FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fcz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fcz » 07 okt 2011, 23:47

Eh, kad bi se to moglo ostvariti, da se vrati stari dobri duh derbija...
"Pilanje" prije i poslije utakmice, ali opet svi zajedno na pivi.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 okt 2011, 23:47

xcoberx je napisao/la:
nidi je napisao/la:nisu to gostujuči navijači to su naša raja sa posla,škole,mahale itd,čak bi se navijači trebali dogovoriti da zajedno krenu npr.ispred skenderije do stadiona pa svako na svoju tribinu,pitari u zdenku mi na jug. :lol: :lol:
najjace bi bilo to da zajedno krenu na tekmu, ovaj grad to zasluzuje...
mogu i ona dvojica iz olimpika,šala

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 okt 2011, 23:49

xcoberx je napisao/la:
nidi je napisao/la:nisu to gostujuči navijači to su naša raja sa posla,škole,mahale itd,čak bi se navijači trebali dogovoriti da zajedno krenu npr.ispred skenderije do stadiona pa svako na svoju tribinu,pitari u zdenku mi na jug. :lol: :lol:
najjace bi bilo to da zajedno krenu na tekmu, ovaj grad to zasluzuje...
ehh kad bi moglo heheh ljepota...a valjda ce se i to nekada dozivjeti heheh
i molim vas ne osvrcite se na ove koji ce sa obje strane uskoro pristici sa vrijedzanjima i provokacijama ,to su jednoStavno GLUPANI.. :!: :!:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 okt 2011, 23:53

ja mislim da bih ovi majmuni što režiraju ova sranja muda svoja pojela, ne znamšto to ne bih mogli organizovati ja ću svako sa sa nekim pitarima poslije tekme popiti kafu ako dobijemo ako ne bježi kući :lol:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 okt 2011, 23:54

Bilo bi sjajno kad bi navijači Želje i Sarajeva poslali jednu drugačiju poruku od ovih koje smo gledali u BL,MO,SA. To bi pomoglo svima, nogometu, komitetu pa i državi.. Ali, nisam nešto optimističan.. Mnogo je važnija činjenica da će prije toga TM u Gabelu i Ist.Sarajevo, a HZ u Mostar.. Kad razmislim, možda je i bolje da bude zabrana gostujućim navijačima, osim u gradskom derbiju :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 07 okt 2011, 23:55

Treba igrati derbi pred navijacima oba tima... a ako mi nakon svega medjusobno zakuhamo, onda definitivno treba ukinuti ligu i naci drugu zanimaciju.

Ovim skutorskim kompleksasima koji se vade preko interneta zelim reci jedno : dobili ste batine, i tu nisu bili samo bh. hrvati vec hrvati iz dubrovnika, sibenika i zagreba. Jednostavno ispali ste smijesni i citava vam se Europa smije... jos ako na ovo dodamo sukob u Grckoj :roll: Necu dalje da ne popijem ban, ali sve u svemu rijec "jadni" je malo za vas...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 okt 2011, 23:56

spielführer_21 je napisao/la:Bilo bi sjajno kad bi navijači Želje i Sarajeva poslali jednu drugačiju poruku od ovih koje smo gledali u BL,MO,SA. To bi pomoglo svima, nogometu, komitetu pa i državi.. Ali, nisam nešto optimističan.. Mnogo je važnija činjenica da će prije toga TM u Gabelu i Ist.Sarajevo, a HZ u Mostar.. Kad razmislim, možda je i bolje da bude zabrana gostujućim navijačima, osim u gradskom derbiju :roll:
ne može se porediti gradski derbi i ta gostovanja ,i ja sam zato da nema gostovanja do kraja polusezone dok se malo ne smire tenzije.

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 07 okt 2011, 23:59

Casper_kb je napisao/la:
Amar_TM87 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:A otkrili smo te komšo naš, pa jel te stid :lol:
Sad ce reci da smo mi glupi, jer je to pjesma od Torcide :D
Nedo Bog da smo mi ovakvi i da nam je draza Torcida i BBB, ja bi automatski prestao se predstavljat kao navijac Sarajeva i zabrinuo se za svoj grad i svoju raju i upitao da li je to sve sto je ostalo od moje mahale i mog SEHERA.. Postop fala Bogu tako nije i dalje mogu da nam samo zavide i uce i da se cude kako mogu navijaci gradskih rivala zajedno da dodju na derbi, razidju se na 90 min i poslkije toga opet skupa na picu, uz megalomansku pilanu i prcanje.. kratko i jasno Bilo gdje da krenem o tebi sanjam..
I to je nekad bilo, sad kad je derbi skoro ivujek bude manjih belaja, i nastradaju neduzni. Nisu vise ni derbiji sto su bili

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 okt 2011, 00:25

Sto rece ovaj Bakovic na SC, on i sam zna da ako ne pusti organizovano da ce sve i jedan hordas doci "neroganizovano" i da ce se formirat kop i navijati i to preko cjelog sjevera sto ce izazvati jos vece probleme jer ce tu biti i dosta navijaca zelje...bolje ovako dajte nam zdenku i slovo O i sve ce biti super i za pet bez problema

