FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne radi analog! 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jedan je Štraus iz Doline ćupova...
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/je ... ine-cupova" onclick="window.open(this.href);return false;
''Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge'', rekao je jednom Ivica Osim. Klub poput našeg je od rijetkih koji imaju takve veličine kao što si ti! Ostani nam dobar, najbolji kao što i jesi!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/je ... ine-cupova" onclick="window.open(this.href);return false;
''Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge'', rekao je jednom Ivica Osim. Klub poput našeg je od rijetkih koji imaju takve veličine kao što si ti! Ostani nam dobar, najbolji kao što i jesi!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- bistrikboy
- Kontakt:
Skakic sudi u Gabeli...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
10. kolo, GOŠK-Željezničar
16.10.2011. u 15:00
Glavni sudija: Dragan Skakić (Gradiška) .
Pomočnici: Anto Sučić (N. Bila) i Zikret Kuljaninović (Banovići).
Četvrti sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje).
Delegat: Dubravko Mišković (Livno).
Kontrolor suđenja: Milorad Sofrenić (Bijeljina).
Glavni sudija: Dragan Skakić (Gradiška) .
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 14 okt 2011, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora je napisao/la:10. kolo, GOŠK-Željezničar
Glavni sudija: Dragan Skakićn (Gradiška) .
- spielführer_21
- Kontakt:

Koliko je pravda spora u našoj zemlji najbolje govori slučaj lica M.B., rođenog u Živinicama, trenutno nastanjen u Sarajevu, koji je 2001. u sarajevskom naselju Koševo izazvao sudar u kojem su 2 lica teže stradala. Iako se na snimcima nadzornih kamera jasno vidi da je za izazivanje nesreće kriv isključivo M.B. što je potvrdilo i 25 000 očevidaca, on se ni nakon 10 godina od kobnog dana nije našao pred licem pravde. Trenutak nesreće se nalazi na 1:30.
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Sutra: Prvi tim
1.Gušo
2.B.Čolić 3.Bogičević 4.Vasilić 5.Kvesić
6.Svraka 7.Zolotić
8.Bešlija 9.Jamak 10.Zeba
11.Adilović
Klupa (bolja od 1 tima
):12.Bukvić 13.Stanić 14.Niema 15.Savić 16.Ramić 17.Selimović 18.Smajić
Zajedno do POBJEDE-SRCE NA TEREN!
1.Gušo
2.B.Čolić 3.Bogičević 4.Vasilić 5.Kvesić
6.Svraka 7.Zolotić
8.Bešlija 9.Jamak 10.Zeba
11.Adilović
Klupa (bolja od 1 tima

Zajedno do POBJEDE-SRCE NA TEREN!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Čuo sam da je taj nedavno upucao šerifa.spielführer_21 je napisao/la: Koliko je pravda spora u našoj zemlji najbolje govori slučaj lica M.B., rođenog u Živinicama, trenutno nastanjen u Sarajevu, koji je 2001. u sarajevskom naselju Koševo izazvao sudar u kojem su 2 lica teže stradala. Iako se na snimcima nadzornih kamera jasno vidi da je za izazivanje nesreće kriv isključivo M.B. što je potvrdilo i 25 000 očevidaca, on se ni nakon 10 godina od kobnog dana nije našao pred licem pravde. Trenutak nesreće se nalazi na 1:30.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Vidi strumfova,humor im iz usiju izlaziellaxaz je napisao/la:Čuo sam da je taj nedavno upucao šerifa.spielführer_21 je napisao/la: Koliko je pravda spora u našoj zemlji najbolje govori slučaj lica M.B., rođenog u Živinicama, trenutno nastanjen u Sarajevu, koji je 2001. u sarajevskom naselju Koševo izazvao sudar u kojem su 2 lica teže stradala. Iako se na snimcima nadzornih kamera jasno vidi da je za izazivanje nesreće kriv isključivo M.B. što je potvrdilo i 25 000 očevidaca, on se ni nakon 10 godina od kobnog dana nije našao pred licem pravde. Trenutak nesreće se nalazi na 1:30.

Žali se vodovodu.
-
- Kontakt:
hahha, sarajevo je uvjek bilo drugorazredni klub za nas.... 99% vaznih meceva smo mi slaviliTyson je napisao/la:Vidi strumfova,humor im iz usiju izlaziellaxaz je napisao/la:Čuo sam da je taj nedavno upucao šerifa.spielführer_21 je napisao/la: Koliko je pravda spora u našoj zemlji najbolje govori slučaj lica M.B., rođenog u Živinicama, trenutno nastanjen u Sarajevu, koji je 2001. u sarajevskom naselju Koševo izazvao sudar u kojem su 2 lica teže stradala. Iako se na snimcima nadzornih kamera jasno vidi da je za izazivanje nesreće kriv isključivo M.B. što je potvrdilo i 25 000 očevidaca, on se ni nakon 10 godina od kobnog dana nije našao pred licem pravde. Trenutak nesreće se nalazi na 1:30.

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Djecije pošalice 

- SarajlijaTM
Vazda mi je smjesno na ovom forumu,kad neko,nekome onako fino spusti,taj se obavezno brani pricom "djete i djecija furka" i sl.
A najsmjesnije je da velika vecina nas ima 30+ godina
Nego ja ocekujem sigurna 3 boda iz gabele,a vi?
A najsmjesnije je da velika vecina nas ima 30+ godina

Nego ja ocekujem sigurna 3 boda iz gabele,a vi?
spielführer_21 je napisao/la:
Koliko je pravda spora u našoj zemlji najbolje govori slučaj lica M.B., rođenog u Živinicama, trenutno nastanjen u Sarajevu, koji je 2001. u sarajevskom naselju Koševo izazvao sudar u kojem su 2 lica teže stradala. Iako se na snimcima nadzornih kamera jasno vidi da je za izazivanje nesreće kriv isključivo M.B. što je potvrdilo i 25 000 očevidaca, on se ni nakon 10 godina od kobnog dana nije našao pred licem pravde. Trenutak nesreće se nalazi na 1:30.
[youtube][/youtube]

Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja očekujem najmanje 3 boda, a najviše 3 gola u mreži Goška! 

Ž '21!
ova dvojca što su se sudarili, ustaju sinhronizovano ko na PESu HAHAHAHAAHhamo_pipa je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Pravda je spora ali dostižna.Ima takvih slučajeva i u Evropi.Sječam se da je jedan Brazilac to uradio u Manchesteru i nikad nije odgovarao za to.spielführer_21 je napisao/la:
[youtube][/youtube]

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
sutra 0:2 adilovic,selimovic 

Ništa mi mrze nema nego kad je nedeljom tekma
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/se ... -rezultata" onclick="window.open(this.href);return false;
Ibrahim Šehić jedan je od nas!

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/se ... -rezultata" onclick="window.open(this.href);return false;
Ibrahim Šehić jedan je od nas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.