Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ajde nemojte srati. Samo tražite razlog da okrivite sve, osim naših igrača
Zasluženo su pobjedili
Zasluženo su pobjedili
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 29 dec 2013, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
- Red Assassin
- Kontakt:
izgubio se malirealno je napisao/la:smith KATAAAASTROFA
howard webb dabogda umro go.vno jedno,možda i nismo zaslužili bod al ako ono nije penal onda jbo i fudbal i sve,svaki put kad ovaj fakin sudi ošteti nas..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
znam kako ti je devojkoOtelo je napisao/la:Ciganski navijaci,ciganskog kluba imaju ciganske igrace.
Zaslužen poraz. Nek' smo zavrsili sa ovim gostovanjima ove sezone. Sad će svi morati na Anfield doci. Mora se Hull prvog pobjediti, poraz bi nas dotukao.
Postenjacino imas temu Chelsea FC pa se tamo lizi sa njima.gio10 je napisao/la:Ajde nemojte srati. Samo tražite razlog da okrivite sve, osim naših igrača
Zasluženo su pobjedili
- peppo_owen
- Kontakt:
Pa pobogu pojedini su vise bili na travi nego sto su igrali.Zasluzili su pobjedu,ali onako pogano igrati msm da to nije uredu...gio10 je napisao/la:Ajde nemojte srati.
Zasluženo su pobjedili
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
i pisu retardirane postove.Unstoppable je napisao/la:znam kako ti je devojkoOtelo je napisao/la:Ciganski navijaci,ciganskog kluba imaju ciganske igrace.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Povrede su nas pobijedile u zadnje dvije tekme...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa kad su djeca.Otelo je napisao/la: i pisu retardirane postove.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Svaka cast, barem neko realangio10 je napisao/la:Ajde nemojte srati. Samo tražite razlog da okrivite sve, osim naših igrača
Zasluženo su pobjedili

Ti bi penal za ono možda?Željooooo je napisao/la:howard webb dabogda umro go.vno jedno,možda i nismo zaslužili bod al ako ono nije penal onda jbo i fudbal i sve,svaki put kad ovaj fakin sudi ošteti nas..

Treba znati i poraz prihvatitiOtelo je napisao/la:Ciganski navijaci,ciganskog kluba imaju ciganske igrace.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
pa ti dijete nasao pljuvati pored toliok igraca koji su stasali kao ljudi a ne znaju igrati...realno je napisao/la:smith KATAAAASTROFA
sad smo na poziciji na kojoj bi onako realno trebali i da budemo. ove zadnje dvije utakmice su nas sudije zakinule al to sada vise nije bitno mi smo obje utakmice izgubili i to je to.
koliko imamo problema sa povredama i kakve smo sve igrace doveli kao pojacanja i ovo peto mjesto je sjajna stvar.
You are someone else I am still right here
Danas je najviše kriva naša veza, pa onda odbrana.
Agger najmanje jadan u svom tom jadu
Allen, Lucas, Johnson, Aspas OUT!
Agger najmanje jadan u svom tom jadu
Allen, Lucas, Johnson, Aspas OUT!
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
polako curiceOtelo je napisao/la:i pisu retardirane postove.Unstoppable je napisao/la:znam kako ti je devojkoOtelo je napisao/la:Ciganski navijaci,ciganskog kluba imaju ciganske igrace.
Zasluzen poraz apsolutno.
- the scouser
- Kontakt:
Zaslužen poraz, drugo poluvrijeme tipično za prvi dio prošle sezone, posjed je tu ali ne znamo šta bi s njim. Bitno je da igrači ostanu hladne glave i otresu Hull za par dana.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nije stvar u porazu,stvar je u tome sto nas u dvije tekme sudije ****.
Valjda smo jedini klub koji mora biti bolji da bi uzeo bodove.Ostali mogu igrati kako hoce al kad zagusti tu je covjek u crnom da zasvira.
No,svi oni dolaze na Anfield i tamo ce biti druga prica.
Valjda smo jedini klub koji mora biti bolji da bi uzeo bodove.Ostali mogu igrati kako hoce al kad zagusti tu je covjek u crnom da zasvira.
No,svi oni dolaze na Anfield i tamo ce biti druga prica.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
samo mi nije jasno zasto ovog smitha kad nema pojma,gdje je Ajbi ,za njega smo bar culi, osvetit ce se ciganiji ovo,nece do titule yebem im sve,zasto uvjiek moramo isto odigrat vodimo 1-0 i opet nam preokrenu,Unidet je blizu tako da ni od LP nema nista ove godine
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Allen i Sakho se povrjedili. Nema Gerrarda, Daniela i Josea. I kaze mi neko Liverpool se ne vidi u jacim utakmicama, pola ekipe nam sad fali. Pobjedili smo Totu i United, izgubili zasluzeno od Arsenala i Chelsea, a City je dobio ni oni sami ne znaju kako. Sad lagane četiri utakmice i onda na kraju mjeseca Everton. Treba prije te tekme uvezati pobjede pa da idemo u tu utakmicu puni samopouzdanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.