A nemam sta s tobom raspravljat ,nismo na istim valnim duljinamaUPS je napisao/la:mozes ti piskarati sta hoces ali svi znaju od od ovihfelix123 je napisao/la: E pa ozbiljno bi se zabrinuo za tvoje mentalno zdravlje i tvoga brata i drugih momaka kad bi priznali da ste poceli neredu u kojima je poginuo vas prijatelj s tribine
Ima ti u ovom svijetu i lazova i ubojica (i Vedranov) sve su to loši ljudi
Al o tom kad procitas sve bajke i iscrtaš sve slikovnice i krenes u skolu
" onclick="window.open(this.href);return false;
nema gorih
p.s. kockasti i 'huniganizam'
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba zabraniti sve okrugle predmete koje se mogu kotrljati u BiH, jer određena grupa ljudi kada vidi pomenuti predmet dobija nagon da nekoga izmasakrira.
Slusaj oci slatke. Nemoj mi se tako obracat nisam ja sa tobom koze cuv`o.Boateng_27 je napisao/la:Koga i sta zabraniti ??? Utakmice.Pa seljacino glupa to oni i hoce da nemamo nista.Tebi ako se ne dolazi ni ne moras.Fozgen je napisao/la:
PU! Jbte.
Ako se jos nesto slicno pojavi u narednim utakmicama automatski prekinuti i zabraniti, do daljnjeg, odigravanje svih utakmica na teritoriji BiH.
Fakat ne treba nama ovo, ima normalnih ljudi koji bi rado jos nosali citavu glavu na ramenima.
Davno sam ja prestao ici na utakmice pa i zbog ovakvih razloga.
Muka mi dosla jednom kad su navijaci jednog tima iz BiH zaganjali par navijaca drugog tima iz BiH koji su izasli sa stadiona na poluvremenu da uzmu burek jbte, i stigli ih i poceli udarat![]()
pa odma pobit bez ikakvog razmisljanja.
Ali sada kada ne idem na utakmice zelim da mogu mirno proci gradom bez da razmisljam dali se odigrava neka utakmica i dali mi je pametno proci pored stadiona.
Ako je ovo sve bolje da nemamo nista. Idi bolan u Afganistan i opleti a ne ovdje prosipate svoju silu vi koji nista od zivota vidili niste.
Zaboravio sam reci i da je ogroman broj djece na tribinama od nekih 16-18 godina.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- plava grbavica
- Kontakt:
e baš si zadojeni majmun, zbog takvih kao ti i sličnih tebi hercegovaca i nazovi lešinara se ovo i događa. idi bolan na svoj forum neinteresuje nas vaš odnos sa širokimUPS je napisao/la:mozes ti piskarati sta hoces ali svi znaju od od ovihfelix123 je napisao/la: E pa ozbiljno bi se zabrinuo za tvoje mentalno zdravlje i tvoga brata i drugih momaka kad bi priznali da ste poceli neredu u kojima je poginuo vas prijatelj s tribine
Ima ti u ovom svijetu i lazova i ubojica (i Vedranov) sve su to loši ljudi
Al o tom kad procitas sve bajke i iscrtaš sve slikovnice i krenes u skolu
" onclick="window.open(this.href);return false;
nema gorih
p.s. kockasti i 'huniganizam'
Šteta zbog raje iz Splita . Ovo če narušiti odnose između dva po mnogo čemu povezana grada ali šta se može .Onaj komesar policije Irfan Neftić je najnesposobniji lik u mup u a ujedno i glavni .Lik 3 sata poslije meča onako sav ponosan na Federalnoj televiziji izjavljuje da je situacija pod kontrolom .Pa jado jadni prejadni imaš li obraza da ponudiš ostavku na poziciju koju očigledno nisi spreman obavljati. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Jah eto sve je to ljepo jelde, svaki kamen ima oci pa nece onog koji se slucajno nadje tu pogoditi.FCS je napisao/la:E ****, sad ispade da građani nesmiju izaći na ulice jer ih horde navijača čekaju da ih isjeku mačetama
Jednom prilikom sam djete vadio iz takve frke, naslo se izmedju policije i huligana i nekako se odvojio mali od oca, kamenje i flase na sve strane.
