FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A de mi recite, ko vas "handri" za išta što ovdje pišete ? 

- bistrikboy
- Kontakt:
E to nam jos fali da sa anam onima proslavljamo,sta vam je ba...
SVI SMO MI JOSKO DOMOROCKI!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Onda se saberite i otjerajte Žuju, inače ćemo igrat sa Fenerom, al na jeziku...bistrikboy je napisao/la:E to nam jos fali da sa anam onima proslavljamo,sta vam je ba...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Nastavite onda proslavljati s braćom i ne zalite se kad vam se poseru na proslavubistrikboy je napisao/la:E to nam jos fali da sa anam onima proslavljamo,sta vam je ba...
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
odmah prpa,inace se nebi javljaoTHC je napisao/la:A de mi recite, ko vas "handri" za išta što ovdje pišete ?

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
eto necemo zajedno proslavljati,al nebi se trebali ni tuci i klati..i bolje je izgraditi bolje odnose izmedzu ove dvije grupe i odigrati extra tekmu punu pozitivnog naboja...nego igrati sa ovim divljacima koji su u stanju da izbodu cetrnaestogodisnje djete koje postavlja koreo..il se mozda varambistrikboy je napisao/la:E to nam jos fali da sa anam onima proslavljamo,sta vam je ba...

al kad se prisjetim tvojih nekadasnjih postova i davanju podrske odredzenim osobama,nista me nebi cudilo.

FK SARAJEVO.
- bistrikboy
- Kontakt:
to vec ima smisla!mma_hz je napisao/la:eto necemo zajedno proslavljati,al nebi se trebali ni tuci i klati..i bolje je izgraditi bolje odnose izmedzu ove dvije grupe i odigrati extra tekmu punu pozitivnog naboja...nego igrati sa ovim divljacima koji su u stanju da izbodu cetrnaestogodisnje djete koje postavlja koreo..il se mozda varambistrikboy je napisao/la:E to nam jos fali da sa anam onima proslavljamo,sta vam je ba...
SVI SMO MI JOSKO DOMOROCKI!![]()
al kad se prisjetim tvojih nekadasnjih postova i davanju podrske odredzenim osobama,nista me nebi cudilo.![]()
kojim osobama?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
greska ,nisam na tebe mislio..bistrikboy je napisao/la:to vec ima smisla!mma_hz je napisao/la:eto necemo zajedno proslavljati,al nebi se trebali ni tuci i klati..i bolje je izgraditi bolje odnose izmedzu ove dvije grupe i odigrati extra tekmu punu pozitivnog naboja...nego igrati sa ovim divljacima koji su u stanju da izbodu cetrnaestogodisnje djete koje postavlja koreo..il se mozda varambistrikboy je napisao/la:E to nam jos fali da sa anam onima proslavljamo,sta vam je ba...
SVI SMO MI JOSKO DOMOROCKI!![]()
al kad se prisjetim tvojih nekadasnjih postova i davanju podrske odredzenim osobama,nista me nebi cudilo.![]()
kojim osobama?

FK SARAJEVO.
Sole je napisao/la:
edinedin je napisao/la:
POD HITNO organizovati proslavu rođendana tekmom sa FK SARAJEVO i to 25. Novembra za DAN DRŽAVNOSTI naše JEDNE JEDINE , pa da vide levati iz hercegovine i ostali kako se slavi............
Ovo bi bilo odlicno, i nama ce sad rodjendan, mislim da bi to bio pravi spektakl
Allahu dragi hvala ti da ovo procitah,nista ljepse mi se nije moglo desiti jutros i poboljsati mi ovaj kisni dan.
Jedna jedina DRZAVA,jedan jedini GRAD ista raja i dva najveca BH-a kluba to se nicim nemoze platiti.Podrsku za ovu dace svi normali u ovome gradu a takvi su u ogromnoj vecini.Allahu hvala ti jos jednom
edinedin je napisao/la:
POD HITNO organizovati proslavu rođendana tekmom sa FK SARAJEVO i to 25. Novembra za DAN DRŽAVNOSTI naše JEDNE JEDINE , pa da vide levati iz hercegovine i ostali kako se slavi............
Ovo bi bilo odlicno, i nama ce sad rodjendan, mislim da bi to bio pravi spektakl
Allahu dragi hvala ti da ovo procitah,nista ljepse mi se nije moglo desiti jutros i poboljsati mi ovaj kisni dan.
Jedna jedina DRZAVA,jedan jedini GRAD ista raja i dva najveca BH-a kluba to se nicim nemoze platiti.Podrsku za ovu dace svi normali u ovome gradu a takvi su u ogromnoj vecini.Allahu hvala ti jos jednom
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
RAJA CITAM EVO AVAZ KRETENI DONIJELI ODLUKU DA GOSTUJUCI NAVIJACI DO PROLJECA NEMOGU DOLAZATI TO SE ODNOSI I NA GRADSKE DERBIJE U MOSTARU I SARAJEVO.J...S PRVENSTVO NE TREBAGA NI IGRATI TREBAMO SE SOLIDARISATI I DA NIKO NE DOLAZI NA DERBI,KAKAV JE DERBI BEZ MANIJAKA I HORDI ZA MENE NIKAKAV.ZAR MI I KOMSIJE MORAMA ISPASTATI ZBOG IMBECILA,PRIMITIVACA I FASISTA IZ RS-A I HZHB.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
biće dozvoljeno navijačima fk sarajevo da dođu na derbidino lj je napisao/la:RAJA CITAM EVO AVAZ KRETENI DONIJELI ODLUKU DA GOSTUJUCI NAVIJACI DO PROLJECA NEMOGU DOLAZATI TO SE ODNOSI I NA GRADSKE DERBIJE U MOSTARU I SARAJEVO.J...S PRVENSTVO NE TREBAGA NI IGRATI TREBAMO SE SOLIDARISATI I DA NIKO NE DOLAZI NA DERBI,KAKAV JE DERBI BEZ MANIJAKA I HORDI ZA MENE NIKAKAV.ZAR MI I KOMSIJE MORAMA ISPASTATI ZBOG IMBECILA,PRIMITIVACA I FASISTA IZ RS-A I HZHB.

