Nisi me dobro shvatioOTNYS_YNWA je napisao/la:Suarez je sklonio tu nogu na vrijeme.![]()
@redsice
Agger bi dobio traku da igra, ali s obzirom da ne igra ona je pripala Suarezu. Ja sam mislio da će je Lucas nositi, ali eto, i onako je svejedno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nisi me dobro shvatioOTNYS_YNWA je napisao/la:Suarez je sklonio tu nogu na vrijeme.![]()
@redsice
Agger bi dobio traku da igra, ali s obzirom da ne igra ona je pripala Suarezu. Ja sam mislio da će je Lucas nositi, ali eto, i onako je svejedno.
Kad je Agger usao u igru protiv kardifa suarez je odma otrcao do njega I dao mu traku. Toliko o tome.reds_forever je napisao/la:Nisi me dobro shvatioOTNYS_YNWA je napisao/la:Suarez je sklonio tu nogu na vrijeme.![]()
@redsice
Agger bi dobio traku da igra, ali s obzirom da ne igra ona je pripala Suarezu. Ja sam mislio da će je Lucas nositi, ali eto, i onako je svejedno.Ja mislim da ce ta traka kod njega ostati kad nema Gerrarda, bez obzira na sve, da Agger ni tada nece biti izabran, a ako je neko to zasluzio,onda je to on, o tome se radi. Nekada sam za njega mislila da ce zavrsiti karijeru u Liverpoolu, sad kad se spominje Napoli, ni njegov odlazak nije nerealan..
Ove sezone nam i historija ide u priloggaston je napisao/la:On boxing day in 1981 and 1985 Liverpool were beaten by man city... both in 81 and 85 Liverpool went on to win the league.
Just sayin'
Otelo je napisao/la:Ove sezone nam i historija ide u prliko.gaston je napisao/la:On boxing day in 1981 and 1985 Liverpool were beaten by man city... both in 81 and 85 Liverpool went on to win the league.
Just sayin'
Slazem se sa tobom al eto lijepo je vidjeti neke stvari a i kazu da sve stvari koje se dogode 2x sigurno ce se dogoditi i 3xgio10 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ove sezone nam i historija ide u prliko.gaston je napisao/la:On boxing day in 1981 and 1985 Liverpool were beaten by man city... both in 81 and 85 Liverpool went on to win the league.
Just sayin'
Ma daleko smo mi od titule.
Vrhunac nam je treće mjesto i to ako se dobro pojačamo na 3 pozicije u januaru sad.
Ipak su Chelsea, City i Arsenal ispred nas. Manchester je i dalje enigma, kao i na početku sezone, svaku mogu izgubiti ali i svaku mogu pobjediti.
Biće zanimljivo vidjeti koji će tim ostati bez LP naredne sezone. Iskreno se nadam, i vjerujem da to neće biti Liverpool.
Ma da se razumijemo ja nisam taj koji vjeruje u titulu.Sa cetvrtim mjestom kao na konju, ali eto vidio ovo pa reko da se malo uzburkaju strastigio10 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ove sezone nam i historija ide u prliko.gaston je napisao/la:On boxing day in 1981 and 1985 Liverpool were beaten by man city... both in 81 and 85 Liverpool went on to win the league.
Just sayin'
Ma daleko smo mi od titule.
Vrhunac nam je treće mjesto i to ako se dobro pojačamo na 3 pozicije u januaru sad.
Ipak su Chelsea, City i Arsenal ispred nas. Manchester je i dalje enigma, kao i na početku sezone, svaku mogu izgubiti ali i svaku mogu pobjediti.
Biće zanimljivo vidjeti koji će tim ostati bez LP naredne sezone. Iskreno se nadam, i vjerujem da to neće biti Liverpool.
Ne bi bilo interesanto da nema "cestitanja" al vratimo i mi vamatrxel je napisao/la:I sta, sada ne smijete javno izrazavati potajne ciljeve. Pa ja sam 95 % ubjedjen da ce United odbraniti titulu, u slucaju da ne bude teoreske sanse, onda se naravno posvetiti drugom ili eventualno nezamislivom trecem mjestu...Istina, pool kad zijani, tu sam da cestitam, ipak smo mi stare musterije...
Ja sam maloprije bio u WC. Vidim pišu se gluposti pa da se pridružimfera je napisao/la:ja sam gledao almeriju vise puta ove sezone nego manchester
Ok. Reci mu nek me doda.Alcatraz je napisao/la:Ja sam maloprije bio u WC. Vidim pišu se gluposti pa da se pridružimfera je napisao/la:ja sam gledao almeriju vise puta ove sezone nego manchester
Najvjerovatnije onaj Bertrand(mislim da se tako pise) iz Chelsea, ipak su rijetki prelazni rokovi da ne bude razmjene na relaciji Chelsea-Liverpoolthekoplegend je napisao/la:Pitanje za redse:
-Šta mislite koga bi BR mogao dovesti na poziciju lijevog beka u januaru?
Iskreno ja bi najvise volio da nam se pridruzi mladi engleski bek Luke Shaw, koji je izuzetan potencijal i vec sad je jedan od najboljih lijevih bekova u ligi. Opet kazem to je samo moja zelja, znam da ce se za njeg otimati mnogi timovi al ne vidim zasto i mi ne bi bili u tom nekom uzem krugu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.