Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 14 dec 2009, 22:08

reds_forever je napisao/la:haj obojica sklonite to w :mrgreen:

morate li se vrijedjati odmah...sasvim je normalno sto svi imamo razlicita misljenja,ali morate li odmah one "suprotne" nazivati svakakvim imenima...u biti mi svi navijamo za dobrobit liverpoola samo sto to vidimo na razlicite nacine....

nije to samo lucas,...evo zasto spearing nikad ne dobija sansu ? plessis?21 mu je godina,sta vise cekati :?: Lik je jednu utakmicu prije dvije godine odlicno odigrao i nikad vise sanse nije dobio :!: pacheco? daj Boze da nemeth dobije priliku kad se vrati :roll: ayala :?: od kellya puno ocekujem,al sumnjam da ce se on vala nesto puno naigrat

niko ne kaze da lucas kao mlad igrac nije trebao dobiti sansu,ali je PREGLUPO da se nasa sredina oslanja na jednog takvog igraca,on nema pokrica,on ako napravi gresku nema nekog na koga se moze osloniti i ko bi mu mogao pomoci da tu gresku ispravi...

e to su te neke stvari koje se ne mogu uporediti,a benitez nije covjek koji ce rizikovat,on je jednostavno tip koji ce radije cuvati rezultat 1 :0 nego ici po jos jedan pogodak,isto tako ga je strah umjesto lucasa ubaciti nekog drugog,ili mu mozda dodati jos nekog igraca,jednostavno,strah ga je pokusati :!:
ja ne stavljam w nego to je kako sam njega citirao :D

i nervira me lik j*bo ga lucas sta ti je on dobar sto ga branis nije mi jasno nikako lik veze nema nije odigrao utakmice kako treba :oops:
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 dec 2009, 22:13

IMa ovdje sigurno jos ljudi koje djele moje misljenje, ti sad ides iz krajnosti u krajnost sa tim sto je lucas sam sebi gol zabio.. pa ajd onda da ja pocnem nabrajati,, STO TORRES NIJE DAO ONAJ GOL 1na1 kad ga je gerrard uposlio? STO AGER SKLANJA GLAWU protiw fiorentine kad mu gerrard iz slobodnog salje savrsenu loptu,, ima jos milion tih gluposti da ne nabrajam... Nemoze se nikad pojedinac kriviti a to vi konstantno radite, to mene nervira nemoze nikad 1 igrac bit kriv za sve... charager,gerrard,benayon,glen su u vecoj krizi nego lucas a o5 je on kriv
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 14 dec 2009, 22:23

Sve sto cu reci YNWA......poslije oluje sunce.... :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 dec 2009, 22:27

reds je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Hebo te nawijac liverpool pogledaj sta statistika kaze!znaci ti formiras svoje misljenje na osnovo neceg sto je neki tamo kreten izjawio.. lucas i mascerano imaju najvise presjecenih lopti a lucas je medju 5 igraca koji su najcesce presjekli loptu klizecim startom.. Zbog takvih kao sto si ti forumasa koji sire svoje primatsko vidjenje SAMO JE LUCAS KRIV, SAMO JE RAFA KRIV ljudi ne vide da je citav kolektiv u krizi, Koliko god kriv bio lucas kriv je i gerard i torres i svi ostali..
jes ti razmisljao da pocnes da navijas za neki drugi klub ???
**** mi se za Lucasove presjecene lopte.Njegov zadatak je kreacija igre.Masch sjece lopte,Lucas treba biti playmaker.Kolektiv jeste u krizi,ali Lucas ne kreira igru.On treba biti najvidjeniji igrac na terenu,da unosi zivost u igru.Ne govorim samo je Lucas kriv,krivim i Amere i Rafu za situaciju.Navijac iz Liverpoola ima 10000 puta vece pravo kritikovati igru Liverpoola,i Lucasa,jer on daje pare u taj klub,kupuje robu,kupuje karte za utakmice.Zbog navijaca poput njega klubovi opstaju,jer su oni finansijska opravdanost vlasnicima kluba.Mi u BiH ovdje,nemamo pravo komentarisati,jer klub od nas ni marke ne dobije.Ne sirim ja nikakvo primatsko vidjenje,ne kaci se sa mnom bezveze klinjo.Navijam za Liverpool duze od tebe,i trazim samo lijepu igru,ono zbog cega i volim Liverpool,titule su,barem sto se mene tice u drugom planu,ma da su veoma bitne da se ne lazemo :D.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 dec 2009, 23:15

