Nema razloga za paniku društvo, ako smo negdje mogli očekivati poraze to je sigurno Etihad i Bridge, ruzno samo izgleda to sto smo uvezali dva poraza al jbg sta da se radi, i united je protiv gorih protivnika prosuo bodove na trafordu i to uvezao dva poraza pa eto ih sad dva boda iza nas, nista ovo ne znaci, svi znamo da ce i city i celzi biti ispred nas na kraju tako da nema potrebe da sad kukamo i da se plasimo da je ovo pocetak naseg pada jer nije. Bili smo i iza arsenala 7 bodova pa smo za bozic bili prvi.
Što se tice danasnje utakmice mi mozemo samo cestitat Virtu4lu i ekipi jer njihovi ljubimci su nas razbili, nismo stvorili sanse realno, znao sam da ce jose da stavi luiza na zadnjeg veznog i tako unisti nasu sredinu, ista prica kao pepe protiv barcelone, nismo zasluzili ni pola boda danas tako da nemamo za cim da zalimo. Mourinho je skontao kako da neutralise nas presing pa smo tako mogli gledat kako nasa veza ispada nakon njihova dva pasa (gol Etooa), jednostavno danas nista nismo pokazali i nista pozitivno se nije moglo vidjet od Liverpoola, jedini koji je meni bio dobar je Sterling, svaka cast za njega, Suarez nista nije mogao bez veznog reda koji opet kazem nije postojao, a i kako ce moci kad je citavo vrijeme imao dvojicu na ledjima. Johnson ocajan, pa nemam rijeci stvarno, covjek me razocarava kako je pocela sezona, pouzdas se, imas dobrog igraca a on ko qrac. O sudjenju necu da pricam, bilo je diskutabilnih odluka ali nemamo pravo da se zalimo kad smo bili ocajni. Da spomenem i Skrtela, kolko god imao onih blokiranja on to sve usere sa pocetnickim greskama kojih ima mali milion tokom utakmice, od podvaljivanja nezgodnih lopti minjoleu i sakhou do tih zracnih duela u kojima ni on ne zna sta radi, pa cak ga oskar danas nekoliko puta nadskocio. Minjolea ne bi krivio za drugi gol, mozda malo jer ono je po meni skrtelova greska, ne mozes dozvoliti da ti onako igrac pobjegne u petercu, jednostavno amaterski momenat.
U sljedece tri utakmice se mora uzet 9 bodova i ovaj ce poraz biti neutralisan i opet cemo bit u top 3,4. Mene najvise brinu povrede, Allen i Sakho ako budu previse odsutni to moze biti problem, ne znam kako ce Rodgers sastaviti tim za Hull, mogla bi to bit nemoguca misija ako dobijemo lose vijesti u vezi Allena i Sakhoa. Nama je bitnije da uzmemo 9 bodova iz sljedece tri tekme nego sto su to bile ove dvije utakmice. Bar ja tako mislim.
Nadam se i da ce brzo zavrsiti pojacanja jer nam stvarno trebaju i ovo sad je pravi primjer kako strasan horror film mogu da budu povrede u bitnim trenutcima.
Znaci ne tugujte, nije nista strasno, nadam se samo da ova dva poraza nece negativno utjecat na ekipu pa da im padne moral i slično, moramo se nastavit borit jer znam da mozemo na kraju biti u top 4. Osim evertona ekipe koje zelimo da budu ispod nas su ispod nas, nama je prosao zayeban raspored i sad konkurentima isti dolazi, mi to moramo iskoristit i vratit se u vrh, ako to ne uradimo onda smo yebali jeza u ledja, ali ja mislim da hocemo i da cemo nakon sljedeca tri kola biti u top 4 sto je naravno ono sto svi zelimo.
YNWA !
Zadnja izmjena:
neurofunk, dana/u 29 dec 2013, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.