Ne znam na temelju cega ti zakljucujes da je nekome u interesu produbljivati mrznju, eto derbija, ako bude sa navijacima prilika je da se izrealizuje sve o čemu se govorilo u postovima onih koji su pokrenuli ideju. Ako derbi bude bez gostiju nek se i odigra neka prijateljska, nitko nece imati ništa protiv, ali slaviti jubilej kluba igrajuci utakmicu sa onima koji ti konstantno vrijedjaju trenera, koji pricaju nebuloze o jednom gospodinu kakav je Ivica Osim, koji ne poštuju tvoj stadion,kakav god da jeste - tvoj je, koji ne postuju tradiciju i historiju tvog kluba vec je svakom prilikom osporavaju jeste debilizam, svidjalo se to nekome ili ne.spielführer_21 je napisao/la:Tako je! Trebamo činiti sve što je u našoj moći da produbljujemo mržnju imeđu nas i njih, kao i svih ostalih.. Ako neko izgubi glavu, hebat ga, nije ni prvi ni zadnji! To je veoma cool..Seyo_TM je napisao/la:Debilizam...treba da slavimo rodjendan uz zvuke pjesme "...tata slagiran..."! Bravo, 10 poena za ideju!
Fino skupite se na terminu pa slavite svoj rodjendan sa njima!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://www.facebook.com/event.php?eid=257714827603954" onclick="window.open(this.href);return false;Plavetnilo je napisao/la:Ne znam na temelju cega ti zakljucujes da je nekome u interesu produbljivati mrznju, eto derbija, ako bude sa navijacima prilika je da se izrealizuje sve o čemu se govorilo u postovima onih koji su pokrenuli ideju. Ako derbi bude bez gostiju nek se i odigra neka prijateljska, nitko nece imati ništa protiv, ali slaviti jubilej kluba igrajuci utakmicu sa onima koji ti konstantno vrijedjaju trenera, koji pricaju nebuloze o jednom gospodinu kakav je Ivica Osim, koji ne poštuju tvoj stadion,kakav god da jeste - tvoj je, koji ne postuju tradiciju i historiju tvog kluba vec je svakom prilikom osporavaju jeste debilizam, svidjalo se to nekome ili ne.spielführer_21 je napisao/la:Tako je! Trebamo činiti sve što je u našoj moći da produbljujemo mržnju imeđu nas i njih, kao i svih ostalih.. Ako neko izgubi glavu, hebat ga, nije ni prvi ni zadnji! To je veoma cool..Seyo_TM je napisao/la:Debilizam...treba da slavimo rodjendan uz zvuke pjesme "...tata slagiran..."! Bravo, 10 poena za ideju!
Fino skupite se na terminu pa slavite svoj rodjendan sa njima!

