Safet Sušić - Pape
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- bosanac723
- Kontakt:
sad citam da navijaci Hrvatske repke hoce glavu Slavena Bilica poslije sramotnog poraza od Gruzije u grupi F. U reprezentaciji Hrvatske igraju "zvijezde" poput Modrica, Srne, Kranjcara, Eduarda, Corluke, Lovrena, Jelavica, Kalinica i ipak nemogu da sastave pobjedu, cak niti dobru igru protiv, kako sam Luka Modric kaze, protiv lose Gruzije. Kod nas Sajo od "prosjecni" igraca tipa Mujdze, Lulica, Medunjanina, Rahimica, Mravca razbije Rumuniju, Slovacku, vise nego zadovoljavajuce odigra protiv Meksika....i ipak je "..Susic los trener, glup ko panj, syebo je nas vec i jos ce nas poslat na autostradu pakla, ako ne i nestanka reprezentacije BiH...". Poenta moga posta je Hrvatska imas dobru reprezentaciju a prosjecnog trenera(tako govore navijaci kockasti i novinari) i naravno gube, a mi imamo "prosjecnu" reprezentaciju i "katastrofalnog" trenera i opet pobjedujemo...ako mi je matematika dobra....
Los trener + dobra repka = losi rezultati i losa igra.....
Dobar trener + "prosjecna" repka = dobri rezlutati i dobra igra....
moje kalkulacije su me dovele do zakljucka, vjerovali ili ne, da je Susic itekako dobar trener!
Los trener + dobra repka = losi rezultati i losa igra.....
Dobar trener + "prosjecna" repka = dobri rezlutati i dobra igra....
moje kalkulacije su me dovele do zakljucka, vjerovali ili ne, da je Susic itekako dobar trener!
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ne bih ja rekao da imamo prosjecnu repku!
- bosanac723
- Kontakt:
vidis da citiram u vezi prosjecne repke...nisam rekao da je to moje licno misljenje. nego ocigledno da nas tako gleda dosta ljudi, jos u poredku s "zvijezdama" Hrvatske repke.BegAx je napisao/la:Ne bih ja rekao da imamo prosjecnu repku!
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- Megamon
- Kontakt:
Ma mi imamo bolju repku i od Hrvata i od Srba.Mislim da smo najjaci na Blakanu.Problem je u tome sto mi manje cjenimo svoje od ostalih.
Imamo najbolji napad,imamo najbolju vezu,imamo najbolje bekove.Problem su stoperi.
Imamo najbolji napad,imamo najbolju vezu,imamo najbolje bekove.Problem su stoperi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mi moramo biti malo realniji.Cesto se moze procitati kritika npr. kako smo izgubili od Njemacke,a ljudi medju 4 u svijetu
a odigrali smo jednu dobru tekmu i to na njihovom terenu.Pa onda Svedska,a ljudi gotovo redovno na EP i SP igraju,cak i zbog rejtinga dosta nasih igraca igra za njih prije nego za nas
Pa Francuska,kazu nikad losija,zar su oni ikad losi itd,itd. Treba biti posten pa reci da se treba dosta toga posloziti da ih uzmemo,ali ne i nemoguce,ali kod nas se to predstavi kao da smo izgubili od Malte,Luxemburga ili ne znam koga.
S druge strane kad dobijemo Ganu (2 u Africi) ili Slovacku (igrali na SP i trenutno prvi ili drugi u grupi nisam sig.), Rumuniju (znamo dobro ko su, bili su Brazil za nas do prije par god) onda pojedinci to pravdaju srecom,prijateljska ili oni su hurac i sl. Pa onako nekoga stjerati u peterac 90 min kao sinoc,da je San Marino a ne Rumunija,igrati petom kad ganjas rezultat,stotine pasova,prodora ja odavno nisam vidio,svaka cast.Uz sve to nemamo razvikanih imena po velikim klubovima.
