KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Sapce
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Sapce » 09 jun 2010, 16:56

tax je napisao/la:
Dabar je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Ljudi Bosna ima ime,brend..sve ono sto Igokea nema,nema ga ni Siroki,ali njih spasavaju dobri rezultati zadnjih godina,tako da su relevantan kosarkaski faktor u regionu,ali da Siroki osvoji 100 domacih prvenstava,Bosna ce uvijek biti Bosna,nesto sto niti jedan kosarkaski klub u ovoj drzavi nece dostici za 100 godina,isto kao sto niti jedan kosarkaski klub nece dostici brend koji ima Partizan u Srbiji..Olimpija u Sloveniji...
-Sada treba zasukati rukave i dovesti neka provjerena kosarkaska imena u Bosnu,vratiti se u Skenderiju.. cilj treba biti naredne sezone dupla kruna u domacem prvenstvu i plasman medju 6 ekipa u NLB ligi..
da da vi ste veliki brend kojeg na domaćim utakmicama gleda oko 100 ljudi u prosjeku a na gostovanjim niste nešto posebno zanimljivi,i kad gostujete u beogradu,zagrebu,ljubljani,vršcu....ne privlačite nikakvu pozornost kao i mi,helios,zagreb,cedevita,fmp....tako iako ste bili europski prvaci,da ste neki giganti niste..
li zato kad bosna dodje
u siroki
popis stanovnistva se izvrsi :roll:
doduse i to je tacno... ako ne i popis ZHK/Z :-)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 09 jun 2010, 17:04

bosnas_ je napisao/la:Ljudi Bosna ima ime,brend..sve ono sto Igokea nema,nema ga ni Siroki,ali njih spasavaju dobri rezultati zadnjih godina,tako da su relevantan kosarkaski faktor u regionu,ali da Siroki osvoji 100 domacih prvenstava,Bosna ce uvijek biti Bosna,nesto sto niti jedan kosarkaski klub u ovoj drzavi nece dostici za 100 godina,isto kao sto niti jedan kosarkaski klub nece dostici brend koji ima Partizan u Srbiji..Olimpija u Sloveniji...
-Sada treba zasukati rukave i dovesti neka provjerena kosarkaska imena u Bosnu,vratiti se u Skenderiju.. cilj treba biti naredne sezone dupla kruna u domacem prvenstvu i plasman medju 6 ekipa u NLB ligi..
Đesi bolan bosnaš nema te odavno , nisi odavno nešto lupnuo pa evo dođe i do toga , mi vas ne možemo dostići ni za 1 000 000 0000 0000 000000 godina jer ćete uvijek biti stariji od nas .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 09 jun 2010, 17:06

amerosm je napisao/la:Evo posto se trazi izjava jednog zvanicnika NLB lige izvoli:

To je potvrdio i direktor NLB lige Josip Bilić.

“Mi smo od Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine dobili konačni poredak klubova po kojem su prva dva mjesta zauzimali Široki i Bosna. Kako je Široki izborio izravan plasman u NLB ligu, naše je bilo da pozivnicu pošaljemo Bosni”, kaže Bilić za *******, dodavši kako se Igokea ne može žaliti Sidru, nego “isključivo svom savezu”.

Izvor je najveci portal o kosarci na ex-yu prostorima.

Pozivnica smo dobili ne zasluzeno, sada "grobar bh.kosarke" moze nastaviti tamo gdje je stao prosle sezone, ipak privlacit ce publiku derbi s Sirokim, utakmice s Cibonom, Partizanom i ostalim velikanima.
Imaš kavu od mene zbog ovoga kako si velikane poredao , kapa dolje (nemoj mi se poslije ograđivati :D ).
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 09 jun 2010, 17:06

kksiroki je napisao/la:
Đesi bolan bosnaš nema te odavno , nisi odavno nešto lupnuo pa evo dođe i do toga , mi vas ne možemo dostići ni za 1 000 000 0000 0000 000000 godina jer ćete uvijek biti stariji od nas .
dobro si to rekao

