Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2015, 22:24

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo-izvizdan/153734" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne zasluzuju te momcino, vrati se u Manchester da nabijamo prema tebi. :bow:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Persie
Kontakt:

Post Postao/la Persie » 15 feb 2015, 01:00

Gusar1995 je napisao/la:
Odgovor Louisa van Gaala na oštre kritike koje u zadnje vrijeme upućuje Scholes: "Ne brinem se oko toga, nije mi to toliko interesantno."
"Paul Scholes je jedan od navijača, navijači mogu kritizirati. To zaista nije moj problem jer navikao sam na to, a i igrači su navikli, nisu po prvi put profesionalni igrači."
"Možda na neke igrače utječe, ali na većinu njih ne a ni na mene također ne."
Nisam dugo bio ovdje ali ovo sam morao podijeliti s vama...ja ne mogu da vjerujem ko vodi ekipu ovako gospodskog kluba
Drug gdje ovo nadje, koji je izvor?
Ako je ovo tacno, nije daleko da bude izvizdan na OT uskoro..

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 15 feb 2015, 01:46

ma izvor **** fejsbuk

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 15 feb 2015, 10:05

Persie je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:
Odgovor Louisa van Gaala na oštre kritike koje u zadnje vrijeme upućuje Scholes: "Ne brinem se oko toga, nije mi to toliko interesantno."
"Paul Scholes je jedan od navijača, navijači mogu kritizirati. To zaista nije moj problem jer navikao sam na to, a i igrači su navikli, nisu po prvi put profesionalni igrači."
"Možda na neke igrače utječe, ali na većinu njih ne a ni na mene također ne."
Nisam dugo bio ovdje ali ovo sam morao podijeliti s vama...ja ne mogu da vjerujem ko vodi ekipu ovako gospodskog kluba
Drug gdje ovo nadje, koji je izvor?
Ako je ovo tacno, nije daleko da bude izvizdan na OT uskoro..
Odgovorio je na press konferenciji ovo. Ma pametan, sta mu se ima iko mijesat u posao. Ako ne bude kako treba, on ce biti krivac, ako bude dobro, opet je njegovo, jer je na njemu da se brine za igrace i rezultate.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 15 feb 2015, 13:12

Radamel Falcao’s future at Manchester United doesn’t just depend on goals says Louis van Gaal

"I shall not only judge on the goals. It is a bigger view than that," said van Gaal.

"There are more aspects for a striker, an assist is an aspect and being available on the pitch for your fellow players is also an aspect.

"You have seen the header back for Chris Smalling (for United's opening goal against Burnley on Wednesday night) was from Falcao."

izgleda da ce ga LvG zadrzati :clap:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Persie
Kontakt:

Post Postao/la Persie » 15 feb 2015, 13:28

Gusar1995 je napisao/la: Odgovorio je na press konferenciji ovo. Ma pametan, sta mu se ima iko mijesat u posao. Ako ne bude kako treba, on ce biti krivac, ako bude dobro, opet je njegovo, jer je na njemu da se brine za igrace i rezultate.
Previse arogantan odgovor, Scholes je legenda kluba i nista nije pogrijesio.. Da smo sad prvi na tabeli pa bi i rekao OK na sve ovo, al ovako tesko..
I plus sto sinoc citam kako je za De Geu izjavio da samo radi svoj posao bez da ga imalo pohvali, a ugovor samo sto nije istekao..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 feb 2015, 15:35

LvG je napisao/la:ma izvor **** fejsbuk
Nije, gledao sam pres konferenciju i tacno je to rekao.

[youtube][/youtube]

Od 1:20 cirka.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2015, 16:14

Pa nije ništa loše rekao, ne znam čemu tolika frka.

Evo šta Gary kaže :kafa:

http://sports.yahoo.com/news/man-united ... --sow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mancunian
Kontakt:

Post Postao/la Mancunian » 15 feb 2015, 16:23

Scholes vs LvG
pravite od muhe slona normalno je da ce braniti svoju igru i svoj sistem a u ostalom nije ga uopste uvrijedio
sta je trebao reci da je Scholes u pravu da je igra nikakva :hmmmmm:
Scholes i jeste jedan od navijaca znaci nista pogresno
Sir Alex Ferguson 1999“At the end of the game you’re going to be six feet away from that trophy, and that’s the closest most of you will ever get to it.Don't you dare come back in here without giving it 100%
20 league titles

Mancunian
Kontakt:

Post Postao/la Mancunian » 15 feb 2015, 16:36

il je jednostavno krenula kampanja ovdje protiv nizozemca pa se analizira svaka njegova rijec :mrgreen:
Sir Alex Ferguson 1999“At the end of the game you’re going to be six feet away from that trophy, and that’s the closest most of you will ever get to it.Don't you dare come back in here without giving it 100%
20 league titles

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 feb 2015, 16:50

Mancunian je napisao/la:Scholes vs LvG
pravite od muhe slona normalno je da ce braniti svoju igru i svoj sistem a u ostalom nije ga uopste uvrijedio
Nije velika stvar, ali Scholes nije samo navijac. Scholes je legenda kluba, jedna od najvecih, covjek koji je bio u klubu citav zivot. Mogao je se drukcije izrazit van Gaal, i trebao je.