e jbg buraz,i mi imamo problema sa vama...i dosta vasih isto tako ne postuje i prica nebuloze o F.K. Sarajevu.
moras postovati drugog da bi taj drugi postovao tebe hehehe....al ne mora tih nekoliko debila pobjediti...svi oni koji su protiv ovih zejdnickih proslava na obje strane ..u isto vrijeme kad bi mi naprimjer org zajednicko druzenje..nek org na igmanu fajt i nek se biju..al samo oni koji hoce ,nek se ne dira normalna raja..al sumnjam da bi iko od ovih ovdje hoolsa ahhahaha sa obje strane imao to muda..laakse je ovdje preko monitora srati kako je to bezveze ,kako to ne treba itd itd..pa mangupi dog se i pofajtajte se na igmanu a nas ostavite da se druzimo al bez idiota...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Komitet za normalizaciju N/FS BiH zasjedat će nekoliko dana uoči derbija na Grabavici, te vidjeti kakvi će tada vladati sigurnosni uslovi za odigravanje utakmice, odgovorio je Jasmin Baković, generalni sekretar N/FS BiH na pitanje ima li ikakve šanse da utakmici Željo – Sarajevo u 13. kolu, ipak, prisustvuju Horde zla.
Zbog velikog interesovanja čitatelja ****.ba Bakovića smo zamolili i da pojasni odgovor, odnosno obrazloži razmišljanje ljudi u Komitetu za normalizaciju N/FS BiH koji su danas donijeli odluku da gostujući navijači ne mogu prisustvovati utakmicama do kraja tekuće premijerligaške polusezone. Na naš novi upit, Baković je rekao:
„Dakle, što se tiče utakmice Željezničar – Sarajevo situacija je specifična. Gostujući simpatizeri ne moraju doći organizovano. Jednostavno, mogu kupiti karte i sjesti na stadion. Ne dolaze iz drugog grada. Zbog toga, to jeste zbog posebne situacije u kojoj se odigrava gradski derbi Komitet će imati sjednicu nekoliko dana uoči utakmice. Tada će donijeti definitivnu odluku. U ovom trenutku ne mogu reći šta će učiniti“.
Zbog velikog interesovanja čitatelja ****.ba Bakovića smo zamolili i da pojasni odgovor, odnosno obrazloži razmišljanje ljudi u Komitetu za normalizaciju N/FS BiH koji su danas donijeli odluku da gostujući navijači ne mogu prisustvovati utakmicama do kraja tekuće premijerligaške polusezone. Na naš novi upit, Baković je rekao:
„Dakle, što se tiče utakmice Željezničar – Sarajevo situacija je specifična. Gostujući simpatizeri ne moraju doći organizovano. Jednostavno, mogu kupiti karte i sjesti na stadion. Ne dolaze iz drugog grada. Zbog toga, to jeste zbog posebne situacije u kojoj se odigrava gradski derbi Komitet će imati sjednicu nekoliko dana uoči utakmice. Tada će donijeti definitivnu odluku. U ovom trenutku ne mogu reći šta će učiniti“.
Za zivot cijeli!
kakve mi to nebuloze pričamo o vama ??? sve priče o f.k.t. koje se na ovom dijelu foruma su većinom istinite, dok vi nemate šta pričati o našem klubu pa onda napadate legende ne samo Želje nego i legende naše države, Ivicu Osima koji je toliko dao za Bh fudbal.mma_hz je napisao/la: e jbg buraz,i mi imamo problema sa vama...i dosta vasih isto tako ne postuje i prica nebuloze o F.K. Sarajevu.
moras postovati drugog da bi taj drugi postovao tebe hehehe....al ne mora tih nekoliko debila pobjediti...svi oni koji su protiv ovih zejdnickih proslava na obje strane ..u isto vrijeme kad bi mi naprimjer org zajednicko druzenje..nek org na igmanu fajt i nek se biju..al samo oni koji hoce ,nek se ne dira normalna raja..al sumnjam da bi iko od ovih ovdje hoolsa ahhahaha sa obje strane imao to muda..laakse je ovdje preko monitora srati kako je to bezveze ,kako to ne treba itd itd..pa mangupi dog se i pofajtajte se na igmanu a nas ostavite da se druzimo al bez idiota...![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
pogledaj još par puta ovaj video i razmisli šta je uradio Ivica Osim dok su se vaši igrači šepurili po Arabiji

DRUG NEBI TI PUNCA
- spielführer_21
- Kontakt:
@Plavetnilo
sve je yebena furka.. sad je furka druge ocrniti i vrijeđati, kad bi sutra bila furka neko prijateljstvo najviše bi se lizali ovi koji danas najviše vrijeđaju. To su klinci sve i oni su nebitni, valjda te navijačke grupe imaju neku hijerarhiju i vođe i oni ako kažu stop onda stop. Ako su ozbiljne grupe- trebali bi imati. Vidiš da sve ode u 3pm, pa ako ne možemo to zaustaviti ne moramo ni gurati.
sve je yebena furka.. sad je furka druge ocrniti i vrijeđati, kad bi sutra bila furka neko prijateljstvo najviše bi se lizali ovi koji danas najviše vrijeđaju. To su klinci sve i oni su nebitni, valjda te navijačke grupe imaju neku hijerarhiju i vođe i oni ako kažu stop onda stop. Ako su ozbiljne grupe- trebali bi imati. Vidiš da sve ode u 3pm, pa ako ne možemo to zaustaviti ne moramo ni gurati.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
prvo kazzes nema nebuloza ,pa onda da je sve sto kazete vecinom istinitobagrcavi je napisao/la:kakve mi to nebuloze pričamo o vama ??? sve priče o f.k.t. koje se na ovom dijelu foruma su većinom istinite, dok vi nemate šta pričati o našem klubu pa onda napadate legende ne samo Želje nego i legende naše države, Ivicu Osima koji je toliko dao za Bh fudbal.mma_hz je napisao/la: e jbg buraz,i mi imamo problema sa vama...i dosta vasih isto tako ne postuje i prica nebuloze o F.K. Sarajevu.
moras postovati drugog da bi taj drugi postovao tebe hehehe....al ne mora tih nekoliko debila pobjediti...svi oni koji su protiv ovih zejdnickih proslava na obje strane ..u isto vrijeme kad bi mi naprimjer org zajednicko druzenje..nek org na igmanu fajt i nek se biju..al samo oni koji hoce ,nek se ne dira normalna raja..al sumnjam da bi iko od ovih ovdje hoolsa ahhahaha sa obje strane imao to muda..laakse je ovdje preko monitora srati kako je to bezveze ,kako to ne treba itd itd..pa mangupi dog se i pofajtajte se na igmanu a nas ostavite da se druzimo al bez idiota...![]()
pogledaj još par puta ovaj video i razmisli šta je uradio Ivica Osim dok su se vaši igrači šepurili po Arabiji

Tvoj potpis o tebi sve govori...s tobom ne zelim raspravljati...ti skupi raju i na igman sa istomisljenicima s moje strane...
ja nigdje i nikada nisam napao gosp.Ivicu Osima...i to nikada necu uciniti..