Nije to nimalo lijep prizor i ako mi vjerujes nimalo mi nije bilo svejedno sto sam se tu zadesio.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- plava grbavica
- Kontakt:
potpisujemDRHAUSE je napisao/la:Šteta zbog raje iz Splita . Ovo če narušiti odnose između dva po mnogo čemu povezana grada ali šta se može .Onaj komesar policije Irfan Neftić je najnesposobniji lik u mup u a ujedno i glavni .Lik 3 sata poslije meča onako sav ponosan na Federalnoj televiziji izjavljuje da je situacija pod kontrolom .Pa jado jadni prejadni imaš li obraza da ponudiš ostavku na poziciju koju očigledno nisi spreman obavljati.
Ja bogami protiv širokog zadnju na koševu na istoku sa djecom od brata i sestre, sada me samo peglaju kada će na tekmu. Naravno slažem se da postoji mogućnost da se nađeš u opasnosti ali tvrdim da je vožnja automobilom do stadiona 100 puta opasnija, pa se svi voze i to sa djecom.
To je u svakoj navijačkoj grupi i to predstavlja problem, jer takve populacije često naprave i najviše neredaZaboravio sam reci i da je ogroman broj djece na tribinama od nekih 16-18 godina.
- Capt_Billy
- Kontakt:
A sta tebe boli briga ako se netko drugi udara!!! Ima dosta ljudi kao ti i boli ih **** za to, i nema potrebe da se sikiras!! Huligan kao huligan ce napasti drugog huligana, jer samo tako dobija respekt, a nemoj se sikirati, nece oni tebe napasti!! Takvim kao tebi, koji neke Barcelone hocete da gledate na Grbavici ili na nekom drugom stadionu je tesko objasniti ove stvari. I zato molim te prestani sa tim sranjima, tko treba, a tko ne treba zabraniti nogomet jer u ovoj drzavi ima ljudi koji zive i koji se bore za nogomet ove zemlje na posten nacin!!!Fozgen je napisao/la:
PU! Jbte.
Ako se jos nesto slicno pojavi u narednim utakmicama automatski prekinuti i zabraniti, do daljnjeg, odigravanje svih utakmica na teritoriji BiH.
Fakat ne treba nama ovo, ima normalnih ljudi koji bi rado jos nosali citavu glavu na ramenima.
Davno sam ja prestao ici na utakmice pa i zbog ovakvih razloga.
Muka mi dosla jednom kad su navijaci jednog tima iz BiH zaganjali par navijaca drugog tima iz BiH koji su izasli sa stadiona na poluvremenu da uzmu burek jbte, i stigli ih i poceli udarat![]()
pa odma pobit bez ikakvog razmisljanja.
Ali sada kada ne idem na utakmice zelim da mogu mirno proci gradom bez da razmisljam dali se odigrava neka utakmica i dali mi je pametno proci pored stadiona.
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 07 okt 2011, 15:37, ukupno mijenjano 2 puta.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Za život cijeli. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Capt_Billy
- Kontakt:
A ajde molim te reci mi sto ti ih je zao!!! Ne znam mozda nisu dovoljno informisan o sitvaciji jucer!!! Svi oni sto su ucestvovali u belaju su dobili sto su trazili. A ne znam bi li ti ih bilo zao da ti dodu pred kucu i pocnu gadati bakljama i rusiti sve pred sobom!!! Ne znam stvarno!! Nakon onoga jucer, uopste mi ih nije zao i pocinjemi mi biti jasno zasto iz cijela Slavonija toliko mrzi!! SMRT TORCIDI!!!!!!!!!!!plava grbavica je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la:Šteta zbog raje iz Splita . Ovo če narušiti odnose između dva po mnogo čemu povezana grada ali šta se može .Onaj komesar policije Irfan Neftić je najnesposobniji lik u mup u a ujedno i glavni .Lik 3 sata poslije meča onako sav ponosan na Federalnoj televiziji izjavljuje da je situacija pod kontrolom .Pa jado jadni prejadni imaš li obraza da ponudiš ostavku na poziciju koju očigledno nisi spreman obavljati.
