U Tuzli je ulaz bio 5 maraka.zizu1991 je napisao/la:Ne vjerujem da će se naplaćivati ulaz, čisto sumnjam. I u Tz protiv Srbije je mislim ulaz bio besplatan.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U Tuzli je ulaz bio 5 maraka.zizu1991 je napisao/la:Ne vjerujem da će se naplaćivati ulaz, čisto sumnjam. I u Tz protiv Srbije je mislim ulaz bio besplatan.
nadam se da ce stadion biti punzizu1991 je napisao/la:Ne vjerujem da će se naplaćivati ulaz, čisto sumnjam. I u Tz protiv Srbije je mislim ulaz bio besplatan.
dino-92 je napisao/la:bio je pozvan i to je sve.
on je dobio profesionalni ugovor sa hannoverom samo zato sto su oni morali potpisati mladog igraca, jer tako kazu propisi bundeslige. uostalom i ljudi koji su gledali pripremne utakmice hannovera kazu da nije nista pokazao.
arelinho je napisao/la:Nema direktnog prenosa utakmice mlade repke vec snimak od pola 9,sramota.![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem... Kakva sramota od drzavne televije yebem je ja...arelinho je napisao/la:Nema direktnog prenosa utakmice mlade repke vec snimak od pola 9,sramota.![]()
![]()
![]()
mozda cekaju da ga srbi kaparisu prvo pa ce onda plakanje i s.ranje kasnije nastati..zizu1991 je napisao/la:Vlado, zovi Veselinovića.
Momak je sa 17 godina igra za prvi tim Sloge, bio jedan od glavnih igraca i niko se nije sjetio da ga zove bar na okupljanje reprezentacije. Bolji je od pola igraca tamo! Samo nema ko da ga gura.zizu1991 je napisao/la:Vlado, zovi Veselinovića.
Pa nije mi jasno da niko od onih što su pratili utakmice Sloge D. nije malog preporučio nekom od trenera u juniorskoj reprezentaciji???Ili se malog nije htjelo da gura u našu,možda se čekao poziv preko drine?!?po'marke je napisao/la:Momak je sa 17 godina igra za prvi tim Sloge, bio jedan od glavnih igraca i niko se nije sjetio da ga zove bar na okupljanje reprezentacije. Bolji je od pola igraca tamo! Samo nema ko da ga gura.zizu1991 je napisao/la:Vlado, zovi Veselinovića.
Upravu si, bio je vec tada sa 17 godina odlican igrac, bio je jos jedan mladic koji je dosta obecavao tada u Slogi al nemogu mu se sjetit imena. Ja mislim da ce ga Valdo zvati na sljedece okupljanje i njega i Susica iz Hajduka.po'marke je napisao/la:Momak je sa 17 godina igra za prvi tim Sloge, bio jedan od glavnih igraca i niko se nije sjetio da ga zove bar na okupljanje reprezentacije. Bolji je od pola igraca tamo! Samo nema ko da ga gura.zizu1991 je napisao/la:Vlado, zovi Veselinovića.
Ma vidi se na momku da nije imao vjetar u ledja, tacnije nije ima ko da ga progurapo'marke je napisao/la:Momak je sa 17 godina igra za prvi tim Sloge, bio jedan od glavnih igraca i niko se nije sjetio da ga zove bar na okupljanje reprezentacije. Bolji je od pola igraca tamo! Samo nema ko da ga gura.zizu1991 je napisao/la:Vlado, zovi Veselinovića.