Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 26 dec 2013, 22:26

I kao takav, Coutinho stvori par sansi. Momak se istrosio na krilu, mora se stalno vracati nazad da brani 2 na 1, plus Cissokho je nesposoban. Ali tacno je da Coutinho daleko od onog nivoa prosle sezone.
Lucas je pravi kancer ove ekipe, nema sumnje, covek uvaljuje koske Sakhou i Skrtelu, za ne poverovati, defanziva nula, pregazili ga Yaya i Fernandinho sto je manje vise ocekivano. Allen i on odlican duo, protiv Cardiffa mozda.

Salah valjda stize ubrzo, sad je pitanje ko ce biti prvi izbor za zadnjeg veznog. Hendo, Stivi i taj zadnji vezni, druga prica skroz bi bila.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 26 dec 2013, 22:28

Od početka sezone još nismo ispali iz top 4 :D
Što se tiče utakmice, ovaj City baš ima sreće u utakmicama sa Liverpoolom :x
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 dec 2013, 22:29

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Ne laprdaj. Jednom objektivan? O čemu pričaš? Sudija jeste kriv za onaj nepostojeći offside, ali sigurno nije kriv za našu igru.
:lol: Šta je to falilo našoj igri?
Manje grešaka u odbrani, realizacija?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 22:31

To nije igra, igra je bila odlična. ;)

slika

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 dec 2013, 22:35

Ne bi ja smeo Hendersona izbaciti, pogotovo ne sada. Rotirace Brendo to svakako, nece biti tu konstantnih 11.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 dec 2013, 22:35

Ako to nije sastavni dio igre šta je onda?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 22:37

Igra je jedno, realizacija drugo. Mnogo puta nam se dešavalo da nam je igra odlična, ali da nam fali ta završnica.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2013, 22:52

Trener fantasticne stvari radi što se tice igre i taktike, igracki liverpul mnogo bolje partije pruža nego što ima kvalitetne igrace. Da je doveo dva ozbiljna vezna igraca, jedan umjesto lukasa, a drugi da se rotira garantujem da bi imali minimalno 8 bodova više
nema potpisa

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 dec 2013, 23:03

Hvala Bogu Everton danas nije pobjedio. Nije sramota izgubiti od Cityija 2-1.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 dec 2013, 23:08

Mislim da je Liverpool tim koji je najviše namučio City kao gost.Posebno je bitan ovaj razlog jer smo za razliku od mnogih timova došli praktično desetkovani , da je čak i na klupi bio taj anonimus Smith. City nas sigurno nije nadigrao i postojala je realna šansa da uzmemo bod do kraja meča. Par lijepih akcija je odigrano, uprkos tome što je Suarez bio dobro čuvan, Sterling i Cou su pokazali da i oni znaju igrati, pogotovo prvi. Imamo razloga biti zadovoljni.

Rodgers radi odličan posao, i ovo je najbolja sezona još od te famozne 2008/2009, što bi trebalo biti dovoljno da zapuši usta onima koji još misle da Kenny može u današnjim okvirima s njim da se poredi. Nadam se samo da će učiti iz svojih grešaka, prvenstveno glede transfera, a što se same igre tiče, s nekog laičkog stajališta teško je naći zamjerku.

Glede utakmice protiv Chelsea, puno sam optimističniji nego pred duel protiv Tottenhama ili Citya, prvenstveno jer mislim da smo na Bridgeu statistički najuspješniji što se tiče ovih jačih gostovanja. Bio bih zadovoljan s bodom, s obzirom na to da Mou nema poraza na Bridgeu, iako je ono protiv WBA trebao biti poraz (ako se dobro sjećam, bili su domaćini :? ). Odlično bi bilo da se Sturridge vrati, prvenstveno jer bi se mogla izvesti neka rokada, tako da jedan iz dvojca Allen-Lucas otpadnu Coutinhovim vraćanjem u sredinu i Hendersonovim povlačenjem.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 26 dec 2013, 23:10

Svi nesto hvalite Skrtela za danas, a on je kriv za oba gola. Kod prvog je bio na igracu koji nam je dao go, kod drugog je iz samo njemu poznatog razloga krenuo sa svoje desne strane na lijevu za loptom i pustio Negreda da utrci iza odbrane i na kraju je ispalo da je Sakho kriv jer ga nije stigao.

Da mi je neko prije utakmice rekao da ce biti 2:1 ne bih se bunio, ali nakon utakmice sam razocaran, jer smo zasluzili minimalno bod.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 23:10

I Kompany je dao izjavu, reče kako je ovo definitivno bila najteža utakmica do sada za njega i kako je uživao u svakom duelu sa Saurezom.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 dec 2013, 23:13

nummaLFCŽ je napisao/la:Svi nesto hvalite Skrtela za danas, a on je kriv za oba gola. Kod prvog je bio na igracu koji nam je dao go, kod drugog je iz samo njemu poznatog razloga krenuo sa svoje desne strane na lijevu za loptom i pustio Negreda da utrci iza odbrane i na kraju je ispalo da je Sakho kriv jer ga nije stigao.