DRUG NEBI TI PUNCA
Dobra ideja itekako. Napraviti dernek i igrati za raju. Ko zijani bice pilane i svima super do iduce prilike. To su bili nasi derbiji. Ovdje je dodatni bonus i malo proslave nakon tekme a nije to nikakvo lizanje. Svi smo mi raja iz istog grada i cak ima familija sa navijacima za obje strane.
HZHB ne postoji ima vise od 15 godina....nemoj im podizati rep bezveze......sto se tice odluke, ovako na prvu sam za nju, malo ce se smiriti strasti, jer bi ovo sto se desilo u SA sigurno podiglo prasinu i napravilo sranje vec na narednoj utakmici Zelje u Capljini, Metkovic je 15 minuta od Capljine.......dino lj je napisao/la:RAJA CITAM EVO AVAZ KRETENI DONIJELI ODLUKU DA GOSTUJUCI NAVIJACI DO PROLJECA NEMOGU DOLAZATI TO SE ODNOSI I NA GRADSKE DERBIJE U MOSTARU I SARAJEVO.J...S PRVENSTVO NE TREBAGA NI IGRATI TREBAMO SE SOLIDARISATI I DA NIKO NE DOLAZI NA DERBI,KAKAV JE DERBI BEZ MANIJAKA I HORDI ZA MENE NIKAKAV.ZAR MI I KOMSIJE MORAMA ISPASTATI ZBOG IMBECILA,PRIMITIVACA I FASISTA IZ RS-A I HZHB.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
@ bagrcavi
Nece jarane pise da nema popustanja nikome.
@ sekula
Ma ne podizem im rep i znam da ne postoji mislio sam to onako figurativno jer oni to i rade u ime toga.
Nece jarane pise da nema popustanja nikome.
@ sekula
Ma ne podizem im rep i znam da ne postoji mislio sam to onako figurativno jer oni to i rade u ime toga.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sto se tice proslave ja bi volio da bude zajednicka sa reprezentacijom,klepimo Francuze slavi se plasman na Euro,mi slavimo 90-ti rodjendan komsije 65-ti i onda 25 Novembra na dan drzavnosti kombinovani tim Zelje i Sarajeva odigra za reprezentacijom utakmicu i neka dusmani crknu,i brate ako im se ne zivi ovdje neka zovnu one sa Discoverija sto prenose kuce,kucu na kamion pa pravo Srbija ili Hrvatska a zemlju Bosansku mudo moje ce ponijeti.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- bistrikboy
- Kontakt:
i da nam Dino zapjeva "ne bi sjala ovako jako",uozbiljite se sta vam je 

Odluka komisije je krajnje glupa. Cuj bez gostujucih navijaca, a gradski derbi. Cirkus liga. Ispastaju timovi i obicni navijaci klubova, koje zanima samo njihov klub i nikakve ostale gluposti koje se desavaju ovih dana.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
-
- Kontakt:
ni zadnji derbi na grbavici nisu prisustvovali navijaci sarajeva zbog drasticnog smanjivanja prostora na sjeveru za gostujuce a ne vjerujem da ce uprava zelje promjeniti stavove(tzv. khaj phice) tako da se moze pretpostaviti sta ce biti bez obzira na odluku komiteta o zabrani gostovanjaIgorBL je napisao/la:Odluka komisije je krajnje glupa. Cuj bez gostujucih navijaca, a gradski derbi. Cirkus liga. Ispastaju timovi i obicni navijaci klubova, koje zanima samo njihov klub i nikakve ostale gluposti koje se desavaju ovih dana.
Disciplinska komisija nogometnog saveza razmišlja o sankcijama za Željezničar zbog dešavanja u srijedu.Po meni čista nebuloza.Da klub bude kažljen zbog prijateljskog meča koji nije uopšte u ingerenciji saveza.Da ne spominjem da se gro nereda desio nekoliko stotina metara van stadiona.Ako Željo dobije MARKU kazne, za mene bi to bio skandal. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:E to nam jos fali da sa anam onima proslavljamo,sta vam je ba...
Ma ideja je na nivou one o otvaranju zajednickog fan shopa !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 105 gostiju.