HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ja stvarno ne znam gjde su nestale kazne tipa da se uopste ne moze igrati na stadionu pod bijelim brijegom nego da morate igrat 60 KM udaljeno od mostara, samo takve kazne mogu opametiti likove poput vas i ovih kosmopolitskih banjalucana
Svi se urotili protiv FK Sarajevo
Svi se urotili protiv HŠK Zrinjski
Klubovi su smješni jer pravdaju svoje neuspjehe na neke urote.
Svi se urotili protiv HŠK Zrinjski
Klubovi su smješni jer pravdaju svoje neuspjehe na neke urote.
Nema tu nista - dublje/plice. Sve je to kucni odgoj. U stadionu i van njega. Sve je to samo nepotrebna i neshvatljiva mrznja.195 je napisao/la:djeco moja ne budite naivni , uprave zrinjskog i veleza su u odnosima o kojima mi detalje i ne znamo, a vi se palite gonjajte, lozite...
sad u nedelju dobiva zrinjski , u kupu prolazi velez !
prekid utakimice![]()
razmislite malo o svemu , ne treba valjda sve nacrtat
da je nekom bilo do sranja napao bi ra koji je prolazio kroz centar mostara a ne ovako ...
sve je to puno dublje , ali raja se lože i lože
pozz iz Ze..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RK Gradacac
- Kontakt:
Realna kazna, svaka cast disciplinskoj komisiji
Ovo treba da bude samo pocetak, sljedece ispade bilo kojeg kluba treba jos zesce kazniti...

Ovo treba da bude samo pocetak, sljedece ispade bilo kojeg kluba treba jos zesce kazniti...
010 ISN'T JUST A CODE
sta kaze pehar, stvarno mi je za, posle je.... nema kajanja
NE BRANIM GA!!
al ovo nije njegov profil vec obicna grupa koju svako od nas moze napraviti za bilo koga..
nije budala da ovo pise sta vam je...sebi karijeru da unsiti ..nije lud...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da nam je savez kako treba dobio bi dozivotnu zabranu igranja fudbala. Sto je i zasluzio.mma_hz je napisao/la:NE BRANIM GA!!
al ovo nije njegov profil vec obicna grupa koju svako od nas moze napraviti za bilo koga..
nije budala da ovo pise sta vam je...sebi karijeru da unsiti ..nije lud...![]()
Oj Avaza, majko moja. Pa, ovi iz Hercegovine su u pravu kad se žale na (ne)pristranost medija, sve je to isto, "njihovi", "naši", ne zna se ko je gori.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
Njegovo puno pravo. Navijaci tu nebi trebali da budu, i oni su ti koji su krenuli na igrace Veleza.Neki cak i sa nozevima.Da se sastalo 20 igraca Veleza i da su sutali jednog huligana 10 minuta na podu niko nista im nebi imao pravo prigovorit.Bliss je napisao/la:Da utvrdimo gradivo sto se Rovcanina tice.
[youtube][/youtube]
Nije mi samo jasno zasto se nisu udruzili igraci Veleza i pred svlacionicom (kad je bilo evidentno da huligani nece dalje ici) fatali jednog po jednog huligana i sutali dok im sve kosti ne polome...

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mene fascinira to kako je lahko u danasnje vrijeme, pomocu ovih drustvenih mreza dospjet u medije. Svaka budala koja napravi lazni profil i napise neku glupost zavrsi u novinama, a sto je najgore ljudi povjeruju u te gluposti. Ne branim ovog morona iz Zrinjskog, slazem se da ga treba zauvjek protjerat iz sporta, ne samo iz repke, ali je opet toliko ocito da to gore nije on napisao.
-
- Kontakt:
kako mile misli doci u vrapcice?
Evo ja sam velezovac. Ali ovaj Avaz je toliko neprofesionalan potez uradio ako ne kontaju sta je grupa a sta je profil.
Ovo uopšte nije profil Mile Pehara nego grupa koju je neko od ultrasa otvorio (mada postoji sansa od 1% da je Mile uistinu pokretac grupe).
Sramotan potez Avaza. Samo da je neku bombasticnu vijest izbaciti. Ovo je toliko lazan medijski potez kao i izjednacavanje Rovcanica sa Peharom. Nije potrebno dodatno ulijevati ulje na vatru.
Ovo uopšte nije profil Mile Pehara nego grupa koju je neko od ultrasa otvorio (mada postoji sansa od 1% da je Mile uistinu pokretac grupe).
Sramotan potez Avaza. Samo da je neku bombasticnu vijest izbaciti. Ovo je toliko lazan medijski potez kao i izjednacavanje Rovcanica sa Peharom. Nije potrebno dodatno ulijevati ulje na vatru.
PrerusenVELEZDOGROBA je napisao/la:kako mile misli doci u vrapcice?

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- DULE PACOV
- Kontakt:
Marka za Havaz
je marka protiv BiH..

Analic je napisao/la:Evo ja sam velezovac. Ali ovaj Avaz je toliko neprofesionalan potez uradio ako ne kontaju sta je grupa a sta je profil.
I ja mislim da je ovo laz. Avaz mi se poceo muciti i vec odavno nije zdrava novina, Onog Mileta budaletinu ne branim, ali svak moze da napise ovo sto je napisano. pozz
p.s. DULE PACOV - H je nase Bosansko slovo - neki bi da ga nema al haman da ce ostat i dalje....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta ti nije jasno jarane?NeToBoLa je napisao/la:Jao moćnih novina.![]()
![]()
zao mi je jaro, ali ova grupa je i ranije postojalamma_hz je napisao/la:NE BRANIM GA!!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ionako je to vec uradio.Zigosan za sva vremena.mma_hz je napisao/la:NE BRANIM GA!!
Ti fudbaleri isti kruh zaradjuju i sad da ti neko i pomisli da to ucini a kamoli da i bas namjeri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jeste i nakaradni, XDULE PACOV je napisao/la:Marka za Havazje marka protiv BiH..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.