Kakav threesomeza_zivot_cijeli je napisao/la:ima li zime momci?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav threesomeza_zivot_cijeli je napisao/la:ima li zime momci?
gledaj "tople" brace kako se drza za "rucice"...scootzzZzTM87 je napisao/la:za_zivot_cijeli je napisao/la:ima li zime momci?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POTOP , KRAJ !
Jel te zovu grbavicka pich ka?grbavicka je napisao/la:gledaj "tople" brace kako se drza za "rucice"...scootzzZzTM87 je napisao/la:za_zivot_cijeli je napisao/la:ima li zime momci?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POTOP , KRAJ !
Vakat je vala da vas KITARI oplode,sto bi rekao Amav"zakon bvojeva"scootzzZzTM87 je napisao/la:Raja jel iko od vas primjetio ovo ?? Kad su nam zadnji put dali qol kitari na kosevu![]()
![]()
![]()
![]()
Vi ste to morali i trebali prvi uraditi da je pameti, al' pošto je nema, samo izgleda mržnja je siguran posaomma_hz je napisao/la:Strumfovi dal bi i za nas navijali kao za Siroki,da smo kupili koju stolicu..![]()
To si i upravu,al da ste se prodali jeftino i to je cinjenica.grbavicka1921 je napisao/la:Vi ste to morali i trebali prvi uraditi da je pameti, al' pošto je nema, samo izgleda mržnja je siguran posaomma_hz je napisao/la:Strumfovi dal bi i za nas navijali kao za Siroki,da smo kupili koju stolicu..![]()
Ako mi osvojimo Kup ,neka bude 4:4 na Kosevu i seher silni sretan..grbavicka je napisao/la:gledaj efikasnosti na derbijustrasno...
mma_hz je napisao/la:Ako mi osvojimo Kup ,neka bude 4:4 na Kosevu i seher silni sretan..grbavicka je napisao/la:gledaj efikasnosti na derbijustrasno...
Jesi to naso ovce il si naso dje scepan fontele usteko?Virtu4l je napisao/la:Vidi, vidi vesele družine, mađari, kinezi i ovi nesvrstani bez identiteta, pa svijet ovakvu koaliciju još nije vidio![]()
To samo Željo može ujediniti, kakav Dejton, kakvi sporazumi
Niko ne moze zavaditi ova tri oka u glavi...Rigoletto je napisao/la:Nedajte da nas slome
Možete ih samo krstiti, osunećeni su 2012.Rigoletto je napisao/la:Iz ljubavi nase rodila se sloboda. Krstimo je i sunetimo zadnje kolo
A ako ne osvojite kup, dat cete sve od sebe da mi ne osvojim titulumma_hz je napisao/la:Ako mi osvojimo Kup ,neka bude 4:4 na Kosevu i seher silni sretan..grbavicka je napisao/la:gledaj efikasnosti na derbijustrasno...
Kakvog smo mutanta stvorili, nema plava koalicija nikakve sanse!PiazzaGrande je napisao/la:Niko ne moze zavaditi ova tri oka u glavi...Rigoletto je napisao/la:Nedajte da nas slome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.