FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Nema. Skin'o Muha s youtubeTa 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Bravo SIOUX-i
. Svi ostali koji su zaduženi da makar pljunu na travnjak ako im je već teško prskalicu postavit' treba da uče od navijača kako se voli klub i kako se živi za Radnički, skidam kapu.

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
+1Iraola je napisao/la:Bravo SIOUX-i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Svi ostali koji su zaduženi da makar pljunu na travnjak ako im je već teško prskalicu postavit' treba da uče od navijača kako se voli klub i kako se živi za Radnički, skidam kapu.

-
- Kontakt:
U kakvom je stanju teren trenutno?
17min 1-0 Suljic
1-1
2 igraca manje za Radnicki
2 igraca manje za Radnicki
-
- Kontakt:
studeni sta se to dogadja???
-
- Kontakt:
ima li lukavcana na stadionu, koji vrag se dogadja, kakav je rezultat, ko sudi...?
Ljudi pa šta je to u Lukavcu
Radnicki - Novi Travnik 2:2 (neslužbeno?) 

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
U lukavcu sramota , ogledalo drzave ogledalo saveza , sudije narucene dosle da hendikepiraju Radnicki na svaki moguci nacin...nikad vise na utakmicu necu otici
šta se dešava čujem i policija ima possla
ma kakva policija.3 greske domacih i dva iskljucenja.malo se ispravio iskljucenjem jednog gosta.
2-2 jos
2-2 jos
Sta ce biti kada ti dodju sudije i od nikad mirnije utakmice i totalnu dominaciju Radnickogza prva dva obicna prekrsaja daje dva zuta kartona, i opet smo bili dominatniji ali onda je zasluzen crveni za nasg golmana i naravno ljudi popiizdili kada vidis da ti je jedan papak dodje suditi utakmicu,,,ja sam otisao na poluvremenu kada je bilo 1-1 jer sam se poceo toliko nervirati te sam znao da ce biti sranjaaaa garant na kraju a to ne zelim da gledam,,,ovo je liga u kojoj sudije kroje SVE i ako ko cita ovog iz saveze , napusite mi se qrca svi odreda mafijo jeboooo vam Orasje i Cazin mater seljadurijaninepin je napisao/la:šta se dešava čujem i policija ima possla
Radnički - Novi Travnik
2:2 kraj
2:2 kraj
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Šta reći.. Sanjao sam sinoć da je Sulja dao 2 a dade 1.. Isto sam sanjao (ned'o Bog dragi) da je Darko Vojvodić umro (produžih mu život), a eto za malo da danas nastrada drugi Darko (Gedžić).
Zadnje 2 godine svaku utakmicu govorim aj' sljedeću domaću će se još bar malo Jošik napunit al' uzalud ko je navikao da dolazi dolazit će, a možda je i ovako bolje, samo istinski navijači su tu, malo nas je al nas ima.
Klanjam se našim igračima kako mogu da trpe onoliku nepravdu. Dokle će nam ljudi u crnom rušit sve ono što ostvarimo od početka sezone ? I onda kaže Lujo udario pomoćnika, pa eto samo ga udario, da je bar više takvih.. Koja sramota, godinama sudije na Jošiku kolo vode, al neće zauvijek, dopi*dit će nekome. Da mi je bar jednom da ga u oči pogledam i da ga pitam jel ga sramota.. Koja nepravda..
Igračima i navijačima svaka čast, navikli smo mi na ovo idemo dalje, Jajce sljedeća stanica, poštenim suđenjem ćemo pobijediti bilo koga, isključite nam igrača, možda nećemo pobijediti ali ćemo definitivno u svim segmentima igre nadigrati protivnika.
Zadnje 2 godine svaku utakmicu govorim aj' sljedeću domaću će se još bar malo Jošik napunit al' uzalud ko je navikao da dolazi dolazit će, a možda je i ovako bolje, samo istinski navijači su tu, malo nas je al nas ima.
Klanjam se našim igračima kako mogu da trpe onoliku nepravdu. Dokle će nam ljudi u crnom rušit sve ono što ostvarimo od početka sezone ? I onda kaže Lujo udario pomoćnika, pa eto samo ga udario, da je bar više takvih.. Koja sramota, godinama sudije na Jošiku kolo vode, al neće zauvijek, dopi*dit će nekome. Da mi je bar jednom da ga u oči pogledam i da ga pitam jel ga sramota.. Koja nepravda..
