PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mma_hz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la mma_hz » 15 maj 2017, 23:43

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ide Jug jer nam se moze hahahahahahah **** zapad gorit ce jug
:rol: :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 15 maj 2017, 23:47

mma_hz je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ide Jug jer nam se moze hahahahahahah **** zapad gorit ce jug
Malo bolju upravu od vase..pravila su jasna :clap: :lol: :lol: :lol: :lol:

U Članu 11 se navodi da je svaki klub-organizator utakmice dužan da na zahtjev kluba-gosta osigura najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni. Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 maj 2017, 00:02

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

U Članu 11 se navodi da je svaki klub-organizator utakmice dužan da na zahtjev kluba-gosta osigura najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni. Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Isto kao sto smo mi dobili cijeli sjever jer je to odvojena zona. Koristi malo mozak. I ne znam kako ćete na jug kad je to domaća tribina, ja recimo odoh na jug sa familijom tu ne mogu gostujući navijači. Jedino zapad neki tampon da vam odvoje 5 procenata ograđeni specijalcima bez toaleta. Gostoprimstvo na nivou. Pa recite da nismo domaćini.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 16 maj 2017, 00:04

Orangutani, šta vam nije jasno? Proglasi se jug neuslovnim ili dovedemo dvojicu, trojicu likova da izigravaju debile, šatro gledaju jug zbog proširenja kapaciteta i zatvorimo ga kao što je trebao biti vaš za tekmu sa lišticom. Dobijate 5% kapaciteta i tjerajte se u pm.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 16 maj 2017, 00:07

Plavi1987 je napisao/la:Ide cijela tribina hahah pitari ga opet popusise hocete li sada bojkovati i Kosevo. Stvarno da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Da vam prepustimo tribinu pa da bude
slika
:rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 16 maj 2017, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 16 maj 2017, 00:08

Pitari kako cete kuci :cool:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 maj 2017, 00:12

Besic je napisao/la:slika

@DoetaTz malo prenijelo
Malo.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 maj 2017, 00:14

Merhaba je napisao/la:Pitari kako cete kuci :cool:
:urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 16 maj 2017, 00:14

Merhaba je napisao/la:Pitari kako cete kuci :cool:
Doće stari po mene. Što pitaš?

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 16 maj 2017, 00:16

hahahaha ma salim se boli me cundara ali cuvajte se daleko je kino Bosna , a mozda je teta Sena izgubila kljuc...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 maj 2017, 00:20

DoeTz je napisao/la:
Besic je napisao/la:slika

@DoetaTz malo prenijelo
Malo.
Ovo je Sloboda72 izbacivo frustracije Sencom i Vladexom, ionako slabo vidi otkad su reflektori svecano pusteni u rad pa mu svejedno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 16 maj 2017, 00:45

Zenzo je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol:
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2017, 01:33

joker90 je napisao/la:Zauzet će nam zapad, otjerati nas sve sa tribine jer su bahati i hrabri, smiju golove čak slaviti na tribini sa tuđim navijačima, a i tako su u mogućnosti. Usput će baciti bombu na dječje igralište, oskrnaviti neku svetinju, izazvati par tuča, postaviti bombu na svoj stadion i onda zaprijetiti na pp i sa lažnih profila svim forumašima koje ne vole! TM 1987!! Samo bahato!!
Izlija jes' to ti?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 maj 2017, 03:06

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 16 maj 2017, 08:04

[/quote]Malo bolju upravu od vase..pravila su jasna :clap: :lol: :lol: :lol: :lol:

U Članu 11 se navodi da je svaki klub-organizator utakmice dužan da na zahtjev kluba-gosta osigura najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni. Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.[/quote]

Isto kao sto smo mi dobili cijeli sjever jer je to odvojena zona. Koristi malo mozak. I ne znam kako ćete na jug kad je to domaća tribina, ja recimo odoh na jug sa familijom tu ne mogu gostujući navijači. Jedino zapad neki tampon da vam odvoje 5 procenata ograđeni specijalcima bez toaleta. Gostoprimstvo na nivou. Pa recite da nismo domaćini.[/quote]