FK SARAJEVO.
Najbolje bi bilo da pola sjevera budu nasi,pola pitari,napraviti neki kordon policijei to je to 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
ja sam pitao kakve nebuloze mi pišemo, a nisam rekao da ih nema.mma_hz je napisao/la:prvo kazzes nema nebuloza ,pa onda da je sve sto kazete vecinom istinitobagrcavi je napisao/la:kakve mi to nebuloze pričamo o vama ??? sve priče o f.k.t. koje se na ovom dijelu foruma su većinom istinite, dok vi nemate šta pričati o našem klubu pa onda napadate legende ne samo Želje nego i legende naše države, Ivicu Osima koji je toliko dao za Bh fudbal.mma_hz je napisao/la: e jbg buraz,i mi imamo problema sa vama...i dosta vasih isto tako ne postuje i prica nebuloze o F.K. Sarajevu.
pogledaj još par puta ovaj video i razmisli šta je uradio Ivica Osim dok su se vaši igrači šepurili po Arabiji![]()
ajd se ti presaberi..
Tvoj potpis o tebi sve govori...s tobom ne zelim raspravljati...ti skupi raju i na igman sa istomisljenicima s moje strane...
ja nigdje i nikada nisam napao gosp.Ivicu Osima...i to nikada necu uciniti..![]()
Obavezno gradivo za prvi razred osnovne škole
http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 08 okt 2011, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
razmjenjujem misljenja sa normalnim ljudima na forumu ,nema tu sine ,moj, tvoj dio foruma....
bolje je pitanje sta ce takvi kao ti na ikako forumu
jahhaha cuj dio foruma ahhaha ..ja nigdje nikoga nisam uvrijedio ,i sve dok tako radim mogu slobodno pisati na "vasem" djelu foruma..

eto nestalo je pola zelje,ajmo se sada svi klati medzusobno i tuci ,iako nam pola porodica navija za one "anamo"

bolje je pitanje sta ce takvi kao ti na ikako forumu

jahhaha cuj dio foruma ahhaha ..ja nigdje nikoga nisam uvrijedio ,i sve dok tako radim mogu slobodno pisati na "vasem" djelu foruma..

eto nestalo je pola zelje,ajmo se sada svi klati medzusobno i tuci ,iako nam pola porodica navija za one "anamo"

