Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 10 mar 2015, 15:47

Joj jarane de popusti yebote.

Pričaš o dominaciji Felainija u skoku, a nisi spomeuo šta se dešavala kad lopta dođe na zemlju, a desilo se da ju je uglavnom gubio od Kokelana, dešavalo se da ništa nije organizaovao u napadu, eto šta se desilo.

Čovjek je jedan od najviših igrača u EPL-u i ti bi to njemu pripisao kao dominaciju nad kokelanom :tokralju: :tokralju: . Pa frajer bi i košarkaše dominirao u skoku.

A to poređenje Van gaala i Wengera je žalost.
PA WENGER JE IZGRADIO STADION SVOM KLUBU i redovno održavao klub u ligi prvaka, a šta je Van gaal uradio ? Tjerali ga gdje god da je došao :!: Plus je za jedan rok potrošio više nego Wenger u zadnjih 5 godina, a evo ima priliku da ostane i bez jednog trofeja i bez LP.

Tačno samo nek je pljuvat svoje a veličat tuđe što Vedo reče. cccc
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2015, 16:10

Da, ja sam sinoc navijao da Arsenal ispadne od Uniteda da bi rekao da je Van Gaal nadmudrio Wengera jer inace vrlo rijetko se desava da neko nadmudri ovog taktickog genija i virtuoza pa sam kao pravi hejter morao cekati najbolju priliku :lol: :lol:

bla bla bla standardna Wenger sagradio stadion, stalno je u LP likova koji su spremni i narednih 10. godina da pjevaju i puse isto...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 mar 2015, 16:13

Koliko sam primjetio od ranije , @BBB vam govori da vam trebaju pravi DMF, pravi napadac, stoper - za neki dalji iskorak....i to je cinjenica.

Zapravo, covjek vam ponavlja da vam treba novi trener za pocetak.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 mar 2015, 16:18

BigBigBang je napisao/la:Da, ja sam sinoc navijao da Arsenal ispadne od Uniteda da bi rekao da je Van Gaal nadmudrio Wengera jer inace vrlo rijetko se desava da neko nadmudri ovog taktickog genija i virtuoza pa sam kao pravi hejter morao cekati najbolju priliku :lol: :lol:

bla bla bla standardna Wenger sagradio stadion, stalno je u LP likova koji su spremni i narednih 10. godina da pjevaju i puse isto...

Zašto bla bla bla ?Jel ovo nije istina ? Ti si spomenuo neku užasnu glupost da LvG mora bit ovako loš 10 godina pa da bi bio lošiji od Wengera. To je glupost epskih razmjera.

@let3 nisi ti skonto' . To svako na ovoj temi zna. Problem je što su oni dosadni ko krpelji, i plus redovnoj pljuju igrače koji to ne zaslužuju, eto to je poenta.
Samo se na ovoj temi poslije pobjede ovolik raspravlja.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 mar 2015, 16:20

let3 je napisao/la:Koliko sam primjetio od ranije , @BBB vam govori da vam trebaju pravi DMF, pravi napadac, stoper - za neki dalji iskorak....i to je cinjenica.

A eto mi glupi pa to ne vidimo i mora nam se 1000 puta ista stvar napisati, svi mi znamo šta fali ovoj ekipi ali govorimo da trenutno Coqelin razvaljuje, mali je u odličnoj formi i to ne može niko osporiti osim naravno BBBa.
Pld W D L
38 26 12 0

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 mar 2015, 16:24

let3 je napisao/la: Koliko sam primjetio od ranije , @BBB vam govori da vam trebaju pravi DMF, pravi napadac, stoper - za neki dalji iskorak....i to je cinjenica.

