Burundi-mauritanija z1 ( o-2 gola ) kv 1,45
Szolnoki under 69,5 kv 1,80
Lorient-Guingamp 1 kv 1,85
Winnipeg-Edmonton over 5,5 kv 1,75
Granada-Osasuna 3+ kv 2,10
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
prodje.ElLoco7 je napisao/la:Listic 1:
Roma h1 1,5
Real 2 1,25
Arsenal 1 1,20
City 1 1,15
koef. 2,59
napadam sa visokim ulogom.
Listic 2:
Roma h3(0:3) 4,3
Ljaljic daje gol 2,10
Livorno tim s vise zutih 1,50
koef. 13,55
ovdje su i bogovi prste umješali duboko u sudijskoj pspintol_TM87 je napisao/la:jedva al prodjepintol_TM87 je napisao/la:16:00 Preston - Koventri oba daju gol @1.6
Njihovi medjusobni susreti su razlog zbog kojeg igram oba daju gol ali i forma gostiju sto se tice davanja i primanja golova.
U zadnjih 10 susreta izmedju ova dva tima dolazilo je oba daju.
Koventri u zadnjih 10 utakmica daje i prima minimalno jedan gol.
Nadam se da se ova tradicija nece prekinuti.
Kakve veze ima izostanak Cp3a sa ucinkom Georgea?jasko_juve je napisao/la:Sinoc mi Wade uze 120 KM.. a igrao ga samo jer mu je rodjendan bio
Za veceras :
Grfiin ( 23,5 ) manje
Igraju protiv Indiane i valja mu se pod kosem borit s Westom i Hibbertom, a dosad mu to nije bas polazilo za rukom. Sinoc je dao 32, al je igrao protiv Bargnanija i Knicksa.
Young ( 18,5 ) manje
Chicago je jednostavno veoma dobra odbrambena ekipa i misljenja sam da se Young nece naigrat veceras. Nece to bit utakmica s puno poena.
Washington-Detroit 1
Pobijedili su domacini neki dan Miami a Detroit sinoc izgubio od veoma lose ekipe Utah, tako da ocekujem da Wall i Beal veceras rijese pitanje pobjednika.
George ( 22,5 ) vise
Nema C.Paula tako da ga nema ko cuvat veceras. Ne ocekujem blowout tako da bi se mogao veceras doticni raspucat. U solidnoj je formi.
Sretno
DrinaJedina je napisao/la:
Nekako mi je preniska ova granica. Na osnovu čega su je postavili stvarno ne znam.
Po meni, vrlo lagano dolazi 10 kornera s tim što će Juve izvet' 8 a Sampa 2 !
pa naravno da jest, osim ako kladionica ne izmisli neko novo pravilo, što me ne bi čudilokompa je napisao/la:odigrao sam sistem u formuli i sve odigrao u kojem poluvremenu pada vise golova,pohlupao sam x sve i sad me zanima jel 0-0 dobitni x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.