FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eh, kad bi se to moglo ostvariti, da se vrati stari dobri duh derbija...
"Pilanje" prije i poslije utakmice, ali opet svi zajedno na pivi.
"Pilanje" prije i poslije utakmice, ali opet svi zajedno na pivi.
mogu i ona dvojica iz olimpika,šalaxcoberx je napisao/la:najjace bi bilo to da zajedno krenu na tekmu, ovaj grad to zasluzuje...nidi je napisao/la:nisu to gostujuči navijači to su naša raja sa posla,škole,mahale itd,čak bi se navijači trebali dogovoriti da zajedno krenu npr.ispred skenderije do stadiona pa svako na svoju tribinu,pitari u zdenku mi na jug.![]()
ehh kad bi moglo heheh ljepota...a valjda ce se i to nekada dozivjeti hehehxcoberx je napisao/la:najjace bi bilo to da zajedno krenu na tekmu, ovaj grad to zasluzuje...nidi je napisao/la:nisu to gostujuči navijači to su naša raja sa posla,škole,mahale itd,čak bi se navijači trebali dogovoriti da zajedno krenu npr.ispred skenderije do stadiona pa svako na svoju tribinu,pitari u zdenku mi na jug.![]()
i molim vas ne osvrcite se na ove koji ce sa obje strane uskoro pristici sa vrijedzanjima i provokacijama ,to su jednoStavno GLUPANI..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ja mislim da bih ovi majmuni što režiraju ova sranja muda svoja pojela, ne znamšto to ne bih mogli organizovati ja ću svako sa sa nekim pitarima poslije tekme popiti kafu ako dobijemo ako ne bježi kući 

- spielführer_21
- Kontakt:
Bilo bi sjajno kad bi navijači Želje i Sarajeva poslali jednu drugačiju poruku od ovih koje smo gledali u BL,MO,SA. To bi pomoglo svima, nogometu, komitetu pa i državi.. Ali, nisam nešto optimističan.. Mnogo je važnija činjenica da će prije toga TM u Gabelu i Ist.Sarajevo, a HZ u Mostar.. Kad razmislim, možda je i bolje da bude zabrana gostujućim navijačima, osim u gradskom derbiju 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Treba igrati derbi pred navijacima oba tima... a ako mi nakon svega medjusobno zakuhamo, onda definitivno treba ukinuti ligu i naci drugu zanimaciju.
Ovim skutorskim kompleksasima koji se vade preko interneta zelim reci jedno : dobili ste batine, i tu nisu bili samo bh. hrvati vec hrvati iz dubrovnika, sibenika i zagreba. Jednostavno ispali ste smijesni i citava vam se Europa smije... jos ako na ovo dodamo sukob u Grckoj
Necu dalje da ne popijem ban, ali sve u svemu rijec "jadni" je malo za vas...
Ovim skutorskim kompleksasima koji se vade preko interneta zelim reci jedno : dobili ste batine, i tu nisu bili samo bh. hrvati vec hrvati iz dubrovnika, sibenika i zagreba. Jednostavno ispali ste smijesni i citava vam se Europa smije... jos ako na ovo dodamo sukob u Grckoj

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
ne može se porediti gradski derbi i ta gostovanja ,i ja sam zato da nema gostovanja do kraja polusezone dok se malo ne smire tenzije.spielführer_21 je napisao/la:Bilo bi sjajno kad bi navijači Želje i Sarajeva poslali jednu drugačiju poruku od ovih koje smo gledali u BL,MO,SA. To bi pomoglo svima, nogometu, komitetu pa i državi.. Ali, nisam nešto optimističan.. Mnogo je važnija činjenica da će prije toga TM u Gabelu i Ist.Sarajevo, a HZ u Mostar.. Kad razmislim, možda je i bolje da bude zabrana gostujućim navijačima, osim u gradskom derbiju
I to je nekad bilo, sad kad je derbi skoro ivujek bude manjih belaja, i nastradaju neduzni. Nisu vise ni derbiji sto su biliCasper_kb je napisao/la:Nedo Bog da smo mi ovakvi i da nam je draza Torcida i BBB, ja bi automatski prestao se predstavljat kao navijac Sarajeva i zabrinuo se za svoj grad i svoju raju i upitao da li je to sve sto je ostalo od moje mahale i mog SEHERA.. Postop fala Bogu tako nije i dalje mogu da nam samo zavide i uce i da se cude kako mogu navijaci gradskih rivala zajedno da dodju na derbi, razidju se na 90 min i poslkije toga opet skupa na picu, uz megalomansku pilanu i prcanje.. kratko i jasno Bilo gdje da krenem o tebi sanjam..Amar_TM87 je napisao/la:Sad ce reci da smo mi glupi, jer je to pjesma od TorcideKB-TM87 je napisao/la:A otkrili smo te komšo naš, pa jel te stid
-
- Kontakt:
Sto rece ovaj Bakovic na SC, on i sam zna da ako ne pusti organizovano da ce sve i jedan hordas doci "neroganizovano" i da ce se formirat kop i navijati i to preko cjelog sjevera sto ce izazvati jos vece probleme jer ce tu biti i dosta navijaca zelje...bolje ovako dajte nam zdenku i slovo O i sve ce biti super i za pet bez problema
Ovo bi bilo odlicno, i nama ce sad rodjendan, mislim da bi to bio pravi spektakledinedin je napisao/la:POD HITNO organizovati proslavu rođendana tekmom sa FK SARAJEVO i to 25. Novembra za DAN DRŽAVNOSTI naše JEDNE JEDINE , pa da vide levati iz hercegovine i ostali kako se slavi............

