Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

donCorleone1892
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la donCorleone1892 » 27 dec 2013, 16:25

@gio, to tvoj neki frend ? :mrgreen:

Uglavnom jučer smo pokazali da imamo jak timski duh te da možemo igrati sa velikim klubovima. Sastav koji zasigurno nije ni približno City-om se hrabro suprostavio, i pored poraza mi je drago da smo igrali sjajno.
O sudijama da ne pričam, zakinuti za gol iz "ofsajda" i za penal nad Suarezom. Jasno se vidi da je Lescot povukao Sureza za dres i mogu reći da mi se taj Lescot sinoć tako zgadio', kakav hinjak od igrača :roll: :mrgreen:

Slijedi još jedan derbi, možda za nijansu lakši od sinoćnjeg. Očekujem sve osim poraza. ;)

http://www.lfc-balkan.com/2013/12/rupe- ... u-januaru/
:)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 dec 2013, 17:07

S obzirom da je Moses na posudbi iz Chelsea, to znači da ne može igrati protiv njih, i samo je 16 igrača u opticaju za taj meč :? .
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 dec 2013, 17:18

Još malo pa se ni prvi tim neće moći sastaviti :lol:

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 27 dec 2013, 17:50

Treba biti realan,nije ono bio penal nad Suarezom,ovo je engleska liga a ne španska ili njemačka gdje se svakakve gluposti sviraju. Škrtel je cijelo vrijeme vukao Kompanya pa nije svirao,što bi ovo onda,sami smo sebe jucer pobjedili.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 27 dec 2013, 18:05

the scouser je napisao/la:S obzirom da je Moses na posudbi iz Chelsea, to znači da ne može igrati protiv njih, i samo je 16 igrača u opticaju za taj meč :? .
Agger umjesto Sakhoa, a ostalo sve ostaje isto u prvih 11. Na klupu dodat jos jednog omladinca i to je to. :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 dec 2013, 18:13

[youtube][/youtube]

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 27 dec 2013, 19:19

mancity je napisao/la: Nemoj me bukvalno shvatat, covjek je obiljezen, covjek se lijeci i fakat da ima jos uvijek psihickih problema. Ne mogu se porediti startovi na loptu i startovi na Igraca. Namjeran start na igraca treba da bude uvijek crveni.
Nisi u pravu što se tiče Suareza.
Pogledaj opet situaciju.Spustio je nogu kad je vidio da ne može doći do lopte.
Da je to stari Suarez,možda i ne bi spustio nogu.
You'll never walk alone.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 dec 2013, 20:27

Brendan će vjerovatno biti kažnjen od strane FA zbog komentarisanja suđenja posle tekme s Cityem ,kakvo njesra od fudbalske asoc. :lol: .

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 dec 2013, 21:12

slika

Sa današnjeg treninga

Samo da i ja kazem da ono nije bio penal nad Suarezom, ali koliko mediji pokusavaju da ocrne Luisa, to je nevjerovatno

slika

:ugeek:
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 27 dec 2013, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 dec 2013, 21:12

slika

Covjek se mora nasloniti da bi se slikao :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 dec 2013, 00:39

gio10 je napisao/la:
slika

:ugeek:
Realno, to je sam sebi stvorio.... Neke stvari sebi nije smio dopustiti i to je to...Ja se i dalje ne slazem s tim da on treba biti kapiten, bez obzira na njegovu sezonu iz snova. Iskreno, razocarana sam sto Agger ne dobija traku, jer je momak to zasluzio svojim ponasanjem, odlicnom igrom godinama (izuzev eto, ove) i ogromnom ljubavi i postovanju prema klubu. On je ZA PRIMJER ovoj generaciji, odmah nakon Gerrarda ;) Steta sto jucer nismo uzeli barem bod, da barem sa dobrim rezultatom zaokruzim seriju gledanja tekmi, sad kad krenu parcijale, mogu samo livescore upratit..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 28 dec 2013, 00:47

