PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sukobi na Istoku Grbavice će biti mizerni ako ne uzmu titulu. Neuspijeh opet vraća pune elana one koji misle da mogu donijeti trofej, a ovi sada su potrošili i već mnogo novca da bi tek tako napustila vlast. Vlast niko neće napustiti milom već silom.
SRETAN BROJ - 1725
Yebe se Tanu za Kardif, Kortijk i akademiju, utalio se sa ovim iz saveza i obrću paru, kaže slabo FIFA ovdje reguliše, pa se da zayebavati sa azijskim kladionicama.
Nema više domaćinskih kola/utakmica.
Nema više domaćinskih kola/utakmica.
- ratobornagljiva
- Kontakt:
pa bude belaj, jer nema para, onda prodaješ uloge pa skupiš manje od 100.000 ( desetak puta manje od navijača Želje, naprimjer ), pa Feđa nađe Kineza koji se uvali u klub za siću, pa se uzmu pare u Europi, dođe Ibrakadabra, kupi se titula, taj isti Feđa više nije u klubu, zato je Džeka Muminović u klubu, pare se rastalile, Ibrakadabra otišo, borba za treće-četvrto mjesto, šarene laže oko Bordo Arene i svi budu sretni do kraja života.pitic je napisao/la:Komšije znate kako ono kažu sve krene od psovki
Vidiš da si u pravu, a sve je krenulo od psovki Baljku i Mući, a sad harate, dominirate i prekucavate

Pardon, imate i kamp i teren i dva kontejnera.
Vrhunska dostignuća, a sve je krenulo od psovki i nezadovoljstva

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Neka titula ide u Mostar, a na Koševu će te dobiti besplatnih 1725 pakovanja maramica da se brišete.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 15 maj 2017, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Fali jedan Ibraković ovoj ligi.
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Koliko ono SaJid sklon uriniranju i lomljenju prečki zaradi mjesečno ? Uzme li barem cvaju ? Dvije godine, haman pola miliona. Il ona krampa Ahmetović aka alergičan na polen. Njih dvojica da se udruže više para uzeše od navodnog duga prema Amaru.Pantelija je napisao/la:kao i osim sa 600 000 koje mu ne dajuratobornagljiva je napisao/la:Kako niste, uzeo vam čovjek pola miliona, jal preko svog ugovora, jal preko one dvojice konobara iz MijanmaraPantelija je napisao/la:užas je ono čitati, mi ješića onako nismo castiliAl vam je očistio ekipu i riješio se frakcija među igračima, svaka čast
Sad imate samo jednu frakciju, nesposobne mungose koji se motaju između trećeg i četvrtog mjesta u ligi
![]()
Poredite neuporedivo, kolega
Samo, dug je navodan, a ove dvije krampe baš i nisu. Al **** to, treći ste. Jupiiiiii

Došli ste do zida i ne možete dalje, odnosno do utakmice koju ne možete kupiti. Pa teško vam...
SRETAN BROJ - 1725
Ni savez ne smije slati vašeg sudiju jer mogu otići svi u PM ako se bude šiljilo za Željezničar.
SRETAN BROJ - 1725
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Opšte obrazovanjepitic je napisao/la:Neka titula ide u Mostar, a na Koševu će te dobiti besplatnih 1725 pakovanja maramica da se brišete.
Kraći (nenaglašeni) oblik drugog lica množine prezenta pomoćnog glagola htjeti, ćete, piše se spojeno: vi ćete dobiti

Osim neuspjelih provokacija i gubljena vremena na forumu mislim da je mnogo pametnije da slini trud uložiš u školovanje. Možda bude efekta. Naime, nepismen si, a to nije dobro. Neuka i neobrazovana djeca = nije dobropitic je napisao/la:Sukobi na Istoku Grbavice će biti mizerni ako ne uzmu titulu. Neuspijeh opet vraća pune elana one koji misle da mogu donijeti trofej, a ovi sada su potrošili i već mnogo novca da bi tek tako napustila vlast. Vlast niko neće napustiti milom već silom.

Od trole jedino možeš da voziš trolejbus, ako imaš štelu i kožnu jaketu

Nadam se da si sVatio šta sam hOtio riJet

- MocMahale444
Ubio ih samo sto se registrovao 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
-
- Kontakt:
Jadno HAHAHAHHAHAHAHAHAHAGAGAHAGAHAHHAH A AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAPantelija je napisao/la:Sabinho je napisao/la:wobly92 je napisao/la:LN braćo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi se volimoooooooooooooo
mi se volimooooooooooo
od ljubavi naš ništa nema jače,
tntntn
NIŠTAAAAA NEMA JAČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
Osvajamo titulu, a onda cemo se koaliciji krvi napiti. Nece vas ovo lizanje do sudnjeg dana saprati.
E sve sam vidio na ovoj temi ali ovakvo lizanje, nikad. Jadno ali nama sa strane simpaticno. Nastavite !
E sve sam vidio na ovoj temi ali ovakvo lizanje, nikad. Jadno ali nama sa strane simpaticno. Nastavite !
Životni saputnik! 1921
a đe si ti do sadEisenbahner1921 je napisao/la:Osvajamo titulu, a onda cemo se koaliciji krvi napiti. Nece vas ovo lizanje do sudnjeg dana saprati.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Da nije bilo sudija koji su suspendovani na vašim utakmicama,mi bi bili ispred vas s ovim hadaljima,bez pojacanja ,bez plata,e sad razmisli dobro gdje ste onda vi u svemu tome...ratobornagljiva je napisao/la:Vidim da pitari slave treće mjesto dva kola prije kraja![]()
To vam je i domet, ako ćemo iskreno. Iako ste zamal prekucali sve živo. Tako blizu, a tako daleko.
Malo liga, Malo zijan u kupu, malo zijan u ligi, revanš i tač u kupu, malo umora pa derbi, a nema klupe. Rotacija 0. Da se ne zagrcnete uskoro![]()
Spas sezone visi o tankoj niti
-
- Kontakt:
Od muke sam imao nekih neodlozivih obaveza.Rigoletto je napisao/la:a đe si ti do sadEisenbahner1921 je napisao/la:Osvajamo titulu, a onda cemo se koaliciji krvi napiti. Nece vas ovo lizanje do sudnjeg dana saprati.

Životni saputnik! 1921
aj pitare kontam da ne zele da budemo prvaci, aj lazne mostarce kontam da takodjer zele titulu uzeti... ali beztrofejice ne razumjem... sta se oni uopste mjesaju u trofeje? stari ko grcka a trofeja nemaju... tuzlanski komplexi since 1919...
45515
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.