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 08 okt 2011, 00:36

edinedin je napisao/la:POD HITNO organizovati proslavu rođendana tekmom sa FK SARAJEVO i to 25. Novembra za DAN DRŽAVNOSTI naše JEDNE JEDINE , pa da vide levati iz hercegovine i ostali kako se slavi............
Ovo bi bilo odlicno, i nama ce sad rodjendan, mislim da bi to bio pravi spektakl ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 okt 2011, 00:42

što volim kad se ujedinite ovako :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 okt 2011, 00:42

[quote="Sole"][quote="edinedin"]POD HITNO organizovati proslavu rođendana tekmom sa FK SARAJEVO i to 25. Novembra za DAN DRŽAVNOSTI naše JEDNE JEDINE , pa da vide levati iz hercegovine i ostali kako se slavi............[/quote]

Ovo bi bilo odlicno, i nama ce sad rodjendan, mislim da bi to bio pravi spektakl ;)[/quote]

hajmo mi, pravi i iskreni navijači oba naša kluba, pokrenuti ovu akciju i dati ideju upravama klubova i ustrajati u tome da se ona i ostvari...
FORZA MARŠAL !!!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 08 okt 2011, 00:57

Može se napraviti peticija,skupiti potpisi,sta vec...Sigurno bi se to i dogodilo jer su uprave oba kluba dobre sa navijacima. Mozete/mo odmah krenuti sa portalom sportsport.ba da progura malo tu akciju kako bi dobila publiciteta,a kasnije se moze i na ulice izaci ;)
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 08 okt 2011, 01:05

hodža je napisao/la:[quote="Sole"][quote="edinedin"]POD HITNO organizovati proslavu rođendana tekmom sa FK SARAJEVO i to 25. Novembra za DAN DRŽAVNOSTI naše JEDNE JEDINE , pa da vide levati iz hercegovine i ostali kako se slavi............
Ovo bi bilo odlicno, i nama ce sad rodjendan, mislim da bi to bio pravi spektakl ;)[/quote][/size]

hajmo mi, pravi i iskreni navijači oba naša kluba, pokrenuti ovu akciju i dati ideju upravama klubova i ustrajati u tome da se ona i ostvari...[/quote]

POTPIS I SVAKA CAST NA PRIJEDLOGU!!!!!!
treba nam jos igraca iz BiH

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 okt 2011, 01:07

Ministarstvo turizma i okoliša BiH: "Najveći problem nam predstavljaju jednodnevni turisti iz Hrvatske koji se kupaju u Miljacki, a ne potroše ni kunu!"
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 okt 2011, 01:12

Ja mislim da je ovo najbolji momenat da se odnosi navijača Želje i Sarajeva poprave, ne kažem da se trebaju lizat, al nek se makar rahat hoda po gradu, dosta je bilo šatro huligana, vratite derbiju ono što je nekad imao. To se prije svega odnosi na Sarajlije...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 okt 2011, 01:14

Moggiano je napisao/la:Može se napraviti peticija,skupiti potpisi,sta vec...Sigurno bi se to i dogodilo jer su uprave oba kluba dobre sa navijacima. Mozete/mo odmah krenuti sa portalom sportsport.ba da progura malo tu akciju kako bi dobila publiciteta,a kasnije se moze i na ulice izaci ;)

nadam se da redakcija čita ovo :?
FORZA MARŠAL !!!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 08 okt 2011, 01:16

Hawking je napisao/la:Ja mislim da je ovo najbolji momenat da se odnosi navijača Želje i Sarajeva poprave, ne kažem da se trebaju lizat, al nek se makar rahat hoda po gradu, dosta je bilo šatro huligana, vratite derbiju ono što je nekad imao. To se prije svega odnosi na Sarajlije...
sto se mene tice moze se i organizovati sutka medjusobno bez palija i cakija ali kada je u pitanju borba sa neprijateljima BiH trebamo se udruziti i **** ih iz BiH!!!!
treba nam jos igraca iz BiH

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 08 okt 2011, 01:23

KB-TM87 je napisao/la:U inat dušmanima treba stavit da bude besplatna ulaznica, ili neka simbolična, marku-dvije, da se napuni stadion, i za horde isto i da uživamo i pokažemo svima ko su velikani BiH fudbala.
Podržavam kolega!
Osim - drugo ime za Želju !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 okt 2011, 01:26

FIFA/UEFA je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ja mislim da je ovo najbolji momenat da se odnosi navijača Želje i Sarajeva poprave, ne kažem da se trebaju lizat, al nek se makar rahat hoda po gradu, dosta je bilo šatro huligana, vratite derbiju ono što je nekad imao. To se prije svega odnosi na Sarajlije...
sto se mene tice moze se i organizovati sutka medjusobno bez palija i cakija ali kada je u pitanju borba sa neprijateljima BiH trebamo se udruziti i **** ih iz BiH!!!!
Ne znam vala, ovo rivalstvo je vazda bilo sportsko, mislim da nema potrebe za tim. A ovaj drugi dio se slažem potpuno, to bez daljnjeg...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.