Believe je napisao/la:
mancity je napisao/la: Nemoj me bukvalno shvatat, covjek je obiljezen, covjek se lijeci i fakat da ima jos uvijek psihickih problema. Ne mogu se porediti startovi na loptu i startovi na Igraca. Namjeran start na igraca treba da bude uvijek crveni.
Nisi u pravu što se tiče Suareza.
Pogledaj opet situaciju.Spustio je nogu kad je vidio da ne može doći do lopte.
Da je to stari Suarez,možda i ne bi spustio nogu.
Dobro, prijatelju, mozda si u pravu da nije to onaj stari Suarez. Moram priznat da njegovo ponasanje na terenu ove sezone nisam pratio.NeDaj Boze da se ponovi ovako nesto ,Webb ce mu odma crveni dati .
slika
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 dec 2013, 01:01

Suarez je sklonio tu nogu na vrijeme. ;)

@redsice

Agger bi dobio traku da igra, ali s obzirom da ne igra ona je pripala Suarezu. Ja sam mislio da će je Lucas nositi, ali eto, i onako je svejedno.

slika

slika

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 28 dec 2013, 01:08

http://www1.skysports.com/football/news ... contenders" onclick="window.open(this.href);return false;
uvijek sam cijenio ovog covjeka,covjek je bez dlake na jeziku,kaze sta misli,pa svidjalo se to nekom ili ne
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 dec 2013, 01:13

LiverpoolREDS je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... contenders
uvijek sam cijenio ovog covjeka,covjek je bez dlake na jeziku,kaze sta misli,pa svidjalo se to nekom ili ne
Pa dobro, pokušava skinuti pritisak sa ekipe. Sve radi smišljeno.

Sviđaju mi se glasovi na ovoj anketi ispod. :mrgreen:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 28 dec 2013, 01:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... contenders
Pa dobro, pokušava skinuti pritisak sa ekipe. Sve radi smišljeno.

Sviđaju mi se glasovi na ovoj anketi ispod. :mrgreen:
to je Mourinho,al nece mu ni Brendan ostati duzan,ipak je njegov ucenik
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 dec 2013, 01:20

Kako ce Agger biti kapiten kad ne igra? Zenska logika. :lol: :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 dec 2013, 01:26

Mogao bi Agger igrati protiv Chelsea, protiv njih uvijek odlično odigra :D Da li je Flanagan spreman? Ako nije, Tourea staviti desno, a Glena lijevo, Aly ne smije ni pod razno početi utakmicu. :cry:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 28 dec 2013, 01:38

Eh ku*ac, nece biti flanagana opet :(. Najavio Rodgers isti sastav
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... or-chelsea" onclick="window.open(this.href);return false;

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 28 dec 2013, 02:42

Normalno da će biti isti sastav, kao da se ima neki izbor na klupi :roll:
Aly odigrao bolje od Johnsona protiv Citya, nemojte po defaultu pisati kao da je čovjek jedan od dežurnih krivaca.Izgleda mi kao da je fizička spremnost nekako najveći razlog za igre ispod njegovog nivoa, pa kad se sjetim kako je taj čovjek dominirao lijevom stranom u Portu i Lyonu :roll: Nadao sam se da će pronaći formu u Liverpoolu al' klinac, što ne znači da je najgori poslije svake tekme.

Trenutno je Johnson po meni najslabija karika ovog tima jer se od njega očekuje da igra na većem nivou od Allena, Allya i ostalih padobranaca u prvu postavu.Jednostavno čovjek ne može da se sastavi sa loptom u napadu, nije to više onaj isti prodorni Johnson.Kad on igra kvalitetno prema naprijed to je jedna dimenzija više u igru Liverpoola...Defanzivno nikad nije bio specijalac al' je zato nedostatke uvijek nadomještavao odličnom ofanzivom.Nek mu @Henderson prouči koju da se vrati na pravi put :mrgreen:

Toliko o bekovima, odo' gledati Mirzu :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.