FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako stojimo na kladionicama. 

Vidi jadova sto su se nabrijali, morati cete na vaspitno-popravno kod Lesinara, ocito 

Nema nas u ponudama, nekidan je viđen D. Selimović s koferom na buvljaku.amypitar je napisao/la:Kako stojimo na kladionicama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: Odg: FK Sarajevo
pises nestoo o cemu nemas pojma, napali su kombi sa djecom tj omladincimaUtic je napisao/la: Da. Nas su cekali spremni, pojacani sa bratijom iz srbije, a vas su razlupali u prolazu. Ali necemo o tome u pravu si, tesko je uporedivo.
Tri kombija mladjahne djece pravila ceku najjacoj ekipi Ultrasa i eto to ti je prica iz Konjica ako te zanima
Necemo vise, svakako ce biti izbrisano

Isto tako i vi pisete stvari koje nemate pojma. Ali ipak pisete i pricate gluposti.
Izgleda da ti nemas pojma sta je bilo hehe.rammstein je napisao/la:pises nestoo o cemu nemas pojma, napali su kombi sa djecom tj omladincimaUtic je napisao/la: Da. Nas su cekali spremni, pojacani sa bratijom iz srbije, a vas su razlupali u prolazu. Ali necemo o tome u pravu si, tesko je uporedivo.
-
- Kontakt:
bolje ne pisat kad nisi upucen,niko ceku Ultrasima nije pravio vec oni nama,tj pustili glavnu kolonu,i presreli jedan kombiArmala je napisao/la:Tri kombija mladjahne djece pravila ceku najjacoj ekipi Ultrasa i eto to ti je prica iz Konjica ako te zanima![]()
to je toultrahell24 je napisao/la:bolje ne pisat kad nisi upucen,niko ceku Ultrasima nije pravio vec oni nama,tj pustili glavnu kolonu,i presreli jedan kombiArmala je napisao/la:Tri kombija mladjahne djece pravila ceku najjacoj ekipi Ultrasa i eto to ti je prica iz Konjica ako te zanima![]()

I u tom kombiju bila djeca
-
- Kontakt:
stavi sal Zelje i prosetaj malo centrom,ili carsijom kako ti je lakse,a moze i kod muzeja nije frka posto dominirate tim dijelovimaUtic je napisao/la:Dođi Hare do muzeja, znaš ona zgrada gdje si dolazio na ekskurziju.bagrcavi je napisao/la:neko da mi da upute za utakmicu, gdje, sta, kako, molio bih u pp, da ne idem sam dole prema golubarniku...

Da. I sta ce mu se desiti?
Nabrijani ne lupaj, molim te.[/quote]
desice se ono sto se desi svaki put,nesto nisam vidjao zadnje derbije puno Manijaka sa salovima kroz centar,i ono sto sam vidio ostali su bez obiljezja,il mozda nisam upucen,i najveci navijacki domet mi je bacanje kamena

U PP KO ZNA GDJE I KAD OKUPLJANJE HORDI !
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Izvini molim te.ultrahell24 je napisao/la: stavi sal Zelje i prosetaj malo centrom,ili carsijom kako ti je lakse,a moze i kod muzeja nije frka posto dominirate tim dijelovima
DRUG NEBI TI PUNCA
Da. I sta ce mu se desiti?ultrahell24 je napisao/la:stavi sal Zelje i prosetaj malo centrom,ili carsijom kako ti je lakse,a moze i kod muzeja nije frka posto dominirate tim dijelovimaUtic je napisao/la:Dođi Hare do muzeja, znaš ona zgrada gdje si dolazio na ekskurziju.bagrcavi je napisao/la:neko da mi da upute za utakmicu, gdje, sta, kako, molio bih u pp, da ne idem sam dole prema golubarniku...
Nabrijani ne lupaj, molim te.[/quote]
desice se ono sto se desi svaki put,nesto nisam vidjao zadnje derbije puno Manijaka sa salovima kroz centar,i ono sto sam vidio ostali su bez obiljezja,il mozda nisam upucen,i najveci navijacki domet mi je bacanje kamena

