FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2014, 21:04

esprit24 je napisao/la:Ljudi da vas pitam znal neko hocel biti tv prenos, posto ima nas dosta koji nismo iz Sarajeva a FKS nam je u srcu
Sutra ce se navodno znati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 10 mar 2014, 21:46

hilmo je napisao/la:Pošto se bliži ta Kup utakmica, a igrom u prošlom kolu smo svi relativno zadovoljni, zažto onda ne izvesti isti sastav samo sa promjenom golamana.
slika
Zašto promjena golmana?
Bandović je iskusniji što se tiče derbija i poznat mu je taj pritisak navijača na Grbavici, bojim se da se Delač ne izgubi i ne napravi neke kardinalne greške, jer po meni uzrok one njegove greške u Zenici samo pritisak i "pozdravi" od strane navijača.

I ja mislim da bi Bandović trebao na gol zbog ovog gore navedenog. Ja bih još počeo s Vuletom na štoperu , Tatka bi prekomandovao na beka i stavio bih Puzija umjesto Marija . Barić mi ne ulijeva puno samopouzdanja , Tatko je bar defanzivno dobar.Vuleta bih stavio zbog iskustva igranja ovakvih utakmica. Puzi je po meni bolji bek od Marija ipak je ofanzivno bolji od Marija a ni defanzivno nije loše ( ne umanjujem kvalitete Marija )
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 22:45

Ista postava ce biti kao protiv Olimpica samo je upitno ko ce na desno krilo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 mar 2014, 23:08

Zabice ga plavooki bombarder Bica.

slika
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 23:20

Kako bi se oni pojeli, a usput pojeli bi i nesto drugo zbog pogrdnih naziva upucenih nasem plavookom bombarderu 8-)

Ne znam koliko je ovo provjerena info ali izgleda brani Dejo.

Ocekujem ovaj sastav:

---------------------------Dejo--------------------------
---Baric----Tatomirovic-----Dupovac----Tadejevic---
---------------------Cimi-----Jajalo--------------------
----Puric--------------Stojcev-----------------Velkoski--
------------------------Bilbija----------------------------

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 10 mar 2014, 23:23

Sarajlijc@ je napisao/la:Ista postava ce biti kao protiv Olimpica samo je upitno ko ce na desno krilo.
Ma bez rasprave. Travancic ili Puric. O Vusljaninu ne treba ni razmisljati ...
1946

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 23:25

Ma sta ce Nermin, nije godinu lopte sutn'o, pojma nema...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 23:27

fedeltafrotta je napisao/la:kol'ko vam je dao golova dosad ovaj bombarder sa brda ?
To ti sva pamet?

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 10 mar 2014, 23:35

Sarajlijc@ je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:kol'ko vam je dao golova dosad ovaj bombarder sa brda ?
To ti sva pamet?
Oni su odavno postali nacionalisticka grupa, ne iznenadjuje me nista

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 23:36

Armala je napisao/la:
To ti sva pamet?
Oni su odavno postali nacionalisticka grupa, ne iznenadjuje me nista
Bas me briga sta su oni, nego me nervira sto o tome citam na nasoj temi i sportskom forumu.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 10 mar 2014, 23:37

E tom problemu nema lijeka ,nazalost. Za nadati se da ce se to rijesiti u buducnosti na ovom forumu

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 mar 2014, 23:38

Armala je napisao/la: Oni su odavno postali nacionalisticka grupa, ne iznenadjuje me nista
Dje ste kosmpolite

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 10 mar 2014, 23:39

To ti sva pamet?

