ja ne stavljam w nego to je kako sam njega citiraoreds_forever je napisao/la:haj obojica sklonite to w![]()
morate li se vrijedjati odmah...sasvim je normalno sto svi imamo razlicita misljenja,ali morate li odmah one "suprotne" nazivati svakakvim imenima...u biti mi svi navijamo za dobrobit liverpoola samo sto to vidimo na razlicite nacine....
nije to samo lucas,...evo zasto spearing nikad ne dobija sansu ? plessis?21 mu je godina,sta vise cekatiLik je jednu utakmicu prije dvije godine odlicno odigrao i nikad vise sanse nije dobio
pacheco? daj Boze da nemeth dobije priliku kad se vrati
ayala
od kellya puno ocekujem,al sumnjam da ce se on vala nesto puno naigrat
niko ne kaze da lucas kao mlad igrac nije trebao dobiti sansu,ali je PREGLUPO da se nasa sredina oslanja na jednog takvog igraca,on nema pokrica,on ako napravi gresku nema nekog na koga se moze osloniti i ko bi mu mogao pomoci da tu gresku ispravi...
e to su te neke stvari koje se ne mogu uporediti,a benitez nije covjek koji ce rizikovat,on je jednostavno tip koji ce radije cuvati rezultat 1 :0 nego ici po jos jedan pogodak,isto tako ga je strah umjesto lucasa ubaciti nekog drugog,ili mu mozda dodati jos nekog igraca,jednostavno,strah ga je pokusati

i nervira me lik j*bo ga lucas sta ti je on dobar sto ga branis nije mi jasno nikako lik veze nema nije odigrao utakmice kako treba