Gdje onda ja zivim? Tacno se zapitam pored takvih kao sto si ti....
-
- Kontakt:
Dvije tesko uporedive stvari ali hajde, nema veze bar si nesto rekaoUtic je napisao/la:Isto kao i vi kod Ultrasa.Utic je napisao/la:Vidi jadova sto su se nabrijali, morati cete na vaspitno-popravno kod Lesinara, ocito

Da. Nas su cekali spremni, pojacani sa bratijom iz srbije, a vas su razlupali u prolazu. Ali necemo o tome u pravu si, tesko je uporedivo.[/quote]
pises nesto o cemu blage nemas,raspitaj se malo,nema potrebe da te ovdje informisem,razlika je cijeli bus na par momaka koji su im stali i nisu bjezali,i grupa na grupu
NEMOJ TE BITI DEBILI I NASJEDATI NA OVO PP OKO OKUPLJANJA !!!
GOVORITE ZA KOGA STE SIGURNI DA JE NAVIJAC SARAJEVA, A OVIM KO TEK TAKO NAPISE NEMOJ ODGOVARATI !!!
MADA NE ZNAM STO UOPSTE PISETE O TOME NA OVOM FORUMU PORED NASIH FORUMA !!!
GOVORITE ZA KOGA STE SIGURNI DA JE NAVIJAC SARAJEVA, A OVIM KO TEK TAKO NAPISE NEMOJ ODGOVARATI !!!
NE PISATI NIKOME SA OVOG FORUMA OSIM ONIH KOJE VIDITE DA SU AKTIVNII!!!!aS_Roma je napisao/la:NEMOJ TE BITI DEBILI I NASJEDATI NA OVO PP OKO OKUPLJANJA !!!
IMATE JOS DVA FORUMA GDJE MOZETE NACI INFO!
Nek mi ovdje neko u pp javi molim .aS_Roma je napisao/la:NEMOJ TE BITI DEBILI I NASJEDATI NA OVO PP OKO OKUPLJANJA !!!
Zadnja izmjena: HaHu1x2, dana/u 11 mar 2014, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
B-I-R !
Da. Nas su cekali spremni, pojacani sa bratijom iz srbije, a vas su razlupali u prolazu. Ali necemo o tome u pravu si, tesko je uporedivo.[/quote]ultrahell24 je napisao/la:Dvije tesko uporedive stvari ali hajde, nema veze bar si nesto rekaoUtic je napisao/la:Isto kao i vi kod Ultrasa.Utic je napisao/la:Vidi jadova sto su se nabrijali, morati cete na vaspitno-popravno kod Lesinara, ocito
pises nesto o cemu blage nemas,raspitaj se malo,nema potrebe da te ovdje informisem,razlika je cijeli bus na par momaka koji su im stali i nisu bjezali,i grupa na grupu[/quote]
Nakon par tvojih postova, moram... po cijenu bana.
Glup si. Dovdjenja.
-
- Kontakt:
HaHu1x2 je napisao/la:https://www.facebook.com/nermin.muratovic.790" onclick="window.open(this.href);return false; Nek mi ovdje neko u pp javi molim .aS_Roma je napisao/la:NEMOJ TE BITI DEBILI I NASJEDATI NA OVO PP OKO OKUPLJANJA !!!

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OFIRAJU VAM DJECA KOTE PO FORUMUHaHu1x2 je napisao/la:https://www.facebook.com/nermin.muratovic.790" onclick="window.open(this.href);return false; Nek mi ovdje neko u pp javi molim .aS_Roma je napisao/la:NEMOJ TE BITI DEBILI I NASJEDATI NA OVO PP OKO OKUPLJANJA !!!
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], PapakIzSa, perodeformero i 15 gostiju.