RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drH
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drH » 13 mar 2011, 01:11

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Pa zasto je tako slaba posjeta bila?? Samo 3.000!!

Zato sto je dogovorena utakmica.

Haj ti lagano sa svojim tigricima probaj kupiti koju utakmicu u federalnoj da vam nebi gosk usao! Nebi vam bilo prvi put.

Sto se posjete tice, to je sasvim solidno, kad ti je klub u doljnjem dijelu tabele, posebno u Mostaru!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 13 mar 2011, 01:29

drH je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Pa zasto je tako slaba posjeta bila?? Samo 3.000!!

Zato sto je dogovorena utakmica.

Haj ti lagano sa svojim tigricima probaj kupiti koju utakmicu u federalnoj da vam nebi gosk usao! Nebi vam bilo prvi put.

Sto se posjete tice, to je sasvim solidno, kad ti je klub u doljnjem dijelu tabele, posebno u Mostaru!
A bas mi nesto krivo, koliko se najavljivalo, ja sam mislio da ce biti sve puno. Jbg, nece nesto i ovi moji 4.000 a prosle god prosjek 8.000. Sada si prvak i bio finalista kupa i 4.000!!! Glupost!! Sta ces, tako je to kod nas kada im je sve omoguceno, sve lige da se gledaju, pa se ljudi vise i ne zele u svoj nogomet da ulazu. Vama rodeni zelim sve najbolje i da se osigura taj ostanak vise!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 mar 2011, 08:52

Svaka cast Red Army-ju,al ostatak stadiona?Tuga...Boka izvodi aut,a neki majmuni se penju na ogradu skoro da ce je preskociti i pljuju ga,gadjaju svim i svacim,psuju,kao izivljavaju se,kao oni su ti neki ludi. :? Stvarno sramota.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 13 mar 2011, 10:07

jubitubi je napisao/la:Svaka cast Red Army-ju,al ostatak stadiona?Tuga...Boka izvodi aut,a neki majmuni se penju na ogradu skoro da ce je preskociti i pljuju ga,gadjaju svim i svacim,psuju,kao izivljavaju se,kao oni su ti neki ludi. :? Stvarno sramota.
Vjerovatno si bio na utakmici.I sam znaš da uvijek ima 10% ljudi koji dođu na utakmice radi sranja i da se izlaju, valjda kući nesmiju pa onda na tekmama nešto galame.Takvi mi tipovi idu na **** pravo.Ja sam bio isto na onoj velikoj tribini i vidio sve, ali tako je na svim stadionima gdje sam bio, samo što je ovde slučaj da je ograda uz samu aut liniju.Radi takvih kretena i idiota nevodim svog malog na utakmice.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 13 mar 2011, 10:36

Sva sreća pa su Veležu išli na ruku porazi Drine i Budućnosti. Uglavnom, od srca vam želim da opstanete u ligi, i vama i Budućnosti, a da ispadnu Svinjski i Drina.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 mar 2011, 13:39

mujoisuljo je napisao/la: Vjerovatno si bio na utakmici.I sam znaš da uvijek ima 10% ljudi koji dođu na utakmice radi sranja i da se izlaju, valjda kući nesmiju pa onda na tekmama nešto galame.Takvi mi tipovi idu na **** pravo.Ja sam bio isto na onoj velikoj tribini i vidio sve, ali tako je na svim stadionima gdje sam bio, samo što je ovde slučaj da je ograda uz samu aut liniju.Radi takvih kretena i idiota nevodim svog malog na utakmice.
Pa u pravu si,kod svakog ima 10% tako,tih psihopata,ali znas kako to ruzno izgleda jbt,nema druge rijeci nego divljacine.Kao s lanca pusteni.Znas kad sam samo gledao da neko ne uleti i udari nekog naseg igraca.Ne znam samo kako policija i redarska sluzba ono tolerise,jer upravo zbog toga sto nema atletske staze,moze se desiti da ometaju tok utakmice,da povrijede igraca.Oko stadiona ima mnostvo kamenja,mogao je neko ladno uzeti,i pogoditi igraca direkt u glavu.Sreca pa tolike psihopate nisu...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 mar 2011, 14:56

U beogradu, c.zvezda - velez, kaze komentator, samo 30 000 gledalaca :)

[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 13 mar 2011, 14:59

Pazi što Tuce sijeva po lijevoj strani. 8-)
Who dares, wins !

