English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma uklet klub. Vraca im se za sve ono pod Fergusonom. 

- JayCatwright
- Kontakt:
kakav raspad kluba, Cunha, Mbeumo, Šeško, ne znaš ko je gori 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Musiala i Wirtz imaju isto golova i asistencija ove sezone, s tim da Musiala igra u slabijoj ligi, pa je time Wirtzov ucinak ipak malo bolji

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Debakl. Nadam se da ce nastaviti sa ovom formacijom.Od 12. kola sezone 2024-25, prve utakmice Rubena Amorima na čelu tima, niti jedan klub Premijer lige nije imao lošije rezultate od Manchester Uniteda - 31 bod iz 31 utakmice uz gol razliku od -13…

Zavisi za koga i to 'najiskrenije'?
Haj objasni nam kako za tebe ono nije penal ili je diskutabilan penal. Čisto da čujemo i drugačije mišljenje?

Gol Carvalha protiv Chelsea mislim da je greška. Prvo sam mislio da jest, nakon drugog gledanja bio sam uvjeren da Reece ne bi ništa bolje reagovao i bez uključivanja ovog iz ofsajda, sad opet kad gledam, nisam baš siguran. Diskutabilna odluka, jako diskutabilna. Još mi je izbila 45€ iz džepa.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Opet mitomani uzimaju ss-ove postavljati umjesto video cijele situacije gdje se jasno vidi da nije crveni karton. Stvarno ne mogu bez mitomanije, izgleda da im je to u krvi kao i njihovom režimu na čelu zemlje i lige.
Haland pretekao Drogbu. 90 vs 88 golova u EPL. Moze li se kazati da je Viking bolji od Didiera?
- wadethegreat
- Kontakt:
Ali covjek udara glavom u zid ne mijenja igru.
Ne da covjek nema plan b ne pomislja na njega.
Ne znam sto ne otmu Glasnera.
Ne da covjek nema plan b ne pomislja na njega.
Ne znam sto ne otmu Glasnera.
Uprava je ocigledno stala iza Amorima,ako su pametni trebaju ga istrpit kao sto su i drugi klubovi istrpili svoje trenere pa su danas u vrhu.
Ovo je proces kroz koji je United trebao proci nakon povlacenja Fergusona.
Ali,Glazeri su pokusali sa nekim prosjecnim igracima napraviti instant i odrzati ekipu ali vidimo rezultat danas.
Toliko je trenera proslo kroz United,meni je bar jasno da je ovdje najvise do igraca jer nemaju inteligenciju za savremeni fudbal.
ma de ovo pricate deset godinaAnoniman je napisao/la: ↑15 sep 2025, 15:48Uprava je ocigledno stala iza Amorima,ako su pametni trebaju ga istrpit kao sto su i drugi klubovi istrpili svoje trenere pa su danas u vrhu.
Ali,Glazeri su pokusali sa nekim prosjecnim igracima napraviti instant i odrzati ekipu ali vidimo rezultat danas.
Toliko je trenera proslo kroz United,meni je bar jasno da je ovdje najvise do igraca jer nemaju inteligenciju za savremeni fudbal.
drugi klubovi su istrpili trenere koji su pokazali da nesto znaju, ovaj je isti ko i prethodnici
hopium
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
pa njima je onaj panj Heaven top prospekt lol
Ma Arsenal je istrpio Artetu koji je imao uzasan period na pocetku, nek United istrpi Amorima, Arsenal im je uzor kako doci do drugog mjesta.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa logicno da pricamo kad nismo istrpili nijednog trenera lol o tome se i radiharden je napisao/la: ↑15 sep 2025, 15:53ma de ovo pricate deset godinaAnoniman je napisao/la: ↑15 sep 2025, 15:48Uprava je ocigledno stala iza Amorima,ako su pametni trebaju ga istrpit kao sto su i drugi klubovi istrpili svoje trenere pa su danas u vrhu.
drugi klubovi su istrpili trenere koji su pokazali da nesto znaju, ovaj je isti ko i prethodnici
hopium
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.