Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 28 dec 2013, 09:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:Suarez je sklonio tu nogu na vrijeme. ;)

@redsice

Agger bi dobio traku da igra, ali s obzirom da ne igra ona je pripala Suarezu. Ja sam mislio da će je Lucas nositi, ali eto, i onako je svejedno.
Nisi me dobro shvatio ;) Ja mislim da ce ta traka kod njega ostati kad nema Gerrarda, bez obzira na sve, da Agger ni tada nece biti izabran, a ako je neko to zasluzio,onda je to on, o tome se radi. Nekada sam za njega mislila da ce zavrsiti karijeru u Liverpoolu, sad kad se spominje Napoli, ni njegov odlazak nije nerealan..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 28 dec 2013, 10:09

" onclick="window.open(this.href);return false;

He's a changed man allright. Malo na kraju utakmice je poceo gubit zivce i poceo prigovarati sudijama, ali svak normalan bi to i uradio u ovako, ajde recimo, velikoj utakmici. Da se mene pita sutra protiv Mourinha nista ne bih mijenjao, jedino ako Boss vec zeli nekog da ubaci 10-15 min pred kraj utakmice moj izbor bi bio Alberto, jer nije dobio fer sansu da se pokaze, to u slucaju da zaskripi ako nam bude potreban go, mada sumnjam da ce trebat sa onakvom igrom kao sto je bila u zadnjih 5 utakmica. Ako budemo vodili tih zadnjih 10-ak minuta ubacit tourea umjesto Allena, koji bi bio moj izbor za zamjenu umjesto Akberta, i da Lucas bude malo vise ka sredini a on da sluzi kao treci stoper. Jos jedna zamjerka, ovaj put malom Coutinhu, previse brate pokusava sa udarcima oko 20-25 metara. Odbrana koja je bila protiv Citya je bila najbolja koju smo imali u tom trenutku, mislim da ce isti pocet i u nedjelju, jedino Boss treba jednig ozbiljnog lijevog beka jer nam se spanac vraca tek krajem februara.
Sretno nasim miljenicima sutra. YNWA braćo.
:D

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 28 dec 2013, 10:16

reds_forever je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Suarez je sklonio tu nogu na vrijeme. ;)

@redsice

Agger bi dobio traku da igra, ali s obzirom da ne igra ona je pripala Suarezu. Ja sam mislio da će je Lucas nositi, ali eto, i onako je svejedno.
Nisi me dobro shvatio ;) Ja mislim da ce ta traka kod njega ostati kad nema Gerrarda, bez obzira na sve, da Agger ni tada nece biti izabran, a ako je neko to zasluzio,onda je to on, o tome se radi. Nekada sam za njega mislila da ce zavrsiti karijeru u Liverpoolu, sad kad se spominje Napoli, ni njegov odlazak nije nerealan..
Kad je Agger usao u igru protiv kardifa suarez je odma otrcao do njega I dao mu traku. Toliko o tome.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 dec 2013, 10:27

On boxing day in 1981 and 1985 Liverpool were beaten by man city... both in 81 and 85 Liverpool went on to win the league.
Just sayin' :kafa:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 dec 2013, 10:29

gaston je napisao/la:On boxing day in 1981 and 1985 Liverpool were beaten by man city... both in 81 and 85 Liverpool went on to win the league.
Ove sezone nam i historija ide u prilog
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 28 dec 2013, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 dec 2013, 10:41

Otelo je napisao/la:
gaston je napisao/la:On boxing day in 1981 and 1985 Liverpool were beaten by man city... both in 81 and 85 Liverpool went on to win the league.
Ove sezone nam i historija ide u prliko.

Ma daleko smo mi od titule.
Vrhunac nam je treće mjesto i to ako se dobro pojačamo na 3 pozicije u januaru sad.
Ipak su Chelsea, City i Arsenal ispred nas. Manchester je i dalje enigma, kao i na početku sezone, svaku mogu izgubiti ali i svaku mogu pobjediti.
Biće zanimljivo vidjeti koji će tim ostati bez LP naredne sezone. Iskreno se nadam, i vjerujem da to neće biti Liverpool.
Ja te volim, volim Željo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 dec 2013, 10:47

gio10 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Vrhunac nam je treće mjesto i to ako se dobro pojačamo na 3 pozicije u januaru sad.
Ipak su Chelsea, City i Arsenal ispred nas. Manchester je i dalje enigma, kao i na početku sezone, svaku mogu izgubiti ali i svaku mogu pobjediti.
Biće zanimljivo vidjeti koji će tim ostati bez LP naredne sezone. Iskreno se nadam, i vjerujem da to neće biti Liverpool.
Slazem se sa tobom al eto lijepo je vidjeti neke stvari a i kazu da sve stvari koje se dogode 2x sigurno ce se dogoditi i 3x :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 dec 2013, 10:50

gio10 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Ma da se razumijemo ja nisam taj koji vjeruje u titulu.Sa cetvrtim mjestom kao na konju, ali eto vidio ovo pa reko da se malo uzburkaju strasti :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 dec 2013, 10:52

