FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Gorki » 09 mar 2014, 20:57

RK Gradacac je napisao/la:
Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
Vi ispali iz lige i vi sad kao posteni jel?

Poštenje nam je drugo ime..Sloboda Poštenje Tuzla

btw.da vam nema babe Osima gdje bi sad bili :roll: da ne idemo u OFF,vidimo se na jesen 8-)
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 09 mar 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 09 mar 2014, 20:58

Robert Jarni - "Neće nama Džekin babo određivati ko će nam igrati !"
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 mar 2014, 21:00

slika

:lol: :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 09 mar 2014, 21:00

gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 09 mar 2014, 21:00

[youtube][/youtube]

Zdra'ooooooooo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 mar 2014, 21:01

Gorki je napisao/la:
Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!

Poštenje nam je drugo ime..Sloboda Poštenje Tuzla

btw.da vam nema babe Osima gdje bi sad bili :roll: da ne idemo u OFF,vidimo se na jesen 8-)
Haj ti na chat i slicn teme, jos si zelen.

Mogao bi ovo biti dobar derbi. Bice ovo zanimljiva sedmica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 09 mar 2014, 21:01

fedeltafrotta je napisao/la:gangevil

zajko zajko kuku majko
kukaces ti jadnice u srijedu.....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 mar 2014, 21:01

Odlicna utakmica,sigurno najbolja Sarajeva ove sezone.
A lopta je qrva sto se veceras pokazalo.

Stojcev je velemajstor,kakva igracina. :shock:
1946

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 09 mar 2014, 21:03

TANki ste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 09 mar 2014, 21:03

k3lla je napisao/la:malo pozurise :D
slika
a sta ovima bi :lol: :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 mar 2014, 21:04

Da smo "pošteni" kao Štrumfovi ostali bi.
🔴⚫️

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 09 mar 2014, 21:05

Bravo divovi nastimali smo tekmu,Zeba zabio!!!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 09 mar 2014, 21:05

Ovaj Jajni i Jajalo ko jednojajcani blizanci..

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 mar 2014, 21:06

Skver je napisao/la:
Pozdrav iz Mostara ;)
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

k3lla
Kontakt:

Post Postao/la k3lla » 09 mar 2014, 21:06

tu i tamo je napisao/la:
k3lla je napisao/la:malo pozurise :D
slika
a sta ovima bi :lol: :lol:
omaklo im se malo :D
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001

Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 mar 2014, 21:08

ja izaso jednom bio kontam zeljina teme cim ovoliko pisu na nasoj temi znaj da vrijedimo nes e sad krivo jeste pitanje je koliko se jarni snalazi u svemu ovome ali pogledam 2 puta prazan go i dvije stative i jos dosta dobrih prilika jednostavno nismo imali srece ali i sreca je sastavni dio fudbala....sada pricati o sreci kako juce zrninjski dero zelju pa opet zeljo dobio ili derali mi olimpika i opet igrali nerijeseno...t nije taKO oni imaju igrace koji znaju dat go a mi nemamo tako da su ljudi bolji titule se mozemo oprostiti jer ljudi znaju kako se titula osvaja oni vise ne pustaju prvo mjesto jedino ih siroki moze stici a mi nikak mi trebamo izboriti evropu makar ove godine...a mislim da cemo u srijedu dobit zeljju na grbavici jednostavno takav osjecaj imam a osjecaj me rijetko vara to je i danas pokazalo...a ko nevjeruje neka pogleda moj post na poluvremenu sarajevo olimpik..a to sto sam našpisao to sma napisao iz osjecanja kako ce da bude
Samo Sarajevo

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 09 mar 2014, 21:09

Skver je napisao/la:

da ste sa igracem vise uspjeli jednom osutat na go truhloj slaviji, ili izgubit sa manje od 2 gola razlike ostali bi.. levatu
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 mar 2014, 21:09

Nisam bio na tekmi ,ali kako vidimo raja na infu govori kako nismo odigrali bolje poluvrijeme u zadnjih par godina.
Ako se netko sjeca prije derbija smo igrali sa sirokim(kad je ubijen Vedran Puljic) i promasili sijaset sansi da bi u derbiju iskoristili haman jednu jedinu svoju sansu(ovakvu izjavu je dao i Amar Osim).
Nek' je igra tu ,a stative i precke ce se vratiti sigurno ;)
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 mar 2014, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 mar 2014, 21:10

kanarinac je napisao/la:ja izaso jednom bio kontam zeljina teme cim ovoliko pisu na nasoj temi znaj da vrijedimo nes e sad krivo jeste pitanje je koliko se jarni snalazi u svemu ovome ali pogledam 2 puta prazan go i dvije stative i jos dosta dobrih prilika jednostavno nismo imali srece ali i sreca je sastavni dio fudbala....sada pricati o sreci kako juce zrninjski dero zelju pa opet zeljo dobio ili derali mi olimpika i opet igrali nerijeseno...t nije taKO oni imaju igrace koji znaju dat go a mi nemamo tako da su ljudi bolji titule se mozemo oprostiti jer ljudi znaju kako se titula osvaja oni vise ne pustaju prvo mjesto jedino ih siroki moze stici a mi nikak mi trebamo izboriti evropu makar ove godine...a mislim da cemo u srijedu dobit zeljju na grbavici jednostavno takav osjecaj imam a osjecaj me rijetko vara to je i danas pokazalo...a ko nevjeruje neka pogleda moj post na poluvremenu sarajevo olimpik..a to sto sam našpisao to sma napisao iz osjecanja kako ce da bude
Vala nakon ovoga danas i danas dobijete u srijedu nebi mi tesko palo :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 mar 2014, 21:12

pile87 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ja izaso jednom bio kontam zeljina teme cim ovoliko pisu na nasoj temi znaj da vrijedimo nes e sad krivo jeste pitanje je koliko se jarni snalazi u svemu ovome ali pogledam 2 puta prazan go i dvije stative i jos dosta dobrih prilika jednostavno nismo imali srece ali i sreca je sastavni dio fudbala....sada pricati o sreci kako juce zrninjski dero zelju pa opet zeljo dobio ili derali mi olimpika i opet igrali nerijeseno...t nije taKO oni imaju igrace koji znaju dat go a mi nemamo tako da su ljudi bolji titule se mozemo oprostiti jer ljudi znaju kako se titula osvaja oni vise ne pustaju prvo mjesto jedino ih siroki moze stici a mi nikak mi trebamo izboriti evropu makar ove godine...a mislim da cemo u srijedu dobit zeljju na grbavici jednostavno takav osjecaj imam a osjecaj me rijetko vara to je i danas pokazalo...a ko nevjeruje neka pogleda moj post na poluvremenu sarajevo olimpik..a to sto sam našpisao to sma napisao iz osjecanja kako ce da bude
Vala nakon ovoga danas i danas dobijete u srijedu nebi mi tesko palo :lol:
heheh nemogu da vjerujem da vam je toliko drago zbog kiksa hahha
a i brate ja sma dogojen fino i ja pisem samo sto mislim bez lazi i kleveta jer ljudi koji su pisali da je kupljeno prodato to je do njihovog odgoja ako ih nije stid to je njihovo ja sam odgojen u muslimanskoj porodici i meni je najvaznije postenje bez lazi i kleveta
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 09 mar 2014, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bvsic, Grk1234, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], napoleon72, PapakIzSa, skoJaa, ubipara, Zagor i 84 gosta.