Francuzi dobiju Lux 2-0,a nasi ljudi kazu,kakva je ono igra mi stali kod 3-0 nakon 15 min.Pa ne mozes nikog vise garantovano nafuljati. Sa Albanijom odlicno odigrali,ali realno nismo imali srece da dobijemo.Zasto nismo dobili? Pa rekoh,ne moze niko nista unaprijed garantovati,ali dobar pristup se na kraju uvijek vrati,svjedoci smo bili sinoc.
Ja volim Papeta i igrace jer su nasi i sve dok vidim da im je stalo imaju moju podrsku.A stalo im je. Neko rece sinoc Papetu drago jer nece dobiti otkaz.Pa cega ga je strah ,da ce izgubiti 5000.Smijesno da ne moze biti smjesnije.Drago mu je jer je Bosanac i to je cijela istina.Nije najbolji na svijetu,ali mu je stalo, i to je za mene najvaznije....
S druge strane kad dobijemo Ganu (2 u Africi) ili Slovacku (igrali na SP i trenutno prvi ili drugi u grupi nisam sig.), Rumuniju (znamo dobro ko su, bili su Brazil za nas do prije par god) onda pojedinci to pravdaju srecom,prijateljska ili oni su hurac i sl. Pa onako nekoga stjerati u peterac 90 min kao sinoc,da je San Marino a ne Rumunija,igrati petom kad ganjas rezultat,stotine pasova,prodora ja odavno nisam vidio,svaka cast.Uz sve to nemamo razvikanih imena po velikim klubovima.
Francuzi dobiju Lux 2-0,a nasi ljudi kazu,kakva je ono igra mi stali kod 3-0 nakon 15 min.Pa ne mozes nikog vise garantovano nafuljati. Sa Albanijom odlicno odigrali,ali realno nismo imali srece da dobijemo.Zasto nismo dobili? Pa rekoh,ne moze niko nista unaprijed garantovati,ali dobar pristup se na kraju uvijek vrati,svjedoci smo bili sinoc.
Ja volim Papeta i igrace jer su nasi i sve dok vidim da im je stalo imaju moju podrsku.A stalo im je. Neko rece sinoc Papetu drago jer nece dobiti otkaz.Pa cega ga je strah ,da ce izgubiti 5000.Smijesno da ne moze biti smjesnije.Drago mu je jer je Bosanac i to je cijela istina.Nije najbolji na svijetu,ali mu je stalo, i to je za mene najvaznije....
Presretan sam zbog Susica koliki je samo pretrpio pritisaka zadnjih godinu dana. U isto vrijem je sutio i radio , slagao tim. Valja ponoviti a mnogi zaboravljaju koji su to igraci koje je on doveo u repku i postavio ondje gdje sada igraju a nije bilo bas logicno da tako postavi. CIsti trenerski instikt i fudbalsko znanje :
Lulic -----------pozvan poslije samo jedne tekme, zakucan u pvih 11.
Medunjanin----Susic mu dao prvi sansu pravu i zakucao ga u prvih 11 plus nasao mu fantasticnu poziciju (kod Cire nije nikada dobio sansu.
Pjanic---------- Kod CIre nije nikada dobio sansu , Susicu prvi izbor na sredini . Pomjeren blago nazad da iznosi lopte.
RIjesen problem sa iznosenjem lopte.
Mujdza----------Zakucan u prvij 11.
Besic -----------
Mravac----------Koliko god kritiiran ubrzao nam je odbranu i boljeg rjesenjenja nemamo trenutno. Od jedne spore odbrane sa jedinim Spahicem koji trci sada imamo Mujdzu,Mravca,Spahica .. nitko nam vise ne moze odradjivati jednostavne kontre.
Drugo Susic je ima 3 sedmice davao fantasticne izjave i pripremao ne samo ekipu nego i javsnost za utakmicu. Apel da se bude strpljiv svih 90 minuta juce je urodio plodom. Tu vec vidim neku manipulatorsku ili bolje receno psiholosku crtu koju svaki trener mora da ima. Svaka njegova izjava mi se utrla u svijest od izjava za Begovica, Ibricica do instrukcija napadacima da moraju igrati i defanzivno. Sve lagano sve pametno konstruktivno bez psovki i ulicarskih fazona (Cire). Bez kukanja i bez busanja u prsa nego ono odmjereno al sa puno samopouzdanja. Jednosavno profesionalnost. Nije on tu sam ima tu zasluga Baljica,Piplice ali on snosi najveci teret i najvece zasluge.
