FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

_forzamilan_
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 mar 2010, 15:21

GunnerS je napisao/la:Kako ti znaš da ja ne pratim Bundesligu, ja sam rekao da ne pratim kao ovi što navijaju za timove u njoj... Kako ti znaš da ja ne pratim Italiju, iako, najmanje od svih, priznajem al znam sigurno ko šta kako...

Ko si ti da kažeš da ja ne znam nabrojat Bayernov sastav i dal' ako ne znam to znači da pojma nemam o Bundesligi ?!

Hajd Bogat' ne dipr... Nisam ništa loše rekao, čak šta više, čitavo vrijeme realno govorim.... Prvo nit sam rekao da je Bayern slabiji od Stuttgarta nit od Lyona nego sam rekao ovo što je pokazao u LP ( da ti podcrtam LP ) nije dovoljno da se osvoji i nek budu sretni što su u četvrtfinalu...

A ti prvo pročitaj sve a ne ono što tebi paše...
moram ti nešto reći ali nemoj se uvrijediti. većina tvojih komentara sastoje se u tome da uletiš u neku temu kao tzv padobranac i govoriš tim vam ne valja trebate dovesti ovog onog bla bla. onda kad ti neko kontrira sa nekim argumentom ti se braniš i kažeš pa dobro možda ja to ne pratim toliko koliko vi ovo ono. ko da ja sad uletim u temu arsenal i tamo bezveze spamam kako arsenal nema golmana kako nema kvalitenih defanzivnih veznih kako neće ništa osvojiti pod skautom a ne trenerom wengerom itd itd. nhf ovo je bila dobronamjerna konstatacija koja važi i za mnoge ostale forumaše ;)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 15:23

Volio bih da igramo protiv Arsenala ;)

[youtube][/youtube]

Nadigrali ih bili u svim segmentima igre, i ovdje su kao tečno oni igrali. Vodili 3:0, Frings promašuje što ne bi niko, zato je i otišao kasnije iz Bayerna, a onda Toure slučajno postiže gol za Arsenal iz prve prilike. U uzvratu smo izgubili sa 1:0, Henry je postigao taj gol, ali i Bayern je tamo dosta dobro odigrao. ;)

Nama leži United i Arsenal, a nikako Chelsea, radi stila igre 8-)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 mar 2010, 15:24

FRANK RIBERY je napisao/la:
Da imamo para imamo.Da ćemo nekog dovesti to ćemo ostaviti Uliju za domaći zadatak.
Kakve sad Uli Höness ima veze sa dovođenjem igrača? Nerlinger je menedžer Bayerna.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 15:25

ako nisi znao, forum je ovdje da se iznese mišljenje, sve ove teme su tu da iznosimo mišljenje... Moje mišljenje je tako, ja iza svakog svog posta stojim i sve što pišem tako mislim, nit kome želim da se pokažem nit bilo šta drugo. Nemože mene niko ovdje uvrijedit, jednostavno takav sam ;)
Ako nekome semtaju moji postovi, hvala administratoru koji je napravio gnjavatori i neće ih ni čitat...

Opet kažem, ja iznosim svoje mišljenje, nekome paše, nekome ne, al Bože moj, hvala Bogu pa nismo svi isti...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 mar 2010, 15:27

GunnerS je napisao/la:ako nisi znao, forum je ovdje da se iznese mišljenje, sve ove teme su tu da iznosimo mišljenje... Moje mišljenje je tako, ja iza svakog svog posta stojim i sve što pišem tako mislim, nit kome želim da se pokažem nit bilo šta drugo. Nemože mene niko ovdje uvrijedit, jednostavno takav sam ;)
Ako nekome semtaju moji postovi, hvala administratoru koji je napravio gnjavatori i neće ih ni čitat...

Opet kažem, ja iznosim svoje mišljenje, nekome paše, nekome ne, al Bože moj, hvala Bogu pa nismo svi isti...
Tako je, i ja kad kažem da Arsenal neće osvojit' EPL ove sezone to je moje mišljenje, i treba ga postovati ;).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2010, 15:27

Zdena04 je napisao/la:Kakve sad Uli Höness ima veze sa dovođenjem igrača? Nerlinger je menedžer Bayerna.
Hajd' ti to objasni Hönessu :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 15:27

Naravno, tvoje mišljenje... Treba i poštujem i kažem, vidjet ćemo ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 15:30

Zdena04 je napisao/la:
Da imamo para imamo.Da ćemo nekog dovesti to ćemo ostaviti Uliju za domaći zadatak.
Kakve sad Uli Höness ima veze sa dovođenjem igrača? Nerlinger je menedžer Bayerna.