Mene najvise boli kada cujem hrvatske medije i ove iz hercegovine sa pricom da su oni zrtve.
Na dnevik.hr pise navijaci iz "hrvatskog gradica Kiseljaka " sta ima hrvatskog od kada je to Kiseljak hrvatski ?
Ispade Torcida zrtve gradjana Sarajeva - a isti dosli sa namjerom da prave probleme.

Na dnevik.hr pise navijaci iz "hrvatskog gradica Kiseljaka " sta ima hrvatskog od kada je to Kiseljak hrvatski ?
Ispade Torcida zrtve gradjana Sarajeva - a isti dosli sa namjerom da prave probleme.

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 07 okt 2011, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta ba dijete drago pricas???Capt_Billy je napisao/la: A sta tebe boli briga ako se netko drugi udara!!! Ima dosta ljudi kao ti i boli ih **** za to, i nema potrebe da se sikiras!! Huligan kao huligan ce napasti drugog huligana, jer samo tako dobija respekt, a nemoj se sikirati, nece oni tebe napasti!! Takvim kao tebi, koji neka Barcelone hocete da gledate na Grbavici ili na nekom drugom stadionu je tesko objasniti ove stvari. I zato molim te prestani sa tim sranjima, tko treba, a tko ne treba sta zabraniti nogomet jer u ovoj drzavi ima ljudi koji zive i koji se bore za nogomet ove zemlje na posten nacin!!!
Kakvi huligani i respekt, ko ovo spomene i slicno ovom dozivotna zabrana na stadion.
Pa nije ti ovo GTA San Adreas.
Oni sto su isli po bureke su huligani jele??? Jesu vala ba. Daj djeco draga smirite se ima svijeta i dalje od kladionica i "utakmica".
Jel tebi to fudbal? To sto mrtve glave padaju. To sto su im ACAB? Ti koji ne znas ni sto izgovaras ACAB!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- spielführer_21
- Kontakt:
šta treba da se igra nogomet samo radi huligana? ne traži niko barcelone, nego da može s djecom otići na utakmicu bilo gdje i bilo kada, a da ne mora strahovati za život.. nema to veze sa Željom, Manijacima i sl. već sa slobodom ljudi!Capt_Billy je napisao/la: A sta tebe boli briga ako se netko drugi udara!!! Ima dosta ljudi kao ti i boli ih **** za to, i nema potrebe da se sikiras!! Huligan kao huligan ce napasti drugog huligana, jer samo tako dobija respekt, a nemoj se sikirati, nece oni tebe napasti!! Takvim kao tebi, koji neka Barcelone hocete da gledate na Grbavici ili na nekom drugom stadionu je tesko objasniti ove stvari. I zato molim te prestani sa tim sranjima, tko treba, a tko ne treba sta zabraniti nogomet jer u ovoj drzavi ima ljudi koji zive i koji se bore za nogomet ove zemlje na posten nacin!!!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Capt_Billy
- Kontakt:
TI SI GLUP COVJECE!!!!!! Zar ne svatas, STA TEBE BOLI **** ZA HULIGANE KADA NISI JEDAN ON NJIH!!! NITI SAM JA JEDAN ON NJIH!! Izvuci prvo sta zelim reci pa onda napisi!!!Fozgen je napisao/la:Sta ba dijete drago pricas???Capt_Billy je napisao/la: A sta tebe boli briga ako se netko drugi udara!!! Ima dosta ljudi kao ti i boli ih **** za to, i nema potrebe da se sikiras!! Huligan kao huligan ce napasti drugog huligana, jer samo tako dobija respekt, a nemoj se sikirati, nece oni tebe napasti!! Takvim kao tebi, koji neka Barcelone hocete da gledate na Grbavici ili na nekom drugom stadionu je tesko objasniti ove stvari. I zato molim te prestani sa tim sranjima, tko treba, a tko ne treba sta zabraniti nogomet jer u ovoj drzavi ima ljudi koji zive i koji se bore za nogomet ove zemlje na posten nacin!!!