Juce je bilo i propusta. Hasagic nije trebao braniti bio je povrijedjen inace on ono brani. Prenatrpavanje ljeve strane juce u prvom takticka greska koja je doduse ispravljena u drugom. Neubacivanje Besica a ubacivanje Maletica.
Al sve je to sica u odnosu koji je haos vladao prije u repki.
Nikada nismo mali ovu igru prije nikada ! Ovo ne pisem samo radi ove tekme jer su Rumuni trenutno losa ekipa ovja trend je jod Slovacke .. Mora i moze jos puno bolje al nadam se da ce covjek dobiti malo prostora za rad.
Jos nesto , stadion juce nasminkan super izgleda samo jos travu srediti. Gledaoci skoro 10-ka jedina sjena ono zvizdanje u toku himne. Nije to nas mentalitet i budimo bolji id ostalih. Ako se oni odvratno ponasaju ne moramo mi. Ipak dajemo svojim ponasanjem sliku o sebi u svijetu. I ona minuta sutnje nije bila respektovana, sramota.
Lulic -----------pozvan poslije samo jedne tekme, zakucan u pvih 11.
Medunjanin----Susic mu dao prvi sansu pravu i zakucao ga u prvih 11 plus nasao mu fantasticnu poziciju (kod Cire nije nikada dobio sansu.
Pjanic---------- Kod CIre nije nikada dobio sansu , Susicu prvi izbor na sredini . Pomjeren blago nazad da iznosi lopte.
RIjesen problem sa iznosenjem lopte.
Mujdza----------Zakucan u prvij 11.
Besic -----------
Mravac----------Koliko god kritiiran ubrzao nam je odbranu i boljeg rjesenjenja nemamo trenutno. Od jedne spore odbrane sa jedinim Spahicem koji trci sada imamo Mujdzu,Mravca,Spahica .. nitko nam vise ne moze odradjivati jednostavne kontre.
Drugo Susic je ima 3 sedmice davao fantasticne izjave i pripremao ne samo ekipu nego i javsnost za utakmicu. Apel da se bude strpljiv svih 90 minuta juce je urodio plodom. Tu vec vidim neku manipulatorsku ili bolje receno psiholosku crtu koju svaki trener mora da ima. Svaka njegova izjava mi se utrla u svijest od izjava za Begovica, Ibricica do instrukcija napadacima da moraju igrati i defanzivno. Sve lagano sve pametno konstruktivno bez psovki i ulicarskih fazona (Cire). Bez kukanja i bez busanja u prsa nego ono odmjereno al sa puno samopouzdanja. Jednosavno profesionalnost. Nije on tu sam ima tu zasluga Baljica,Piplice ali on snosi najveci teret i najvece zasluge.
Juce je bilo i propusta. Hasagic nije trebao braniti bio je povrijedjen inace on ono brani. Prenatrpavanje ljeve strane juce u prvom takticka greska koja je doduse ispravljena u drugom. Neubacivanje Besica a ubacivanje Maletica.
Al sve je to sica u odnosu koji je haos vladao prije u repki.
Nikada nismo mali ovu igru prije nikada ! Ovo ne pisem samo radi ove tekme jer su Rumuni trenutno losa ekipa ovja trend je jod Slovacke .. Mora i moze jos puno bolje al nadam se da ce covjek dobiti malo prostora za rad.
