvedes kvalitetnog igraca koji moze promijeniti nepovoljnu situaciju.

Spominjao se Salah. Dobar igrac. Dobar za ove 4 - 3 - 3 formacije. Valjda bi se uklopio. Dobar je i Stoker iz Bazela.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2013, 20:36

neurofunk je napisao/la:
U sljedece tri utakmice se mora uzet tri boda
Bod u svakoj i eto ga 3 boda :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 dec 2013, 20:37

Lapsusčina burazeru :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 dec 2013, 20:41

Torres_9 je napisao/la::lol: :lol:
Mislim da je važnije koliko si kvalitetno uložio novac pa bilo to 10 mil ili 100 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 dec 2013, 20:44

Sreća pa se za 2 dana otvara prelazni rok. Što prije pronaći dva veznjaka, ako dođe Salah odmah na mjesto Coutinha koji pod hitno treba na klupu. Pa taj sam sebe obori u meču. Fizička sprema 0. Streling je bio sasvim solidan u ova dva meča, i to me pozitivno iznenadilo, ali opet je to jalovo bilo.

Lucasa u najboljem slučaju ostaviti na klupi,mada mislim da je njemu kraj u Liverpoolu.

Što se tiče lijevog beka, moguće da nam dođe upravo Ashley Cole koji je večeras solidno odigrao protiv nas.
Isto tako desnog beka tražiti pod hitno, jer ni Kelly ni Johnson nisu sposobni da povedu Liverpool u top4.

Da li će Brendan opet ganjati neke "dragulje" vidjet ćemo. Ali jedno je sigurno, brzo mora doći neki provjeren igrač!
Ja te volim, volim Željo..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 dec 2013, 20:52

Gledao sam meč tek od 60-te minute tako da ne mogu puno pisati.Ono sto sam vidio je PONOVO katastrofa Johnsona.Stvarno ako se ne dovede desni bek u januaru mi smo sa Europskom Ligom na konju.Covjek sam sebe dribla :? Ocajno fali Stivi ovoj ekipi, kao i Dani.Mislim da kad se vrate ova dvojica kao i Enrique stvari ce se dosta bolje posloziti a i na ruku nam ide raspored u drugoj polovini.U srijedu razmontirati Hull i vratiti im za onu sramotu.
Bas me zanima koliko ce raje bit u stanju da prati meč i pise postove.Ipak je najluđa noc u godini pred nama :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 dec 2013, 21:00

Tekmu nisam gledao i po komentarima vidim i bolje što nisam dzaba bi se iznervirao.

Dva najteža gostovanja u ligi su prošla sada idu na papiru lakše utakmice uz povratke nekih od prvotimaca upisati par vezanih pobjeda i to je to,biće do kraja još x puta mjenjanja na vrhu ,EPL nikad zanimljivija .

BR opet kritikuje sudije (i treba,s razlogom pretpostavljam) samo kakvi su ovi u FA bojim da se da ne završi u prdekani :mrgreen: ,u januaru po pojačanja,najbitinije od svega je da se ne zaostaje za top 4 što je cilj a do kraja ima još dosta da se igra,Che čestitike na pobjedi kakva god da ona bila.

Šteta zaslužili smo u ove dvije utakmice barem bod ali eto ,ide se dalje,YNWA!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 29 dec 2013, 21:06

Ono relano nasa veza dns nije mogla nadigrati samog Luiza.Ovoj ekipi mnogo toga fali,od veznjaka,bekova,pa cak i krilo jedno je dobrodoslo.Al ipak mislim da je prioritet rijesiti se Johnsona,covjek je odavno katastrofa.Nisam razocaran,jer nisam puno ni ocekivao,realno ljudi su jaci i to su pokazali.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 dec 2013, 21:39

da te bog mili sacuva

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 dec 2013, 21:47

slika

Elhamdulillah.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 dec 2013, 21:50

Henderson je napisao/la:slika

Elhamdulillah.

Šta je ovo, poslije svakog kola se nađe neka nova prognoza :mrgreen:
Prošle sedmice prema nekoj stranici bi trebali završiti prvi, sad po ovoj 5ti.

Mislim, da bi uz prava pojačanja u januaru, imali zagarantovano 4to mjesto. Samo je sad pitanje koliko će Rodgers pametno kupovati

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 dec 2013, 21:52

gio10 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:slika

Elhamdulillah.

Šta je ovo, poslije svakog kola se nađe neka nova prognoza :mrgreen:
Prošle sedmice prema nekoj stranici bi trebali završiti prvi, sad po ovoj 5ti.

Mislim, da bi uz prava pojačanja u januaru, imali zagarantovano 4to mjesto. Samo je sad pitanje koliko će Rodgers pametno kupovati
Ma ne, nisi dobro razumio, ovo je tabela Premiershipa od 01.01.2013. do 29.12.2013. Mislim da je tako.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 dec 2013, 21:58

Aha, aha, godišnja tabela :mrgreen:

Nije loš plasman, ali ionako nam ne znači ništa :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.