leotar i veležSeahawks Boy je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/na ... e-utakmice
Hahahahahahaha. Recimo da su se izvukli s ovim, a jel' to znači i protiv Pitara besplatno?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a godisnja zdrao
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- scootyTM87
- Kontakt:
Zbog učestalih huliganskih ispada do kraja polusezone N/FS BiH zabranio prisustvo gostujućih navijača na mečevima Premijer lige. Znači derbi bez pitara 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
nadam se da to ne vazi za nas derbiDooVe je napisao/la:Zbog učestalih huliganskih ispada do kraja polusezone N/FS BiH zabranio prisustvo gostujućih navijača na mečevima Premijer lige. Znači derbi bez pitara

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Radi budala i derbi ispašta ee .. 

- Seahawks Boy
- Kontakt:
Odakle ti ta provala ?DooVe je napisao/la:Zbog učestalih huliganskih ispada do kraja polusezone N/FS BiH zabranio prisustvo gostujućih navijača na mečevima Premijer lige. Znači derbi bez pitara

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
- KB-TM87
- Kontakt:
Evo skupljamo pare da popravljamo stadion, kako vas nije sram sve ste počupali i popalilijax je napisao/la:Torcida Split je zaustavljena 30 km od Sarajeva. Al jednostavno mi ne ide u glavu, upala vam mala grupa torcidasa, i to jos nije bila udarna ekipa, razjebala vam pola stadiona, i vi se hvalite sta ste kao njih namlatili, a ima 11 ozljeđenih, od toga 4 torcidasa.
Nikad od vas ultrasa, zajebali ste zesce, osramoceni ste u svom gradu.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
reci ti nama @aca ,imal ikakve istine u ovome da ce derbi biti igran bez gostujucih navijaca tj. Hordi Zla..aleksandar_veliki je napisao/la:Citiram sam sebe. jax, Amar_TM87, scootyTM87 nisu se pridržavali uputa pa ce lagano sedam dana odmarati. Hvala jos jednom.aleksandar_veliki je napisao/la:Svaki naredni post koji ne bude imao veze sa temom, odnosno koji se bude povezivao sa sinocnjim desavanjima bice brisan, a autor istog banovan. Hvala!

FK SARAJEVO.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Pa rekli su da nece gosti ici na utakmice osim ako su u istim gradovima
svoj ti pos'o !
E ne znam ljudi ja sam pročitao da gostujući navijači neće prisustvovati nijednoj utakmici a tu spada i derbi. Ako je istina šteta velika, što kaže mma_hz, jedina utakmica koja vrijedi u ovoj našoj ligi 

ma standardnomma_hz je napisao/la:reci ti nama @aca ,imal ikakve istine u ovome da ce derbi biti igran bez gostujucih navijaca tj. Hordi Zla..aleksandar_veliki je napisao/la:Citiram sam sebe. jax, Amar_TM87, scootyTM87 nisu se pridržavali uputa pa ce lagano sedam dana odmarati. Hvala jos jednom.aleksandar_veliki je napisao/la:Svaki naredni post koji ne bude imao veze sa temom, odnosno koji se bude povezivao sa sinocnjim desavanjima bice brisan, a autor istog banovan. Hvala!![]()

NO PYRO NO PARTY
nadam se da ce pustit derbi da se odigra uz pristustvo Hz ....ta dva kluba jedino vrijede u ovom nasem fudbalu.
- KB-TM87
- Kontakt:
U inat dušmanima treba stavit da bude besplatna ulaznica, ili neka simbolična, marku-dvije, da se napuni stadion, i za horde isto i da uživamo i pokažemo svima ko su velikani BiH fudbala.
Željezničar - kult glavnog grada
Pa ako klubovi nisu u stanju da organiziraju utakmice onda je najbolje da utakmica nikako ne bude. Neka ukinu i ligu, tako ce Mile ronhil uspjeti u svojoj nakani.... bolje je kazniti navijce nego natjerati organizatore da urade svoj posao...e svasta...mudar potez za dobrobit bh. fudbala, nema sta... aferim za osima, 'spasioca bh. fudbala' 

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 07 okt 2011, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Posto se svake godine pred derbi odrzi sastana sa direktorima/predsjednicima klubova i predstavnicima iz udruzenja navijaca tako treba i ove ali fino zamolit i jedne i druge za fer i sportsko navijanje bez ikakvih incidenata prije,za vrijeme i poslje utakmice bez obzira na rezultat. Treba pokazat da mi nismo kao "oni" i da bez ikakvih problema mozemo odigrati najvecu utakmicu u nasoj ligi.
nisu to gostujuči navijači to su naša raja sa posla,škole,mahale itd,čak bi se navijači trebali dogovoriti da zajedno krenu npr.ispred skenderije do stadiona pa svako na svoju tribinu,pitari u zdenku mi na jug.

najjace bi bilo to da zajedno krenu na tekmu, ovaj grad to zasluzuje...nidi je napisao/la:nisu to gostujuči navijači to su naša raja sa posla,škole,mahale itd,čak bi se navijači trebali dogovoriti da zajedno krenu npr.ispred skenderije do stadiona pa svako na svoju tribinu,pitari u zdenku mi na jug.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.