[quote="Sole"][quote="edinedin"]POD HITNO organizovati proslavu rođendana tekmom sa FK SARAJEVO i to 25. Novembra za DAN DRŽAVNOSTI naše JEDNE JEDINE , pa da vide levati iz hercegovine i ostali kako se slavi............[/quote]
Ovo bi bilo odlicno, i nama ce sad rodjendan, mislim da bi to bio pravi spektakl
[/quote]
hajmo mi, pravi i iskreni navijači oba naša kluba, pokrenuti ovu akciju i dati ideju upravama klubova i ustrajati u tome da se ona i ostvari...
Ovo bi bilo odlicno, i nama ce sad rodjendan, mislim da bi to bio pravi spektakl

hajmo mi, pravi i iskreni navijači oba naša kluba, pokrenuti ovu akciju i dati ideju upravama klubova i ustrajati u tome da se ona i ostvari...
FORZA MARŠAL !!!
Može se napraviti peticija,skupiti potpisi,sta vec...Sigurno bi se to i dogodilo jer su uprave oba kluba dobre sa navijacima. Mozete/mo odmah krenuti sa portalom sportsport.ba da progura malo tu akciju kako bi dobila publiciteta,a kasnije se moze i na ulice izaci 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Ovo bi bilo odlicno, i nama ce sad rodjendan, mislim da bi to bio pravi spektaklhodža je napisao/la:[quote="Sole"][quote="edinedin"]POD HITNO organizovati proslavu rođendana tekmom sa FK SARAJEVO i to 25. Novembra za DAN DRŽAVNOSTI naše JEDNE JEDINE , pa da vide levati iz hercegovine i ostali kako se slavi............

hajmo mi, pravi i iskreni navijači oba naša kluba, pokrenuti ovu akciju i dati ideju upravama klubova i ustrajati u tome da se ona i ostvari...[/quote]
POTPIS I SVAKA CAST NA PRIJEDLOGU!!!!!!
treba nam jos igraca iz BiH
Ministarstvo turizma i okoliša BiH: "Najveći problem nam predstavljaju jednodnevni turisti iz Hrvatske koji se kupaju u Miljacki, a ne potroše ni kunu!"
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ja mislim da je ovo najbolji momenat da se odnosi navijača Želje i Sarajeva poprave, ne kažem da se trebaju lizat, al nek se makar rahat hoda po gradu, dosta je bilo šatro huligana, vratite derbiju ono što je nekad imao. To se prije svega odnosi na Sarajlije...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Moggiano je napisao/la:Može se napraviti peticija,skupiti potpisi,sta vec...Sigurno bi se to i dogodilo jer su uprave oba kluba dobre sa navijacima. Mozete/mo odmah krenuti sa portalom sportsport.ba da progura malo tu akciju kako bi dobila publiciteta,a kasnije se moze i na ulice izaci
nadam se da redakcija čita ovo

FORZA MARŠAL !!!
sto se mene tice moze se i organizovati sutka medjusobno bez palija i cakija ali kada je u pitanju borba sa neprijateljima BiH trebamo se udruziti i **** ih iz BiH!!!!Hawking je napisao/la:Ja mislim da je ovo najbolji momenat da se odnosi navijača Želje i Sarajeva poprave, ne kažem da se trebaju lizat, al nek se makar rahat hoda po gradu, dosta je bilo šatro huligana, vratite derbiju ono što je nekad imao. To se prije svega odnosi na Sarajlije...
treba nam jos igraca iz BiH
Podržavam kolega!KB-TM87 je napisao/la:U inat dušmanima treba stavit da bude besplatna ulaznica, ili neka simbolična, marku-dvije, da se napuni stadion, i za horde isto i da uživamo i pokažemo svima ko su velikani BiH fudbala.
Osim - drugo ime za Želju !
Ne znam vala, ovo rivalstvo je vazda bilo sportsko, mislim da nema potrebe za tim. A ovaj drugi dio se slažem potpuno, to bez daljnjeg...FIFA/UEFA je napisao/la:sto se mene tice moze se i organizovati sutka medjusobno bez palija i cakija ali kada je u pitanju borba sa neprijateljima BiH trebamo se udruziti i **** ih iz BiH!!!!Hawking je napisao/la:Ja mislim da je ovo najbolji momenat da se odnosi navijača Želje i Sarajeva poprave, ne kažem da se trebaju lizat, al nek se makar rahat hoda po gradu, dosta je bilo šatro huligana, vratite derbiju ono što je nekad imao. To se prije svega odnosi na Sarajlije...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.