Kakvi huligani i respekt, ko ovo spomene i slicno ovom dozivotna zabrana na stadion.
Oni sto su isli po bureke su huligani jele??? Jesu vala ba. Daj djeco draga smirite se ima svijeta i dalje od kladionica i "utakmica".
Jel tebi to fudbal? To sto mrtve glave padaju. To sto su im ACAB? Ti koji ne znas ni sto izgovaras ACAB!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pr ... -kiseljaka" onclick="window.open(this.href);return false;
Prelijep poklon iz Kiseljaka
AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 06.10.2011.
U godini u kojoj Željezničar slavi 90. rođendan, na Grbavicu su pristizali razni pokloni. Ipak, jedan je posebno drag i lijep. Naime, u Dolinu ćupova stigle su slike Željinih timova iz prijaratnih generacija.
Slike su poklon gospođe Sabrije Trogrlić, čiji je pokojni muž Mate imao ugostiteljski objekat u Kiseljaku, pod imenom Željo, a u kojem su bile izložene slike svih generacija plavog kluba. Posebno mjesto zauzimale su slike generacije koja je igrala Kup UEFA.
Nakon njegove smrti supruga je odlučila pokloniti slike Željezničaru, jer je to bila i želja njenog muža, te tako dati doprinos u proslavi rođendana tima s Grbavice.
Gradimir Gojer, član Uprave premijerligaša sa Grbavice zahvalio se porodici Trogrlić.
"Hvala na ovom predivnom poklonu. Obitelj Trogrlić rado je viđen gost na našem stadionu", poručio je Gojer
Prelijep poklon iz Kiseljaka
AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 06.10.2011.
U godini u kojoj Željezničar slavi 90. rođendan, na Grbavicu su pristizali razni pokloni. Ipak, jedan je posebno drag i lijep. Naime, u Dolinu ćupova stigle su slike Željinih timova iz prijaratnih generacija.
Slike su poklon gospođe Sabrije Trogrlić, čiji je pokojni muž Mate imao ugostiteljski objekat u Kiseljaku, pod imenom Željo, a u kojem su bile izložene slike svih generacija plavog kluba. Posebno mjesto zauzimale su slike generacije koja je igrala Kup UEFA.
Nakon njegove smrti supruga je odlučila pokloniti slike Željezničaru, jer je to bila i želja njenog muža, te tako dati doprinos u proslavi rođendana tima s Grbavice.
Gradimir Gojer, član Uprave premijerligaša sa Grbavice zahvalio se porodici Trogrlić.
"Hvala na ovom predivnom poklonu. Obitelj Trogrlić rado je viđen gost na našem stadionu", poručio je Gojer
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Kada si se vec ukljucio da ti odgovorim na ovo pitanje!!! Dodes ti sa djetetom, i ako toliko strahujes odvest ces ga na zapad ili sjever. Ako si GLUP ODVEST CES GA NA JUG I STRAHOVATI!!! Sve se to moze rijesiti. Ja koliko znam, huligani se mlate sa drugim huliganima a ne sa roditeljima djece!!!!šta treba da se igra nogomet samo radi huligana? ne traži niko barcelone, nego da može s djecom otići na utakmicu bilo gdje i bilo kada, a da ne mora strahovati za život.. nema to veze sa Željom, Manijacima i sl. već sa slobodom ljudi!
