FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 09 maj 2010, 00:25

-Paja je napisao/la:Ne, Barcelona smrdi!
dobro
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 maj 2010, 00:25

Zatvoreni aerodromi tako da se sampioni vracaju kuci s vlakom/vozom kak hocete :)
zatvoreni zbog one vulkanske prasine -.- 5h 30minuta ce trajati put

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 maj 2010, 00:27

Da,evo i ja procitah sad.Ma nema veze,taman nek slave u vozu :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 maj 2010, 00:28

al glavni su mi veceras njegovi komentari bili
''barca mora da progrmi sevilju'' i
''da li ce barca veceras progrmiti gostovanje kod sevilje''
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 maj 2010, 00:30

T-MAC je napisao/la:al glavni su mi veceras njegovi komentari bili
''barca mora da progrmi sevilju'' i
''da li ce barca veceras progrmiti gostovanje kod sevilje''
haha :D dal ce se dešiti da barca progrmi sevilju '.'

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 maj 2010, 00:37

Trio buducnosti ako Bog da !

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 maj 2010, 00:39

moustapha je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Kako mi se svidja ovaj napad Messi-Bojan-Pedro.Sve metar i zilet ali lete po terenu,ubijaju.Ovaj Bojan,u njega polazem velike nade,momak vec sad dere guzove,a nema jos ni 20 godina.Samo neka ostane u Barci i nastavi raditi kao sto je i dosad,da bude 9-tka Barce ako Bog da.
Meni se vise svidja kako igra Pedro. Iz utakmice u utakmicu me odusevljava. Iako veceras nije imao konkretan ucinak, ipak je odigrao za deset. Mogo bi postati veliki igrac, ako u Barci odluce nastaviti gurati domaci proizvod. Mislim da bi bila greska da dovedu nekog igraca sa strane koji bi Pedra izgurao na klupu.
kako nije imo konkretan cinak, dao je go :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 maj 2010, 00:40

@EdinTM87
Ipak sam se u tom prevario. Ne mrzim nikog vise od Sarajva :D

to se kod nas u Zenici kaze - nije gofno vec se pas posro...

koga sad vise nevolis :D
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 09 maj 2010, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 maj 2010, 00:42

Wolverine je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
kako nije imo konkretan cinak, dao je go :D
Eh, vidis to mi je promaklo. Medjutim, to samo potvrdjuje da je bio dobar. :D
#divovi

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 maj 2010, 00:45

@Furymaker
....I da jos da pitam , Jel jos koga zivcirao onaj Madridista na Hayatu ?!!!?[/quote]

ja zbog tih kretena i gledam utakmice na satelitu. Kako ljudi voze na Real - Boze sacuvaj :roll:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2010, 00:53

Kao sto je prosle godine Pique niotkuda dosao i izrastao u svjetsku klasu, tako je to uradio i Pedro ove sezone, a i Sergio je tu negdje, koliko god izgledalo da je slab, ipak nije i on ce vjerovatno ostatak karijere provest u Barci i biti bitna karika, isto kao i Bojan. I poed svega toga, ja opet mislim da bi morali dovesti Vilju i Fabregasa, ako zelimo biti i dalje najbolji i harati na svim frontovima. Imaju Pedro, Bojan i Sergio jos puno toga da nauce i bolje da se to radi polako i neoptereceno, za neke dvije godine ponavljam taman ce biti i glavni igraci. Ja ocekujem da ce i Ibro sledece sezone biti masina, kad se potpuno uklopi. Ove sezone nije prosao pripreme nikako s Barcom zbog povrede, i to ga je mislim najvise uhakalo, a bio je dosta i povrijedjen i nspreman 100 posto, tako da ga ne treba kritikovati. Isto tako, veliko pojacanje, mozda i najvece, sljedece sezone bi trebao biti i zdravi Iniesta, skoro smo zaboravili da nas ponajbitniji igrac nije igrao veci dio sezone kad je bilo najbitnije.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 maj 2010, 00:58

Mislio sam da cu bar jos jednom vidjeti Iniestu kako igra za Barcu,ali izgleda da cu morati sacekati sljedecu sezonu za to.I upravu si Romario,pa cak i bez Inieste,toliko smo dominantni u sredini bili,nevjerovatno.Naravno,sve skoro sve zasluge idu Xaviju,sam drzi citavu sredinu Barce,a i on igra sa povredom ove dvije utakmice.Ne osporavam kvalitet Keite,Tourea,Busquetsa,sve su to dobri igraci,ali ne mogu oni poslati tu loptu prema napadacima kao Xavi.

Blaugrana

Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 maj 2010, 01:01

nidjo_barca je napisao/la:Mislio sam da cu bar jos jednom vidjeti Iniestu kako igra za Barcu,ali izgleda da cu morati sacekati sljedecu sezonu za to.I upravu si Romario,pa cak i bez Inieste,toliko smo dominantni u sredini bili,nevjerovatno.Naravno,sve skoro sve zasluge idu Xaviju,sam drzi citavu sredinu Barce,a i on igra sa povredom ove dvije utakmice.Ne osporavam kvalitet Keite,Tourea,Busquetsa,sve su to dobri igraci,ali ne mogu oni poslati tu loptu prema napadacima kao Xavi.
Pa zato i treba dovesti Fabregasa...Keita,Toure i Busquets ne znaju plasirati asistencije kao Xavi, ali šta kad on ne igra ili ako bude ozlijeđen?? Xavi drži sredinu terena i razigrava ekipu,ali igra se uvijek na 3 fronta , umor i ozljede se neminovne tokom sezone.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 maj 2010, 01:07

Pa ne znaju oni,ali zato zna Iniesta :D

Ma upravo se kanim to napisati,treba dovesti tog Fabregasa,nece ni Xavi jos 20 godina igrati.Treba nam taj veznjak.Ali vidjecemo sta se sprema u Barci ovog ljeta,bice neki veliki transfer sigurno,dolazi i novi predsjednik...

