Statistika pokazuje da ste vi favoriti, sve je na vasoj strani zato se tako i ponasajte.jug-onostalgicar je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Nismo favoriti, oni su. Idemo igrati pa sta nam bog da.
bogami ste vi favoriti....
klupe nemamo sve nam povrijedjeno
nas moze izvuci samo inat i ta neka luda hrabrost, željo nikad nije bio slabiji u zadnje 4 godine znaci ako nas sad ne uzmete kad cete onda...
valjda ce policija dozvoliti da dodjete organizovano...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
MA gdje cemo mi biti favoriti pored VAS velikana.
Dajte ljudi, pa unistili ste Olimpica a nas stavljate u favorite. Nemojte smijesni biti.
Sve ispod dva gola na Grbavici je veliko razocarenje za vas.
Dajte ljudi, pa unistili ste Olimpica a nas stavljate u favorite. Nemojte smijesni biti.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja mislim da su vasa djeca u prednosti, realno ovi nasi pojma nemaju sta je derbi osim par igraca. Uz to i prvi ste na tabeli tako da sve je na vasoj strani.DzoleZeljo je napisao/la:MA gdje cemo mi biti favoriti pored VAS velikana.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
favoriti to u derbyu ne postoji ,hiljadu puta se to pokazalo ja se samo nadam da cemo odigrati dobru utakmicu ako ponovimo igru iz prvog poluvremena s olimpicom onda necemo imati problema i nadam se da ce nas malo i sreca pomaziti .svaka pobjeda i nerejeseno s postignutim golom ja zadovoljan .
risto đogo pa oni
2000 dana bez poraza u kupu
titule, kupovi, dvostruke krune
amar osim, dino, ubiju zrinjskog...
mi bez titule. .. bez igraca iz sarajeva, nemamo pobjede evo vec 120 dana...

2000 dana bez poraza u kupu
titule, kupovi, dvostruke krune
amar osim, dino, ubiju zrinjskog...
mi bez titule. .. bez igraca iz sarajeva, nemamo pobjede evo vec 120 dana...
@dzole
- Niste izgubili u Kupu 2000 dana, mi nismo prosli cetvrtfinale i ne pamtim koliko ima
- Prvi ste na tabeli, mi cetvrti
- Imate uigranu ekipu, nasih prvih jedanaest sastavljeno prije dva mjeseca
Jedina nasa prednost sto imamo duzu klupu, ali se u ove dvije utakmice nije pokazalo da su to igraci koji mogu donijeti neku prevagu.
A prije par sedmica ste govorili da u dvije utakmice protiv vas niko nije favorit. Budite hrabri i prihvatite tu ulogu.
Mi nemamo sta izgubiti.
- Niste izgubili u Kupu 2000 dana, mi nismo prosli cetvrtfinale i ne pamtim koliko ima
Jedina nasa prednost sto imamo duzu klupu, ali se u ove dvije utakmice nije pokazalo da su to igraci koji mogu donijeti neku prevagu.
A prije par sedmica ste govorili da u dvije utakmice protiv vas niko nije favorit. Budite hrabri i prihvatite tu ulogu.
Mi nemamo sta izgubiti.
-
- Kontakt:
realno hilmo veliki ste favoriti,pa Jajalo ima platu ko osam nasih igraca sutra u provoj postavi,budi realanhilmo je napisao/la:@dzole
Mi nemamo sta izgubiti.

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Jel na terenu igra Jajalova plata ili on....daj molim te pusti se te price. On sam se u ove dvije utakmice i nije nesto spektakularno pokazao.dimitrijevic je napisao/la:
realno hilmo veliki ste favoriti,pa Jajalo ima platu ko osam nasih igraca sutra u provoj postavi,budi realan
Ja kazem dajte mi argumente po kome smo mi apsolutni favoriti i ja cu reci ok, favoriti smo.
Da ste svi ovako razmisljali i pricali na pocetku a ne letjeli na sedmon nebu mozda bi imali i vise bodova na kontu.hilmo je napisao/la:Jel na terenu igra Jajalova plata ili on....daj molim te pusti se te price. On sam se u ove dvije utakmice i nije nesto spektakularno pokazao.dimitrijevic je napisao/la:
realno hilmo veliki ste favoriti,pa Jajalo ima platu ko osam nasih igraca sutra u provoj postavi,budi realan
Ja kazem dajte mi argumente po kome smo mi apsolutni favoriti i ja cu reci ok, favoriti smo.
@terabajt vecina je navaljivala da igramo "tika-taku", imala tendenciozne najave itd. i sada je razocarenje duplo vece. Hilmo je jedan od rijetkih koji je smirivao euforiju i govorio da se spustimo na zemlju da nista nije odradjeno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- slavko njegus
- Kontakt:
Ponovno molim Zeljine navijace da ne pisu po ovom dijelu foruma. Meni kao nekom ko je plav od glave do pete je pravo bezveze ovdje piskarati i trositi rijeci na bezveze prepucavanja. Za ubjedjivanje ima vremena u srijedu. I jednima i drugima.
-
- Kontakt:
Svaka čast za prikazano europsko poluvrijeme sinoć protiv Olimpika. Odavno jedna ekipa nije bila dominantnija u PLBiH. Doduše treba biti pošten i reći da je i Olimpik igrao sa 5 mladih igrača. Strašna ste ekipa, bit će teško u srijedu. Šanse su 50%:50%. Mi smo bili loši protiv Zrinjskog, ali se možemo nečemu nadati uspijemo li zatvoriti Stojčeva. S druge strane ima i ona da se pehovi vrate kad tad. Nadam se da vam se isti neće vratiti u kupu.
Odluka o zabrani organizovanog dolaska gostujućih navijača koju je izrekao Nogometni savez važit će i u srijedu'', kratko je kazao Šiljak.
Steta,bila bi dobra atmosfera kao i obicno
Steta,bila bi dobra atmosfera kao i obicno
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Evo ja bas hocu da napisem, ko ce mi zabranit.slavko njegus je napisao/la:Ponovno molim Zeljine navijace da ne pisu po ovom dijelu foruma. Meni kao nekom ko je plav od glave do pete je pravo bezveze ovdje piskarati i trositi rijeci na bezveze prepucavanja. Za ubjedjivanje ima vremena u srijedu. I jednima i drugima.
Kolo se odigralo u skladu s nasim ocekivanjima, sad smo na +5 u odnosu na konkurente medju kojima ste i vi. Prednost koja je na prvi pogled solidna, ali vec u iducem kolu moze pasti na 2 boda, sto se nadam se nece desiti. Ima jos dosta kola do kraja, vi ako budete igrali kao sto ste odigrali prvo poluvrijeme protiv Olimpica mozete osvojiti veliki broj bodova do kraja i tako konkurisati za titulu, ali o tome cemo kad liga opet postane prioritet.