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 09 jun 2010, 17:20

koji brend?bosna brend?jest mozda za ove zaljubljenike u kosarku...brend je brend onda kad od toga brenda imas profita,kad imas ljude koji rade na podrucju marketinga i tako tih stvari...kakve koristi sto je bosna brend ako se taj brend ne zna ili nece da iskoristi onako kako treba?
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 09 jun 2010, 17:26

harry_90 je napisao/la:Bosna u nlb ligi :o totalno nezasluzeno,Igokea je vise zasluzila ccc koji lopovluk..
Po cemu je to Igokea zasluzila. koliko ja znam za pozivnicu treba i nesto vise od toga da budes finalista prvenstva ****. Bosna je uostalom osvojila kup i sve ove godine igrala NLB. Sta je Igokea igrala i gdje su to oni zasluzili nesto. Ekipa koja se krpi pred play off svake godine, ima dvoranu za 100 ljudi i zadnjih 5 godina igra ligu Sljiva. Nema sta rezultati su iza Igokee....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 jun 2010, 17:30

bosnas is back :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 09 jun 2010, 17:31

Sud je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Bosna u nlb ligi :o totalno nezasluzeno,Igokea je vise zasluzila ccc koji lopovluk..
Po cemu je to Igokea zasluzila. koliko ja znam za pozivnicu treba i nesto vise od toga da budes finalista prvenstva ****. Bosna je uostalom osvojila kup i sve ove godine igrala NLB. Sta je Igokea igrala i gdje su to oni zasluzili nesto. Ekipa koja se krpi pred play off svake godine, ima dvoranu za 100 ljudi i zadnjih 5 godina igra ligu Sljiva. Nema sta rezultati su iza Igokee....
da,da ....ajde sta pricas gluposti...ne treba ti nista vise od toga da budes finalista,to je po dogovoru saveza bila kljucna stvar za pozivnicu,dok vi niste ispali,pa onda izmislili nekakvo bodovanje.....a inace bosna zadnjih godina prave rezultate da sam je impresioniran...svaka cast samo nastvite tako,pa cete se jos malo ugasiti :lol: :lol: ....kod nas su bar dvorane pune a ne kao kod vas sto dodje na utakmicu 16 ljudi...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 jun 2010, 17:45

Redom, barem ono sto ja znam....Pozivnica ce vrlo vjerovatno da se dobije, zbog onog bodovanja...Druga stvar je ta sto ce bosna da podijeli svoje dionice sa Rasom i Markom Ivanovicem iz Vrsca tako da ce vrlo vjerovatno da ima podrsku....Lisac i Lorbek su pajdasi predsjednika tako da ce on to lagano da zavrsi, i naravno ostati na celu Bosne jer vise Bosna njemu treba nego on Bosni....Dug iznosi 3 miliona KM, peru se naravno pare preko Bosne, utaja poreza i slicno.....On ce vrlo tesko da ode, mada strasne se igre rade oko Bosne, kako cujem da itekako ima zainteresovanih strana da udju u klub, tako da bi ovi sada izbori mogli biti kljucni...Seha ce da trazi basnoslovnu cifru za ostanak, sto ce i da dobije ako predsjednik ostane..Velike i mnoge igre su u pitanju...Nihad je dosada deset puta rekao da ide, ali zao mu da napusti zlatnu koku kao sto sam rekao..
ovo sam napisao na drugom forumu prije jedno mjesec dana....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 jun 2010, 17:46

igos je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
igos je napisao/la:heheheh...citam ovu vjest i ne mogu da vjerujem...naravno,jer znam da je sastanak bio prije neki dan celnika nlb lige i da je odluka prolongirana za 25 jun...dakle,niti kosarkaski savez nije to objavio,niti nlb jer nije odluceno...a to sto bosnina uprava gura je smjesno....hocu samo da kazem da se ne radujete jer ova vjest nije tacna(ne kazem da ne kraju mozda i necete dobiti) vec da ona jos uvjek nije donesena...

Sjecas se jednom prilikom kada si me napao i poceo da laprdas a ja ti rekao da nece Igokea u NLB sta sam ti rekao :)
moguce da sam te napao,jbg,cesto tako planem... ;)

nije mi jasno kako onda za to ne zna ni savez ni nlb liga,tj kazu da nije tacno...onda nas ocigledno lazu...
..krivo mi je prije svega sto se to sve dogadja na neposten nacin...hocu da kazem da je donesena odluka od saveza da finalist dobija,da bi kad je bosna ispala od nas,poceli da govore o nekom bodovanju koje do tada nikada nije spominjano...