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 13 mar 2011, 15:18

Juniori : Velez- Sarajevo 2-1 8-)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 mar 2011, 16:04

opet koliko toliko taktićki odlićno odigrana utakmica Rođeni
teška utakmicu u kojoj se najveća borba vodila između šesnesteraca obe ekipe,
Rođeni dosta konkretniji ali ne i s(p)retniji + sudija je lagano, sasvim lagano natezao u korist gostiju!!
nije rijeć o nekim dratićnim zakidanjima nego više o sjeckanju igre Veleža
te dosuđivanju faula nadomak šesnesterca Rođeni, naravno u korist gostiju.
Borac je je za naše uslove odlićna ekipa, ipak jučer nadigrani na sredini terena od strane borbenijeg Veleža
šteta što Zolj nije bio prisebniji a imao je 200% šansu. :cry: vile su goste pronosale!
za poništeni gol nemam pojma da li je bila ruka? vjerovatno da jeste jer ni naši se nisu bunili previše jbg!
crveni Odi??? sudija našipu nam ga se. :twisted:
pohvalio bih kompletnu zadnju liniju te onda srednji red, napadu nedostaje killer kakav!
sa ovim rovčaninom čewmo se naćekati dok ne upadne u formu i pokaže šta zna. :roll:

Lešinari fer i korektni gosti kao i naš RA-
o dedarskoj tribini i hrakavcima, nije vrijedno komentarisati! :? :evil:

sve u svemu oke derbi duel dva stara velikana BH fudbala, kko na tribinama tako i na terenu

gube nam naše vjerne komšinice u Sarajevu! :oops: :P
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 mar 2011, 17:37

Ma u Prijedor po bod(ove) ! ma dobro je odigro velez . :D borbeno taman kako treba da je bilo srece dobili bi , A sto govorite za ove cobane sto psuju i pljuju po suparnickim igracima fuj i njima Ae evo sto pljuju po igracima Zrinjskog al bas sad po igracima Borca , Zelje , Sarajeva nije to fino za oko vidjeti al eto pustimo ih ! ;D FORZA VELEZ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 mar 2011, 17:40

Utakmica je bila veoma tvrda,igralo se na sredini terena i Velez je bio bolji od Borca i po prilikama se vidi ali lopta jednostavno nije htjela u gol.Ova 3 boda bi dobro dosla ali i bod protiv Borca,lidera prvenstva je dobar rezultata a poklopili su se i drugi rezultati konkurenata za opstanak.Ohrabrujuce je to sto u 3 utakmice nismo primili gola,odbrana izuzetno dobra samo mi je malo ovaj Gnavce nesiguran ali da se popravit.Vezni red je bio jucer vidno oslabljen neigranjem Zaimovica a definitivno nam treba jedan robusni spic-napadac koji zna dat gol i treba nam jedno desno krilo jer ovaj Rovcanin ne igra bas kako treba i trenutno nije nikakvo pojacanje.Najvece otkirce kluba je Kazazic koji je i prije igrao dobro ali kako su se dovodili pojedini igraci sa starne,nase momke iz Veleza su gurali u drugi plan ali se vidi da je sad za sad dostojno zamjenio Asima pa mozda cak i bolje...
Kako su nam se rezultati poklipili,izgleda da trebamo samo utakmice kuci dobit za opstanak ali sam siguran da se jos koji bod sa strane moze donjet a na ljeto se nadam da ce uprava sa Niksicem znat dobro odradit posao na ljeto i da ce znat zadrzat par igraca iz ove ekipe i dovest jos koje pojacanje ali u pravom smislu te rijeci

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 13 mar 2011, 17:40

Ova taktika i ekipa Veleza, su kao stvorene za gostujuce utakmice, tako da sad ja ocekujme puno bodova i vani!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 13 mar 2011, 19:43