Igračima i navijačima svaka čast, navikli smo mi na ovo idemo dalje, Jajce sljedeća stanica, poštenim suđenjem ćemo pobijediti bilo koga, isključite nam igrača, možda nećemo pobijediti ali ćemo definitivno u svim segmentima igre nadigrati protivnika.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Meni samo da je doziviti ovakvo sudjenje da mi imamo u gostima, samo kad se sjetim prosle sezone u Kaknju protiv Rudara gdje kod naseg igraca na stomaku 4 masnice od krampona dugih po 25 30 cm i naravno jedva zuti, pa onda u Srebreniku gdje smo vidjeli pokusaj ubistva nakon 3 sekunde na nasem igracu a nakon toga jos dva tri preostra prekrsaja istog igraca pa opet nista i to sve kada smo bili na vrhu tablice jos uvijek u igri za PL,,,a nama danas dodje frajer za dva prva prekrsaja u 25 minuti i crveni . Gadi mi se ovaj fudbal.Sto se tice gostiju pa oni su skroz slabi, veoma losa i sa igracem vise, dobili su bod ni krivi ni duzni i njima svaka cast u svakom slucaju
cestitke igracima radnickog na danasnjoj predstavi. sa devet igraca (dva crvena) jos u prvom poluvremenu i +40 stepeni i protiv onog *ovneta od sudije trebali su pobijediti ali nisu imali srece a igraci n. travnika su veci dio utakmice imali igraca vise, u jednom dijelu cak i dvojicu. zadnjih 15 minuta utakmice su se samo valjali po terenu, jedva hodali a onaj uhljup od sudije je sve to tolerisao. popularni siouxi kao i obicno na nivou. posjetu ne bi komentarisao s tim sto bi ponovio ono od ranije samo da novokomponovani lukavacki lesinari ne docekaju lose partije radnickog i svojih pet minuta. jos jednom cestitke igracima i navijacima na danasnjem dostojanstvu. rijetko gdje bi sudija sa ovakvim sudjenjem docekao kraj utakmice. sretno radnickom u nastavku prvenstva.
Ma možemo mi krivit sudiju, izgubio je konce igre danas al trebamo priznati da smo sami sebi krivi što nam je ovako loša ekipa uzela bodove danas. Neshvatljive greške smo pravili i baš za svaku smo bili kažnjeni. Joge je na početku napravio par grešaka, nakon jedne takve je situaciju čistio Terza i dobio karton. Ubrzo greška Mujagića i Terza isuviše naivno ruši čovjeka na aut liniji i drugi žuti. Mogao mu je jedan od tih ne pokazati, al teško da će se sudiji tu šta imati prigovarat. Mislim da je to prelomilo utakmicu, trener vraća veznjaka Milana na stopera i to će biti velika greška. Da ne znam koju poziciju da igra, ne smije mu onako lagana lopta proći ispod noge, čovjek izlazi sam pred golmana, ovaj ga ruši i šta da ti sudija tu radi. Mooožda nas je mogla izvuć pozicija Jogeta u tom momentu, volio bi vidjet ko je bio zadnji igrač u momentu rušenja.
Kad smo već dali drugi go mislio sam da ćemo se izvuć. Ali opet greška prvo Mujkića pa onda opet Milana i jbg ljudi ga uvališe. Po onakvom vremenu teško je bilo očekivat da 8 igrača do kraja uradi šta više, ali opet smo imali prilika za pobjedu. Šteta stvarno za ova dva boda, izgubljena zbog naših grešaka uz dodatak lošeg sudjenja. Al krivi smo više sami sebi. Volio bi vidjet sve te situacije na snimku, nadam se da će lukavac-x napraviti neki sazetak.
Kad smo već dali drugi go mislio sam da ćemo se izvuć. Ali opet greška prvo Mujkića pa onda opet Milana i jbg ljudi ga uvališe. Po onakvom vremenu teško je bilo očekivat da 8 igrača do kraja uradi šta više, ali opet smo imali prilika za pobjedu. Šteta stvarno za ova dva boda, izgubljena zbog naših grešaka uz dodatak lošeg sudjenja. Al krivi smo više sami sebi. Volio bi vidjet sve te situacije na snimku, nadam se da će lukavac-x napraviti neki sazetak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.