Derbi ko derbi, da Messi i Ronaldo obuku dresove Zelje i Sarajeva i izadju igrat ovaj nas derbi, opet bi sve bilo dosadno, monotono i tvrdo. Ne ocekujem nista bolje izdanje ni u srijedu, kod nas je teren dosta jos ostecen, ne vjerujem u neku igru. Cak ce i slast derbija biti umanjena zbog izostanka Hordi, barem organizovano, ali vjerujem da cete se naci na Grbavici, mozda cak opet izdvojeni na jedan kraj sjevera, ko zna...
Favorita nikad nije bilo, niti ce biti. Posljednji derbi odigran na Kosevu je objektivno pripao nama, nas vezni red je bio poprilicno dominantan u odnosu na vas i falilo je malo vise odlucnosti i kvalitete ako cemo realno da to naplatimo. Sad vi definitivno imate jos kvalitetnije pojedince u ekipi, sve linije su vam odlicno popunjene i to je vasa glavna prednost i za srijedu i za ostatak sezone. Medjutim, ova 2 kola su pokazala da dobri pojedinci ne cine dobar tim, ili bar tim koji pobjedjuje. Nasi igraju potpuno predano, bore se i ginu na terenu sto kod vasih to nisam primjetio protiv Celika, ali derbi je, veci je ulog, ko zna kako ce to izgledati. I prica o nasim igracima i strancima ne drzi vodu po mom misljenju. Idealna kombinacija je kad imas kvalitetnog igraca koji zna sta je derbi, ali ako trebam birati izmedju momka koji zna sta je derbi, a kvalitetom nije na nivou derbija i iskusnog igraca sa strane (Wagner npr.) uvijek cu izabrati onog koji je iskusan i koji zna igrati.
Neki dan sam gledao izvjestaj s utakmice na kojoj je doslo do obracuna izmedju sudije i vasih igraca, pa ona skandalozna izjava Karabega itd. Nadam se da nece biti takvih scena i da ce biti fer i korektna utakmica, pa ko vise pokaze nek se raduje. Ovo nije jedna od utakmica u kojim vise volim 3:3 od 0:0, ako treba biti jedan takav derbi nek saceka bar 14 dana ili na Grbavici u ligi. Pozdrav.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Evolution87 je napisao/la:Nista od organizovanog odlaska
ne mora biti organizovan neka bude ne organizovan odlazak na tekmu

stav grupe znat ce se sutra ,budite na sve spremni a pogotovo na ovo sto se spremaronaldo99 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Nista od organizovanog odlaska
ne mora biti organizovan neka bude ne organizovan odlazak na tekmu, jedino da narede da se zatvori onaj dio sjevera pa da se ne moze uci ovako ko ti moze zabarniti

- SarajlijaTM
I prosli put je bio zatvoren,ali je 100tinjak vasih bilo na sjeveru kod slova "o" sa nasima,odvojeni praznim redom stolica i par murgi.ronaldo99 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Nista od organizovanog odlaska
ne mora biti organizovan neka bude ne organizovan odlazak na tekmu, jedino da narede da se zatvori onaj dio sjevera pa da se ne moze uci ovako ko ti moze zabarniti
@pastore- ne lazi,za to spremanje
- Evolution87
- Kontakt:
Ne mora biti ali ce ova odluka smanjiti broj nasih navijaca
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srjedu male plave strumfove 0:2 vidjecete
habib
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.