ANTIFA ! je napisao/la:Ma u Prijedor po bod(ove) ! ma dobro je odigro velez . :D borbeno taman kako treba da je bilo srece dobili bi , A sto govorite za ove cobane sto psuju i pljuju po suparnickim igracima fuj i njima Ae evo sto pljuju po igracima Zrinjskog al bas sad po igracima Borca , Zelje , Sarajeva nije to fino za oko vidjeti al eto pustimo ih ! ;D FORZA VELEZ !
Ma idioti, šta drugo reći.posebno mi na **** idu takvi tipovi.Da dođe do neke gužve i belaja prvi bi se razbježali.**** u duši koje nešto lafo galame na igrači i psuju im, fuj.RA se dobro pročistio ali nažalost onakvih šabana će biti vazda na dedarskoj, tužno.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 mar 2011, 19:54

ma dobro....ima takvih galamdzija i psovaca svagdje,to je stadion,nije crkva,ali ovo juce se sve u svemu moze okarakterisati kao-korektno.ne vidim da niko iz nase ekipe ima neke vece zamjerke.
pozdrav i dorodosli u bl.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 13 mar 2011, 20:17

Samo mi ide na zivce ovo pravilo murije da izbace gostujuce navijace 15 minuta ranije nigdje veze jucer su komotno mogli pustit lesinare do 90 minute.
Samo jedan klub Velež Mostar

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 mar 2011, 20:40

@cunami
Potpis za post a pogotovo za malog Kazazica ... Po meni najvece pojacanje Veleza ove godine ... Grehota kako su se odnosili treneri prema njemu sve do sada. Prvi put da je ono bas posteno dobio sansu.

Srednji red, odbrana su nam besprijekorni , nije samo to neprimljeni golovi nego nema da svako drugi napad sijevaju sanse. Upravi svaka cast za osigurnjae pravih trenera. Mitrovic je udario pravi temelj a Odovic ce sigurno da to ljepo kompletira !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 mar 2011, 21:00

Dule 078 je napisao/la:ma dobro....ima takvih galamdzija i psovaca svagdje,to je stadion,nije crkva,ali ovo juce se sve u svemu moze okarakterisati kao-korektno.ne vidim da niko iz nase ekipe ima neke vece zamjerke.
pozdrav i dorodosli u bl.

Pozdrav za Lesinare' taman fino podjela bodova , pa trebaju u vrhu biti VELEZ I BORAC ! klubovi sa tradicijom

Pozz :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 mar 2011, 21:37

Sve je do trenera ali kad ne dovodis svoje igrace,koje ti narede nego gledas samo kvalitet onda je to druga prica.U Ibrakovica je Kazazic igrao desnog beka ako se ne varam i dobro je igrao ali je igrao tu poziciju jer je Ibrakovic doveo Kadica.Sve nam je receno zasto ga je doveo.
Dobili smo jednog dobrog igraca,mislim,imali smo ga vazda ali samo ga je trebalo iskoristit na pravom mjestu i sigurno da ga mozemo prodat za fine pare ali je na potezu uprava i molio bi da neko napise koliko Kazazic ima ugovora jos ako nije problem.Zaimovic je falio puno u vezno redu i misljenja sam da bi jos bolje bilo da je Zaimovic igrao ali...sta je tu je.Nama treba podhitno napadac koji zna dat gol,koji trci,dosadjuje protivnickim stoperima ali i to je stvar uprave i nadam se da ce uprava dobro radit na ljeto aBd kad ostanemo u ligi i budemo pravili ekipu za naredno prvenstvo

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 mar 2011, 21:53

treba nam špic, trkač- šprinter. :D

imamo strašnu ekipicu, srednji red nam je zajedno sa odbrambenom linijom beton!
zasigurno jedan od boljih kako po spremi tako i kvaliteti u ligi

strpljivom taktikom, možemo osvojiti dosta bodova na strani
te uz ove domaće opstanak ne bi trebao biti upitan!
mada je malo prerano za ovake optimistićne prognoze ipak smatram da je prilićno realno
sa obzirom kakvu ekipu imamo, prognozirati sredinu tabelu na koncu sezone!

kako god, samo da ne ovisimo ni o kome u zadnjim kolima,
muke su žive to. :x :mrgreen:
Zadnja izmjena: nem73, dana/u 14 mar 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.