English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
jah, šta ćes eto...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pisao je jedan poluidiot poput tebe pa je dobio lekciju. Tehnika još nije stigla u tvoje selo. LED paneli se nalaze na udaljenosti i podešeni tako kada kamera snima pod uglom da djeluje da se radi o jednom panelu. Nije ukinut niti jedan red tribina. Etihad je rasprodan za sezonu a sezonska karta se čeka godinama. Ovaj moj odgovor tebi poluidiotu nije razumljiv. Ne brini. Ima i gore. Kompletan idiot. Kao Jay npr.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:12igraci kao mravi u odnosu na ove led panele na Etihadu![]()
mozda zato sire stadion, da mogu ukinuti jos prvih redova pa implentirati jos vece reklame, nece onda morati koristiti i stepenice za njih
yebem te u usta

4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Opet navlačenje za cupavog egipatskog motorista,,,ipak trebaju se milioni kamioni opravdati
- feniksptica
- Kontakt:
Standardno im se navlaci.
Ogavna ekipa...guraju se vise nego Fergijev United
Ogavna ekipa...guraju se vise nego Fergijev United
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne mogu vjerovati da Shaw i dalje igra. Gluho bilo. 

Shaw ne bi mogao taksi zaustaviti
- feniksptica
- Kontakt:
Sta odbrani covjek..svaka mu cast
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Lazno si oznacio!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:19Samo da označimo i da je prošao još jedan gol Salaha koji nije proslavio padanjem na sedždu, a za Egipat je prije par dana proslavio - kako poslije ne bi bilo da ovo nije istina.
Očigledno je da poguranci iz kola u kolo dolaze sa pojedinim uvjetima koje Muhamed mora ispoštovati pod pritiskom vladajućeg režima.
CPOJ
- superFrankie
- Kontakt:
Bude borba za opstanak Uniteda i ove sezone
Ti si ćorav pored očiju, očigledno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:19Samo da označimo i da je prošao još jedan gol Salaha koji nije proslavio padanjem na sedždu, a za Egipat je prije par dana proslavio - kako poslije ne bi bilo da ovo nije istina.
Očigledno je da poguranci iz kola u kolo dolaze sa pojedinim uvjetima koje Muhamed mora ispoštovati pod pritiskom vladajućeg režima.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jedna od boljih utakmica Erlinga u Cityu. 

Al Amorim i ovaj napaceni stav i izraz lica 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sir Alex Ferguson se okreće u kaburu
#usrogaemir_ je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:26Pisao je jedan poluidiot poput tebe pa je dobio lekciju. Tehnika još nije stigla u tvoje selo. LED paneli se nalaze na udaljenosti i podešeni tako kada kamera snima pod uglom da djeluje da se radi o jednom panelu. Nije ukinut niti jedan red tribina. Etihad je rasprodan za sezonu a sezonska karta se čeka godinama. Ovaj moj odgovor tebi poluidiotu nije razumljiv. Ne brini. Ima i gore. Kompletan idiot. Kao Jay npr.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:12igraci kao mravi u odnosu na ove led panele na Etihadu![]()
mozda zato sire stadion, da mogu ukinuti jos prvih redova pa implentirati jos vece reklame, nece onda morati koristiti i stepenice za njih
yebem te u usta
![]()
1946-1987
- Pensioner26
- Kontakt:
Goldbridge je osijedio uz United, dobio šećer i još minimalno hipertireozu.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 14 sep 2025, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Amorim je reverse Ange, u drugoj sezoni ekipu vodi u Championship.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
E nek smo i ovo docekali, da vidimo kako neka Pepova ekipa igra na kontru