Ja sam igrao protiv njih 2 zadnja kola i oba puta paodr.van nostrand je napisao/la:Sta je sa Hydeom![]()
![]()
danas uzimaju, koef je oko 5,80 i vise![]()
kod njih se izgleda dogodio preporod, mogli bi ponovo nesto napravit

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja sam igrao protiv njih 2 zadnja kola i oba puta paodr.van nostrand je napisao/la:Sta je sa Hydeom![]()
![]()
danas uzimaju, koef je oko 5,80 i vise![]()
kod njih se izgleda dogodio preporod, mogli bi ponovo nesto napravit
po meni dva koja bi mogla proći u ovim ranijim terminima da imamo za kasnijezgmiky je napisao/la:obratite pažnju malo na prijateljske susrete, naglasak na one koji igraju klubovi iz istih zemalja, moglo bi biti prelaza i dosta golova, ima ih par koji su i više no zanimljivi
Po nekoj logici ako ce juve rutinski uzet, onda ce oni dati gol a samp necewestbroo je napisao/la:RMD-Betis - Betis ne da gol (2,05)
* u zadnjih 5 utakmica između ova dva kluba Betis je u svakoj dao gol,ne zaboravimo da je betis katastrofa od ekipe ove godine, a real u zadnjim utakmicama ne briljira nesto posebno (pobjeđuju al igra im je nula cista), tako da mislim da prvenstveno nece biti mnogo golova a s tim i da Betis ne daje gol
Juve-Sam - oba ne daju gol (1,65)
* mislim da ce ovo JUve rutinski rijesiti i da nece dozvoliti protivniku mnogo sansi za postizanje gola
AZ-NAC Breda - oba daju gol (1,65)
*Holanđani su to kod njih uvijek ima golova, a ovaj par mi je danas za to najizglediji. AZ ovdje dobiva , ali mislim da je i NAC sposobna da postigne gol
Sretno, nadam se da ce proci barem dva od tri
najbolje igrati 3+ 1.55 kvota, što ne bi Sampa dala gol,juve se malo uneozbilji i eto gaAnderson8 je napisao/la:Po nekoj logici ako ce juve rutinski uzet, onda ce oni dati gol a samp necewestbroo je napisao/la:RMD-Betis - Betis ne da gol (2,05)
* u zadnjih 5 utakmica između ova dva kluba Betis je u svakoj dao gol,ne zaboravimo da je betis katastrofa od ekipe ove godine, a real u zadnjim utakmicama ne briljira nesto posebno (pobjeđuju al igra im je nula cista), tako da mislim da prvenstveno nece biti mnogo golova a s tim i da Betis ne daje gol
* mislim da ce ovo JUve rutinski rijesiti i da nece dozvoliti protivniku mnogo sansi za postizanje gola
*Holanđani su to kod njih uvijek ima golova, a ovaj par mi je danas za to najizglediji. AZ ovdje dobiva , ali mislim da je i NAC sposobna da postigne gol
Sretno, nadam se da ce proci barem dva od tri... radije igrat na samp ne daje gol veca kvota
Najbolje je i ne igrat Juventus, jer njima Sampdoria nikako ne odgovara. Juve se uvijek pati sa njima, iako mi je to najdrazi klub ali u ovom duelu ne bi bas riskirao. Slazem se za 3+ to bi moglo proc.zgmiky je napisao/la:najbolje igrati 3+ 1.55 kvota, što ne bi Sampa dala gol,juve se malo uneozbilji i eto gaAnderson8 je napisao/la:Po nekoj logici ako ce juve rutinski uzet, onda ce oni dati gol a samp necewestbroo je napisao/la:RMD-Betis - Betis ne da gol (2,05)
Sretno, nadam se da ce proci barem dva od tri... radije igrat na samp ne daje gol veca kvota
zato sto su se u zadnjih 11 utakmica Juve nije "uneozbiljio" i primio je samo 2 gola, oba puta na gostovanjima.. i 3+ nije zicer, jer ce se Sampa branit od prvog minuta, a rijetko kada Juve ide dalje da trpa posle 2:0.. Sampa ne daje gol zicer, kao i vise od 9,5 kornera..zgmiky je napisao/la:najbolje igrati 3+ 1.55 kvota, što ne bi Sampa dala gol,juve se malo uneozbilji i eto gaAnderson8 je napisao/la:Po nekoj logici ako ce juve rutinski uzet, onda ce oni dati gol a samp necewestbroo je napisao/la:RMD-Betis - Betis ne da gol (2,05)
ipak Tsonga pokrio hendi i prošlo sve, sjajan dan na AO-uzgmiky je napisao/la:ajmo još Tsonga i Rafa i listić prolazi, na žalost Tsonga hendi neće pokriti a single Robert winzgmiky je napisao/la:AO 6.dan
A.Murray-F.Lopez 1 1.12
M.Sharapova-Cornet A. 1 1.10
J.Janković-Nara K. 1 1.15
Tsonga J.W.-Simon G 1 1.20
Azarenka V.-Meusburger Y. 1 1.05
Nadal R.-G.Monfils 1 1.15
2.05
ovo su kakti ziceri, no kako je sve krenulo ne bi me iznenadilo da neko padne od njih
Tsonga J.W.-Simon G. -5.5 H1 1.50
A.Murray-F.Lopez -5.5 H1 1.50
Federer-Gabashvili -7.5 H1 1.50
3.38
trebali bi pokriti hendije
single
Klizan-Robert 2 2.10
Schwarz je napisao/la:Dragic 20.5 over
Nelson 13.5 over
Lowry 16.5 over
te drugi
Oklahoma 1
Portland +6.5
Phoenix 210.5 over
Walker 20.5 under
imam isti takav na 30 km samo bez heerenveenadeno_TM87 je napisao/la:Arsenal - Fulham(F.T.) 1 1.25
Man.City - Cardiff 1 1.15
Betis - Real M. 2 1.25
Roma - Livorno 1 1.20
Juventus - Sampdoria 1 1.20
Heerenveen - Roda 1 1.60
Liverpool - Aston Villa 1 1.20
Kvota: 4.97
Uplata: 3.25
Dobitak: 16.15
Losa nocAmarkony je napisao/la:Single
Muguruza - Wozniacki tip 1 @ 2.00
Single
Diyas - Halep under 17.5 gejmova @ 1.80
Double
Nadal - Monfils +6.5 gejmova (Monfils) @ 1.80
Adamczak M. & Rogowska O. / Goerges J. & Zahlavova Strycova B. tip 2 @ 1.28
Single
Raonic - Dimitrov over 41.5 gejmova @ 1.57
Single
Babos T. & Martic P. / Barty A. & Dell'Acqua C. rezultat 0:2 u setovima @ 1.66 i
Single
Babos T. & Martic P. / Barty A. & Dell'Acqua C. under 21.5 gejmova @ 1.72
Sretno svima!
bravo kralju, u 33 min sve proslozgmiky je napisao/la:Sunderland-Southampton oba daju 1.65
Sunderland-Southampton oba daju i 3+ 2.20
Sunderland-Southampton over 1.5 1.pol. 2.85
Sunderland-Southampton oba daju u 1.pol. 4.60
dosta su stagnirali englezi u terminu od 13.45 i red je da zabiju gol više, dvije ekipe koje nisu razvikane a nisu slučajno stavljene u ovaj BOOM BOX termin, idemo po golove momci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.