Da mi je neko prije utakmice rekao da ce biti 2:1 ne bih se bunio, ali nakon utakmice sam razocaran, jer smo zasluzili minimalno bod.
Kompany ga je fkt izdominirao u svakom duelu kod kornera, nije mi jasno zašto ga Sakho nije preuzeo, kao sigurno fizički dominantniji. S druge strane, kod one kontre, na vidjelo je izašla neuigranost tandema Sakho-Škrtel, jer je nastala konfuzija oko toga ko preuzima kojeg igrača. Naravno iz ugla kamere sve to jednostavno izgleda, ali u praksi nije tako. U krajnjoj liniji, Mignolet je ondje naivno primio gol, ne može onako mekano postaviti ruku.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 dec 2013, 23:14

Ja mislim da će Sturridge, iako bude spreman, ostati na klupi protiv Chelsea bar za početak.A i nije baš pametno toliko se otvoriti na Bridgeu, jer Chelsea ima odličnu kontru i mislim da bi nas samo dočekali na nož.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 23:16

Svakoj dobroj seriji dođe kraj, tako je u premier ligi i to je ono što se desili Liverpoolu. Uvezali smo veoma važne pobjede i bar na kratko osjetili slast prvog mjesta. Nama je svakako veliki uspjeh da uđemo u top 4, o tituli ne treba ni pričati. City je možda i najjači domaćin u čitavom prvenstvu, i teško da će ih ko nadigrati kući. Mi smo bili ravnopravni i možemo da se ponosimo. Biće to bolje, do januara izdržati u samom vrhu pa uz adekvatna pojačanja ganjati visok plasman.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 26 dec 2013, 23:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:Svakoj dobroj seriji dođe kraj, tako je u premier ligi i to je ono što se desili Liverpoolu. Uvezali smo veoma važne pobjede i bar na kratko osjetili slast prvog mjesta. Nama je svakako veliki uspjeh da uđemo u top 4, o tituli ne treba ni pričati. City je možda i najjači domaćin u čitavom prvenstvu, i teško da će ih ko nadigrati kući. Mi smo bili ravnopravni i možemo da se ponosimo. Biće to bolje, do januara izdržati u samom vrhu pa uz adekvatna pojačanja ganjati visok plasman.
Tako je.
Uz adekvatna pojačanja i činjenicu da samo Unitedu od jačih gore ekipa gostujemo u drugom dijelu prvenstva,mislim da nam TOP 4 jednostavno ne bi smio da izmakne.A to je naš cilj.
You'll never walk alone.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 dec 2013, 23:26

nummaLFCŽ je napisao/la:Svi nesto hvalite Skrtela za danas, a on je kriv za oba gola. Kod prvog je bio na igracu koji nam je dao go, kod drugog je iz samo njemu poznatog razloga krenuo sa svoje desne strane na lijevu za loptom i pustio Negreda da utrci iza odbrane i na kraju je ispalo da je Sakho kriv jer ga nije stigao.
Ispala je tu komplet odbrana ko iz voza, jer je Negredo genijalan u svojoj kretnji kao i uvek, ali je tu losa komunikacija dovela do gol sanse i tragicnog gola, Skrtel je krenuo pratiti Navasa, jer ga niko nije pokrio. Prvo sto se na vreme nije Aly vratio, ako se vec on nije vratio, onda je na zadnjem veznom posao da to spreci, Allen znam da je bio u napadu, kao i Hendo, ostavljajuci Lucasa, koji zapravo, nista nije uradio, samo je trckarao za Negredom kao muva bez glave. Samo mu posmatraj kretnju, jednostavno on nije vise isti igrac, steti vise ekipi nego sto doprinosi.

Prvi gol jednostavno Kompany se bolje postavio, i dao nemoguc gol glavom.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 26 dec 2013, 23:26

klupa nam je uzas ne postoji nijedan igrac koji bi mogao osvjeziti igru ili nesto promjeniti,u januaru cekamo na Velikog darezljivog Kinga Henrya

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 23:31

Ko hoće da gleda, bujrum. :)

http://firstrownow.eu/watch/229355/1/wa ... e-day.html" onclick="window.open(this.href);return false;

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 26 dec 2013, 23:41

Paradajz je napisao/la:
Ispala je tu komplet odbrana ko iz voza, jer je Negredo genijalan u svojoj kretnji kao i uvek, ali je tu losa komunikacija dovela do gol sanse i tragicnog gola, Skrtel je krenuo pratiti Navasa, jer ga niko nije pokrio. Prvo sto se na vreme nije Aly vratio, ako se vec on nije vratio, onda je na zadnjem veznom posao da to spreci, Allen znam da je bio u napadu, kao i Hendo, ostavljajuci Lucasa, koji zapravo, nista nije uradio, samo je trckarao za Negredom kao muva bez glave. Samo mu posmatraj kretnju, jednostavno on nije vise isti igrac, steti vise ekipi nego sto doprinosi.

Prvi gol jednostavno Kompany se bolje postavio, i dao nemoguc gol glavom.
slika
ma skrtel je kriv ,nije kompletna odbrana kolege sa LFC balkan su najbolje objasnile,sto je najgore sve se to desilo u sudijskoj nadoknadi,al nema veze idemo dalje,samo da opet ne izgubimo u nedelju,ne znam kako bih to podnio :mrgreen:
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 26 dec 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.