FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel se oglasio DIno?
Ko je sada prepadao igrace u svlacionici?
U cemu je sad fazon i alibi za kiks?
Ko je sada prepadao igrace u svlacionici?
U cemu je sad fazon i alibi za kiks?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zalice se sto je igralo samo 5 igraca ispod 20 kod olimpica...
Namjestenu utakmicu ne mogu dobiti!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Opet najezda miseva.
Svoj vi pos'o decki.
Ubrzo cete da se vratite u rupe.
Steta sinoc neiskoristenih prilika. Al jbga, idemo dalje. Bar se vidi ocit napredak u igri. I vecina raje pored remija nije nezadovoljna, sto je dobro.
U srijedu je derbi, tome se treba okrenut.

Ubrzo cete da se vratite u rupe.

Steta sinoc neiskoristenih prilika. Al jbga, idemo dalje. Bar se vidi ocit napredak u igri. I vecina raje pored remija nije nezadovoljna, sto je dobro.
U srijedu je derbi, tome se treba okrenut.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
al zato vi ne grijesite, dvije asistencije peze za liverpulca i pobjeda ... smijesnomuXmania je napisao/la:Zalice se sto je igralo samo 5 igraca ispod 20 kod olimpica...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ramo(rammstein) brate bas si nervozan 
sreca prati hrabre tako je bilo i ovo kolo, stojim na jugu i boga molim samo da se neko ne povrijedi jer mi nemamo koga ubaciti u igru, a teren ko prepreke one vojne malo malo pa rupa xD i ulete dvije od momka kojeg pape jos zvao nije a vrijedi za reprezentacije...
u srijedu ocekujem malo golova ...

sreca prati hrabre tako je bilo i ovo kolo, stojim na jugu i boga molim samo da se neko ne povrijedi jer mi nemamo koga ubaciti u igru, a teren ko prepreke one vojne malo malo pa rupa xD i ulete dvije od momka kojeg pape jos zvao nije a vrijedi za reprezentacije...
- Evolution87
- Kontakt:
Volim kad su ovim strumficima puna usta naseg Sarajeva 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ma ja, kad ste vi u pitanju onda su vanzemaljci masoni itdjug-onostalgicar je napisao/la:ramo(rammstein) brate bas si nervozan

sjatite se ovdje jucer oko 6 sati na temu i tamo do 8 i 10 trubite o namjestanju i kako ste digli lovu na kladari ... onda zavrsi 1-1 i opletete takve nebuloze da je to za plakati... ja bih prije rekao i realno je razmatrati kako da jedan stoper dva puta doda loptu vasem napadacu

Pogledaj drugi gol .rammstein je napisao/la:ma ja, kad ste vi u pitanju onda su vanzemaljci masoni itdjug-onostalgicar je napisao/la:ramo(rammstein) brate bas si nervozan
u srijedu ocekujem malo golova ...![]()
sjatite se ovdje jucer oko 6 sati na temu i tamo do 8 i 10 trubite o namjestanju i kako ste digli lovu na kladari ... onda zavrsi 1-1 i opletete takve nebuloze da je to za plakati... ja bih prije rekao i realno je razmatrati kako da jedan stoper dva puta doda loptu vasem napadacuto je mnogo vise sumnjivo nego to sto Sarajevo povede 1-0
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vusljanina se tjera jos od prosle polusezone, nije nista pokazao cime bi zasluzio dres FKS kao i Osmanagic.hilmo je napisao/la:Head je napisao/la:Sinoc su svi odigrali odlicno,nema se tu sta puno pricati.Ovo su one utakmice kad ubijes protivnika i na kraju osvojis bod.
Ne treba nikog tjerati,pun mi je qrac ovih navijaca sto bi tjerali Jarnog,Todorovica,Vusljanina nakon 2 kola.
Podrska strucnom stabu kao i igracima.
Vidi ovdje i dalje navijaci drugih klubova vode brigu o Sarajevu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jarni-ma ... ovo/126466" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego znali neko ko je ovaj novinar sa 2:05 (ako je novinar), njega i onoga Smajica trebalo mi malo preispitati

Nego znali neko ko je ovaj novinar sa 2:05 (ako je novinar), njega i onoga Smajica trebalo mi malo preispitati

M.Delac 2
smajic ... necu nista reci samo mu nece biti ugodno nakon onoga proci gradom, ovaj sto je postavio pitanje... novinarska realnostFKS1946 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jarni-ma ... ovo/126466
Nego znali neko ko je ovaj novinar sa 2:05 (ako je novinar), njega i onoga Smajica trebalo mi malo preispitati![]()
![]()
Trebalo bi to onako hinjski, malo kljucem u prolazu po auturammstein je napisao/la:FKS1946 je napisao/la: smajic ... necu nista reci samo mu nece biti ugodno nakon onoga proci gradom, ovaj sto je postavio pitanje... novinarska realnost

M.Delac 2
Iako smo kiksali u dvije prvenstvene utakmice,mislim da realno imamo bolju ekipu,i da sa ozbiljnim pristupom ušta ne sumnjam, idemo dalje u kup takmicenju.
Ako ponovimo igru sa Koseva kao protiv Olimpica,mislim da bi maleni mogli lose proci.Ipak treba sacekati srijedu ,derbi je pa cemo vidjeti.
Ako ponovimo igru sa Koseva kao protiv Olimpica,mislim da bi maleni mogli lose proci.Ipak treba sacekati srijedu ,derbi je pa cemo vidjeti.
Ma jasta u srijedu cemo najbolje vidjeti...samo ponoviti igru od sinoc i nema krize.
Samo cu moliti one koji nam daju ulogu favorita u ovom dvomecu da mi na pp obrazloze svoje razloge takvog misljenja?
Samo cu moliti one koji nam daju ulogu favorita u ovom dvomecu da mi na pp obrazloze svoje razloge takvog misljenja?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nismo favoriti, oni su. Idemo igrati pa sta nam bog da. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nama treba jedan centarfor od 190cm, da kad ganjamo rezultat imamo na koga poslati dugu loptu i da mozemo "bunariti".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:
Nista od organizovanog odlaska 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Evolution87 je napisao/la:Nista od organizovanog odlaska
Zadnja izmjena: Damba87, dana/u 10 mar 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nismo favoriti, oni su. Idemo igrati pa sta nam bog da.
bogami ste vi favoriti....
klupe nemamo sve nam povrijedjeno
nas moze izvuci samo inat i ta neka luda hrabrost, željo nikad nije bio slabiji u zadnje 4 godine znaci ako nas sad ne uzmete kad cete onda...
valjda ce policija dozvoliti da dodjete organizovano...
Ko ga briga za savez, samo da grupa kaze da se ide, to ja cekamEvolution87 je napisao/la:Nista od organizovanog odlaska