Ma lijepo je to postaviti, ali na ovom forumu gdje vladaju djeca i sociopate ne isplati se to stavljati. Npr. sutra kad Liverpool izgubi, citirat će te i reći kako očekuješ titulu i početi provocirati.

Standardna priča
Ja te volim, volim Željo..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 28 dec 2013, 10:58

I sta, sada ne smijete javno izrazavati potajne ciljeve. Pa ja sam 95 % ubjedjen da ce United odbraniti titulu, u slucaju da ne bude teoreske sanse, onda se naravno posvetiti drugom ili eventualno nezamislivom trecem mjestu... 8-) Istina, pool kad zijani, tu sam da cestitam, ipak smo mi stare musterije... :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 dec 2013, 11:01

trxel je napisao/la:I sta, sada ne smijete javno izrazavati potajne ciljeve. Pa ja sam 95 % ubjedjen da ce United odbraniti titulu, u slucaju da ne bude teoreske sanse, onda se naravno posvetiti drugom ili eventualno nezamislivom trecem mjestu... 8-) Istina, pool kad zijani, tu sam da cestitam, ipak smo mi stare musterije... :mrgreen:
Ne bi bilo interesanto da nema "cestitanja" al vratimo i mi vama :mrgreen:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 dec 2013, 11:03

Za sta sluze stari (ne)prijatelji :mrgreen:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 28 dec 2013, 11:05

Ma tu sam, pratim svaki kiks, svako pogresno dodavanje,... :mrgreen: Ipak, vi nas "ganjate" u titulama, a ova napuhana plastika me zanima samo za vrijeme medjusobnih duela..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 dec 2013, 12:04

ja sam gledao almeriju vise puta ove sezone nego manchester
You are someone else I am still right here

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 28 dec 2013, 12:41

fera je napisao/la:ja sam gledao almeriju vise puta ove sezone nego manchester
Ja sam maloprije bio u WC. Vidim pišu se gluposti pa da se pridružim :mrgreen:
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 28 dec 2013, 13:17

Pitanje za redse:
-Šta mislite koga bi BR mogao dovesti na poziciju lijevog beka u januaru?
Iskreno ja bi najvise volio da nam se pridruzi mladi engleski bek Luke Shaw, koji je izuzetan potencijal i vec sad je jedan od najboljih lijevih bekova u ligi. Opet kazem to je samo moja zelja, znam da ce se za njeg otimati mnogi timovi al ne vidim zasto i mi ne bi bili u tom nekom uzem krugu.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 dec 2013, 13:17

Alcatraz je napisao/la:
fera je napisao/la:ja sam gledao almeriju vise puta ove sezone nego manchester
Ja sam maloprije bio u WC. Vidim pišu se gluposti pa da se pridružim :mrgreen:
Ok. Reci mu nek me doda.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 28 dec 2013, 13:34

thekoplegend je napisao/la:Pitanje za redse:
-Šta mislite koga bi BR mogao dovesti na poziciju lijevog beka u januaru?
Iskreno ja bi najvise volio da nam se pridruzi mladi engleski bek Luke Shaw, koji je izuzetan potencijal i vec sad je jedan od najboljih lijevih bekova u ligi. Opet kazem to je samo moja zelja, znam da ce se za njeg otimati mnogi timovi al ne vidim zasto i mi ne bi bili u tom nekom uzem krugu.
Najvjerovatnije onaj Bertrand(mislim da se tako pise) iz Chelsea, ipak su rijetki prelazni rokovi da ne bude razmjene na relaciji Chelsea-Liverpool
I ja bi volio Shawa, ali ce biti preskup, a najvjerovatnije ce u Chelsea
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 dec 2013, 13:39

Shaw je strašan, Chelsea je već u pregovorima oko njega koliko znam tako da bi baš morali da se potrudimo da ga dovedemo. :D Je*ote, samo 18 godina ima a već je jedan od najboljih na svojoj poziciji u Engleskoj. 8-)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 28 dec 2013, 13:43

http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... on-rodgers" onclick="window.open(this.href);return false;

Legenda o nadam se budućoj legendi.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.