Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
Vi ispali iz lige i vi sad kao posteni jel?
Poštenje nam je drugo ime..Sloboda Poštenje Tuzla
btw.da vam nema babe Osima gdje bi sad bili da ne idemo u OFF,vidimo se na jesen
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 09 mar 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
Poštenje nam je drugo ime..Sloboda Poštenje Tuzla
btw.da vam nema babe Osima gdje bi sad bili da ne idemo u OFF,vidimo se na jesen
Haj ti na chat i slicn teme, jos si zelen.
Mogao bi ovo biti dobar derbi. Bice ovo zanimljiva sedmica.
Da smo "pošteni" kao Štrumfovi ostali bi.
Pozdrav iz Mostara
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
ja izaso jednom bio kontam zeljina teme cim ovoliko pisu na nasoj temi znaj da vrijedimo nes e sad krivo jeste pitanje je koliko se jarni snalazi u svemu ovome ali pogledam 2 puta prazan go i dvije stative i jos dosta dobrih prilika jednostavno nismo imali srece ali i sreca je sastavni dio fudbala....sada pricati o sreci kako juce zrninjski dero zelju pa opet zeljo dobio ili derali mi olimpika i opet igrali nerijeseno...t nije taKO oni imaju igrace koji znaju dat go a mi nemamo tako da su ljudi bolji titule se mozemo oprostiti jer ljudi znaju kako se titula osvaja oni vise ne pustaju prvo mjesto jedino ih siroki moze stici a mi nikak mi trebamo izboriti evropu makar ove godine...a mislim da cemo u srijedu dobit zeljju na grbavici jednostavno takav osjecaj imam a osjecaj me rijetko vara to je i danas pokazalo...a ko nevjeruje neka pogleda moj post na poluvremenu sarajevo olimpik..a to sto sam našpisao to sma napisao iz osjecanja kako ce da bude
Da smo "pošteni" kao Štrumfovi ostali bi.
da ste sa igracem vise uspjeli jednom osutat na go truhloj slaviji, ili izgubit sa manje od 2 gola razlike ostali bi.. levatu
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Nisam bio na tekmi ,ali kako vidimo raja na infu govori kako nismo odigrali bolje poluvrijeme u zadnjih par godina.
Ako se netko sjeca prije derbija smo igrali sa sirokim(kad je ubijen Vedran Puljic) i promasili sijaset sansi da bi u derbiju iskoristili haman jednu jedinu svoju sansu(ovakvu izjavu je dao i Amar Osim).
Nek' je igra tu ,a stative i precke ce se vratiti sigurno
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 mar 2014, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
kanarinac je napisao/la:ja izaso jednom bio kontam zeljina teme cim ovoliko pisu na nasoj temi znaj da vrijedimo nes e sad krivo jeste pitanje je koliko se jarni snalazi u svemu ovome ali pogledam 2 puta prazan go i dvije stative i jos dosta dobrih prilika jednostavno nismo imali srece ali i sreca je sastavni dio fudbala....sada pricati o sreci kako juce zrninjski dero zelju pa opet zeljo dobio ili derali mi olimpika i opet igrali nerijeseno...t nije taKO oni imaju igrace koji znaju dat go a mi nemamo tako da su ljudi bolji titule se mozemo oprostiti jer ljudi znaju kako se titula osvaja oni vise ne pustaju prvo mjesto jedino ih siroki moze stici a mi nikak mi trebamo izboriti evropu makar ove godine...a mislim da cemo u srijedu dobit zeljju na grbavici jednostavno takav osjecaj imam a osjecaj me rijetko vara to je i danas pokazalo...a ko nevjeruje neka pogleda moj post na poluvremenu sarajevo olimpik..a to sto sam našpisao to sma napisao iz osjecanja kako ce da bude
Vala nakon ovoga danas i danas dobijete u srijedu nebi mi tesko palo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
kanarinac je napisao/la:ja izaso jednom bio kontam zeljina teme cim ovoliko pisu na nasoj temi znaj da vrijedimo nes e sad krivo jeste pitanje je koliko se jarni snalazi u svemu ovome ali pogledam 2 puta prazan go i dvije stative i jos dosta dobrih prilika jednostavno nismo imali srece ali i sreca je sastavni dio fudbala....sada pricati o sreci kako juce zrninjski dero zelju pa opet zeljo dobio ili derali mi olimpika i opet igrali nerijeseno...t nije taKO oni imaju igrace koji znaju dat go a mi nemamo tako da su ljudi bolji titule se mozemo oprostiti jer ljudi znaju kako se titula osvaja oni vise ne pustaju prvo mjesto jedino ih siroki moze stici a mi nikak mi trebamo izboriti evropu makar ove godine...a mislim da cemo u srijedu dobit zeljju na grbavici jednostavno takav osjecaj imam a osjecaj me rijetko vara to je i danas pokazalo...a ko nevjeruje neka pogleda moj post na poluvremenu sarajevo olimpik..a to sto sam našpisao to sma napisao iz osjecanja kako ce da bude
Vala nakon ovoga danas i danas dobijete u srijedu nebi mi tesko palo
heheh nemogu da vjerujem da vam je toliko drago zbog kiksa hahha
a i brate ja sma dogojen fino i ja pisem samo sto mislim bez lazi i kleveta jer ljudi koji su pisali da je kupljeno prodato to je do njihovog odgoja ako ih nije stid to je njihovo ja sam odgojen u muslimanskoj porodici i meni je najvaznije postenje bez lazi i kleveta
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 09 mar 2014, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.