Problem je sto sam ja to mislio dobronamjerno ne da te provociram niti sta ali ti mi nisi vjerovao ali et nema veze kako god :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2010, 18:03

tax je napisao/la:
Dabar je napisao/la:
da da vi ste veliki brend kojeg na domaćim utakmicama gleda oko 100 ljudi u prosjeku a na gostovanjim niste nešto posebno zanimljivi,i kad gostujete u beogradu,zagrebu,ljubljani,vršcu....ne privlačite nikakvu pozornost kao i mi,helios,zagreb,cedevita,fmp....tako iako ste bili europski prvaci,da ste neki giganti niste..
li zato kad bosna dodje
u siroki
hahah,upravo tako...

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 09 jun 2010, 18:10

Ove sezone samo je prvaku BiH bilo zagarantovano mjesto u NLB-u tako da je sve čisto ko suza.Nismo bili zadnji u NLB-u to je bilo bitno da nas nisu na osnovu toga eliminisali.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 jun 2010, 18:14

Barney Stinson je napisao/la:
i ti, a i ostali...lagano iskulirajte, i ovaj njegov post fino kopirate u ovu temu: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=320 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 jun 2010, 18:18

hehe :mrgreen: :mrgreen:
usput cestitke na pozivnici, drago mi je sto ste vi...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2010, 18:19

The Game je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:
i ti, a i ostali...lagano iskulirajte, i ovaj njegov post fino kopirate u ovu temu: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=320 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ajmo gusari imate svoj forum i tamo pisite..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 09 jun 2010, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 09 jun 2010, 18:29

bosnas_ je napisao/la:
tax je napisao/la:
Dabar je napisao/la: da da vi ste veliki brend kojeg na domaćim utakmicama gleda oko 100 ljudi u prosjeku a na gostovanjim niste nešto posebno zanimljivi,i kad gostujete u beogradu,zagrebu,ljubljani,vršcu....ne privlačite nikakvu pozornost kao i mi,helios,zagreb,cedevita,fmp....tako iako ste bili europski prvaci,da ste neki giganti niste..
li zato kad bosna dodje
u siroki
hahah,upravo tako...
KK Široki u NLB ligi - prosjek 3000 gledatelja.

KK Široki protiv Igokea Partizan u finalu - 6000 ljudi.

KK Široki - najgledanija momcad u BH prvenstvu.

Vi neki faktor posjete, ''popisa stanovnistva'' u Širokom? :lol: Najjaci su mi ovi likovi koji puknu nesto bez pokrica pa usute kad ih poklopis.

Ljudi moji, kako vi iz krajnosti u krajnost idete, pojedini. Cast neni i slicnima. Jedva opstanak prosle godine, ove vec borba za duplu krunu i vjerojatno final 4 NLB lige.

Doduse, bolje Bosna nego Igokea svejedno, iako jesu zasluzili nastup, i ovo je cisto guranje od strane celnika, to je jasna stvar, veze to nema s imenom ovih ili onih, da ne fantaziramo bezveze, jer da je do toga jedan Split bi igrao Euroligu, kamoli NLB, ni spomenuli ne bi to bodovanje da je Bosna otisla u finale ili da je Igokea osvojila kup, realno, al eto. I pored ovakvih nepopravljivih pacenika i kompleksasa vjecnih nevrijednih spomena kamoli respekta poput bosnasa i slicnih, cestitke zbog onih realnih i vrijednih rasprave koji zive za svoj klub.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 jun 2010, 19:53

bosnas_ je napisao/la: ohoho sta ima optereceni!?
Ma evo odlicno, malo u skolu, malo na kafu, sad ce i svjetsko pa pomalo gledati...

Tebe vidim jos gluposti i mastarije nisu prosle

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2010, 19:54

The Game je napisao/la:
Ma evo odlicno, malo u skolu, malo na kafu, sad ce i svjetsko pa pomalo gledati...

fino fino,nadam se da navijas za Brazil:)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 jun 2010, 19:57

bosnas_ je napisao/la:
The Game je napisao/la:

fino fino,nadam se da navijas za Brazil:)
Navijam za dobru utakmicu, da ne zalim poslije za vremenom provedenim gledajuci tekmu...ako ce Brazil igrati najljepse, sto da ne ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2010, 22:37

Nakon sjednice upravnog odbora mnogo toga ce se znati i u kojem ce smjeru ici k.k.bosna,nadam se da cemo se izvuci iz ove krize i sa novim snagama u klubu krenuti u imperionalno vladanje bh kosarkom!
P.S.
Cestite Ikonicu na osvajanju titule prvaka Slovenije,nadam se da ce od naredne sezone igrati u Bosni,on je nas novi Neno Markovic,s njim ce i publika doci u dvoranu i sve ce aBd krenuti na bolje...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.