Uli kada kaže u BAyernu toga ćemo onda je to tako. Nerlinger je samo pijun.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2010, 15:36

Zdena04 je napisao/la:
I kakve to ima veze.Uli se za sve pita jer je predsjednik kluba.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 mar 2010, 15:38

Zdena04 je napisao/la:
I kakve to ima veze.Uli se za sve pita jer je predsjednik kluba.
U profesionalnom fudbalu se tačno znaju ingerencije svakog od funkcionera.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 15:41

To ti reci Silviu Berlusconi-u :mrgreen: . Uli je rekao kao da neće nešto puno intervirati kada su u pitanju ti igrači, ali zna se tačna koncepcija oko transfera u Bayernu. Kao što rekoh, Nerlinger je samo pijun. ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2010, 15:42

Neutral je napisao/la:To ti reci Silviu Berlusconi-u :mrgreen: . Uli je rekao kao da neće nešto puno intervirati kada su u pitanju ti igrači, ali zna se tačna koncepcija oko transfera u Bayernu. Kao što rekoh, Nerlinger je samo pijun. ;)
Nerlinger je tu da dočeka igrača na aerodromu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 mar 2010, 15:43

Tako se i Florentino Perez ne pita oko dovodjenja igraca. :lol:
#divovi

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 mar 2010, 15:47

moustapha je napisao/la:Tako se i Florentino Perez ne pita oko dovodjenja igraca. :lol:
Eh tamo se tačno zna ko se pita za dovođenje igrača. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2010, 16:09

Virtu4l je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Kakve sad Uli Höness ima veze sa dovođenjem igrača? Nerlinger je menedžer Bayerna.
Hajd' ti to objasni Hönessu :P
:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2010, 16:17

Neutral je napisao/la:Volio bih da igramo protiv Arsenala ;)

[youtube][/youtube]

Nadigrali ih bili u svim segmentima igre, i ovdje su kao tečno oni igrali. Vodili 3:0, Frings promašuje što ne bi niko, zato je i otišao kasnije iz Bayerna, a onda Toure slučajno postiže gol za Arsenal iz prve prilike. U uzvratu smo izgubili sa 1:0, Henry je postigao taj gol, ali i Bayern je tamo dosta dobro odigrao. ;)

Nama leži United i Arsenal, a nikako Chelsea, radi stila igre 8-)
Jest ali tada ste imali respektnu kompletnu ekipu.Golmana,Bracu,Pizara odlicnog i jos mnogo dobrih igraca.A i trenercinu a ne da vam stavlja Pranjica kao veznog :lol: Ili da morate zavisiti od dva uvrh glave tri igraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 16:21

Bayern svake godine ima bolju ekipu, i skupljo. No ta cijena igrača je ipak na nekim mjestima slabije izražena, to jest u odbrani i golu. Sada nam je napadački dosta jača ekipa, no odbrana je ta koja koči, odnosno koja prima golove.

Kiša, vjetar i Butt je jednako komičan gol.

Dobro, oni su onda imali Henry-a koji je briljirao, ali eto, never mind.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 16:25

Volio bih i ja da igrate protiv nas, Bogam'. Iskreno, mislim da smo bolji, pogotovo sad a i igrate koliko toliko napadački fudbal pa se može igrat protiv vas ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2010, 19:20

Nerlinger: Dovest ćemo još nekoliko velikih imena

Nastavlja se serija "Bayern Munchen"...
Nakon nekoliko epizoda i priča o Robberyu sada se govori o novim mega pojačanjima.
Leonardo Bonucci je mladi Talijan kojeg Bayern želi dovesti za nevjerovatnih 15.miliona Eura.

U Njemačkim medijima se postavlja veliko pitanje:...

Dali će Bayern biti zadovoljan sa svoje dvije velike zvijezde Robbenom i Riberyem ili će dovesti još velikih igrača.

Na ovo pitanje nam je odgovorio menadžer Bayerna Christian Nerlinger:

"Da,Bayern je uvijek bio veliki klub i u budućnosti planiramo ostati
veliki tako da ćemo dovesti još sigurno nekoliko velemajstorskih
igrača".

Nakon Miloša Krasića spominje se Leonardo Bonucci.

Osim Bayerna 22-godišnjeg odbrambenog igrača žele
Milan,Inter,Juventus,Manchester City i Wolfsburg.Njemački mediji
nagađaju da je Bayern spreman platiti 15 miliona Eura za ovog mladog
igrača.

"Ako imate cijelu ekipu top igrača to vam ne garantira na uspjeh, npr.
Real Madrid ima zaista mnogo sjajnih igrača a opet su ispali.Sigurno
ćemo obradovati naše navijače dovođenjem nekih velikih imena ali ne
mnogo jer to nije dobro za nas"-dodao je Nerlinger.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2010, 19:35

In München wird indes weiter geplant. Nach SPORT-BILD-Informationen unterschreibt Kapitän Mark van Bommel (32) demnächst einen neuen Einjahresvertrag.

Izgleda da je kapiten produzio ugovor na jos jednu godinu. :o :D :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.