bosnas_ je napisao/la:tax je napisao/la:Dabar je napisao/la:
da da vi ste veliki brend kojeg na domaćim utakmicama gleda oko 100 ljudi u prosjeku a na gostovanjim niste nešto posebno zanimljivi,i kad gostujete u beogradu,zagrebu,ljubljani,vršcu....ne privlačite nikakvu pozornost kao i mi,helios,zagreb,cedevita,fmp....tako iako ste bili europski prvaci,da ste neki giganti niste..
li zato kad bosna dodje
u siroki
popis stanovnistva se izvrsi

hahah,upravo tako...
KK Široki u NLB ligi - prosjek 3000 gledatelja.
KK Široki protiv Igokea Partizan u finalu - 6000 ljudi.
KK Široki - najgledanija momcad u BH prvenstvu.
Vi neki faktor posjete, ''popisa stanovnistva'' u Širokom?

Najjaci su mi ovi likovi koji puknu nesto bez pokrica pa usute kad ih poklopis.
Ljudi moji, kako vi iz krajnosti u krajnost idete, pojedini. Cast neni i slicnima. Jedva opstanak prosle godine, ove vec borba za duplu krunu i vjerojatno final 4 NLB lige.
Doduse, bolje Bosna nego Igokea svejedno, iako jesu zasluzili nastup, i ovo je cisto guranje od strane celnika, to je jasna stvar, veze to nema s imenom ovih ili onih, da ne fantaziramo bezveze, jer da je do toga jedan Split bi igrao Euroligu, kamoli NLB, ni spomenuli ne bi to bodovanje da je Bosna otisla u finale ili da je Igokea osvojila kup, realno, al eto. I pored ovakvih nepopravljivih pacenika i kompleksasa vjecnih nevrijednih spomena kamoli respekta poput bosnasa i slicnih, cestitke zbog onih realnih i vrijednih rasprave koji zive za svoj klub.