FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bosnas_ » 10 okt 2011, 13:39

gollum je napisao/la:Pa čekajte, koliko znam, ovaj povrijeđeni momak je cijeli dan bio u gradu i došao je taksijem do stadiona, nema nikakve veze s onim što se desilo na stadionu. Imajući to u vidu, ovo je jedan lijep i ljudski gest.
lijep gest uprave! ovaj povrijedjeni navijac nije bio huligan,on uopste nije bio u grupi navijaca iz Kiseljaka i Hercegovine...nego je samo posao na utakmicu...i dobio kamen u glavu,ko zna mozda i od svojih huligana!..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2011, 13:49

bosnas_ je napisao/la: lijep gest uprave! ovaj povrijedjeni navijac nije bio huligan,on uopste nije bio u grupi navijaca iz Kiseljaka i Hercegovine...nego je samo posao na utakmicu...i dobio kamen u glavu,ko zna mozda i od svojih huligana!..
pa j.ebo te Kiseljak šta si navalio na njih nemaš blage veze, u akciji na mostu kod elektroprivrede su razbijeni samo automobili Hrvatskih tablica, između ostalih zagrebačkih ! Znači da navijači koji su pravili nerede na ulici,su iz HRVATSKE! Jel ti sad došlo do mozga da su tu bili navijači Hajduka iz Hrvatske ???
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 okt 2011, 14:00

Muharemovic = B.Tadic :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 okt 2011, 14:00

plava grbavica je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:kako smo mi pickast narod ,to je cudno jednoo....da je nas neki kod njih povrijedzen,nije da ga nebi posjecivali,nego bi ga sto prije ****...ovo nigdje nema dosao da nas grad rusi i dobio po picki i sad kao zrtva...ccccc
iako nisu moj sjetim se i bukiju i dzeli mame,isto kao sto bi se sjetio kad bi neko iz uprave Sarajeva to uradio...
samo se nasi lizu..samo smo mi picke...hebo ih hajduk i huligani koje su doveli sa njima!!!
sto uprava Hajduka ne posjeti tu napadnutu djecu na jugu ,kad su uletjeli ti idioti...hoce k.u.ra jer ih boli k.u.rac.. :evil: niko ih i ne spominje... :evil: :evil:
šta ti je bolan pitaru? skini se više sa našeg foruma i prestani zakuhavat. mi smo nešto skroz drugo u odnosu na vas. kako više nemožete skontati da je svakom pravom željovcu draži hajduk nego vaš režimski klub. jer ti stvarno misliš da je pušteno 150 hordi zla da priđu južnoj tribini da nebi uradili isto još i gore, pa ko nam je tukao invalide kad smo slavili titulu i bacao suzavac na djecu. za frku sa hajdukom su najodgovorniji policija i osiguranje a mi čemo se truditi da ostanemo u što boljem odnosu sa spličanima koliko god to vama bude smetalo. i manite se više te šuplje da smo mi kao nešto bratski klubovi dobro se sječam kad smo igrali za titulu sa širokim i kad su nam letjele kamenice po glavama da je cijelo koševo pjevalo ono " plavo oko plakalo je " Da nisam možda napisao nešto što nije tačno?
to nisi upravu,vjeruj mi...al ti nisi prvi navijac ..ti si jedno tele nafurano na pogresni ultra fazon...
sta ja sada treba da spominjem suzavac na kosevu protiv celika.... i neke zbodene navijace i da zbog toga govorim da mi je neki hajduk drazi od zelje...ajde ti mali **** lagano u svom ultra debilskom stilu...majmuni kao ti na obje strane ovo i rade...papci i cobani.. :evil: :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 okt 2011, 14:09

Dzelo odlazi nemoj Želju brukati!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 10 okt 2011, 14:27

Đelo može otići kao pojedinac i fizičko lice u posjeti i papi ako želi, ali ako ode ispred uprave, onda je to više stvar lizanja i uvlačenja anam onima , jer jbg nije ni tog lika auto udarilo pa da ga obilazi, zna se kako je nastradao.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 10 okt 2011, 14:32

UPRAVAAAA NAPOLJE !!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 okt 2011, 14:34

Blueone je napisao/la:Đelo može otići kao pojedinac i fizičko lice u posjeti i papi ako želi, ali ako ode ispred uprave, onda je to više stvar lizanja i uvlačenja anam onima , jer jbg nije ni tog lika auto udarilo pa da ga obilazi, zna se kako je nastradao.
Vala kad te gaze po glavi to ti dodje ko da te tenk udario.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 10 okt 2011, 14:37

