koliko je ona cura pokarao po sarajevu, to ne zelim znati...ellaxaz je napisao/la:I igrati za Želju.tm84 je napisao/la:dovoljno je biti crnac i pricati spanski ili francuski i odma te sve cure zele

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
koliko je ona cura pokarao po sarajevu, to ne zelim znati...ellaxaz je napisao/la:I igrati za Želju.tm84 je napisao/la:dovoljno je biti crnac i pricati spanski ili francuski i odma te sve cure zele
Brate Nyema je mala maca za naseg buduceg pulena http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1262_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;tm84 je napisao/la:koliko je ona cura pokarao po sarajevu, to ne zelim znati...ellaxaz je napisao/la:I igrati za Želju.tm84 je napisao/la:dovoljno je biti crnac i pricati spanski ili francuski i odma te sve cure zelejbg, cura je cura, pali se na crnce taman da je najveca rugoba
kolovodja nermin jamakBuu je napisao/la:Dzelo mogo si mu i ku..rac popusiti pick..o jedna![]()
Jel ono Jamak u pozadini ?(3. sl)
propuh je napisao/la:Dovoljnoje vidjet ovih par slika i znas zasto se igra srozala na tako niske grane
Da je to nekadasnji zeljo davno bi oni zavrsili karijeru i ufatili se konobarisanja, primjera ima dosta ..
Taj momak dolazi na svaku utakmicu zelje, nekada i stopom, igraci su mu skupili pare za kartu i dali mu dzeparacellaxaz je napisao/la:Da ih malo i pofalimo:
Poslije neodigrane utakmice sa Hajdukom, Smajke je upoznao Savića, Svraku, Jamaka... sa nekim tipom koji je došao na tekmu, čini mi se iz Vakufa, kaže kako on zna da taj dolazi na svaku utakmicu i da ga je vidio i u Banja Luci.
Poslije toga su Smajke i svi gore pobrojani dali ponešto novca čovjeku za autobus.
Semso je gigant zaista!larsson je napisao/la:Taj momak dolazi na svaku utakmicu zelje, nekada i stopom, igraci su mu skupili pare za kartu i dali mu dzeparacellaxaz je napisao/la:Da ih malo i pofalimo:
Poslije neodigrane utakmice sa Hajdukom, Smajke je upoznao Savića, Svraku, Jamaka... sa nekim tipom koji je došao na tekmu, čini mi se iz Vakufa, kaže kako on zna da taj dolazi na svaku utakmicu i da ga je vidio i u Banja Luci.
Poslije toga su Smajke i svi gore pobrojani dali ponešto novca čovjeku za autobus.
haj boga ti...bio sam i ja ,nisam se tuko pa sam umalo flašu u glavu dobio jer sam prošaobagrcavi je napisao/la:pa j.ebo te Kiseljak šta si navalio na njih nemaš blage veze, u akciji na mostu kod elektroprivrede su razbijeni samo automobili Hrvatskih tablica, između ostalih zagrebačkih ! Znači da navijači koji su pravili nerede na ulici,su iz HRVATSKE! Jel ti sad došlo do mozga da su tu bili navijači Hajduka iz Hrvatske ???bosnas_ je napisao/la: lijep gest uprave! ovaj povrijedjeni navijac nije bio huligan,on uopste nije bio u grupi navijaca iz Kiseljaka i Hercegovine...nego je samo posao na utakmicu...i dobio kamen u glavu,ko zna mozda i od svojih huligana!..
Mislim da je krajnje smijesno porediti Ronalda i nase igrace.Realno je da ovo nije ni malo pametno.Nije ni cudo sto onda prolazimo protiv Izraelaca onako,kad vidimo za cim potegnu nasi igraci u sred sezone.Nije problem opustiti se ponekad,ali mislim da to nasi rade mnogo cesce,nego sto bi bilo normalno.Izvini ali kvalitet nasih igraca,je presmijesan da bi se mogli nekada vaditi samo na njega,kao sto to moze recimo Ronaldo.Ja kad sam trenirao,znam vrlo dobro koliko je bilo neprihvatljivo raditi ovakve i slicne stvari.Rad i sportska disciplina se moraju postovati.Nije ovo nikakvo licemjerje,ne treba uopste opravdavati ovakve stvari,jer je upravo ovakva neozbiljnost jedan od razloga zasto mi prolazimo u nekim Europskim utakmicama onako kako smo prolazili.Izvini po meni je van svake pameti da recimo jedan Stanic,dan uoci derbija seta sa kokicom po gradu u pola 1 ujutru.Samo nemoj reci da sam zavidan sto on voda koku,jer vjeruj mi da bi to bila najgluplja izjava koju bi cuo,a vjeruj mi da znam sto ti to kazem.tm84 je napisao/la:kad ronaldo pije i cuga onda je ok, jer uprkos tome zabije dva dana poslije 4 gola u prvenstvenoj utakmici...
kad nasi igraci piju onda nije ok?![]()
koji ste vi licemjeri...
Porediš Ronalda sa našim igracima iz naše ligetm84 je napisao/la:kad ronaldo pije i cuga onda je ok, jer uprkos tome zabije dva dana poslije 4 gola u prvenstvenoj utakmici...
kad nasi igraci piju onda nije ok?![]()
koji ste vi licemjeri...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.