Najbolja liga na svijetu sa najgorim sudijama na svijetu.Ostaje zal za propustenim prilikama i sudijskim odlukama ali i za ne dovođenjem desnog beka.Ne znam kako mozete stavljati pod prioritet lijevog beka, kad je ocigledno pod moranje dolazak desnog.Johnson katastrofa nad katastrofama.Definitivno najgori igrač danas, kao i zadnjih 4-5 utakmica.Prije ga je bar krasila neka sposobnost da pridonese napadu a u defanzivi nikad i nije bio nesto posebno.Vise ni toga nema i stvarno mi ga je vise dojadilo gledati.Nemamo mi sta trazit u LP kao ni Englezi na SP sve dok je on prvi desni bek.Stvarno sam ga gotivio prije ali vise to nije to.Nek dođe bar Montoya samo da se popuni ta strana.
Citam svi pisu Mignolet los danas.Pa Boze moj svako ima los dan, a osim greske kod gola sta je to on jos lose uradio ?
Sto se tice sudija necu nista da pisem jer sam skoro napisao post na temi EPL kad je bilo u pitanju kmečanje topnika oko sudijskih odluka da su tada oni bili na zubu, danas smo to bili mi, sutra ce neko drugi.Samo je steta ako se bod(ovi) od danas mozda pokaze kao kljucan u nastavku borbe za top4.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"