Wooow ti duze navijas ti si sad zayebaniji od mene.. ne kacim se uopste sa tobom,boli me qurac za tebe i za twoje misljenje, ja sam rekao svoje misljenje da nije lucas kriv a vi odma nest dizete nos i napadate me.. Cim neko ne djeli vase pisljivo misljenje hocete da ga hebete i ubjedite u suprotno..
Ako vam ne odg liverpool vi navijajte za drugi klub nemojte mene odvracat od jedine stvari koju volim u zivotu.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 dec 2009, 23:30

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Wooow ti duze navijas ti si sad zayebaniji od mene.. ne kacim se uopste sa tobom,boli me qurac za tebe i za twoje misljenje, ja sam rekao svoje misljenje da nije lucas kriv a vi odma nest dizete nos i napadate me.. Cim neko ne djeli vase pisljivo misljenje hocete da ga hebete i ubjedite u suprotno..
Ako vam ne odg liverpool vi navijajte za drugi klub nemojte mene odvracat od jedine stvari koju volim u zivotu.
To tvoje prvo necu ni komentarisat',samo treci razred osnovne koristi te fazone...
Ti si prvo nap'o svu raju koja Lucasa napadaju,niko se nije medjusobno svadjao zbog Lucasa,ti si poceo sa onim prosvjetljujucim postom.
Ako je Liverpool jedina stvar koju ti volis u zivotu,iskreno te sazalijevam.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 14 dec 2009, 23:39

. Samo ne shvatam, pratila sam utakmicu bez predaha .. Svaki dio pogledala posebno . I zašto ste Lukasa uzeli komentarisati posebno, da li on to zaslužuje ?! :D
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 14 dec 2009, 23:44

eee ba ljudi sta vam je ba svako ima krizu al ce proci kad tad nemojte da nas sramotite ima ljudi koji sa strane citaju nase postove trebamo bit slozni i kad gubimo i kad dobijamo
kod Torresa se vidi da je momak izgubio na brzini al vratit ce se on za koji dan ,,,,,, po meni je lucas bolje odigrao od akilanija

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 14 dec 2009, 23:59

jakyyy je napisao/la:eee ba ljudi sta vam je ba svako ima krizu al ce proci kad tad nemojte da nas sramotite ima ljudi koji sa strane citaju nase postove trebamo bit slozni i kad gubimo i kad dobijamo
kod Torresa se vidi da je momak izgubio na brzini al vratit ce se on za koji dan ,,,,,, po meni je lucas bolje odigrao od akilanija
. Ipak, iaoko sam ravnodušna prema Liv'poolu - mogu reći tvrdeći da Liverpool ima najsrčanije navijače . I napokon, neko ne krivi Lukasa ! :R
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 dec 2009, 00:03

WindOfChange je napisao/la:
jakyyy je napisao/la:eee ba ljudi sta vam je ba svako ima krizu al ce proci kad tad nemojte da nas sramotite ima ljudi koji sa strane citaju nase postove trebamo bit slozni i kad gubimo i kad dobijamo
. Ipak, iaoko sam ravnodušna prema Liv'poolu - mogu reći tvrdeći da Liverpool ima najsrčanije navijače . I napokon, neko ne krivi Lukasa ! :R
Upravu si za to najsrcanije navijace

slika
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 15 dec 2009, 00:12

Aquilani i Lucas su k'o nebo i zemlja, Lucas se trudi (kao i Dossena) ali bez ikakvog uspjeha, na njegovu zalost.

Sve ce to biti OK, samo treba malo vremena dok se neke kockice posloze i promjene ne dese. Ono sto bih volio kao i vecina vas, jesu 3-4 pojacanja koja su nam prijeko potrebna, pitanje je vremena kad ce se Torres i Gerrard opet povrijediti (i u nedjelju se vidjelo da jos uvijek nisu ni blizu svoje forme).
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 dec 2009, 00:20

Trebalo bi Pacheca postepeno ubacivat,,ima isti stil igre ko Messi,a i davno je prevaziso Rezerve,,u predsezoni je odlican bio,i protiv Fiorentine cim je uso u prvom kontaktu je mogo dat go.