Ocito ti nemas sta koristiti pitarcicu prodani. Kako moras ogranicen biti da neato pises a ne kontas u opste sta pises. Nije sjever odvojena zova jer su na njoj i nasi navijaci da ti objasnim pasojed. Vec je odvojena zona sjever na kosevu jug....u zenici jug sjever... I onda te tribine nema potrebe skracivati. Ali hajde ti si pitar i imas pitarsku glupu upravu koja cak nije iz ove drzave. :lol:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 maj 2017, 09:09

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:

U Članu 11 se navodi da je svaki klub-organizator utakmice dužan da na zahtjev kluba-gosta osigura najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni. Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.[/quote]

Isto kao sto smo mi dobili cijeli sjever jer je to odvojena zona. Koristi malo mozak. I ne znam kako ćete na jug kad je to domaća tribina, ja recimo odoh na jug sa familijom tu ne mogu gostujući navijači. Jedino zapad neki tampon da vam odvoje 5 procenata ograđeni specijalcima bez toaleta. Gostoprimstvo na nivou. Pa recite da nismo domaćini.[/quote]

Ocito ti nemas sta koristiti pitarcicu prodani. Kako moras ogranicen biti da neato pises a ne kontas u opste sta pises. Nije sjever odvojena zova jer su na njoj i nasi navijaci da ti objasnim pasojed. Vec je odvojena zona sjever na kosevu jug....u zenici jug sjever... I onda te tribine nema potrebe skracivati. Ali hajde ti si pitar i imas pitarsku glupu upravu koja cak nije iz ove drzave. :lol:[/quote]
Ima ona Amarova izjava pred derby nas stadion nasa pravila tako je i sad . 5% je po pravilima kraj price . u zenici sirokom ti ne daju citavu tribinu nego samo ogradjeni dio za goste . da se mene pita ja bi dopustio kao i prije mi smo gospoda znamo sta je derby i kako je ruzno kad dpdjes pred grbavicu pa se vratis kuci nestalo karti .

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 16 maj 2017, 09:16

Ma vidi se da klubovi iz šehera nisu baš u finim odnosima što je za negativnu kritiku inače bi se problemi oko utakmica, navijača riješili za sekund. MUP bi nam samo mogao flautati labuda ako se klubovi fino dogovore, jaranski al' et' izgleda da je minirano!
A.C.A.B.!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 16 maj 2017, 09:54

Insajderska informacija: uprava Sarajeva daje navijačima Želje 5%,a Misimović traži standardnih 7%! :zviz:

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 16 maj 2017, 09:55

HajdeZeljozabiGol je napisao/la: Ocito ti nemas sta koristiti pitarcicu prodani. Kako moras ogranicen biti da neato pises a ne kontas u opste sta pises. Nije sjever odvojena zova jer su na njoj i nasi navijaci da ti objasnim pasojed. Vec je odvojena zona sjever na kosevu jug....u zenici jug sjever... I onda te tribine nema potrebe skracivati. Ali hajde ti si pitar i imas pitarsku glupu upravu koja cak nije iz ove drzave. :lol:
Kad si tako pametan i znas o stadionima, hodas po gostovanjima i to, onda bi trebao znati da je i na Bilinom Polju skracena tribina za gostujuce navijace, isto je i u Banjaluci, isto je u Doboju kod Kaknja...

Dobit cete 5% i mrs! Pa sad opravdavate raskopcano g0vno alkoholicarsko.

Nas kafic, nasa pravila!!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 16 maj 2017, 09:56

Ma kolko mogu vidjeti, samo ovi strim navijači komšija se bune protiv našeg dolaska na hadison. Ova raja što idu na tekme svakako su za naš veliki dolazak. Em je bolja atmosfera em će im klub nešto zaraditi pa da mogu plate za mart isplatiti :salut:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.