Blaugrana

Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 maj 2010, 09:56

dovesti fabregasa - za vilju neznam
jer i ova linija je prejaka - covjek nezna gdje da stavi i fabregasa, osim na klupu za zamjenu :)

piqe-xavi-iniesta-mesi

linija od gola do gola (horizontalno)

meni je veci problem sto nemogu skontat gdje mi to grijesimo pa dobijamo izuzetno brzo golove.
Puyol je odlican u odbrani, ali je precesto nekako smusen i kratak. On kad pogrijesi mi primimo gol. E sad sta s tim kako to zakrpit i slicne greske u odbrani mene vise brinu nego taj napad. Tamo smo jajjaci na svijetu pa me puno i ne interesuje. :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 maj 2010, 10:26

Čestitam na pobjedi,a i vjerovatno na naslovu.Onaj promašaj Bojana vas je mogao koštati titule. :|
Messi strašan gol.
FK Pjetlovi

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 09 maj 2010, 10:44

bparena je napisao/la:dovesti fabregasa - za vilju neznam
jer i ova linija je prejaka - covjek nezna gdje da stavi i fabregasa, osim na klupu za zamjenu :)

piqe-xavi-iniesta-mesi

meni je veci problem sto nemogu skontat gdje mi to grijesimo pa dobijamo izuzetno brzo golove.
Puyol je odlican u odbrani, ali je precesto nekako smusen i kratak. On kad pogrijesi mi primimo gol. E sad sta s tim kako to zakrpit i slicne greske u odbrani mene vise brinu nego taj napad. Tamo smo jajjaci na svijetu pa me puno i ne interesuje. :D

Pique po tvom igra veznjaka i to na lijevom krilu??? Jao care, pa koju ti barcu gledaš????????
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2010, 10:45

Pedro igracina samo cu dodati 8-) sretno barci veceras u kosarci :P
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 maj 2010, 11:03

mahalas je napisao/la:
bparena je napisao/la:dovesti fabregasa - za vilju neznam

piqe-xavi-iniesta-mesi

Pique po tvom igra veznjaka i to na lijevom krilu??? Jao care, pa koju ti barcu gledaš????????
nisi shvatio al nema veze :D

gol

Pique

Xavi

Iniesta

Messi

gol

:lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2010, 11:05

Realno gledajuci, ne moramo mi nikoga dovoditi, i opet cemo biti glavni favoriti u svim takmicenjima. Ali, povrede i izostanci su sastavni dio fudbala, zato se mora imati siroki igracki kadar. Pored toga, igra se i dosta utakmica, treneri moraju taktizirati, Pep je to odlicno radio ove sezone. Recimo Messi, eto dao je toliko golova, a veliki broj utakmica je odigrao s pola snage i to mi se kod njega najvise i svidja, ne samo sto je najbolji igrac svijeta, nego je i vrlo mudar, ne trosi se nepotrebno. Tu se razlikuje od Ronalda recimo koji u svakoj utakmici zeli nabijati protivnike za svoju statistiku, zato ga i udaraju toliko i brzo se trosi, a Messi je citavu sezonu izgurao bez ikakvih povreda skoro.

Poslije svega sto smo vidjeli ove sezone, ja sam sad siguran da bi nam Vilja bio najjace pojacanje. Mozda je Ribbery i kvalitetniji igrac, ali ja kontam da nam treba taj Vilja vise, on je taj hladnokrvni realizator koji ce vecinu prilika pretvoriti u gol. Mi igramo s tri napadaca uvijek, za te tri pozicije nam treba najmanje 5 dobrih igraca. Messi, Ibra Vilja, Pedro i Bojan, to izgleda sjajno, a za svakoga od njih ce biti dosta mjesta za igrati, Pep ce to uvijek rotirati i uvijek cemo imati odmorne, svjeze i kvalitetne igrace. Puno je tu mogucnosti kombinatorike: Mesi - Ibra - Vilja, Mesi - Vilja - Pedro, Pedro - Ibra - Vilja, Mesi - Bojan - Pedro. Treba nam to ako mislimo ici opet sledece godine na sve titule, Pedro i Bojan bi tu opet odigrali dosta utakmica, pogotovo protiv slabijih protivnika u ligi, i tako ce imati dosta prostora za dalji razvoj i da postanu nasi glavni igraci za neke dvije godine taman kad Ibra i Vilja udju u tridesete.

Sto se tice sredine terena, tu je lijek za sve probleme Fabregas, svi to vec znamo samo je pitanje jos uvijek veliko hoce li ili nece doci ovog ljeta. Ja se nadam da ce to biti zadnji posao velikog Laporte. Jedini hendikep koji cemo imati jeste upravo odlazak Laporte, genijalnog predsjednika kakav tesko moze da se ponovi. On je po meni najzasluzniji covjek za sve ove uspjehe koje smo imali u zadnjih 5 godina.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.