S Bojanom je bio najjaci igrac u mladjim kategorijama Barse,,ofanzivni je all-rounder sto je jos bolje.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 15 dec 2009, 00:51

the scouser je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Wooow ti duze navijas ti si sad zayebaniji od mene.. ne kacim se uopste sa tobom,boli me qurac za tebe i za twoje misljenje, ja sam rekao svoje misljenje da nije lucas kriv a vi odma nest dizete nos i napadate me.. Cim neko ne djeli vase pisljivo misljenje hocete da ga hebete i ubjedite u suprotno..
To tvoje prvo necu ni komentarisat',samo treci razred osnovne koristi te fazone...
Ti si prvo nap'o svu raju koja Lucasa napadaju,niko se nije medjusobno svadjao zbog Lucasa,ti si poceo sa onim prosvjetljujucim postom.
Sta to ti nekog pametnjakovica glumis koji qurac.. da nawijas za liverpool duze od 10 godina znao bi kako stvari stoje nebi nakon 5 hebenih poraza blatio rafu i lucasa... Kad smo molili boga prije 5-6 godina da udjemo u top 4 niko nije srao svi su zajedno bili... kad je rafa dosao digao nas covjek iz mrtwih, covjek koji obruka jedan madrid i mancester cim malo lose krene odma navaljujete otkaz otkaz.. kad je titulu LP osvajo bilo vam je drago.. e pa sad kad su losi dani treba stat uz covjeka ne biti PICHKETINA, izgleda da ti nemas dovoljno mozga da to razumijes iako si mator kao sto pricas,, stidi se da ja sa svojih 20 godina bolje kontam neke stvari nego ti

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 dec 2009, 09:16

bezveze je sad da se kaze da su pravi navijaci oni koji stoje uz rafu,a ovi ostali da nisu,jer to nije tako,sto se mene tice,da rafi dobro ide,da je ovaj tim na dobrom putu,ne bi bilo problema,ali mene boli kad cujem druge kako ismijavaju klub,boli me sto se liverpool nalazi tamo gdje se nalazi,boli me sto je klub kao liverpool spao na niske grane,a on u svakom intervjuu kaze kako se igraci na treningu trude,kako ocekuje dobre rezultate,kako moramo ostati pozitivni,kako je samopouzdanje spalo...itd. ja se u potpunosti slazem sa onim komentarom iz clanka sto je neko postavio prije par dana gdje su se spominjali oni komentari navijaca..da zaradjujem koliko oni zaradjuju malo sutra bi meni samopouzdanja falilo :!: I nije ovo samo bezvezna faza losih rezultata koju imamo svake sezone,ljudi,ovo vec traje 4 mjeseca ...ja mislim da ste svi svjesni da finansijski ne stojimo dobro,i ja se bojim sta bi se moglo desiti na kraju sezone ako se ne plasiramo ni u euroligu a tek jos ligu prvaka :( jer mi smo u proteklim godinama od LP zaradjivali preko 30 miliona,a ove godine taj novac necemo imati :!: Tako da su nam potrebni dobri rezultati a ne prazne price

i opet ponavljam za lucasa...svi mi znamo da je on slab igrac,ali nije on kriv sto ga je benitez gurnuo u vatru kad je znao da mu tu treba neko iskusan..vecina nas je bila svjesna da ce ovaj period doci jer smo neke stvari vec davno uvidjeli,vec na pripremnim utakmicama
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 15 dec 2009, 10:57

evo da vidie kako su vam navijačice sexy :D :D :D

slika

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 dec 2009, 11:01

osgood: :lol: :lol: hahahah
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 dec 2009, 11:13

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
Sta to ti nekog pametnjakovica glumis koji qurac.. da nawijas za liverpool duze od 10 godina znao bi kako stvari stoje nebi nakon 5 hebenih poraza blatio rafu i lucasa... Kad smo molili boga prije 5-6 godina da udjemo u top 4 niko nije srao svi su zajedno bili... kad je rafa dosao digao nas covjek iz mrtwih, covjek koji obruka jedan madrid i mancester cim malo lose krene odma navaljujete otkaz otkaz.. kad je titulu LP osvajo bilo vam je drago.. e pa sad kad su losi dani treba stat uz covjeka ne biti PICHKETINA, izgleda da ti nemas dovoljno mozga da to razumijes iako si mator kao sto pricas,, stidi se da ja sa svojih 20 godina bolje kontam neke stvari nego ti
Ja ne odustajem od Liverpoola,al' odustajem od pokusaja da Lucasa smatram igracem.Navijao sam za Liverpool kad su bili peti,navijao sam kad su se prosle sezone borili za drugo mjesto.Obruka jedan Madrid Rafa,al' obruka i Liverpool,posebno ove sezone.Ne mogu stat' uz covjeka koji ne zna vodit' L'pool.Svi seru po Amerima,pa Ameri su dali dovoljno love barem za cetvrto mjesto.A gdje smo?Sedmi smo.Navijacu za Liverpool taman i da ispadne,ali blatit cu Rafu,on je moje povjerenje prokock'o.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 dec 2009, 11:13

