TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 jun 2023, 11:09
Jel to opet krenula prica o imovini?
Znaci svaki put isto,oprase pricom o imovini kad god se gore pocne desavati sve o cemu mastaju da im se desi. Pakasi im desetku eksere cvikaju,kompleksi nize vrijednosti prorade svaki prelazni rok.
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto ne mozemo platiti vodu
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto ne mozemo platiti struju
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto je trEbina u mraku za vrijeme utakmice
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto bagerom cistimo snijeg sat prije tekme
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto je teren krompiriste,sto su uz aut linije spremne lijehe za proljetnju sijetvu luka
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto igraci nemaju plate pola godine
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto se sa igracima pokusavaju produziti ugovori pricom “Potpisi,bice para,majke mi”
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto posudjujemo lovu za licencu od lika kojeg bi rado na raznju vidjeli
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto nas je Vico gurnuo u evropu jer mu dugujemo
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto odrzavamo klub infuzijom humanitarnog broja
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto nema zakona o sportu,ali ga ima na trEbini pa svaki iole pokusaj investitora zavrsi bjezanijom glavom bez obzira
Mi imamo imovinu,ali nema veze jer mi zivimo od ljubavi prema toj istoj imovini koja se raspada
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto ne rade brojaci,ali ih imamo
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto imamo milionske porezne dugove
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto nam vise ni jedna banka ne da kredit za vrecu soli
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto nas nije tuzio samo kome nije to palo na pamet
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto se pojacavamo iz federalke,na veresiju,igraj na teku
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto ne mozemo platiti ljude na ulazu na stadion na koji mozes unijeti atomsku bombu
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto Pitari placaju obestecenja jer oni su podstanari
Mi imamo imovinu,ali nema veze sto nemamo generalnog sponzora 101 godinu kontinuirano
Mi imamo imovinu,nema veze,jer mi imamo imovinu…