A naravno u pravu si za to zadnje, da su rezultati dobri ne bi mu niko nesto zamjerio, ali kada je igra ovakva i rezultati prosjecni onda iritiraju te njegove neke stvari.

Mancunian
Kontakt:

Post Postao/la Mancunian » 15 feb 2015, 19:26

Cartman je napisao/la:
Mancunian je napisao/la:Scholes vs LvG
Nije velika stvar, ali Scholes nije samo navijac. Scholes je legenda kluba, jedna od najvecih, covjek koji je bio u klubu citav zivot. Mogao je se drukcije izrazit van Gaal, i trebao je.

A naravno u pravu si za to zadnje, da su rezultati dobri ne bi mu niko nesto zamjerio, ali kada je igra ovakva i rezultati prosjecni onda iritiraju te njegove neke stvari.
da mogao se drugacije izraziti ali mislim da nije mislio nista lose uostalom sjeti se samo kad je tek dosao na kormilo kluba kako je s respectom govorio o generaciji 92 i na kraju krajeva Giggsu dao mjesto asistenta iako sigurno nije morao samo sto kao sto sam vec rekao ljudi analiziraju svaku njegovu rijec nakon lose partije
lako je kritikovati i sad kad je odlucio da odgovori na kritike(Big Sama i Scholesa) dize se panika zasto to radi
20 league titles

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 15 feb 2015, 19:52

Persie je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la: Odgovorio je na press konferenciji ovo. Ma pametan, sta mu se ima iko mijesat u posao. Ako ne bude kako treba, on ce biti krivac, ako bude dobro, opet je njegovo, jer je na njemu da se brine za igrace i rezultate.
Previse arogantan odgovor, Scholes je legenda kluba i nista nije pogrijesio.. Da smo sad prvi na tabeli pa bi i rekao OK na sve ovo, al ovako tesko..
I plus sto sinoc citam kako je za De Geu izjavio da samo radi svoj posao bez da ga imalo pohvali, a ugovor samo sto nije istekao..
ispalo je sad da sam ja ovo napis'o :lol: :lol:
maa da gola nije primio, ne smije se tako ponašati (arogantno kao što Persie reće), a kamo li pričati o legendi kluba- Scholesu

Meni već odavno vadi živce, a ovo je kap koja je prelila čašu

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 feb 2015, 21:18

Necemo pretjerivati

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 15 feb 2015, 22:28

theboss_RD07 je napisao/la:Necemo pretjerivati
stvarno je pretjerivanje
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 15 feb 2015, 23:12

United have opened talks with Ashley Young over a new deal , according to ESPN. The winger's current contract at Old Trafford runs out next summer. :eh:
MrUnited,OfficialAgent.

Persie
Kontakt:

Post Postao/la Persie » 15 feb 2015, 23:49

Po meni zasluzeno ako cemo gledati samo ovu sezonu, zaredao je seriju solidnih partija prije nego sto se povrijedio.. Ali da se gura u neki veci plan, nebi volio nikako..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 feb 2015, 23:50

Lik ima vrlo visoku platu. Navodno oko 100 hiljada funti. Ako to zeli spustit ok.

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 16 feb 2015, 10:52

Nadam se da mu nece produziti ugovor...
Manchester United!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 16 feb 2015, 10:55

Veceras bi Luj morao vratiti Rooneya bar na 10-ku, te isporbati 4231, jer imamo odlicnu ekipu za ovu formaciju. Krila Angel/Young, cak i Antonio/Januzaj bi dali odredjeni doprinos. Tu je i Juan u kombinacijama. Veza Blind - Herrera.

Ovaj potez je dobar iz razloga sto nemamo igrace za 4312, u stvari moglo bi se tu nesto iskombinovati ali su RVP/Falcao prespori da bi pored primarne pozicije simulirali i neka krila, na nacin sto se bezpotrebno trose, a miljama daleko od protivnickog gola.

Ova formacija je dobra na papiru, te nakon onog fijaska sa 352, ali ima tu dosta problema, pored ostalih zato je igra jedna velika 0. Za ovaj sistem potreban je dobar dm (imamo solidnog Blinda), zatim igrac koji zna cuvati posjed, iznjeti loptu, al' na zalost kod nas je debele klupa (Herrera) te brzi napadac(i). Posto ima dosta nesuglasica (naravno guranje kapitena gdje mu nije mjesto mozda i najveca), pomenti 4231 bi dobrodosao, bar za promjenu. Ako nista, po pitanju kontri bi imali dosta vise opcija, dok bi sredina za dva vezna dobila potreban balans.

Znaci nesto ovako

-------Blind------Herrera
Angel-------Rooney------Young
--------------RVP
- Ed Woodward for Prime Minister !

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.