Jos nesto , stadion juce nasminkan super izgleda samo jos travu srediti. Gledaoci skoro 10-ka jedina sjena ono zvizdanje u toku himne. Nije to nas mentalitet i budimo bolji id ostalih. Ako se oni odvratno ponasaju ne moramo mi. Ipak dajemo svojim ponasanjem sliku o sebi u svijetu. I ona minuta sutnje nije bila respektovana, sramota.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 27 mar 2011, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- miralem444
- Kontakt:
ovako da vam ja nesto kazem objektivo da objektivnije nemoze..Neznam trenutno po igrackoj kvaliteti kako je Hrvatska bolja od nas...???napad imam za klasu bolji,sredinu ako nismo bolji nismo brate dragi ni losiji,jedino po meni oni su jaci u odbrani..znaci realni mi smo rame uz rame hrvatima...samo sto hrvatska ima bolju historiju..jbg. ljudi su non stop na tim velikim takmicenjima...a sto s etice trenutnog igrackog kadra nista oni kvalitetniji nisu..tema se safet susic ,al moro sam ovo napisat..hvala
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Po imenima imamo slabiju od Hrvata sigurno ali imamo ono nestoMegamon je napisao/la:Ma mi imamo bolju repku i od Hrvata i od Srba.Mislim da smo najjaci na Blakanu.Problem je u tome sto mi manje cjenimo svoje od ostalih.
Uporedjuj evo HASAGIC-Runje,Pletikosa,Subasic....Oni su svi tu negdje
MUJDZA-Pranjic....Realno Pranjic bolji
Lulic-Srna...Srna daleko bolji al nece jos dugo
Spaha-Corluka...Naravno Spaha
Simunic-Mravac...Jel potrebno reci ko je bolji
Vukojevic-Rahimic...Iz najboljih dana bilo bi tesko procijeniti,ali ovako Vukojevic ispred
Medunjanin-Modric....Hehehehe
Rakitic-Pjanic....Nerijeseno
Misimovic-Kranjcar...Misimovic iz najboljih dana bi bio daleko bolji,ovako nerijeseno
Ibisevic-Petric...Tu su negdje
Dzeko-Jelavic,Kalinic...Ma bolji Dzeko od obojice zajedno
SUSIC-Bilic.......SAJO MILJAMA ISPRED
Pa dobro,po imenima i nismo puno losiji
Rotor Volgograd...
- Megamon
- Kontakt:
Pjanic je bolji od Rakitica kao i Ibisevic od Petrica.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
napreduje Pape hehe , tesko i polako uci ali eto ipak uci, naucio je da ne mozemo igrati preko krila jer nemamo krila, naucio je da je Vedo napadac . Izgubio je par utakmica i povjerenje dobrog dijela navijaca dok je naucio te neke stvari, sad to polako valja vracati. Sinoc mi se nije svidjela "politicka" izmjena i uvodjenje Maletica, nije on lose odigrao , ali me niko ne moze ubijediti da na onoj poziciji Stilic ili cak Jahic ne bi bolje odigrali i da nisu bolji igraci, i takodjer pod hitno mora rijesiti pitanje Jahica i Nadarevica jer su potrebni reprezentaciji, Mravac bolje od onog sinoc ne moze, i problem je sto nema konstantnost. Momak daje sve od sebe ali nije on klasa za ovog nivoa, takodjer ostaje nam svima da se nadamo da ce se i stvar sa Begovicem rijesiti kako treba jer se vidjelo da i Keno vise ne moze na pravi nacin da reaguje. Imamo mozda najbolju generaciju ikada, pokriveni smo na skoro svim pozicijama, i selektro nam je naucio na svojim greskama i prestao da eksperimentise, jos da se rijese ove situacije i moglo bi nesto biti od nas. Naravno ako nas ne suspenduju....
