FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam uvjeren da samo bolje moze biti ako je ovaj fitness trener zamijenio naseg vrlog profesora. Barem se ne brinem da cemo spremni docekati sezonu, a ne tempirati za zadnje kolo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Podrska novom treneru svakako. Tesko da su mogli boljeg i dovesti u ovim okolnostima.
Nadam se samo da ce se ekipa pojacati adekvatnim igracima na deficitarnim pozicijama i da ce taj dio posla zaista raditi struka,inace tesko ce ijedan trener ista uraditi sa ovim igrackim kadrom jos kad nas napuste fanimo,andrej i jasmin.
Isto tako se nadam da ce igraci biti i placeni i da nece niko napustiti klub bez obestecenja.
Jos samo Sabra da dobije nogu iz kluba aBd,to je kljucno za dalji napredak i stabilizaciju kluba.
Nadam se samo da ce se ekipa pojacati adekvatnim igracima na deficitarnim pozicijama i da ce taj dio posla zaista raditi struka,inace tesko ce ijedan trener ista uraditi sa ovim igrackim kadrom jos kad nas napuste fanimo,andrej i jasmin.
Isto tako se nadam da ce igraci biti i placeni i da nece niko napustiti klub bez obestecenja.
Jos samo Sabra da dobije nogu iz kluba aBd,to je kljucno za dalji napredak i stabilizaciju kluba.
Djokanovic nakon 70min protiv Danske umro, toliko o Jeli...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sretno šefe, neka bude titula!
Dobrodošao u najveći klub u Bosni i Hercegovini!
Dobrodošao u najveći klub u Bosni i Hercegovini!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
I najtrofejniji.
Dobrodosao

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da postavi omjer na 2/2...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Veca je vijest za ovog fitness trenera sto je doso nego za trenera
Bar se necemo za zadnja dva kola tempirat
Mogli su ovog i na po godine potpisat lik bi pristo osto bez posla nakon Hajduka 2
Bar se necemo za zadnja dva kola tempirat
Mogli su ovog i na po godine potpisat lik bi pristo osto bez posla nakon Hajduka 2
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Drazi mi je odlazak Jeleskovica nego dolazak Sablica. Sretno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Goran niti smrdi niti mirise. Neka ga da vidimo ,sta ce da bidne. Ali ovo s tjeranjem onog ublehasa Jeleskovica je pravo pojacanje !!
Sad smo duplo jaci !!
Sad smo duplo jaci !!
-
- Kontakt:
Neka je sa srecom novom strucnom stabu i treneru u narednom periodu.
Evo pojavi se informacija da bi Krupa mogla napustiti ligu zbog finansijskih razloga. Svakako su u normalnim okolnostima Radnik i Krupa trebali ispasti, Mladost nije dobila licencu, Olimpik istupio, idealan trenutak da se skrati liga na 10
Evo pojavi se informacija da bi Krupa mogla napustiti ligu zbog finansijskih razloga. Svakako su u normalnim okolnostima Radnik i Krupa trebali ispasti, Mladost nije dobila licencu, Olimpik istupio, idealan trenutak da se skrati liga na 10
90!
-
- Kontakt:
Hajde @morteme anketa odma sta se ceka
hoce li ostati do kraja sezone,koje mjesto ocekujemo na kraju sezone,ili hoce li uopste Sablic docekati kraj sezone u klubu
u evropi prolazimo do kojeg pretkola,ako izgubimo od sirokog na kosevu hoce li se tjerati Sablic itd itd ,smisli nesto 

Nije loše.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledam ŠvicarskuSanchez1987 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 16:47Hajde @morteme anketa odma sta se cekahoce li ostati do kraja sezone,koje mjesto ocekujemo na kraju sezone,ili hoce li uopste Sablic docekati kraj sezone u klubu
u evropi prolazimo do kojeg pretkola,ako izgubimo od sirokog na kosevu hoce li se tjerati Sablic itd itd ,smisli nesto
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako ne bude odlazaka imat cemo najjaci igracki kadar plus Hodzic. Sve je do njega da to lijepo poslozi.
-
- Kontakt:
Iz fašističkog legla nam nije trebao niko i nikad. Taman to bili Guardiola skupa sa Sterlingom i Fodenom.
Za ovo im halala nema bar sa moje strane, da Bog da do jutra svi koji su glasali i pregovarali za njega bili bivsi, Fuj.
Sta on ima sto Dzeno nema ?
Sta on ima sto Husref nema ?
Sta on ima sto Vinko nema ?
Za ovo im halala nema bar sa moje strane, da Bog da do jutra svi koji su glasali i pregovarali za njega bili bivsi, Fuj.
Sta on ima sto Dzeno nema ?
Sta on ima sto Husref nema ?
Sta on ima sto Vinko nema ?