HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ide Jug jer nam se moze hahahahahahah **** zapad gorit ce jug

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ide Jug jer nam se moze hahahahahahah **** zapad gorit ce jug
Malo bolju upravu od vase..pravila su jasnamma_hz je napisao/la:HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ide Jug jer nam se moze hahahahahahah **** zapad gorit ce jug![]()
Isto kao sto smo mi dobili cijeli sjever jer je to odvojena zona. Koristi malo mozak. I ne znam kako ćete na jug kad je to domaća tribina, ja recimo odoh na jug sa familijom tu ne mogu gostujući navijači. Jedino zapad neki tampon da vam odvoje 5 procenata ograđeni specijalcima bez toaleta. Gostoprimstvo na nivou. Pa recite da nismo domaćini.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Malo bolju upravu od vase..pravila su jasnamma_hz je napisao/la:HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ide Jug jer nam se moze hahahahahahah **** zapad gorit ce jug![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U Članu 11 se navodi da je svaki klub-organizator utakmice dužan da na zahtjev kluba-gosta osigura najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni. Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Da vam prepustimo tribinu pa da budePlavi1987 je napisao/la:Ide cijela tribina hahah pitari ga opet popusise hocete li sada bojkovati i Kosevo. Stvarno da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Malo.Besic je napisao/la:
@DoetaTz malo prenijelo
Merhaba je napisao/la:Pitari kako cete kuci
Doće stari po mene. Što pitaš?Merhaba je napisao/la:Pitari kako cete kuci
Ovo je Sloboda72 izbacivo frustracije Sencom i Vladexom, ionako slabo vidi otkad su reflektori svecano pusteni u rad pa mu svejedno.DoeTz je napisao/la:Malo.Besic je napisao/la:
@DoetaTz malo prenijelo
Zenzo je napisao/la:
Izlija jes' to ti?joker90 je napisao/la:Zauzet će nam zapad, otjerati nas sve sa tribine jer su bahati i hrabri, smiju golove čak slaviti na tribini sa tuđim navijačima, a i tako su u mogućnosti. Usput će baciti bombu na dječje igralište, oskrnaviti neku svetinju, izazvati par tuča, postaviti bombu na svoj stadion i onda zaprijetiti na pp i sa lažnih profila svim forumašima koje ne vole! TM 1987!! Samo bahato!!
Malo bolju upravu od vase..pravila su jasnaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:
Kad si tako pametan i znas o stadionima, hodas po gostovanjima i to, onda bi trebao znati da je i na Bilinom Polju skracena tribina za gostujuce navijace, isto je i u Banjaluci, isto je u Doboju kod Kaknja...HajdeZeljozabiGol je napisao/la: Ocito ti nemas sta koristiti pitarcicu prodani. Kako moras ogranicen biti da neato pises a ne kontas u opste sta pises. Nije sjever odvojena zova jer su na njoj i nasi navijaci da ti objasnim pasojed. Vec je odvojena zona sjever na kosevu jug....u zenici jug sjever... I onda te tribine nema potrebe skracivati. Ali hajde ti si pitar i imas pitarsku glupu upravu koja cak nije iz ove drzave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.