Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
najjace ovo svakom neko drugi najgori. neko ko nije gledao utakmicu moze uci i svasta pomisliti, skrtel je najbolji pa najgori pa najbolji pa je coutinho najgori, sterling najbolji, onda mu decko psuje djecu poslije za 5 minuta ce neko napisati da je mignolet igrac utakmice...
You are someone else I am still right here
Skrtel meni najbolji u zadnjoj cetvorci, Sakho usrano igrao, Alya i Glena ne treba komentarisati.
penal ko vila
FCL je napisao/la:penal ko vila

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Alcatraz je napisao/la:FCL je napisao/la:penal ko vila
Fu*k it.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
iskreno i sam se pitam sto su ovako vas danas sudije bas sjebale
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ako nista, drzali smo se onako ravnopravno, manje-vise sam i ocekivao poraz.
svaka im cast dali su sve od sebe, sredina je kiksala najvise u defanzivi, sako prvo pol odlican drugo katastrofa 

Ako izuzmemo ove sto onako poslije svake prosjecne/lose partije popljuju Allena i(li) Lucasa(vecinom bez osnove), onda su vec sada standardno losi Johnson i Sakho bili najslabije karike..fera je napisao/la:najjace ovo svakom neko drugi najgori. neko ko nije gledao utakmicu moze uci i svasta pomisliti, skrtel je najbolji pa najgori pa najbolji pa je coutinho najgori, sterling najbolji, onda mu decko psuje djecu poslije za 5 minuta ce neko napisati da je mignolet igrac utakmice...
prokletstvo boxing daya krece opet 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nista, bilo pa prošlo, steta mogo se barem bod ubost. Sad se okrenut Chelziju, zna se na kome se statistika pravi 

Sami smo sebe pobjedili, imali stopostotne šanse za izjednačenje, nismo iskoristili i to je to, ali na kraju jako hrabro i jako dobro odigrano.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ove pomocne sudije treba ukinuti podhitno,ti ljudi su najvece zlo fudbala,uvesti tehnologiju i ako je ofsajd, ofsajd je ako nije, nije i kraj priče,a nama treba kompletna zadnja linija plus vezni red u januaru ako hocemo u ligu šampiona,toliko limitiranih igrača imamo,to je za plakati
..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Jbg igrali su kolko su mogli ,moglo je i drugačije završiti ali eto ja im ne zamjeram ništa ipak su pokazali damu na Etihadu gdje su se mnogi prije početka utakmice naguzili .
Ovaj City se danas itekako mogao dobiti.
No šta je tu je. Najbolja partija nekog od konkurentnijih klubova na Etihadu. Svi su dobili po ušima, samo je Liverpool odigrao momački.
YNWA
No šta je tu je. Najbolja partija nekog od konkurentnijih klubova na Etihadu. Svi su dobili po ušima, samo je Liverpool odigrao momački.
YNWA
Ja te volim, volim Željo..
Ovo je najteze gostovanje sezona i mi nismo zasluzili poraz. Al' ovako umorni igraci danas tesko da cemo dobit Chelsea.
Nebitno ko je bio najslabija karika danas, izgubilo se. Danas nas realizacija nije išla, Suleta su zatvorili, a i kad bi nešto za druge stvorio nisu znali iskoristiti.
Mislim da sljedeću utakmicu imamo mnogo veće šanse nego danas. Chelsea protiv Labudova nije stvorio prilike kako treba, ušla im jedna na sreću i to je to.
Dakle protiv Chelsea samo da ne primimo prvi gol, to je protiv njih najgora mogućnost.
Jel se zna da li se neko vraća od povrijeđenih do sljedeće utakmice?
Mislim da sljedeću utakmicu imamo mnogo veće šanse nego danas. Chelsea protiv Labudova nije stvorio prilike kako treba, ušla im jedna na sreću i to je to.
Dakle protiv Chelsea samo da ne primimo prvi gol, to je protiv njih najgora mogućnost.
Jel se zna da li se neko vraća od povrijeđenih do sljedeće utakmice?
Ne mogu da vjerujem da kritikujete odbranu koja je primila "samo" dva gola danas.
Pa City je razmontiro vecinu ekipa na etihadu.
Danas je tekmu izgubio napad a ne odbrana.
Sanse sterlinga i kutinja se moraju iskoristiti u ovakvim utakmicama.
Onda i sudija malo zezno i to je to.
Svaka cast momcima na igri.
ono sto ja vidim je ekipa koja ce u buducnosti da dere guzove.
Xity nas uopste nije nadigrao.
Idemo protiv celzija na 3 boda jer nemamo sta izgubiti.
YNWA
Pa City je razmontiro vecinu ekipa na etihadu.
Danas je tekmu izgubio napad a ne odbrana.
Sanse sterlinga i kutinja se moraju iskoristiti u ovakvim utakmicama.
Onda i sudija malo zezno i to je to.
Svaka cast momcima na igri.
ono sto ja vidim je ekipa koja ce u buducnosti da dere guzove.
Xity nas uopste nije nadigrao.
Idemo protiv celzija na 3 boda jer nemamo sta izgubiti.
YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!