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nije to nikakva politicka izmjena vec cisto takticka. Maletic je brz igrac htio je od njega dobiti ono sto ima od Lulica na drugoj strani. Takvo nesto mu nikad ne bi mogli dati Stilic ili Jahic na tom planu sto se tice brzine. Kamo srece da smo imali jos i desno "Lulica"......ultrasstyle_tz je napisao/la:napreduje Pape hehe , tesko i polako uci ali eto ipak uci, naucio je da ne mozemo igrati preko krila jer nemamo krila, naucio je da je Vedo napadac . Izgubio je par utakmica i povjerenje dobrog dijela navijaca dok je naucio te neke stvari, sad to polako valja vracati. Sinoc mi se nije svidjela "politicka" izmjena i uvodjenje Maletica, nije on lose odigrao , ali me niko ne moze ubijediti da na onoj poziciji Stilic ili cak Jahic ne bi bolje odigrali i da nisu bolji igraci, i takodjer pod hitno mora rijesiti pitanje Jahica i Nadarevica jer su potrebni reprezentaciji, Mravac bolje od onog sinoc ne moze, i problem je sto nema konstantnost. Momak daje sve od sebe ali nije on klasa za ovog nivoa, takodjer ostaje nam svima da se nadamo da ce se i stvar sa Begovicem rijesiti kako treba jer se vidjelo da i Keno vise ne moze na pravi nacin da reaguje. Imamo mozda najbolju generaciju ikada, pokriveni smo na skoro svim pozicijama, i selektro nam je naucio na svojim greskama i prestao da eksperimentise, jos da se rijese ove situacije i moglo bi nesto biti od nas. Naravno ako nas ne suspenduju....
da ikako mogu,progut´o bih u sebe one ruzne rijeci prema nasem selektoru. on je probudio u nasim igracima nesto sto do sada niko nije uspio, probudio im je inat !!! svi znamo da su bosanci najbolji kad igraju iz inata. s toga, izvinjavam se papetu i njegovim simpatizerima, od subote je dobio jos jednog simpatizera 
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
padobranac1978
- Kontakt:
nisi jedini,mnogi ce promijeniti misljenjeDushi_Rob je napisao/la:da ikako mogu,progut´o bih u sebe one ruzne rijeci prema nasem selektoru. on je probudio u nasim igracima nesto sto do sada niko nije uspio, probudio im je inat !!! svi znamo da su bosanci najbolji kad igraju iz inata. s toga, izvinjavam se papetu i njegovim simpatizerima, od subote je dobio jos jednog simpatizera
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ljudski je priznati greskuDushi_Rob je napisao/la:da ikako mogu,progut´o bih u sebe one ruzne rijeci prema nasem selektoru. on je probudio u nasim igracima nesto sto do sada niko nije uspio, probudio im je inat !!! svi znamo da su bosanci najbolji kad igraju iz inata. s toga, izvinjavam se papetu i njegovim simpatizerima, od subote je dobio jos jednog simpatizera
Pape je svim srcem uz ekipu i sve da i ne uspije, ako ce ga neko kritikovati onda to treba na kulturan i lijep nacin.
[youtube][/youtube]
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Plus sto je Maletic miljama bolji od recimo Stilica u defanzivnim zadacima.Vidjelo se sinoc kako je Rahimicevim stilom presjekao moguci vrlo opasan kontranapad Rumuna.
Mjenjati onako sigurnog Rahimica za Besica u slucaju greske ovi kriticari bi glavu skinuli Papetu.
Sto se tice Begovica on je navikao na predobru odbranu i mesare Stokea.Kod nas toga nema,tako da bi tu bilo jos vise gresaka nego sto i Kenan pravi.Najbolje je to sad ne isprobavati,Jer bi nas isuvise kostalo.
jahic je jos rovit i tip vise od mjesec dana nije igrao,u cemu je fora.kad ga neko ovakvog poziva.
U vezi Papeta on ''uci'' i sebe a bogami i druge.Da li kriticari uce ili su naucili.Pokazat ce vrijeme.
Mjenjati onako sigurnog Rahimica za Besica u slucaju greske ovi kriticari bi glavu skinuli Papetu.
Sto se tice Begovica on je navikao na predobru odbranu i mesare Stokea.Kod nas toga nema,tako da bi tu bilo jos vise gresaka nego sto i Kenan pravi.Najbolje je to sad ne isprobavati,Jer bi nas isuvise kostalo.
jahic je jos rovit i tip vise od mjesec dana nije igrao,u cemu je fora.kad ga neko ovakvog poziva.