Pa tako ako se ikada nades u takvoj sitvaciji ako si dovoljno pamet, fino djete pod ruku i noga. A ako zelis mijenjati stanje u OVOJ **** drzavi samo se biti ponizavan i slomljen od strane svakakvih pametnjakovica. Tako da moras biti svjestan gdje zivis i sva je najveca prijetnja po ovo drustvo. To je POLITIKA!! Koja naravno dok se opet ne uzme u ruke sta se treba nece promijeniti!!!!! Nece ovdje neki strani rijesavi probleme jer im ovako odgovara. Nece Dodik sredivati Bih jer mu treba Bih rastavljena, a ne ni HDZ koji stoji iza ovoga ovo sredivati jer zeli svoj usrani teritorij!!! A jEDINI MI SUTIMO i KLIMAMO GLAVOM!!! E sada se postavlja pitanje do KADA????
Sto su ova danasnja djeca nabrijana na vrjednjanja. Ne sjecam se ni da sam sa tobom koze cuv`o.Capt_Billy je napisao/la:TI SI GLUP COVJECE!!!!!! Zar ne svatas, STA TEBE BOLI **** ZA HULIGANE KADA NISI JEDAN ON NJIH!!! NITI SAM JA JEDAN ON NJIH!! Izvuci prvo sta zelim reci pa onda napisi!!!Fozgen je napisao/la:Sta ba dijete drago pricas???Capt_Billy je napisao/la: A sta tebe boli briga ako se netko drugi udara!!! Ima dosta ljudi kao ti i boli ih **** za to, i nema potrebe da se sikiras!! Huligan kao huligan ce napasti drugog huligana, jer samo tako dobija respekt, a nemoj se sikirati, nece oni tebe napasti!! Takvim kao tebi, koji neka Barcelone hocete da gledate na Grbavici ili na nekom drugom stadionu je tesko objasniti ove stvari. I zato molim te prestani sa tim sranjima, tko treba, a tko ne treba sta zabraniti nogomet jer u ovoj drzavi ima ljudi koji zive i koji se bore za nogomet ove zemlje na posten nacin!!!
Kako bolan sta me boli? Pa ono sto oni ruse ja placam iz svog dzepa. Nije fudbal tu za huligane, ma nisu to huligani to su praznoglavci, njima je srce ko kuca kad ih nazoves huliganima i odma se povezuju sa engleskim huliganima. Kad bi ima to neko rek`o da su "pravi engleski huligani" mater bi svoju prebili.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
haj ba drug ne palamudi po forumu i ne nabijaj postove kad nemaš ništa pametno napisatCapt_Billy je napisao/la:Kada si se vec ukljucio da ti odgovorim na ovo pitanje!!! Dodes ti sa djetetom, i ako toliko strahujes odvest ces ga na zapad ili sjever. Ako si GLUP ODVEST CES GA NA JUG I STRAHOVATI!!! Sve se to moze rijesiti. Ja koliko znam, huligani se mlate sa drugim huliganima a ne sa roditeljima djece!!!!šta treba da se igra nogomet samo radi huligana? ne traži niko barcelone, nego da može s djecom otići na utakmicu bilo gdje i bilo kada, a da ne mora strahovati za život.. nema to veze sa Željom, Manijacima i sl. već sa slobodom ljudi!
Pa tako ako se ikada nades u takvoj sitvaciji ako si dovoljno pamet, fino djete pod ruku i noga. A ako zelis mijenjati stanje u OVOJ **** drzavi samo se biti ponizavan i slomljen od strane svakakvih pametnjakovica. Tako da moras biti svjestan gdje zivis i sva je najveca prijetnja po ovo drustvo. To je POLITIKA!! Koja naravno dok se opet ne uzme u ruke sta se treba nece promijeniti!!!!! Nece ovdje neki strani rijesavi probleme jer im ovako odgovara. Nece Dodik sredivati Bih jer mu treba Bih rastavljena, a ne ni HDZ koji stoji iza ovoga ovo sredivati jer zeli svoj usrani teritorij!!! A jEDINI MI SUTIMO i KLIMAMO GLAVOM!!! E sada se postavlja pitanje do KADA????

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, MSOZ101, theKuPuS i 17 gostiju.