FK SARAJEVO.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jarane meni se ovo ne svidja , i ja cu da dam podrsku kakvu takvu , da se komsijama obezbijedi dolazak na derbi !bistrikboy je napisao/la:Da bojkotujemo zato sto onih nema,ma daj niste normalni...KB-TM87 je napisao/la:Ja sramote i odluka, ovo nema smisla... Treba bojkovati derbi, nek igraju pred kockastim Bevandama i ostalim idiotima
Pa nece nacionalisti i stoka zadojena da nam odlucuju hoce li biti derbija !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
dobro filozof shvatili smo te, sad odskakutaj s tememma_hz je napisao/la:razmjenjujem misljenja sa normalnim ljudima na forumu ,nema tu sine ,moj, tvoj dio foruma....
bolje je pitanje sta ce takvi kao ti na ikako forumu![]()
![]()
jahhaha cuj dio foruma ahhaha ..ja nigdje nikoga nisam uvrijedio ,i sve dok tako radim mogu slobodno pisati na "vasem" djelu foruma..![]()
eto nestalo je pola zelje,ajmo se sada svi klati medzusobno i tuci ,iako nam pola porodica navija za one "anamo"![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Ljudi, razmislite malo, ako Ivica i Komitet za normalizaciju ne kazni klubove i ligu, UEFA I FIFA će kazniti savez, šta treba da opet nema Evrope, da nam klubovi i repka ispaštaju, za Derbi će se to rješiti, pa nije Ivica od jučer u fudbalu, treba malo pritisnuti sad sa kaznama da bi kasnije bilo bolje !
<3 1921
<3 1921
NEMAM REZERVNU ZEMLJU NEMAM 2 KLUBA OVO JE MOJA ZEMLJA ŽELJO JE MOJA LJUBAV!
Ma bravo bagrcavi, kladim se da ti je nije više od 15 godina. Zadojenče pravo. Dok je takvih kao ti bit će i sranja kao u Bl, Mostaru i Grbavici. Očito nekima godi.
U novi boj ...
Napisao sam post prije nekih mjesec dana, i očito je da ovo nekima smeta
Postao/la hz033 dana 07 sep 2011, 08:49
Heh jest neko otvorio temu da malo baci kost među Sarajevsku raju. Na veliku žalost ostalu sugrađana BiH, niko od njih neće osjetiti najvećeg derbija. Kad otvoriš oči prvo što ti je na pameti , "Derbi" ! Čitav dan prepucavanja na poslu, zafrkancije. Prije utakmice raja po kafićima lagano ispija kafice, pive a po malo i žestoko . Negdje te negdje sjede navijači i jednog i drugog tima zajedno. Početak utakmice, lagana trema u želudcu, ako postignemo gol, ludilo,dereš se iz petnih žila, ode grlo u lijepu PM . Opet ako primiš gol, jabuka u grlu, gledaš jug "plano". Pobjedimo mi , zna se , sutra na poslu ode džigerica plavcima! Ako zijaniš, lagano leksaurin ujutro pa na posao. Ali bilo kako bilo poslije tekme Sarajevska raja je opet zajedno na kafi, prepričavaju se momenti. Opet se cuga zajedno, što bi se reklo ko braća. Ima individua tipa , joj kako sam ga opalio šakom sinoć, ili je popio šaku sinoć, što bi ja odstranio sa tribina podhitno. Sve u svemu nedamo mi naš derbi nikome a preporuke sugrađanima da dođu na dan derbia, ali uranim jutarnjim satima i samo promatraju ljepotu našeg grada !!!
Ja pamtim ovakve derbije a ovi klinci od 15 se ni nesjećaju kad je stadion za derbi bio pun jer ga ubiše svojim ponašanjem i glupostima !!!
Heh jest neko otvorio temu da malo baci kost među Sarajevsku raju. Na veliku žalost ostalu sugrađana BiH, niko od njih neće osjetiti najvećeg derbija. Kad otvoriš oči prvo što ti je na pameti , "Derbi" ! Čitav dan prepucavanja na poslu, zafrkancije. Prije utakmice raja po kafićima lagano ispija kafice, pive a po malo i žestoko . Negdje te negdje sjede navijači i jednog i drugog tima zajedno. Početak utakmice, lagana trema u želudcu, ako postignemo gol, ludilo,dereš se iz petnih žila, ode grlo u lijepu PM . Opet ako primiš gol, jabuka u grlu, gledaš jug "plano". Pobjedimo mi , zna se , sutra na poslu ode džigerica plavcima! Ako zijaniš, lagano leksaurin ujutro pa na posao. Ali bilo kako bilo poslije tekme Sarajevska raja je opet zajedno na kafi, prepričavaju se momenti. Opet se cuga zajedno, što bi se reklo ko braća. Ima individua tipa , joj kako sam ga opalio šakom sinoć, ili je popio šaku sinoć, što bi ja odstranio sa tribina podhitno. Sve u svemu nedamo mi naš derbi nikome a preporuke sugrađanima da dođu na dan derbia, ali uranim jutarnjim satima i samo promatraju ljepotu našeg grada !!!
Ja pamtim ovakve derbije a ovi klinci od 15 se ni nesjećaju kad je stadion za derbi bio pun jer ga ubiše svojim ponašanjem i glupostima !!!
U novi boj ...
POTPIS ! TM87hz033 je napisao/la:Napisao sam post prije nekih mjesec dana, i očito je da ovo nekima smeta
Razumijes ti mene burazere moj 

toliko je ovo otrcano da mi je muka kad čitam, čuj da sjedim i pijem s pitarima pivu, samo mi je dovoljno da znam da je pitar i da ništa s njim nemamhz033 je napisao/la:Napisao sam post prije nekih mjesec dana, i očito je da ovo nekima smeta

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Iskra-Zeljeznicar Srijeda 12.10.2011...Stadion: Jaklic.
Ako ova odluka o zabrani gostovanja bude primjenjena onda se to mora ispoštovati i u gradskom derbiju,.
- BH Patriot
- Kontakt:
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Lijepo se podsjetiti
[youtube][/youtube]
F.K. ŽELJEZNIČAR!

[youtube][/youtube]
F.K. ŽELJEZNIČAR!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ristagrad, SAMOREALN0 i 33 gosta.