Ne nego si ti sva pamet,ja ne znam ,iskreno receno, kako vi sebe godinama-sezonama dizete u nebesa?Svake godine isti ciljevi svake godine isti rezultati. Pa kako vam nije dosadilo vise,nisam dosao da provociram. samo me zanima koliko dugo i kako mozete da izdrzite vise? Bas me zanima,ja se nadam pobjedi Zeljeznicara kao i vi sarajeva u prvoj utakmici Kupa koja se igra na Grbavici, sta ce bit razlog? sta ce mister Dino rec? Vi ako mislite da je Dino doveo Tana zbog grada,drzave i ljubavi prema klubu grdno se varate! Sad ste doveli ta "pojacanja" iz Chelsea,Eintrachta odakle vec,hajde ljepo ,dobar posao odradjen nek se cuje i za nasu ligu pa kako god. Al ne ide mi u glavu kako vi i dalje glumite kao da svake godine pehare osvajate, LP igrate, najjaci klub u drzavi decenijama,evo ja vas pitam kako?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 23:47

Ne znam kakve veze ima uzdizanje u nebesa sa aludiranjem na bombardovanje naseg grada u prethodnom ratu?

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 10 mar 2014, 23:50

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam kakve veze ima uzdizanje u nebesa sa aludiranjem na bombardovanje naseg grada u prethodnom ratu?

Ti care kao da si senilan,de procitaj moj post ponovo pa odgovori. Bombardovanja me ne zanimaju,desilo se na zalost okrenimo se buducnosti.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 23:51

PlaviSaJUGA je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam kakve veze ima uzdizanje u nebesa sa aludiranjem na bombardovanje naseg grada u prethodnom ratu?

Ti care kao da si senilan,de procitaj moj post ponovo pa odgovori. Bombardovanja me ne zanimaju,desilo se na zalost okrenimo se buducnosti.
Pa ne znam sto si me citirao kad ja tebi nista nisam rekao, vidi sta je tvoj kolega napisao kojeg sam citirao.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 10 mar 2014, 23:55

boli te ku.rac nismo mi kao vi da je grbavica od 2004-2009 znala biti prazna jer "**** ovu ligu ovdje se sve namjesta"
mi volimo klub i uvijek ce za nas biti najveci na svijetu, i volimo dinu jer je spsio klub gasenja, volimo tana jer je TAN! A VAS NE VOLIMO JER STE PRGAVI i vise zivite za poraze sarajeva nego za pobjede zeljeznicara jer da je drugacije imali bi nakon ovih titula 10 000 prosjek na ggrbavici a vi u euforiji imate 4000
ajd sad zdra'o

Utic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Utic » 10 mar 2014, 23:58

rammstein je napisao/la:boli te ku.rac nismo mi kao vi da je grbavica od 2004-2009 znala biti prazna jer "**** ovu ligu ovdje se sve namjesta"
mi volimo klub i uvijek ce za nas biti najveci na svijetu, i volimo dinu jer je spsio klub gasenja, volimo tana jer je TAN! A VAS NE VOLIMO JER STE PRGAVI i vise zivite za poraze sarajeva nego za pobjede zeljeznicara jer da je drugacije imali bi nakon ovih titula 10 000 prosjek na ggrbavici a vi u euforiji imate 4000
ajd sad zdra'o
Ma vi stvarno niste normalni.... :D

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 10 mar 2014, 23:59

PlaviSaJUGA je napisao/la:

Pa ne znam sto si me citirao kad ja tebi nista nisam rekao, vidi sta je tvoj kolega napisao kojeg sam citirao.
Kad si vec zapeo toliko,isti taj momak dok je nosio dres Borca je skoro na svakoj utakmici vrijedjao igrace druge nacionalnosti samo sto su igraci Zeljeznicara bili ti koji su javno progovorili o tome,isti taj koji je nosi dres i kapitensku traku Bosne i Hercegovine,isti taj sto mu je sestra daval punu podrsku u tome,pisuci mu na fb zid poruke podrske isti taj koji nikad nije stao pred kamere i javno nije o tome progovorio,istog tog ti sada branis ! nije ni bitno,sto se mene tice kuci ga mozes vodit,nema potrebe da diskutujemo kad vidis a neces oci da otvoris!

pozdrav

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 11 mar 2014, 00:01

Utic je napisao/la:
rammstein je napisao/la:boli te ku.rac nismo mi kao vi da je grbavica od 2004-2009 znala biti prazna jer "**** ovu ligu ovdje se sve namjesta"
ajd sad zdra'o
Ma vi stvarno niste normalni.... :D

+1

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”