Trebamo se poceti baviti utajom poreza i sumnjivim transferima,tražiti da 80 % od TV-prava dobivaju TOP 4 klubovi i onda bi i mi mogli za jednog igraca iskešati 100 milki a za drugog 50 i još toliko na crno :mrgreen:

Koji novi trener ? Koji su to dostupni a da su bolji od Wengera ? Dajte nešto konkrento jbt,samo gatate,treba ovo,treba ono,pun qrc fm strucnjaka što se tripuju da su pametniji od lika koji eto sasvim slucajno zaradi godišnje desetak miliona eura,na lijepe oci garant..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 mar 2015, 16:44

Ne drzim nikome stranu stvarno ali sam misljenja da bi Arsenal tek zapao u probleme da Wenger odluci otici, a i to ce se samo od sebe desiti kad-tad, moguci scenario kao United nakon Fergusona. To je problem kada jedan trener gradi svoju filozofiju u klubu dugi niz godina kao Wenger, tesko je sve to promijeniti za kratko vrijeme a to je ono sto navijaci traze. Danas se klubovi istinski vole i nema tu strpljenja kao prije, pa cekas trenera 4-5 godina i onda dobijes rezultate i ubires plodove. Wenger ovu ekipu vodi odlicno, redovno je u LP, poceo je i trositi a samim tim i dovoditi odlicne igrace. Arsenal je prosle sezone dugo igrao najbolji fudbal i bio kandidat za titulu. Ove je siguran putnik u LP i ima dobre sanse da uzme FA Cup. Da LvG radi kao on niko ga ovoliko ne bi pljuvao.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 mar 2015, 16:48

@Anelle, nisam ja ni za koga rekao da je glup :nene: niti pomislio na to....bezveze je ubacivati te rijeci drugome ;) ali eto nebitno

@Chily - hajd dobro, ne ulazi mi se zaista u raspravu oko toga

mislim da je Murinjo najbolje opisao Wengerov posao za sve te godine, skoro u nekoj kratkoj izjavi - iako je bila mucka provokacija .

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 10 mar 2015, 17:01

slika

Mišljenja nakon svake utakmice koju Arsenal dobije :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 mar 2015, 17:05

Rosicky je napisao/la:slika

Mišljenja nakon svake utakmice koju Arsenal dobije :mrgreen:
Upravu si :mrgreen: Na ovoj temi se više pljuje kada nekog pobjedimo nego kad izgubimo
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2015, 17:06

topnik1 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Da, ja sam sinoc navijao da Arsenal ispadne od Uniteda da bi rekao da je Van Gaal nadmudrio Wengera jer inace vrlo rijetko se desava da neko nadmudri ovog taktickog genija i virtuoza pa sam kao pravi hejter morao cekati najbolju priliku :lol: :lol:

Zašto bla bla bla ?Jel ovo nije istina ? Ti si spomenuo neku užasnu glupost da LvG mora bit ovako loš 10 godina pa da bi bio lošiji od Wengera. To je glupost epskih razmjera.

@let3 nisi ti skonto' . To svako na ovoj temi zna. Problem je što su oni dosadni ko krpelji, i plus redovnoj pljuju igrače koji to ne zaslužuju, eto to je poenta.
To je istina, isto tako je istina da je LVG trenutno u top4 i nece osvojiti nista dakle ako zavrsi na tom mjestu to znaci da mu treba jos 10. godina to da ponovi da bi dostigao Wengerov neuspjeh, koji ti smatras za uspjeh.

let3 tako je, Mourinho je rekao posao u Arsenalu je san za svakog menadzera, mozete stalno da gradite ekipu iznova iako nsita ne osvajate a da pri tome budete jedan od najplacenijih trenera na svijetu.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 mar 2015, 17:08

BigBigBang je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:

To je istina, isto tako je istina da je LVG trenutno u top4 i nece osvojiti nista dakle ako zavrsi na tom mjestu to znaci da mu treba jos 10. godina to da ponovi da bi dostigao Wengerov neuspjeh, koji ti smatras za uspjeh.
Stim da treba podići kredit od pola milijarde , plaćati ga na osnovu profita i dugoročnih ugovora sa sponzorima, nemati 30 miliona po godini za pojačanja, prodavat sve najbolje igrač i oslanjat se na akademiju.

I ako u svakoj godini ne osvoji ništa, a bude redovno united održavao u TOP4 , onda ćemo reć da je na nivou Wengerovog neuspjeha.