Sarajlijc@ je napisao/la:
Blueone je napisao/la:Đelo može otići kao pojedinac i fizičko lice u posjeti i papi ako želi, ali ako ode ispred uprave, onda je to više stvar lizanja i uvlačenja anam onima , jer jbg nije ni tog lika auto udarilo pa da ga obilazi, zna se kako je nastradao.
Vala kad te gaze po glavi to ti dodje ko da te tenk udario.
ma i gore vala.
Neke lekcije se uče na teži, neke na lakši način, zbog "njegovih" i njihovih postupaka između ostalog nećemo na derbiju imati gostujuće navijače.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 okt 2011, 15:15

gollum je napisao/la:Pa čekajte, koliko znam, ovaj povrijeđeni momak je cijeli dan bio u gradu i došao je taksijem do stadiona, nema nikakve veze s onim što se desilo na stadionu. Imajući to u vidu, ovo je jedan lijep i ljudski gest.
Čini mi se da je i @pile o tome pisao.. trebalo bi prvo saznati istinu, a ne odmah pljuvati.. Možda je momak zbilja prav-zdrav nastradao..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2011, 15:22

spielführer_21 je napisao/la:
Čini mi se da je i @pile o tome pisao.. trebalo bi prvo saznati istinu, a ne odmah pljuvati.. Možda je momak zbilja prav-zdrav nastradao..
Kako će prav zdrav nastradati ??? Ima ranu od udarca kamenom, gdje se kamenjalo ??? Nije blizu stadiona nego tamo kod mosta, znači - prav zdrav nije ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 okt 2011, 15:28

@bagrcavi, ja samo kažem da ima i druga priča.. koja je tačna- ne znam..
pile87 je napisao/la: Pisete o glupostima o kojima ne znate nista, postoje indicije da je momak koji je i povrjedjen bio na ulazu na sjever i da je popio kamen i da je dosao sa navijacima Zelje na istu tribinu, sto bi znacilo da nije ucestvovao u neredima nego zajedno sa grupom jarana koji navija za Zelju krenuo na stadion, ili recimo cika Marijan koji je dosao iz splita da gleda svoga Zelju i kojega citav Stobrec poznaje kao velikog navijaca Zelje, i poveo svoga sina hajdukvca i prije nazad nego sto je stigao.Al eto covjek ima ocejene nije hajduk ranicki nego poluustaski, vecu ludost nisam procitao odavno.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 okt 2011, 15:41

jel se utakmica sa velezom igra 22.10? jel to fiksno?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 okt 2011, 16:03

Plavi na Bjelašnici
Autor: FK Željezničar Datum: 10.10.2011.

Ekspedicija Željezničara reprezentativnu pauzu iskoristila je za mini pripreme na Bjelašnici, gdje tempiraju formu za nastavak prvenstva. Od prošlog puta kada su Plavi boravili na olimpijskoj ljepotici Željo nije osjetio gorčinu poraza, a nadamo se da će i u istom tempu nastaviti do kraja jesenjeg dijela Premijer lige.
slika
slika
slika
Mogao bi i ja komotno prvotimac biti,po ovim pripremama :lol: :lol: :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 okt 2011, 16:12

spielführer_21 je napisao/la:@bagrcavi, ja samo kažem da ima i druga priča.. koja je tačna- ne znam..
pile87 je napisao/la: Pisete o glupostima o kojima ne znate nista, postoje indicije da je momak koji je i povrjedjen bio na ulazu na sjever i da je popio kamen i da je dosao sa navijacima Zelje na istu tribinu, sto bi znacilo da nije ucestvovao u neredima nego zajedno sa grupom jarana koji navija za Zelju krenuo na stadion, ili recimo cika Marijan koji je dosao iz splita da gleda svoga Zelju i kojega citav Stobrec poznaje kao velikog navijaca Zelje, i poveo svoga sina hajdukvca i prije nazad nego sto je stigao.Al eto covjek ima ocejene nije hajduk ranicki nego poluustaski, vecu ludost nisam procitao odavno.
tacna je al u qrcu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 okt 2011, 16:15

ovaj stanic ne izlazi iz kafane sa ili bez priprema
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 okt 2011, 16:15

dovoljno je biti crnac i pricati spanski ili francuski i odma te sve cure zele :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 10 okt 2011, 16:16

bolje bi bilo dzelii ostaloj gospodi iz uprave da su se prvo raspitali sta je bilo i kako je pocelo,pa da su obisli momka koji je zboden na jugu,i da su malo vise u kontaktu sa vodzama the maniacsa nego sto glume dobrotvore,al **** mi starjiji znamo da su oni i prije bili uvlaciguzi,prebili ih jesmo,i neka smo samo da su jos one picke dobile batine sto su napravili sranje na jugu,ali nismo mogli cuvali su ih ko papu-PONOS GRADA TO SMO MI SARAJEVSKI MANGUPI
VOLIM TE ZELJO

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 okt 2011, 16:17

19TM87 je napisao/la:ovaj stanic ne izlazi iz kafane sa ili bez priprema
a na fb stalno kad cemo na SOK
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 10 okt 2011, 16:23

tm84 je napisao/la:dovoljno je biti crnac i pricati spanski ili francuski i odma te sve cure zele :D
I igrati za Želju.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], knoa i 17 gostiju.