Ne zasluzuju te momcino, vrati se u Manchester da nabijamo prema tebi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Drug gdje ovo nadje, koji je izvor?Gusar1995 je napisao/la:Nisam dugo bio ovdje ali ovo sam morao podijeliti s vama...ja ne mogu da vjerujem ko vodi ekipu ovako gospodskog klubaOdgovor Louisa van Gaala na oštre kritike koje u zadnje vrijeme upućuje Scholes: "Ne brinem se oko toga, nije mi to toliko interesantno."
"Paul Scholes je jedan od navijača, navijači mogu kritizirati. To zaista nije moj problem jer navikao sam na to, a i igrači su navikli, nisu po prvi put profesionalni igrači."
"Možda na neke igrače utječe, ali na većinu njih ne a ni na mene također ne."
Odgovorio je na press konferenciji ovo. Ma pametan, sta mu se ima iko mijesat u posao. Ako ne bude kako treba, on ce biti krivac, ako bude dobro, opet je njegovo, jer je na njemu da se brine za igrace i rezultate.Persie je napisao/la:Drug gdje ovo nadje, koji je izvor?Gusar1995 je napisao/la:Nisam dugo bio ovdje ali ovo sam morao podijeliti s vama...ja ne mogu da vjerujem ko vodi ekipu ovako gospodskog klubaOdgovor Louisa van Gaala na oštre kritike koje u zadnje vrijeme upućuje Scholes: "Ne brinem se oko toga, nije mi to toliko interesantno."
"Paul Scholes je jedan od navijača, navijači mogu kritizirati. To zaista nije moj problem jer navikao sam na to, a i igrači su navikli, nisu po prvi put profesionalni igrači."
"Možda na neke igrače utječe, ali na većinu njih ne a ni na mene također ne."
Ako je ovo tacno, nije daleko da bude izvizdan na OT uskoro..
Previse arogantan odgovor, Scholes je legenda kluba i nista nije pogrijesio.. Da smo sad prvi na tabeli pa bi i rekao OK na sve ovo, al ovako tesko..Gusar1995 je napisao/la: Odgovorio je na press konferenciji ovo. Ma pametan, sta mu se ima iko mijesat u posao. Ako ne bude kako treba, on ce biti krivac, ako bude dobro, opet je njegovo, jer je na njemu da se brine za igrace i rezultate.
Nije, gledao sam pres konferenciju i tacno je to rekao.LvG je napisao/la:ma izvor **** fejsbuk
Nije velika stvar, ali Scholes nije samo navijac. Scholes je legenda kluba, jedna od najvecih, covjek koji je bio u klubu citav zivot. Mogao je se drukcije izrazit van Gaal, i trebao je.Mancunian je napisao/la:Scholes vs LvG
pravite od muhe slona normalno je da ce braniti svoju igru i svoj sistem a u ostalom nije ga uopste uvrijedio
sta je trebao reci da je Scholes u pravu da je igra nikakva
Scholes i jeste jedan od navijaca znaci nista pogresno
da mogao se drugacije izraziti ali mislim da nije mislio nista lose uostalom sjeti se samo kad je tek dosao na kormilo kluba kako je s respectom govorio o generaciji 92 i na kraju krajeva Giggsu dao mjesto asistenta iako sigurno nije morao samo sto kao sto sam vec rekao ljudi analiziraju svaku njegovu rijec nakon lose partijeCartman je napisao/la:Nije velika stvar, ali Scholes nije samo navijac. Scholes je legenda kluba, jedna od najvecih, covjek koji je bio u klubu citav zivot. Mogao je se drukcije izrazit van Gaal, i trebao je.Mancunian je napisao/la:Scholes vs LvG
pravite od muhe slona normalno je da ce braniti svoju igru i svoj sistem a u ostalom nije ga uopste uvrijedio
sta je trebao reci da je Scholes u pravu da je igra nikakva
Scholes i jeste jedan od navijaca znaci nista pogresno
A naravno u pravu si za to zadnje, da su rezultati dobri ne bi mu niko nesto zamjerio, ali kada je igra ovakva i rezultati prosjecni onda iritiraju te njegove neke stvari.
ispalo je sad da sam ja ovo napis'oPersie je napisao/la:Previse arogantan odgovor, Scholes je legenda kluba i nista nije pogrijesio.. Da smo sad prvi na tabeli pa bi i rekao OK na sve ovo, al ovako tesko..Gusar1995 je napisao/la: Odgovorio je na press konferenciji ovo. Ma pametan, sta mu se ima iko mijesat u posao. Ako ne bude kako treba, on ce biti krivac, ako bude dobro, opet je njegovo, jer je na njemu da se brine za igrace i rezultate.
I plus sto sinoc citam kako je za De Geu izjavio da samo radi svoj posao bez da ga imalo pohvali, a ugovor samo sto nije istekao..
stvarno je pretjerivanjetheboss_RD07 je napisao/la:Necemo pretjerivati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.