I nisi svjestan da si sad kontradiktoran sam sebi. Plakat koliko se prosipaš :urnebes:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 mar 2015, 17:10

let3 je napisao/la: @Anelle, nisam ja ni za koga rekao da je glup :nene: niti pomislio na to....bezveze je ubacivati te rijeci drugome ;) ali eto nebitno

@Chily - hajd dobro, ne ulazi mi se zaista u raspravu oko toga

mislim da je Murinjo najbolje opisao Wengerov posao za sve te godine, skoro u nekoj kratkoj izjavi - iako je bila mucka provokacija .
Ma pusti Mourinha,neka se on brine o Chelsea što mu je u opisu radnog posla,nije ni njegova svaka zlatna,.Što isti nije nastavio voditi Inter ? Zato što je skontao da je isti na vrhuncu i da slijedi pad,zato što je znao da ce u narednim godinama biti dosta teže održati klub na visokom nivou,.

Neka se mnogi vrate dvadeset godina u nazad pa onako realno se osvrnu na sve ove godine Wengera na klupi Arsenala,.

Pogledaj Barselonu,imali su okosnicu tima na okupu i na osnovu iste osvajali trofeje godinama,ništa se tu specijalno nije mijenjalo u ekipi osim da su se nadopunjavali na pozicijama gdje je bilo potrebno,.

Pitao bi te ja kakav je Gurdiola strucnjak da je imao ogranicenje na plate igracima,limitiran transfer budzet,da je ostao bez okosnice ekipe..

Daleko od toga da je Wenger savršen ali daleko od toga i da je Arsenal bio idealan tim za sakupljanje trofeja..

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 10 mar 2015, 17:17

Ti si prije najvise podrzavao Wengera :D .Sta se desilo sa onim vodja zna :D?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2015, 17:23

soe je napisao/la:

Ti si prije najvise podrzavao Wengera :D .Sta se desilo sa onim vodja zna :D?
Za razliku od ovih iznad lobotomaca ja sam uvidio na vrijeme o kakvoj je prevari od trenera rijec. Sad kad je Arsenal poceo trositi pare se i napokon obistinilo ako sam nesto sumnjao a to ej da ovaj lik pojma nema i da od top4 on nikad ne moze dalje jer je izlapio.

Evo vidis ovaj gore nastavlja o kreditima nebuloze pricati eto krediti su krivi sto panj za jednog igraca svjetske klase ne dovede dostojnu zamjenu vec dva kloca a za istolove :lol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 mar 2015, 17:29

Ti si nebuloza sam od sebe. Do neki dan si govorio da si ga pravdao do prošle godine kad nije bilo para, a sad ga kriviš i za tih 10 godina. Pogubio si se momak skroz. Žao mi te

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 mar 2015, 17:37

A uz sve to,ljude naziva lobotomcima :yawn:
Ccc,kako neki svašta sebi daju za pravo. . .
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 mar 2015, 18:22

joj rasprava jos uvijek traje, ludilo :lol:

opusteno ba momci, ne treba se obazirat na ovakve postove više, gori smo mi sto ulazimo u raspravu s njim, on namjerno nece nikad priznati da je neko drugi upravu..

hajmo dalje :yawn: :arrow:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 mar 2015, 18:44

Sramite se momci :guz:
QUARTERBACK je napisao/la:pa dragi welbeče de to malo razmisli sta radis visee :( :mrgreen:
Rosicky je napisao/la:Koja taraba je ovaj Welback
kod nas na pijaci ima bolji napadača što trate talent prodavajuć potkošulje dok ovaj diletant prima platu za to što ne zna :salut:

ajdeeeeeeeee
Schneiderlin je napisao/la:welbeck i tehnika ko krava i balet :rol:
Rosicky je napisao/la:Marko Pantelić da trči na rukama bolji je igrač od ovog Welbeka
bega_afc je napisao/la:Je.bem li ti tetku Gazelo, de malo iskuliraj. Koji mu je racku, svaku loptu koju je pokuso primit je prvim dodirom smjestio u gol-aut.
Marsal je napisao/la:Welbeck prod'o utakmicu.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 mar 2015, 18:48

tako govorit nasem najboljem napadacu, zar sumnjate u covjeka odluke?

Dannyu bi sad pasalo jos dosta meceva da igra da nabije formu, al Wenger ce onu kladu ubacit da igra ko da gledam

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.