U vezi Papeta on ''uci'' i sebe a bogami i druge.Da li kriticari uce ili su naucili.Pokazat ce vrijeme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Samo nekoliko mogucih formacija za buducnost. Zato Besica tu u prvih 11, inace Rahimica koji se jos uvjek itekako dobro drzi. Isto Begovic ako prestane sr**i, ako ne onda Hasagica dalje. Njega stavljam da apostrofiram, da nasi igraci ne igraju vise uopste u nekim losim ligama. Seju mozemo na ljevog beka, jer je tu jaci od Lulica, a njih dvojica se mogu mijenjati. Isto Sejo moze na ljevog veznog ili defenzivnog veznog. Ibricic isto moze igrati centralno. Gospodin X moze biti Mravac, Pandza ili Cocalica isprobati. Jahic je jos tu. Ili kad Hajrovic zaigra za Arsenal (ponovo opcija u malo daljoj buducnosti). Formacija broj 2 u redu bi se ponudila, kad bi nasli "pravog" lijevog beka. Onda bi Sejo otisao na sredinu, a Lulic naprijed. A bogami to i nemora jer Medunjanin veoma jako i sigurno tamo kontrolise sredinu. Dakle imamo mnogo mogucnosti, pa na nekim pozicijama i mali "luksuz" i to zahvaljujuci Papetovom dovodjenju novih igraca.
Moze se mnogo ovakvkih formacija sloziti, sa jednim ili dva napadaca, ali sve zajedno se vidi koliko je to jaka reprezentacija iz vecinski jakih ekipa i dobrih liga. I sa jednim stvarno, stvarno mocnim veznim redom i napadom, koji svakome moze da uvali gol. Koliko je taj vezni red snazan i moze da kontrolise teren se jucer pokazalo, a i protiv Slovacke, sa Mexikom Miske nije bio u svojoj formi, ali smo se 50:50 nosili. Nismo Spanija, ali ovo je jedna veoma respektabilna repka.
-----------------Begovic------------------
---Mujdza-----X----Spahic----Salihovic-
------------------Besic--------------------
---Pjanic------Misimovic------Lulic-----
-----------Ibisevic----Dzeko--------------
-----------------Begovic-----------------
---Mujdza----X------Spahic-------?-----
------------Besic-----Salihovic----------
---Pjanic-----Misimovic------Lulic-----
-------------------Dzeko-----------------
------------Besic-----Medunjanin--------
---Pjanic-----Misimovic------Lulic------
-------------------Dzeko------------------
-----------------Begovic-------------------
---Mujdza-----X----Spahic----Salihovic--
-------------Besic-----Ibricic--------------
---Pjanic-----Misimovic------Lulic-------
-------------------Dzeko-------------------
itd. itd....
Moze se mnogo ovakvkih formacija sloziti, sa jednim ili dva napadaca, ali sve zajedno se vidi koliko je to jaka reprezentacija iz vecinski jakih ekipa i dobrih liga. I sa jednim stvarno, stvarno mocnim veznim redom i napadom, koji svakome moze da uvali gol. Koliko je taj vezni red snazan i moze da kontrolise teren se jucer pokazalo, a i protiv Slovacke, sa Mexikom Miske nije bio u svojoj formi, ali smo se 50:50 nosili. Nismo Spanija, ali ovo je jedna veoma respektabilna repka.
------------------Besic--------------------
---Pjanic------Misimovic------Lulic-----
-----------Ibisevic----Dzeko--------------
-----------------Begovic-----------------
---Mujdza----X------Spahic-------?-----
------------Besic-----Salihovic----------
---Pjanic-----Misimovic------Lulic-----
-------------------Dzeko-----------------
------------Besic-----Medunjanin--------
---Pjanic-----Misimovic------Lulic------
-------------------Dzeko------------------
-----------------Begovic-------------------
---Mujdza-----X----Spahic----Salihovic--
-------------Besic-----Ibricic--------------
---Pjanic-----Misimovic------Lulic-------
-------------------Dzeko-------------------
itd. itd....
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:napreduje Pape hehe , tesko i polako uci ali eto ipak uci, naucio je da ne mozemo igrati preko krila jer nemamo krila, naucio je da je Vedo napadac .
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.