vi stte napisali vise postova nego miBaja_Zvjerka je napisao/la:Sekac, ne trollaj i ne pisi na temi Sarajeva o Zeljeznicaru... Opet ti je tesko pao gubitak bodova... Hvala

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vi stte napisali vise postova nego miBaja_Zvjerka je napisao/la:Sekac, ne trollaj i ne pisi na temi Sarajeva o Zeljeznicaru... Opet ti je tesko pao gubitak bodova... Hvala
Zeba je odradio svoj zadatak u Olimpicu. Znaci, sad se moze vratiti kuci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sastavila se 2 dobra, Hodzic i Zeba...
Ne moze, nemate da mu platite inace bi se vratio do sadaSamoZeljo je napisao/la:Zeba je odradio svoj zadatak u Olimpicu. Znaci, sad se moze vratiti kuci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sastavila se 2 dobra, Hodzic i Zeba...
Ne budali, on na kladionici uzme vise nego sto vama Tan daje.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne moze, nemate da mu platite inace bi se vratio do sadaSamoZeljo je napisao/la:Zeba je odradio svoj zadatak u Olimpicu. Znaci, sad se moze vratiti kuci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sastavila se 2 dobra, Hodzic i Zeba...
ja cu tebi navest fin broj slabijih ekipa od kojih ste ispadali,haj ti meni jednu jedinu da je zeljo bio jaci od nje a da je ispao ?GangEvil je napisao/la:a vi ni do godine necete proci nijedno pretkolo bilo cega kao i mnogo puta dosad...Idemo ponovo....haj mi reci "fudbalsku" zemlju iz koje ste izbacili protivnika?vi cete kao i obicno ispasti od poluamterske ili neke seoske ekipe
Ako se ne sjetis sada svraticu ja ovdje i sutra s posla da vidim jel ti sta palo na pamet...
Realno, igraliste dobro dok su igrala 3 kadeta 1 junior u ekipi olimpica cim je kolar napravio izmjene u drugom tu ste i vi pali ,iskreno nevidim nikakav napredak u vasoj igri od prosle sezone ovaj jajni nista novo nije kao strucnjak pokazao pogotovo izmjene koje pravi .HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
JEL MOGUCE STA SMO MAŠILI![]()
Bilbija![]()
![]()
Head je napisao/la:Sinoc su svi odigrali odlicno,nema se tu sta puno pricati.Ovo su one utakmice kad ubijes protivnika i na kraju osvojis bod.
Ne treba nikog tjerati,pun mi je qrac ovih navijaca sto bi tjerali Jarnog,Todorovica,Vusljanina nakon 2 kola.
Podrska strucnom stabu kao i igracima.
U Zenici inspekcija, na vasem stadionu vam nevalja teren, bas me zanima sta ce bit nakon treceg kolalucif3R666 je napisao/la:super je , vazno samo da se izadje u evropu u kupu sto dalje dogurat ... slijedece sezone poslozit kockice ..
jarni je dobar trener , trazi od igraca da se brze oslobadjaju lopte i da se igra od noge do noge .. problem su nase oranice ne znam kako zamisao sprovest u dijeloo'? a kao sto sam primijetio napad nam nije fizicki jak , nemamo razbijaca odbrane kao sto je bio komazec ili u zelje juro guvo
hilmo je napisao/la:Head je napisao/la:Sinoc su svi odigrali odlicno,nema se tu sta puno pricati.Ovo su one utakmice kad ubijes protivnika i na kraju osvojis bod.
Ne treba nikog tjerati,pun mi je qrac ovih navijaca sto bi tjerali Jarnog,Todorovica,Vusljanina nakon 2 kola.
Podrska strucnom stabu kao i igracima.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, OzmoodPinglewood i 42 gosta.