pinoglavi je napisao/la:ASD je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Argumenti za Messija blizu onih ''ali Barca je imala veci posjed lopte''
Argentina bez Mesija 1 pobjeda od 8 tekmi, sa Mesijem 5 pobjeda od 6 tekmi.
Portugal bez Ronalda dobi finale Lige Prvaka.
Ronaldo je vrhunski igrac ali obican smrtnik, drugi je fudbalski Bog koji se moze samo s Maradonom porediti, ostalo nije dovoljno genijalno da bi samo gonilo ekipu.
Djecija su to prepucavanja, meni je najsmjesniji let3 koji se ukljuci u svaku ovu raspravu pokusavajuci da dokaze nesto tako sto ce na forumu napisati da Ronaldo ne moze u istu receincu sa Leom. Obojica imaju strasne statistike i uspjehe, Messi ima nesto sto nema ni Ronaldo ni niko drugi na svijetu, nit je ko kada imao, takodjer Ronaldo ima nesto sto nema ni Messi ni niko drugi na svijetu, nit je ko kada imao. Neko je fan magije i poteza a neko konkretnosti i finisa. Meni je npr Ronaldinho ispred obojice, samo sto nije dugo trajao. A ti tvoji pokusaji dokazivanja necega tako sto pises kao da Messi igra u reprezentaciji Luksemburga a ne u **** Argentini, i sto pises kao da je Ronaldo osvojio EP sa reprezentacijom poput Spanije u prajmu a ne sa prosjecnim Portugalom, su jednako smijesni kao i djecija prepucavanja.
Prosjecan Portugal dobi finale bez Ronalda, a vec sam 5 puta napisao kakvu statistiku ima Argentina bez Mesija?
Ja ne volim poteze, ja volim dribling, kada imas igraca ispred sebe da ga ostavis iza sebe, to moraju imati najbolji na Svijetu, svaka cast Ronaldu, odlican je finiser, golove nije lako zabijati, to mora prinati i svaki fan Mesija jerzahvaljujuci jednom sto masa ne,a zicere nema titulu s repkom, ali bi Ronalda volio vidjeti sta ce uradii u situaciji kada primi loptu na 40-50 metara do gola, a nema kome dodati.