Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

BluesForever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BluesForever » 26 dec 2013, 21:01

neurofunk je napisao/la:Uz ovakvu igru na Bridgeu mislim da možemo očekivati i tri boda, ako dodamo i to da celzi jako slabo igra u zadnje vrijeme i da tamo nismo dugo porazeni (ako se ne varam) eto razloga za optimizam.
Istina je da ne igramo baš super i da primamo golove,ali sada je Mou tu :) ,kakav vam je skor protiv njega pošto ja ne znam.?
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 26 dec 2013, 21:04

Ne boli poraz koliko bole propuštene prilike i ovaj jadni rezultat.. Ali idemo dalje, može ova ekipa još bolje. Nikad poraz samo lekcija! :)
4.10.2009

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 26 dec 2013, 21:11

glavu gore generale,nema razloga za brigu
slika

jedini problem u nedjelju bi ce Mou,od njega ce zavisiti nasa igra,ocekujem neki remi od 1-1,al sve je moguce mozemo i izgubiti a mozemo i pobijediti,u svakom slucaju ocekuje nas dobar mec
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 21:23

fera je napisao/la:jest da je poraz al se nema sta previse prigovoriti generalno. pokazali smo vise nego vecina ekipa i jos jednom sasvim dobra partija. nama fali iskustva i kvaliteta da se nosimo sa ovim najboljim. uz pametan rad u buducnosti se moze dosta ocekivati.
+1 !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 dec 2013, 21:28

Uz par kvalitetnih individualaca u januaru, mozemo ocekivati top4, igra je sasvim zadovoljavajuca, i pored poraza. Ne mozemo mi paritati ovakvim ekipama gde individualni kvalitet izadje na videlo. Plus smo osakaceni sa povredama.
Nisam ni sumnjao u Brendana, od januara sam se uverio da ce ove sezone biti dobar fudbal koji ce da daje rezultate, samo fale ta pojacanja.
Posle Chelsea ide laksi derbi donekle, imamo srecu da nam sve jace ekipe, bar ovi iz top6, dolaze na Anfiled, sem Utd.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 21:33

Nekako je po meni remi realan danas bio, kada se sve sagleda. Glen i Aly su katastrofa, apsolutno ni kod jedne normalne akcije nisu učestvovali, a reakciju Glena nakon 'odbice' je smiješno ikako komentarisati. Kamo puste sreće da smo imali kvalitetnog jokera da uđe i da pokuša promijeniti tok utakmice. Fali Benayoun :mrgreen: Sve u svemu, sezonama u nazad je u Engleskoj najlošije suđenje, šteta pa su ove situacije sve češće. City teško prosipa bodove kući, nema potrebe za pesimizmom. 8-)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 dec 2013, 21:33

Teško je očekivati jednu ovakvu trku i na SB ,biće to totalno drugačija utakmica od ove današnje.

Bod bi bio dobar , do pobjede jako teško poprilično su se istrošili protiv građana,vraća li se Daniel do utakmice sa plavcima :?:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 dec 2013, 21:42

Sto se mene tice, moze samo sa klupe da udje ako bude spreman, Sterling iako masi sve zivo, mnogo bolje razume igru od Danija, ili se to meni samo cini.
Sta bi tek bilo da je Salah umesto Sterlinga. :?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 21:45

I Sterling i Sturidge sa strana, Coutinha vratiti sa Hendom u sredinu.
Mada ne vjerujem da će biti spreman.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 dec 2013, 21:51

Najbolja liga na svijetu sa najgorim sudijama na svijetu.Ostaje zal za propustenim prilikama i sudijskim odlukama ali i za ne dovođenjem desnog beka.Ne znam kako mozete stavljati pod prioritet lijevog beka, kad je ocigledno pod moranje dolazak desnog.Johnson katastrofa nad katastrofama.Definitivno najgori igrač danas, kao i zadnjih 4-5 utakmica.Prije ga je bar krasila neka sposobnost da pridonese napadu a u defanzivi nikad i nije bio nesto posebno.Vise ni toga nema i stvarno mi ga je vise dojadilo gledati.Nemamo mi sta trazit u LP kao ni Englezi na SP sve dok je on prvi desni bek.Stvarno sam ga gotivio prije ali vise to nije to.Nek dođe bar Montoya samo da se popuni ta strana.
Citam svi pisu Mignolet los danas.Pa Boze moj svako ima los dan, a osim greske kod gola sta je to on jos lose uradio ?
Sto se tice sudija necu nista da pisem jer sam skoro napisao post na temi EPL kad je bilo u pitanju kmečanje topnika oko sudijskih odluka da su tada oni bili na zubu, danas smo to bili mi, sutra ce neko drugi.Samo je steta ako se bod(ovi) od danas mozda pokaze kao kljucan u nastavku borbe za top4.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 dec 2013, 21:54

Prelose. Sudija je takodjer utjecao na utakmicu, ali ne treba se samo on kriviti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 21:57

Loša reakcija Coutinha i Sterlinga, sudijska odluka koja nas je koštala vodstva već u 18'. Jbg, dešava se. Ali da je preloše, nije.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 dec 2013, 22:00

Kako mi je drago sto Rodgers pljuje po sudijama, a i treba.

