Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
habibe ti ga prvi zalilajhabib je napisao/la:Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srjedu male plave strumfove 0:2 vidjecete
Dobro došao HAhabib je napisao/la:Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srjedu male plave strumfove 0:2 vidjecete
Dobro si sve rekao i slazem se. Naleti cesce na nasu temu. Poz.barbarez je napisao/la:Derbi je derbi I tu favorita nema.
Davno je to ispricana prica.
Sarajevo ima kvalitet,ali je najveci problem pritisak koji se stvorio oko igraca I trenera,sa imerativom rezultata,obzirom na sva dogadjanja u klubu I ulaganja u ekipu.
Vidi se da ljudi znaju ,ali pritisak je cudo.tek onda slijedi neuigranost I ostale mane...
Sarajevo moze grohnut opet ali isto tako moze nas natamburat I to dobro.
Zeljo ima kontinuitet I dobru djecu,sto moze docest I do odlicne partije ali I do velikog broja gresaka.ja cu uvijek vjerovat u zelju,ali respektujem ovaj igracki kadar sarajeva.
Iskreno pravo mi je zao sto amar nije uspio ovog stojceva dovest prosle godine.bilo mi je dovoljno pogledat malo sarajevo- partizan da vidim kakav je igrac.
Ako ima neko info u vezi ovoga, moze na pp,takodjerDesole je napisao/la:Neka mi neko od upucenih napise hoce li biti spontanog odlaska na sjevermoze i na pp
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Evo npr.ja cu ici pa kako god. Makar sam bioArmala je napisao/la:Ako ima neko info u vezi ovoga, moze na pp,takodjerDesole je napisao/la:Neka mi neko od upucenih napise hoce li biti spontanog odlaska na sjevermoze i na pp
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
u 18.00SiouxLukavac je napisao/la:Jel se zna u koliko se igra u srijedu?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.