pisu zato jer nemaju mozgaaS_Roma je napisao/la:NEMOJ TE BITI DEBILI I NASJEDATI NA OVO PP OKO OKUPLJANJA !!!
GOVORITE ZA KOGA STE SIGURNI DA JE NAVIJAC SARAJEVA, A OVIM KO TEK TAKO NAPISE NEMOJ ODGOVARATI !!!
MADA NE ZNAM STO UOPSTE PISETE O TOME NA OVOM FORUMU PORED NASIH FORUMA !!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa sine dragi
Bice svega sad sam siguran

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
zamolio bi ovu pogan da zagadjuju svoju temu postovima tipa HAHHAHAHAHA I BUAHAHAHHA,jer ovdje tome nije mjesto
-
- Kontakt:
dodji u centar i ponesi plavi sal jer grad je vasennis je napisao/la:Moze u pp mjesto okupljanja

Ne smijemultrahell24 je napisao/la:dodji u centar i ponesi plavi sal jer grad je vasennis je napisao/la:Moze u pp mjesto okupljanja

SLOBODA NAVIJAČIMA
Strumfe, odleprsaj sa teme!!!ennis je napisao/la:Moze u pp mjesto okupljanja
Pojam centra je sirok pojam.... btw. Lutvo zna gdje je mjesto okupljanja... hahaha
-
- Kontakt:
nisi jedini ima vas dostaennis je napisao/la:Ne smijemultrahell24 je napisao/la:dodji u centar i ponesi plavi sal jer grad je vasennis je napisao/la:Moze u pp mjesto okupljanja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ejs, koliko si Manijaka prebio ove godine?ultrahell24 je napisao/la: nisi jedini ima vas dostamozes se do zore smijat,al nesmijes centrom prosetat sa salom svog tima

Neka ba, lezi i udahni, odmori, doji na tekmu i uzivaj, nece ti ba niko nista, sto drhtis.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Samo da se nadovežem za ovu priču i ove huliganske gluposti, vazda sam u Željnim majcama u nargila barovima po Čaršiji, nikad me niko nije ružno pogledao a ne nešto pokušao. A vi iz okolnih naselja što širite neki huliganizam, smirite se momčiluci, to uostalom i nije tema za ovog foruma.
Nego, jel vas strah Želje pred sutrašnju utakmicu?
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
evo tresemo se,kao sto tvoj kolega kazegio10 je napisao/la:Samo da se nadovežem za ovu priču i ove huliganske gluposti, vazda sam u Željnim majcama u nargila barovima po Čaršiji, nikad me niko nije ružno pogledao a ne nešto pokušao. A vi iz okolnih naselja što širite neki huliganizam, smirite se momčiluci, to uostalom i nije tema za ovog foruma.

Ja da sam na tvom mjestu, mene bi bilo strah profesorice BHS-a
Nek smo vala dočekali taj derbi komšinice, da vam pokažemo ko je glavni u državi

Nek smo vala dočekali taj derbi komšinice, da vam pokažemo ko je glavni u državi

Ja te volim, volim Željo..
ultrahell24 je napisao/la:evo tresemo se,kao sto tvoj kolega kazegio10 je napisao/la:Samo da se nadovežem za ovu priču i ove huliganske gluposti, vazda sam u Željnim majcama u nargila barovima po Čaršiji, nikad me niko nije ružno pogledao a ne nešto pokušao. A vi iz okolnih naselja što širite neki huliganizam, smirite se momčiluci, to uostalom i nije tema za ovog foruma.
Nego, jel vas strah Želje pred sutrašnju utakmicu?![]()
vi ste sampioni,favoriti,osvajaci kupa,nas najbolji predstavnik u evropi kako se nebi bojali?

SLOBODA NAVIJAČIMA
Nisam nesto pretjerano upoznat, a znam da se to radilo ove zime. U kojim kategorijama se nalaze ona djeca sto su stigla kod vas u Akademiju ?
Gledao sam danas ove utakmice, kadeti su vam katastrofa, juniori su bolji, ali po meni ni blizu proslogodisnjih.
Gledao sam danas ove utakmice, kadeti su vam katastrofa, juniori su bolji, ali po meni ni blizu proslogodisnjih.
koji ce te vi **** u temi Sarajeva pored Zeljine?
idi u temu sa nazivom FK Željezničar pa se dogovarajte kako izbjeci Horde sutra .
idi u temu sa nazivom FK Željezničar pa se dogovarajte kako izbjeci Horde sutra .
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Ako se neko nečeg boji ne ide mu u susret. Vaše uspjehe i vaš klub respektujemo ali nemamo straha, idemo se nadigravati pa ko više pokaže i ko manje bude griješio izaći će kao pobjednik iz ove dvije utakice.gio10 je napisao/la: Nego, jel vas strah Želje pred sutrašnju utakmicu?
Ne očekujem neku spektakularnu utakmicu, nek bude remi ali da postignemo koji gol, a ni minimalni poraz sa postignutim golom nije neuspjeh.
Bitno je zatvoriti Hodžića, tako da Barić, Tadejević i Dupovac sutra moraju biti na visini zadatka.
-
- Kontakt:
idi lezi spavaj, ponovi tablicu mnozenja, pitace te uciteljica sutraHaHu1x2 je napisao/la:koji ce te vi **** u temi Sarajeva pored Zeljine?

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Ultras1921
- Kontakt:
Nemoj nermine molim teHaHu1x2 je napisao/la:koji ce te vi **** u temi Sarajeva pored Zeljine?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Nermine sine idi piši zadaću ,reći ću te roditeljima jer psuješ na forumu..HaHu1x2 je napisao/la:koji ce te vi **** u temi Sarajeva pored Zeljine?

Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 11 mar 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.