reds je napisao/la:evo sta nam treba pod hitno jedan playmaker da povezuje igru i to sto je radio xabi i po mogucnosti jedno expresno krilo brzo malo poput walcota ili lennona ili wright philipsa a ako nam se ukaze prilika i villu posto ce otici 100 % a vidim imamo sad malo love :D ali prvo pokusati dovesti playa ali ne znam koga ??? od krila mozda RVD nije los igrac ili cak silva posto je povrijeden dugo mozemo ga dobiti bar za koji milion manje :) ali onaj mali mata ce biti igrac extra sve je moguce :D
a sto se tice lucasa od njega nikad nece biti nista jer u liverpoolu igra zadnjeg veznog a kad je proglasen najboljim igracem SP do 20 god igrao je ofanzivnog veznog tako da.....
aquilani je vec tu i spreman je za igru, kakav ce biti vidjet cemo :) , slazem se treba nam krilo ali odakle pare za kriklo svjetske klase, walcotta sam zelio vidjeti u liverpoolu, on ima DNK liverpoola :mrgreen: ali on jos nije za liverpoola i jos je samo velika nada koja nikako da pokaze nesto posebno, nesto kao kod nas babel, lennona nismo mogli dovesti kada je mnogo manje vrijedio, kako bi ga sad doveli :? , jedino koga bi mogli dovesti je arda turan
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 dec 2009, 11:16

YNWA je napisao/la:
reds je napisao/la:evo sta nam treba pod hitno jedan playmaker da povezuje igru i to sto je radio xabi i po mogucnosti jedno expresno krilo brzo malo poput walcota ili lennona ili wright philipsa a ako nam se ukaze prilika i villu posto ce otici 100 % a vidim imamo sad malo love :D ali prvo pokusati dovesti playa ali ne znam koga ??? od krila mozda RVD nije los igrac ili cak silva posto je povrijeden dugo mozemo ga dobiti bar za koji milion manje :) ali onaj mali mata ce biti igrac extra sve je moguce :D
a sto se tice lucasa od njega nikad nece biti nista jer u liverpoolu igra zadnjeg veznog a kad je proglasen najboljim igracem SP do 20 god igrao je ofanzivnog veznog tako da.....
aquilani je vec tu i spreman je za igru, kakav ce biti vidjet cemo :) , slazem se treba nam krilo ali odakle pare za kriklo svjetske klase, walcotta sam zelio vidjeti u liverpoolu, on ima DNK liverpoola :mrgreen: ali on jos nije za liverpoola i jos je samo velika nada koja nikako da pokaze nesto posebno, nesto kao kod nas babel, lennona nismo mogli dovesti kada je mnogo manje vrijedio, kako bi ga sad doveli :? , jedino koga bi mogli dovesti je arda turan
Meni bi najbolji bio Milner.Mlad je,a vec je igracina,jedno od najjacih desnih krila u ligi.Lennon mi nije nista posebno,covjek je isto otprilike k'o Pennant,dobro trci,solidna tehnika i ubacaj,brzo bi ga Rafa unistio.Ne znam za Ardu kol'ko bi se brzo prilagodio EPL-u,jedno je razvaljivat' u Turskoj jedno u Engleskoj....

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 dec 2009, 11:23

the scouser je napisao/la: Meni bi najbolji bio Milner.Mlad je,a vec je igracina,jedno od najjacih desnih krila u ligi.Lennon mi nije nista posebno,covjek je isto otprilike k'o Pennant,dobro trci,solidna tehnika i ubacaj,brzo bi ga Rafa unistio.Ne znam za Ardu kol'ko bi se brzo prilagodio EPL-u,jedno je razvaljivat' u Turskoj jedno u Engleskoj....
Definitivno bi voljela gledati Milnera u Liverpoolu.. a i slazem se za Ardu Turana.. izmedju Galatasaray -a i Liverpoola je ogromna razlika.. Ali Turci su izuzetno dobri igraci.. Trce i bore se do zadnje minute..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.