Ljudi su nas stavljaji prije pocetka sezone na 6-o mjesto, a mi se s najboljom ekipom lige borimo za vrh ravnopravno u pola sezone. Sad dolazi dio sezone kad se mi popravljamo polako i ispravljamo greske nastale u prvih 10 kola :D

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 26 dec 2013, 22:12

Zadovoljan igrom, nezadovoljan rezultatom.Kad uzmeš koliko City ima širi izbor igrača i koliko je inače dominantan kući, ova predstava koju su pružili momci je stvarno izvanredna.Realizacija zato 0 bodova, Coutinho i Sterling promašili nemoguće, a Glen se očajno snašao u onoj situaciji.Linijski sudija prekuc'o.Ne treba ni da spominjem Mignoleta kod drugog gola, još ne mogu da se načudim onoj reakciji. :shock:

City mi pomalo počinje ići na qrac, već treći put zaredom odnose više bodova nego što zasluže u utakmicama protiv Liverpoola.Prošle sezone Škrtel i Reina krivci, sad Mignolet, pun qrac promašaja i onaj levat od sudije.Da nam se hoće naplatiti malo protiv Chelseaja, pa da otkinemo bod, mada nisam optimističan.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 26 dec 2013, 22:12

ponosan sam na ove momke i na generala Brendana borili su se lavovski i bili ravnopravan protivnik super mocnom Cityu svih 90 minuta nadam se da ce nas u januaru pojacati Fernando, Salah i neki kvalitetan lijevi bek sa ovim pojacanjima, oporavljenim Gerrardom i Sturridgeom i sa ovom igrom mi bez problema mozemo do top 4
LIVERPOOL FC

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 26 dec 2013, 22:19

Carlo je napisao/la:Prelose. Sudija je takodjer utjecao na utakmicu, ali ne treba se samo on kriviti.
Sudija kriv... Budi barem jednom objektivan...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 dec 2013, 22:21

Nikako nisam zadovoljan igrom Coutinha. Mislim, bilo je i lošijih, ali on je igrač koji mora donijeti prevagu. Loš je strašno, a pored toga ima užasan šut. Očekivao sam mnogo, mnogo više od njega. Mogu reći kada se vrate Gerrard i Sturridgea da bi Coutinho mogao na klupu, pored Allena.
EPL je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Prelose. Sudija je takodjer utjecao na utakmicu, ali ne treba se samo on kriviti.
Sudija kriv... Budi barem jednom objektivan...
Ne laprdaj. Jednom objektivan? O čemu pričaš? Sudija jeste kriv za onaj nepostojeći offside, ali sigurno nije kriv za našu igru.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 26 dec 2013, 22:22

ocekujem Salaha,Fernanda,Rakitica i jednog pravog napadaca,mislim da nakon ove polusezone vlasnici duguju prava pojacanja generalu,on to definitivno zasluzuje.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2013, 22:22

Carlo je napisao/la: Ne laprdaj. Jednom objektivan? O čemu pričaš? Sudija jeste kriv za onaj nepostojeći offside, ali sigurno nije kriv za našu igru.
:lol: Šta je to falilo našoj igri?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 dec 2013, 22:23

znaci danasnja utakmica je vrh to je utakmica zbog koje pratimo fudbal iako nisam navijac liverpula danas sam svim srcem bio uz njih zbog njihove srcanosti i svega....za city nezz sta da kazem pa ljudi iz nista pobijedise ....a liverpul poslije ofsajda cisti go znaci ponisten poslije sanse koutinja i onda negredov onakav go i onda promasaj praznog gola i na kraju opet sudija cist penal za liverpul opet nis i poslije svega nabrojanog tesko je bilo ocekivati da pobijede...po meni imali ste par akcija odigranih koje nisam vidio zadugo na terenima svaka cast imate trenutno najboljeg igraca na svijetu i samo treba nastavit liga prvaka nebi trebala doci u pitanje a titulu pa i to nije daleko sa danasjom igrom
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.