moram ti nešto reći ali nemoj se uvrijediti. većina tvojih komentara sastoje se u tome da uletiš u neku temu kao tzv padobranac i govoriš tim vam ne valja trebate dovesti ovog onog bla bla. onda kad ti neko kontrira sa nekim argumentom ti se braniš i kažeš pa dobro možda ja to ne pratim toliko koliko vi ovo ono. ko da ja sad uletim u temu arsenal i tamo bezveze spamam kako arsenal nema golmana kako nema kvalitenih defanzivnih veznih kako neće ništa osvojiti pod skautom a ne trenerom wengerom itd itd. nhf ovo je bila dobronamjerna konstatacija koja važi i za mnoge ostale forumašeGunnerS je napisao/la:Kako ti znaš da ja ne pratim Bundesligu, ja sam rekao da ne pratim kao ovi što navijaju za timove u njoj... Kako ti znaš da ja ne pratim Italiju, iako, najmanje od svih, priznajem al znam sigurno ko šta kako...
Ko si ti da kažeš da ja ne znam nabrojat Bayernov sastav i dal' ako ne znam to znači da pojma nemam o Bundesligi ?!
Hajd Bogat' ne dipr... Nisam ništa loše rekao, čak šta više, čitavo vrijeme realno govorim.... Prvo nit sam rekao da je Bayern slabiji od Stuttgarta nit od Lyona nego sam rekao ovo što je pokazao u LP ( da ti podcrtam LP ) nije dovoljno da se osvoji i nek budu sretni što su u četvrtfinalu...
A ti prvo pročitaj sve a ne ono što tebi paše...